bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

Sharp DX C20TM magenta / roze / rood toner

Jij wilt natuurlijk ook de goedkoopste Sharp DX-C20TM inkt toner? Op deze webpagina bieden wij de meest populaire shops voor extra goedkope toners. Het product Sharp DX-C20TM toner magenta met de kleur magenta (roze / rood) is geschikt voor het afdrukken van kleurrijke afbeeldingen. Er zijn diverse opties binnen de merkproducten van Sharp. Meerdere verkooppunten als bijv. Inktdiscount.nl en Inktweb.nl bieden ook huismerken die een goed alternatief vormen. Je betaalt een stuk minder, de toners zijn gevuld met meer inkt en de afdrukkwaliteit is vrijwel hetzelfde.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieToner
Verkoopprijs€119,50
Huismerk tarieven€59,75
LeverancierSharp
ProductSharp DX-C20TM toner magenta
SeriecodeDXC20TM
Kleurenmagenta
Printvermogen6.000 prints
EAN4974019733845

Goedkoopste Sharp DX-C20TM inkt kopen mei 2024

De capaciteit van de DXC20TM toner is 6.000 prints. Online bestel je binnen enkele minuten nieuwe originele merktoners. Je bestelt het dan stukken voordeliger dan in de winkel. Easy-ink & Totaalinkt.shop zijn gespecialiseerde webshops voor het kopen van originele Sharp toners. Ze beschikken over een uitstekend assortiment en staan bekend om hun goede klantenservice. Standaard voeren ze ook een goed huismerk.

 • Inkt deals koop je via internet bij bedrijven als Inktshop.nl of Alleeninkt.nl.
 • Originele DXC20TM inkt toners koop je online vanaf €119,50.
 • Sharp imitatie inkt is de helft zo goedkoop. De afdrukkwaliteit is erg goed.
 • Bestel een toner met extra veel inkt (XL) of multipacks (voordeelverpakkingen) en bestel ze niet los (per 1). De prijs per afdruk wordt dan lager.
 • Andere tips om goedkoper te printen: kies voor printen in zwart-wit, verdiep je in de eco-printinstellingen (o.a conceptmodus) & test het gebruik van lettertypes als Century Gothic of Baskerville Old Face.
 • Via onze vergelijker check je betrouwbare verkopers waar je eenvoudig DXC20TM toner aanbiedingen kan kopen.

Prijzen Sharp DX-C20TM toner magenta vergelijken
Sharp toners zijn nu eenmaal niet goedkoop. Een dergelijke rode tonercartridge kent een gemiddelde verkoopprijs van €131,45. Bij de inktshops is het goedkoper en betaal je circa €119,50. Een optie met een scherpere prijs is alternatieve huismerk inkt. Deze is te bestellen v.a. €59,75. Lees meer over de gevaren en risico’s van huismerk inkt. Met voordeelverpakkingen kan je fors extra besparen.

ProductPrijs
Sharp DX-C20TM toner magenta originele inkt€119,50
Sharp DX-C20TM toner magenta multipack (merk toners)€239,00
Sharp DX-C20TM toner magenta huismerk inkt * €59,75
Sharp DX-C20TM toner magenta huismerk duopack * €119,50
Prijsoverzicht van de DXC20TM tonercartridge (roze / rood) in mei 2024. * Let op: huismerkproducten bevatten meer inkt, prijs is omgerekend naar inhoud originele toner.

Bij welke (web)winkels kan ik inktpatronen van Sharp bestellen?

Direkt Sharp DX-C20TM inkt bestellen? Dit type toner of een alternatief huismerk kan je op veel plekken wel kopen. Zowel via internetwinkels als bij gespecialiseerde winkels. Tip van onze medewerkers: shop bij een internet printshop. Deze partijen bieden altijd ondersteuning, de meeste voorraad en verkopen vaak een voortreffelijk huismerk.

 • Regionale winkels: Hema, Albert Heijn, Bruna, Handyman, Jumbo, Primera, Media Markt, Kruidvat.
 • Bekende webshops als Fonq, Ebay, Wehkamp, Blokker, Coolblue, Amazon breiden het inktaanbod ook in rap tempo uit.
 • Populaire inktshops als Sneltoner.nl, Inkt.nl, Inktweb.nl, Printabout.nl, 123inkt.nl, Inktwereld.nl bezorgen vaak uit eigen voorraad, bieden de beste zoekfunctie en communiceren dikwijls fikse kortingen.
sharp-dx-c20tm-magenta-roze-rood-toner

Originele rode DXC20TM inkt van Sharp bestellen en laten bezorgen

Wil jij afdrukken maken in de hoogste kwaliteit? De Sharp DX-C20TM toner magenta originele rode toner voorziet hierin. Deze toners worden gemaakt door Sharp en bieden standaard een hoge kwaliteit. Deze toners werken altijd na plaatsing en je krijgt geen irritante foutmeldingen. De beste keuze als je vooral wilt dat de kwaliteit altijd goed is en het gewoon plug&play moet zijn.

