bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

Samsung ML 1610D2 zwart / black toner

Koop jij ook altijd de goedkoopste Samsung ML-1610D2 inkt toner? Op deze website vergelijk je de meest bekende aanbieders voor voordelige toners. Het patroon Samsung ML-1610D2 toner zwart met de kleur zwart (black) komt van pas bij het afdrukken van diepzwarte teksten en strakke lijnen. Het meest voor de hand liggend zijn de originele patronen van Samsung. Meerdere inktwebshops zoals Office Centre of bol.com hanteren ook hele goede huismerk-patronen. De prijs is erg scherp, ze zijn beter gevuld (hogere inhoud) en de printkwaliteit is vergelijkbaar.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieToner
Gemiddelde verkoopprijs€62,50
Huismerk vanafprijs€31,25
FabrikantSamsung
ModelSamsung ML-1610D2 toner zwart
SerienummerML 1610D2 ELS
Kleurenzwart
Capaciteit2.000 prints
EAN8808979563494

Goedkoopste Samsung ML-1610D2 inkt kopen mei 2024

De capaciteit van de ML 1610D2 ELS toner is 2.000 prints. De originele merktoners kun je snel online kopen. Dit kan daar een stuk goedkoper in vergelijking met kleine winkels. Inkt.nl of Totaalinkt.shop zijn erkende verkooppunten waar jij kunt zoeken naar originele Samsung toners. Ze hebben over een ruim assortiment en geven advies / service. Over het algemeen hebben zij ook een goed huismerk.

 • Inkt deals is te bestellen via shops als Officesavers & Alleeninkt.nl.
 • Originele ML 1610D2 ELS inkt toners haal je in huis vanaf €62,50.
 • Samsung imitatie inkt is soms wel 60% goedkoper. De printkwaliteit is vergelijkbaar.
 • Bestel een toner met extra veel inkt (XL) of multipacks (voordeelverpakkingen) en bestel ze niet los (per 1). De prijs per afdruk wordt dan lager.
 • Wat je ook kunt doen om goedkoper te printen: kies voor de functie dubbelzijdig printen, verdiep je in de eco-printinstellingen (denk dan aan draft mode) & selecteer een zuinig lettertype als Ecofont Sans & Calibri.
 • Via inktaanbieding.nl vergelijk je de meest bekende verkooppunten waar je moeiteloos ML 1610D2 ELS toner aanbiedingen kan vinden.

Prijzen Samsung ML-1610D2 toner zwart vergelijken
Samsung toners hebben een prijskaartje. Dit type zwarte tonercartridge kost in de winkel al snel €68,75. Bij online printshops kan dat voordeliger en ligt de verkoopprijs rond de €62,50. Een optie met een scherpere prijs is het huismerk (imitatie inkt). Deze is te bestellen v.a. €31,25. Ook relevant: de voordelen en nadelen van het huismerk. Kies altijd voor een voordeelverpakking (indien mogelijk).

ProductPrijs
Samsung ML-1610D2 toner zwart originele inkt€62,50
Samsung ML-1610D2 toner zwart multipack (merk toners)€125,00
Samsung ML-1610D2 toner zwart huismerk inkt * €31,25
Samsung ML-1610D2 toner zwart huismerk duopack * €62,50
Geschatte prijzen van de ML 1610D2 ELS tonercartridge (black) in mei 2024. * Let op: prijs wordt omgerekend naar aantal milliliters in originele toner.

Bij welke shops kan ik de inktpatronen van Samsung kopen?

Snel Samsung ML-1610D2 inkt bestellen? Deze inkt of huismerk alternatieven zijn goed verkrijgbaar. Zowel online als bij computerwinkels. Ons advies: bestel bij een internet printshop. Dit soort aanbieders bieden altijd ondersteuning, kunnen uit eigen magazijn leveren en voeren normaal gesproken een prima huismerk.

 • Winkels in de regio: Hema, Bruna, Action, Handyman, Expert, Media Markt, Kruidvat, Primera.
 • Grote platformen als Amazon, Bol.com, Coolblue, Fonq, Wehkamp, Ebay breiden het inktaanbod ook in rap tempo uit.
 • De grote inktwinkels als Inkt.nl, Inktweb.nl, Printabout.nl, Inktwereld.nl, Sneltoner.nl, Alleeninkt.nl bieden het grootste aanbod, bieden een top-service en stunten regelmatig met hoge kortingen.
samsung-ml-1610d2-zwart-black-toner

Originele zwarte ML 1610D2 ELS inkt van Samsung bestellen en laten bezorgen

Wil jij de beste kwaliteit inkt? De Samsung ML-1610D2 toner zwart originele zwarte toner is in dat geval een aanrader. De toners zijn afkomstig van Samsung en leveren een optimaal resultaat. De inktpatronen doen wat ze moeten doen en je vermijdt storende foutcodes. De beste optie als je tekst en/of foto’s in hoge kwaliteit wilt afdrukken en het vooral simpel moet zijn.

