bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

Samsung CLT K4072S SU128A zwart / black toner

Jij wilt natuurlijk ook de goedkoopste Samsung CLT-K4072S (SU128A) inkt toner? Op www.inktaanbieding.nl bekijk je geschikte aanbieders voor extra voordelige toners. Deze Samsung CLT-K4072S (SU128A) toner zwart met de kleur zwart (black) is relevant voor eenvoudige tekstdocumenten. De hoogste afdrukkwaliteit haal je doorgaans met verschillende merkartikelen van Samsung. Verschillende verkooppunten zoals Office Centre of Sneltoner.nl verkopen ook hele goede huismerk-patronen. De prijs is erg scherp, je krijgt meer inkt en de kwaliteit is gewoon erg goed.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieToner
Gemiddelde verkoopprijs€42,50
Huismerk prijs€21,25
LeverancierSamsung
TypeSamsung CLT-K4072S (SU128A) toner zwart
SeriecodeCLT K4072S ELS
Kleurcodezwart
Effectiviteit1.500 prints
EAN-nummer8808993650040

Goedkoopste Samsung CLT-K4072S (SU128A) inkt bestellen mei 2024

De capaciteit van de CLT K4072S ELS toner is 1.500 prints. Online bestel je binnen enkele minuten nieuwe originele merktoners. Je koopt het stukken voordeliger dan in een lokale shop. Inktshop.nl & Inktbaas.nl zijn erkende verkooppunten voor het aanschaffen van originele Samsung toners. Ze faciliteren een gigantisch aanbod en geven advies / service. In de regel voorzien ze ook in een prima huismerk.

 • De beste inkt is te bestellen via webwinkels als bol.com of Paradigit.
 • Originele CLT K4072S ELS inkt toners kosten je ongeveer €42,50.
 • Samsung imitatie inkt kost vaak maar de helft. De kwaliteit is uitstekend.
 • Neem een hoge capaciteit XL-toner (volume) of voordeelverpakkingen (multipacks) en bestel ze niet los (per 1). Dat maakt het printen voordeliger.
 • Wat jij kan doen om goedkoper te printen: stel de printer automatisch in op dubbelzijdig printen, benut de verschillende eco-functies van jouw printer (denk aan snel-modus) of overweeg een lettertype als Ryman Eco en Baskerville Old Face.
 • Via dit portaal klik je eenvoudig door naar gespecialiseerde webshops waar je moeiteloos CLT K4072S ELS toner aanbiedingen kunt vergelijken.

Prijzen Samsung CLT-K4072S (SU128A) toner zwart vergelijken
Samsung toners zijn niet goedkoop. Deze zwarte tonercartridge kost in de winkel al snel €46,75. Bij online printshops kan dat voordeliger en ligt de verkoopprijs rond de €42,50. De gunstige optie is huismerk-inkt. Deze kosten komen neer op zo’n €21,25. Spring verder naar: het hoe en waarom van huismerk-inkt. Kies altijd voor een voordeelverpakking (indien mogelijk).

ProductPrijs
Samsung CLT-K4072S (SU128A) toner zwart originele inkt€42,50
Samsung CLT-K4072S (SU128A) toner zwart multipack (merk toners)€85,00
Samsung CLT-K4072S (SU128A) toner zwart huismerk inkt * €21,25
Samsung CLT-K4072S (SU128A) toner zwart huismerk duopack * €42,50
Prijstabel voor de CLT K4072S ELS tonercartridge (black) in mei 2024. * Let op: prijs omgerekend naar aantal milliliter inkt in de toner.

Bij welke (web)winkels kan ik inktpatronen van Samsung aanschaffen?

Direkt Samsung CLT-K4072S (SU128A) inkt kopen? Dit type toner (en eigen-merk alternatieven) hebben veel shops in hun assortiment. Zowel bij online leveranciers als bij gespecialiseerde winkels. Ons advies: ga naar een online inktspeciaalzaak. Deze winkels hebben betrouwbare service, hebben de snelste levertijd en hebben meestal een heel behoorlijk huismerk.

 • Winkels in de omgeving: Handyman, Hema, Action, Albert Heijn, Kruidvat, Primera, Jumbo, Media Markt.
 • Grote nationale winkels als Ebay, Amazon, Wehkamp, Bol.com, Coolblue, Fonq bieden ook steeds meer merken en series aan.
 • Erkende inktshops als Alleeninkt.nl, 123inkt.nl, Inktweb.nl, Sneltoner.nl, Printabout.nl, Inkt.nl hebben een eigen magazijn met voorraad, hebben een handige zoektool en hebben de beste acties en kortingen.
samsung-clt-k4072s-su128a-zwart-black-toner

Originele zwarte CLT K4072S ELS inkt van Samsung bestellen

Streef jij naar de hoogste afdrukkwaliteit? De Samsung CLT-K4072S (SU128A) toner zwart originele zwarte toner is dan de beste keuze. Deze toners worden geproduceerd door Samsung en leveren een optimaal resultaat. Deze doen wat ze moeten doen en je voorkomt storende waarschuwingen of foutmeldingen. De beste optie als je een hoge afdrukkwaliteit wilt en geen irritaties wilt.

