bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

Samsung CLT K504S SU158A zwart / black toner

Wil jij ook de goedkoopste Samsung CLT-K504S (SU158A) inkt toner? Op deze webpagina tref je de meest populaire printwinkels voor extra voordelige toners. Het patroon Samsung CLT-K504S (SU158A) toner zwart met kleuromschrijving zwart (black) is relevant voor het printen van documenten in hoogwaardige kwaliteit. Populair zijn de originele patronen van Samsung. Verschillende winkels als bijvoorbeeld Printabout.nl of Inkt.nl bieden ook een assortiment aan geschikte huismerken. Deze zijn veel lager geprijsd, je krijgt meer inkt en de kwaliteit is uitstekend.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieToner
Geschatte vanafprijs€57,50
Huismerk vanafprijs€28,75
FabrikantSamsung
ModelSamsung CLT-K504S (SU158A) toner zwart
ProductnummerCLT K504S ELS
Officiële kleurzwart
Effectiviteit2.500 prints
EAN-nummer8806085031944

Goedkoopste Samsung CLT-K504S (SU158A) inkt bestellen mei 2024

De capaciteit van de CLT K504S ELS toner is 2.500 prints. De originele merktoners kun je snel online kopen. Je koopt het veel voordelige in vergelijking met kleine winkels. Bol.com & inktknaller.nl zijn erkende verkooppunten waar je eenvoudig kunt zoeken naar originele Samsung toners. Ze faciliteren heel veel verschillende producten en staan bekend om hun goede klantenservice. Gewoonlijk beschikken ze over een goed huismerk.

 • Inkt aanbiedingen is aan te schaffen bij webwinkels als Go4inkt & Staples.
 • Originele CLT K504S ELS inkt toners hebben een vanafprijs van +/- €57,50.
 • Samsung imitatie inkt is tot wel 50% goedkoper. De kwaliteit van de printjes doet nauwelijks onder.
 • Zoek naar een XL-toner met extra capaciteit of een voordeelverpakking (multipack) en geen losse verpakkingen. Het maken van een printje is dan aantrekkelijker.
 • Onze tips om goedkoper te printen: print zoveel mogelijk in het zwart of grijswaarden, maak gebruik van de juiste eco-printinstellingen (bijv. snel printen) en selecteer een zuinig lettertype als Courier en Calibri.
 • Via onze website check je goede verkooppunten waar je zonder gedoe CLT K504S ELS toner aanbiedingen kan scoren.

Prijzen Samsung CLT-K504S (SU158A) toner zwart vergelijken
Samsung toners kunnen best duur zijn. Een dergelijke zwarte tonercartridge ligt in de schappen voor c.a. €63,25. Bij online printshops kan dat voordeliger en kost het om en nabij de €57,50. Een optie met een scherpere prijs is het huismerk. Deze zijn er al vanaf €28,75. Bekijk de details over voordelen en gevaren van huismerk toners. Kies altijd voor een voordeelverpakking (indien mogelijk).

ProductPrijs
Samsung CLT-K504S (SU158A) toner zwart originele inkt€57,50
Samsung CLT-K504S (SU158A) toner zwart multipack (merk toners)€115,00
Samsung CLT-K504S (SU158A) toner zwart huismerk inkt * €28,75
Samsung CLT-K504S (SU158A) toner zwart huismerk duopack * €57,50
Prijsindicatie van de prijs voor een CLT K504S ELS tonercartridge (black) in mei 2024. * Voorwaarden: prijs is omgerekend naar inhoud van originele toner.

Bij welke winkels kan ik de inktpatronen van Samsung aanschaffen?

Gelijk Samsung CLT-K504S (SU158A) inkt kopen? Dit inktpatroon (en huismerk alternatieven) bieden veel winkels aan. Zowel bij online aanbieders als bij winkeliers. Kooptip: bestel bij een inkt-speciaalzaak op internet. Deze winkels bieden top-service, een grote voorraad en verkopen vaak een uitmuntend huismerk.

 • Winkels in de buurt: Action, Hema, Bruna, Albert Heijn, Kruidvat, Expert, Media Markt, Primera.
 • Grote webwinkels als Fonq, Blokker, Bol.com, Coolblue, Amazon, Ebay bieden ook steeds meer merken en series aan.
 • Echte inktwinkels als Printabout.nl, 123inkt.nl, Sneltoner.nl, Inkt.nl, Inktwereld.nl, Inktweb.nl hebben een eigen magazijn met voorraad, bieden de beste zoekfunctie en hebben vaak interessante kortingsacties.
samsung-clt-k504s-su158a-zwart-black-toner

Originele zwarte CLT K504S ELS inkt van Samsung bestellen

Wil jij de beste kwaliteit inkt? De Samsung CLT-K504S (SU158A) toner zwart originele zwarte toner is in dat geval een aanrader. Deze toners worden geproduceerd door Samsung en leveren de mooiste afdrukken. Deze doen wat ze moeten doen en je wordt niet lastig gevallen met vervelende foutmeldingen of storingen. De beste optie als je hoge kwaliteit prints wilt en het gewoon plug&play moet zijn.

