bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

Samsung CLP K660A ST899A zwart / black toner

Interesse in de goedkoopste Samsung CLP-K660A (ST899A) inkt toner? Op deze website kan je aan de slag met de betrouwbaarste shops voor extra voordelige toners. Het patroon Samsung CLP-K660A (ST899A) toner zwart met kleurcode zwart (black) kan jij toepassen voor jouw zakelijke documenten. Kies bijvoorbeeld voor merkproducten van Samsung. Een groeiend aantal printwinkels als bijv. printerinktshop.nl & Inktwereld.nl leveren ook een assortiment aan geschikte huismerken. Deze zijn een stuk goedkoper, ze hebben doorgaans meer milliliters en de kwaliteit doet amper onder voor merkinkt.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieToner
Gemiddelde vanafprijs€52,50
Huismerk prijs€26,25
FabrikantSamsung
ProductSamsung CLP-K660A (ST899A) toner zwart
SerienummerCLP K660A ELS
Kleurenzwart
Capaciteit2.500 prints
EAN-code8808987353049

Goedkoopste Samsung CLP-K660A (ST899A) inkt bestellen mei 2024

De capaciteit van de CLP K660A ELS toner is 2.500 prints. De originele merktoners kun je snel online kopen. Dit is stukken voordeliger dan bij een plaatselijke verkoper. replacedirect en Vikingdirect.nl zijn goede adressen waar jij kunt zoeken naar originele Samsung toners. Ze hanteren een gigantisch aanbod en hebben vriendelijke medewerkers. Gewoonlijk beschikken ze over een interessant huismerk.

 • Inkt deals is aan te schaffen bij verkopers als 112supplies en Totaalinkt.shop .
 • Originele CLP K660A ELS inkt toners koop je vanaf €52,50.
 • Samsung imitatie inkt is een stuk goedkoper. De kwaliteit van de printjes doet nauwelijks onder.
 • Bestel een toner met extra veel inkt (XL) of voordeelverpakkingen (multipacks) en bestel de individuele kleuren niet los. De prijs per afdruk wordt dan lager.
 • Wat jij kan doen om goedkoper te printen: kies indien mogelijk voor zwart-wit printen, kies de voordelige eco-printinstellingen (zoals conceptmodus) & kies milieuvriendelijke lettertypes zoals Ryman Eco of Garamond.
 • Via deze site vergelijk je erkende shops waar je probleemloos en snel CLP K660A ELS toner aanbiedingen kan laten thuisbezorgen.

Prijzen Samsung CLP-K660A (ST899A) toner zwart vergelijken
Samsung toners zijn best prijzig. Deze specifieke zwarte tonercartridge heeft een prijs van zo’n €57,75. Online ben je een stuk voordeliger uit en betaal je gemiddeld €52,50. De gunstige optie is huismerk-inkt. Deze zijn er al vanaf €26,25. Klik verder naar: de voordelen en nadelen van het huismerk. Kies altijd voor een voordeelverpakking (indien mogelijk).

ProductPrijs
Samsung CLP-K660A (ST899A) toner zwart originele inkt€52,50
Samsung CLP-K660A (ST899A) toner zwart multipack (merk toners)€105,00
Samsung CLP-K660A (ST899A) toner zwart huismerk inkt * €26,25
Samsung CLP-K660A (ST899A) toner zwart huismerk duopack * €52,50
Prijslijst van de CLP K660A ELS tonercartridge (black) in mei 2024. * Let op: prijs is omgerekend naar inhoud van originele toner.

Hoe en waar kan ik inktpatronen van Samsung bestellen?

Snel Samsung CLP-K660A (ST899A) inkt bestellen? Dit type inkt (en eigen-merk alternatieven) kan je op veel plekken wel kopen. Zowel via internet als bij winkeliers. Onze tip: bestel bij een internet printshop. Deze shops hebben verstand van zaken, een grote voorraad en voeren bovendien een goed huismerk.

 • Fysieke verkooppunten: Hema, Bruna, Handyman, Action, Media Markt, Primera, Expert, Jumbo.
 • Grote platformen als Ebay, Fonq, Bol.com, Coolblue, Amazon, Blokker hebben ook een uitstekend aanbod.
 • Online inktaanbieders als Sneltoner.nl, Inkt.nl, 123inkt.nl, Printabout.nl, Alleeninkt.nl, Inktwereld.nl bieden het grootste aanbod, bieden een top-service en hebben vaak interessante kortingsacties.
samsung-clp-k660a-st899a-zwart-black-toner

Originele zwarte CLP K660A ELS inkt van Samsung kopen en laten bezorgen

Streef jij naar de hoogste afdrukkwaliteit? De Samsung CLP-K660A (ST899A) toner zwart originele zwarte toner is dat een goede koop. Deze toners zijn afkomstig uit de fabriek van Samsung en bieden de hoogste printkwaliteit. De patronen doen altijd en je hebt geen last van lastige foutcodes. Een aanrader als je de kwaliteit van de prints erg belangrijk vindt en het vooral simpel moet zijn.