 • Originele inktpatronen van Samsung bieden de beste kwaliteit prints.
 • Je blijft gewoon recht hebben op je garantie.
 • Geen hinderlijke foutmeldingen. Meteen printen na plaatsing.
 • De negatieve kant van merktoners is de hoge prijs (gemiddeld genomen €42,50).

Samsung CLT-K4072S (SU128A) toner zwart huismerk alternatieven

Goedkoper printen? Probeer dan eens klooninkt van derde leveranciers. Het CLT K4072S ELS huismerk alternatief biedt nagenoeg dezelfde kwaliteit en is tot wel de helft zo goedkoop. Dergelijke besparingen zijn mogelijk door toners die simpelweg goedkoper zijn en omdat deze patronen volledig worden gevuld. Je ontvangt dus meer inkt voor je geld. Ons advies als prijs belangrijker is dan kwaliteit.

 • Samsung CLT K4072S SU128A huismerk toners zijn tot de helft zo goedkoop.
 • Dit heeft er alles mee te maken dat je meer inkt krijgt wanneer je het afzet tegen originele producten.
 • De kwaliteit van de afdrukken is nagenoeg hetzelfde (zeker bij gewone tekstdocumenten).
 • Het ongunstige van klooninkt is dat je ongemak kunt ervaren door printerstoringen.

Vaak voorkomende problemen bij het vervangen van jouw toners

Heb je de zwart inkt van Samsung geplaatst maar krijg je nog steeds errors of foutmeldingen? In de volgende tabel vind je algemene afdrukproblemen inclusief een aantal oplossingen die je kunt proberen.

ProbleemOplossing
Foutmelding: niet originele inkt.Dit kan voorkomen bij huismerk-toners. Klik de foutmelding weg en ga door met afdrukken.
Printer herkent toner niet.Onderzoek of je het lipje goed verwijderd hebt en check of de metalen contactpunten goed schoon zijn.
Ik zie strepen op mijn printjes.Ga eerst na of de toners juist geplaatst zijn en voer het onderhoudsproces uit.
De printkop is uitgedroogd.Laat de printer het reinigingsprogramma uitvoeren om zo de printkop te reinigen. Wat je kunt doen isom eens in de 14 dagen even een testprintje te doen.
Er lekt inkt uit de tonercartridge.Zet je printopdracht in de wacht, haal alle toner uit de printer en kies voor een grondige schoonmaakbeurt. Je kunt de lekkende toner terugsturen.
De meest voorkomende issues aangaande Samsung CLT-K4072S (SU128A) inkt.

Bekijk de veelgestelde vragen

Wat betaal ik voor de Samsung CLT-K4072S (SU128A) toner zwart toner?
De prijs van een Samsung CLT-K4072S (SU128A) met de kleur zwart (black) toner is gemiddeld zo’n €35,12 excl. btw (dat is €42,50 inclusief de btw). Wanneer je een voordeelverpakking / duopack kiest kost het ongeveer €85,00. Door te printen met een huismerk toner met het serienummer CLT K4072S ELS dalen de printkosten aanzienlijk. De prijs van de deze huismerk-toners is goedkoper (+/- €21,25) en je kunt er veel meer printjes mee maken (gevuld met meer inkt).

De printer detecteert de toner cartridge niet, wat nu?
Af en toe valt het voor dat een gloednieuw inktpatroon wordt geweigerd door de printer. We bieden daarom een aantal oplossingen: controleer of het patroon juist geplaatst is, en loop nog eens na of je het dopje / plastic hebt weggedaan. Update de printersoftware of kies voor een totale fabrieksinstellingen reset. Maak de contactpunten van de toner goed schoon en start handmatig het reinigingsprogramma op.

Is een Samsung CLT-K4072S (SU128A) toner zwart huismerk alternatief slecht voor mijn printer?
Het huismerk CLT K4072S ELS alternatief proberen is doorgaans niet verkeerd. Namaak inkt is plus minus 60% goedkoper dan merk-inkt. De aanbiedingsprijs is goedkoper en deze inktpatronen bevatten doorgaans een stuk meer inkt. De kwaliteit van de printadrukken is praktisch dezelfde. Een negatieve kant is dat je wordt geconfronteerd met foutmeldingen of storingen. Dergelijke foutcodes kan je gewoonlijk snel herstellen.

Hoe werkt de Samsung CLT-K4072S (SU128A) toner navullen?
Een toner opnieuw bijvullen kan je thuis doen. Voor deze handeling werk je met een handige navulset inclusief inkt voor het Samsung inktpatroon. Op Youtube en diverse fora kan je er stap-voor-stap mee aan de slag: Start met het verwijderen van het omhulsel. Daarna injecteer je de zwarte inkt in het gaatje zoals aangegeven. Later kan je het patroon in elkaar zetten. Achteraf controleer je of de vernieuwde Samsung inkt goed werkt door het draaien van een testprint.

Plaats een reactie