 • Originele toners van Samsung voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen.
 • Schade aan de printer wordt opgelost door de fabrikant (garantie).
 • Geen lastige storing en meldingen. Na plaatsing direct printen.
 • Een aandachtspunt bij merk toners is de hoge prijs (gemiddeld kost het €57,50).

Samsung CLT-K504S (SU158A) toner zwart huismerk alternatieven

Vind je printen te duur? Kijk eens naar imitatie inkt van derden. Het CLT K504S ELS huismerk alternatief biedt een verrassend goede kwaliteit en leidt tot wel 60% lagere printkosten. Dat komt door een hele lage prijs per toner en doordat deze inktpatronen simpelweg meer ML inkt bevatten. Meer inkt voor minder geld. De beste optie als prijs belangrijker is dan kwaliteit.

 • Samsung CLT K504S SU158A huismerk toners zijn tot wel 60% voordeliger.
 • Het grootste voordeel is dat je meer inkt krijgt ten opzichte van originele producten.
 • De printkwaliteit is nagenoeg hetzelfde (zeker bij gewone tekstdocumenten).
 • Een aandachtspunt bij imitatie inkt is dat je ongemak kunt ervaren door foutmeldingen of storingen.

Lastige situaties bij het vervangen van jouw toners

Heb je deze zwart inkt van Samsung verwisseld maar kan je niet afdrukken? In het volgende overzicht staan bekende issues inclusief een oplossing.

ProbleemOplossing
Foutmelding: de toner is beschadigd.Komt soms voor bij huismerk-inkt. Sluit de melding en probeer gewoon te printen.
Printer herkent toner niet.Kijk of je het plakkertje hebt weggedaan en gebruik een droog doekje om de toner schoon te maken.
Ik zie verticale strepen op mijn prints.Loop de geplaatste toners even na en gebruik de periodieke onderhoudsfunctie.
Printerinkt is uitgedroogd.Selecteer het reinigingsprogramma waarna de printkop gereinigd zal worden. Wat je kunt doen isom iedere week / 2 weken een testprintje te doen.
De tonercartridge lekt.Zet je printopdracht in de wacht, klik de toner uit de gleuven en maak alles direct schoon. Download het retourformulier en stuur het terug.
Relevante problemen met betrekking tot Samsung CLT-K504S (SU158A) inkt.

Veelgestelde vragen

Wat is de adviesprijs van de Samsung CLT-K504S (SU158A) toner zwart toner?
De kostprijs van een Samsung CLT-K504S (SU158A) met kleur zwart (black) toner is ongeveer €47,52 excl. btw (dat betekent €57,50 inclusief de btw). Op het moment dat je een voordeelverpakking / multipack neemt betaal je uiteindelijk zo’n €115,00. Dankzij een huismerk toner met het nummer CLT K504S ELS kan je fors besparen. De gemiddelde prijs van deze huismerk-toners ligt beduidend lager (+/- €28,75) en maximale aantal afdrukken is beter (er zit meer inkt in).

De toner cartridge wordt niet gevonden, hoe los ik dit op?
Er zijn situaties bekend waarbij een gloednieuw patroon het niet doet. Er zijn een aantal easy fixes bekend: Bekijk of de patronen juist geplaatst zijn, en achterhaal of je het stukje tape los hebt gemaakt. Installeer de nieuwste printersoftware of reset het apparaat terug naar fabrieksinstellingen. Check of de metalen contactpunten van de toner schoon zijn en laat de printer het reinigingsprogramma uitvoeren.

Is het Samsung CLT-K504S (SU158A) toner zwart huismerk alternatief een goede keuze?
Een huismerk CLT K504S ELS alternatief kiezen is meestal niet verkeerd. Namaak inkt in om en nabij de 50% goedkoper ten opzichte van merk-inkt. De kostprijs is gunstiger en de patronen hebben een grotere inhoud inkt. De kwaliteit van de printeradrukken is praktisch dezelfde. Het kan voorkomen dat er zich situaties kunnen voordoen met waarschuwingen of foutmeldingen. Dergelijke foutcodes kan je veelal snel oplossen.

Kan ik vanuit huis de Samsung CLT-K504S (SU158A) toner navullen?
Het bijvullen van een inktpatroon kan je thuis doen. Voor deze handeling neem je de navulinkt set die beschikbaar is voor het Samsung inktpatroon. Op verschillende websites kan je achtergrondinformatie opzoeken: Start met het verwijderen van het omhulsel. Hierna plaats je de injectiespuit met zwarte inkt in het patroon (ga voorzichtig te werk). Afsluitend kan je het patroon in elkaar klikken. Ter controle test je of de budget Samsung inkt op de goede manier op het papier terecht komt door het drukken van een testprint.

Plaats een reactie