 • Originele inktpatronen van Samsung bieden de hoogste printkwaliteit.
 • Schade aan de printer wordt opgelost door de fabrikant (garantie).
 • Geen vervelende foutmeldingen of storingen. Je kunt er direct mee aan de slag.
 • De schaduwkant van originele toners is de hoge prijs (gemiddelde kosten liggen op €52,50).

Samsung CLP-K660A (ST899A) toner zwart huismerk alternatieven

Goedkoper printen? Overweeg dan klooninkt van een ander merk. Het CLP K660A ELS huismerk alternatief doet qua kwaliteit nauwelijks onder en zorgt voor een besparing tot wel 60%. Je bespaart door een scherpe stukprijs en doordat deze toners volledig worden gevuld. Een tot de rand gevulde toner tegen de beste prijs. Onze aanbeveling als je de goedkoopste prints wilt maken.

 • Samsung CLP K660A ST899A huismerk toners zijn tot wel 60% voordeliger.
 • Dit heeft er alles mee te maken dat ze meer inkt bevatten als je het vergelijkt met merk-inkt.
 • De kwaliteit is bijna net zo goed (vooral gewone prints met enkel tekst).
 • Het belangrijkste nadeel van klooninkt is dat je te maken krijgt met errorcodes.

Vervelende situaties bij het vervangen van je toners

Heb je intussen de zwart inkt van Samsung verwisseld maar kan je nog niet printen? In de volgende tabel check je veel voorkomende inktproblemen inclusief een oplossing.

ProbleemOplossing
Foutmelding: originele inkt plaatsen.Dit zien we vaak bij huismerk-inkt. Klik op “ok” en check of je gewoon kunt afdrukken.
Geen toner gedetecteerd.Kijk of je het dopje / plastic verwijderd hebt en maak eventueel vuil op de contactpunten schoon.
Slechte afdrukken of strepen op de afdrukken.Check allereerst of de toners juist geplaatst zijn en selecteer het onderhoudsprogramma.
De printkop is uitgedroogd.Start handmatig het reinigingsprogramma op voor een juiste printkop werking. Een goede oplossing is om minimaal elke 7 dagen iets te printen (testpagina).
De printer / tonercartridge lekt inkt.Zet de printer meteen stil, onttrek de toner en zorg dat je alles grondig reinigt. Gebruik het oude patroon niet weer opnieuw.
Bekende issues met betrekking tot Samsung CLP-K660A (ST899A) inkt.

Veelgestelde vragen van onze bezoekers

Welk tarief heeft de Samsung CLP-K660A (ST899A) toner zwart toner?
De kostprijs van een Samsung CLP-K660A (ST899A) met kleur zwart (black) toner is ongeveer €43,39 excl. de btw (dat is €52,50 inclusief btw). Zodra je een multipack / voordeelverpakking koopt betaal je uiteindelijk zo’n €105,00. Dankzij een huismerk toner met de code CLP K660A ELS kan je fors besparen. De prijs van de deze huismerk-toners is goedkoper (+/- €26,25) en hiermee kan veel meer geprint worden (gevuld met meer inkt).

De printer detecteert de toner cartridge niet, wat nu?
Soms komt het voor dat een gloednieuw patroon niet wordt gedetecteerd. Probeer eerst de volgende tips & tricks: achterhaal de status van de patronen in de printer, en loop nog eens na of je het ontluchtingslabel helemaal hebt verwijderd. Kijk of de printersoftware up-to-date is en reset eventueel de printer naar de fabrieksinstellingen. Reinig het koperkleurige deel met een droge doek en onderzoek de printkop.

Is het Samsung CLP-K660A (ST899A) toner zwart huismerk alternatief slecht voor mijn printer?
Het huismerk CLP K660A ELS alternatief gebruiken is in de regel niet verkeerd. Namaak inkt is doorgaans 60% goedkoper vergeleken met originele merkinkt. De prijs is lager en de toners bevatten meer inkt. De kwaliteit van de printjes wordt nauwelijks beïnvloed. Het grootste nadeel is dat je wordt geconfronteerd met foutmeldingen. Deze kan je doorgaans zelf oplossen.

Kan ik goedkoop zelf de Samsung CLP-K660A (ST899A) toner navullen?
Een toner bijvullen kan je zelf ook thuis doen. Hiervoor koop je een unieke navul inkt set die past bij het Samsung inktpatroon. Op o.a. Youtube en kluswebsites is ondersteunende informatie te vinden: Je haalt de toner uit elkaar. Daarop volgend injecteer je de zwarte inkt in het aangegeven gaatje. Afsluitend mag je het product met elkaar verbinden. Als afronding test je uit of de budget Samsung inkt op de goede manier op het papier terecht komt door een testprintje te maken.

Plaats een reactie