 • Originele patronen van Samsung zorgen voor de mooiste afdrukken.
 • De garantie op de printer gaat niet verloren.
 • Geen frustrerende storingen en foutcodes. Na plaatsing direct printen.
 • De negatieve kant van originele merktoners is dat het nogal duur is (gemiddeld €62,50).

Samsung ML-1610D2 toner zwart huismerk alternatieven

Minder uitgeven aan printen? Overweeg in dat geval eens namaak-inkt van derde partijen. Het ML 1610D2 ELS huismerk alternatief biedt nagenoeg dezelfde kwaliteit en kan een besparing opleveren van wel 60%. Deze besparing is mogelijk dankzij een fors lagere adviesprijs en omdat de inktpatronen simpelweg meer ML inkt bevatten. Meer inkt, lagere kosten dus. De beste optie als je de goedkoopste prints wilt maken.

 • Samsung ML 1610D2 huismerk toners zijn tot wel 60% goedkoper dan originele producten.
 • Een belangrijk voordeel is dat ze meer inkt bevatten vergeleken met originele producten.
 • De kwaliteit van de afdrukken is erg goed (zeker als je vaak in zwart-wit print).
 • Een minpunt van huismerk inkt is dat je last hebt van errors of foutmeldingen.

Problemen bij het vervangen van je toners

Heb je de (huismerk) zwart inkt van Samsung geplaatst maar kan je niet afdrukken? In het onderstaande overzicht bieden we een overzicht met gangbare problemen met daarbij een aantal tips & tricks.

ProbleemOplossing
Foutmelding: originele inkt plaatsen.Dit zien we vaak bij huismerk-toners. Klik op “ok” en hervat de afdruktaak.
Geen toner gedetecteerd.Controleer of je het stukje tape goed verwijderd hebt en gebruik een droog doekje om de toner schoon te maken.
Er zitten lijnen/strepen op het papier.Controleer of de toners juist zijn geplaatst en zoek naar het interne onderhoudsprogramma.
De toners zijn uitgedroogd.Kijk binnen het printmenu naar een reinigingsprogramma om de printkop schoon te maken. Het is nog beter om elke week een testpagina te printen.
De tonercartridge lekt inkt.Stop de afdruktaak, verwijder de verschillende toners en zorg dat je alles grondig reinigt. Vergeet niet het defecte patroon te retourneren.
De meest bekende issues met de Samsung ML-1610D2 inkt.

Veelgestelde vragen met antwoorden

Welke prijzen zijn bekend voor de Samsung ML-1610D2 toner zwart toner?
De huidige kostprijs van de Samsung ML-1610D2 bedoeld voor de kleur zwart (black) toner is om en nabij de €51,65 excl. de btw (dat betekent €62,50 inclusief de btw). Op het moment dat je een multipack / voordeelverpakking kiest moet je denken aan €125,00. Wanneer je gaat voor een huismerk toner met de code ML 1610D2 ELS betaal je een veel lagere prijs. De aanschafprijs van deze huismerk-toners ligt beduidend lager (+/- €31,25) en ze hebben meer printcapaciteit (er zit meer inkt in).

De printer detecteert de toner cartridge niet, hoe los ik dit op?
Het kan voorkomen dat een net nieuw inktpatroon het niet doet. Er zijn een aantal easy fixes bekend: controleer of het patroon juist geplaatst is, en check of je het lipje helemaal hebt verwijderd. Onderzoek de printersoftware of klik op de optie fabrieksinstellingen resetten in het menu. Gebruik een droog doekje om de toner schoon te maken en reinig de printkop.

Is een Samsung ML-1610D2 toner zwart huismerk alternatief slim?
Een huismerk ML 1610D2 ELS alternatief kopen is in de regel niet schadelijk. Namaak inkt is tot wel 65% goedkoper vergeleken met merk-inkt. De winkelprijs is lager en deze inktpatronen hebben een grotere inhoud inkt. De kwaliteit van de afdrukken is vrijwel hetzelfde. Houd er wel rekening mee dat je eventueel last kan krijgen van foutcodes. Dergelijke foutcodes kan je doorgaans gemakkelijk herstellen.

Tegen lage kosten de Samsung ML-1610D2 toner navullen?
Een inktpatroon bijvullen kan je eventueel ook zelf doen. Om dat te doen gebruik je de navulinkt set die beschikbaar is voor het Samsung inktpatroon. Op Youtube en diverse website is een groot aantal tips te vinden: Verwijder het veiligheidskapje. Voorts injecteer je de zwarte inkt in het inktpatroon. Daaropvolgend mag je het product in elkaar klikken. Ter controle bekijk je of de budget Samsung inkt goed op het papier komt door het drukken van een testprint.

Plaats een reactie