 • Originele tonercartridges van Sharp bieden de beste kwaliteit prints.
 • Geen risico dat de garantie verloopt.
 • Geen lastige foutcodes. Ze werken altijd.
 • Een minpunt van originele merktoners is dat het nogal duur is (gemiddelde kosten liggen op €119,50).

Sharp DX-C20TM toner magenta huismerk alternatieven

Wil je lagere printkosten? Kies dan voor namaak-inkt van derden. Het DXC20TM huismerk alternatief doet qua kwaliteit nauwelijks onder en is soms wel de helft zo goedkoop. Dergelijke besparingen zijn mogelijk door een hele lage prijs per toner en doordat deze toners eenvoudigweg meer inkt bevatten. Je ontvangt dus meer inkt voor je geld. De beste keuze als je vooral goedkoop wilt kunnen printen.

 • Sharp DX C20TM huismerk toners zijn tot wel 60% goedkoper dan originele producten.
 • Het grootste voordeel is dat ze meer volume inkt bevatten vergeleken met originele inkt.
 • De printkwaliteit is vergelijkbaar (helemaal als je het meest in zwart print).
 • De schaduwkant van namaak inkt is dat je hinder kunt hebben van storing en meldingen.

Mogelijke problemen bij het vervangen van de toners

Heb je ondertussen de magenta inkt van Sharp verwisseld maar krijg je nog steeds errors of foutmeldingen? In de bijgaande tabel vind je de meest bekende problemen inclusief een oplossing.

ProbleemOplossing
Foutmelding: niet originele inkt.Komt vaak voor bij huismerk-inkt. Klik op “ok” en ga door met afdrukken.
Geen toner gevonden.Kijk of je het beschermingsmateriaal verwijderd hebt en maak de metalen contactpunten goed schoon.
Onleesbaar drukwerk (vage strepen en vlekken).Voer een toners check uit en start een onderhoudsprogramma.
De printerinkt droogt uit.Probeer het reinigingsprogramma om zo de printkop te reinigen. Als oplossing raden we aan om eens in de 14 dagen even een testprintje te doen.
De tonercartridge lekt de printer in. Stop meteen met printen, onttrek de toner en maak alles direct schoon. Je kunt de lekkende toner terugsturen.
Alledaagse problemen bij de Sharp DX-C20TM inkt.

Bekijk de veelgestelde vragen

Wat is prijs van de Sharp DX-C20TM toner magenta toner?
De prijs van een Sharp DX-C20TM met de kleur magenta (roze / rood) toner is ongeveer €98,76 excl. btw (€119,50 inclusief de btw). Wanneer je een duopack of voordeelverpakking wenst kost het ongeveer €239,00. Met een huismerk toner met het serienummer DXC20TM dalen de printkosten aanzienlijk. Het tarief voor huismerk-toners is interessanter (+/- €59,75) en je kunt er meer printjes mee maken (je krijgt meer inkt).

De toner cartridge wordt niet gevonden, hoe los ik dit op?
Af en toe valt het voor dat een net nieuw inktpatroon niet wordt gedetecteerd. Probeer eerst de volgende tips & tricks: controleer of het patroon juist geplaatst is, en kijk of je het kapje hebt weggedaan. Installeer de nieuwste printersoftware of kies voor een totale fabrieksinstellingen reset. Reinig het koperkleurige deel met een droge doek en start het reinigingsprogramma.

Is het Sharp DX-C20TM toner magenta huismerk alternatief een goede keuze?
Het huismerk DXC20TM alternatief aanschaffen is in de basis niet verkeerd. Namaak inkt is tot wel 60% goedkoper dan merk-inkt. De aanschafprijs is lager en deze patronen zijn gevuld met meer inkt. De kwaliteit van de prints is vergelijkbaar. Een negatieve kant is dat je wordt geconfronteerd met storingen of foutmeldingen. Dergelijke foutcodes kan je doorgaans zelfstandig oplossen.

Hoe werkt de Sharp DX-C20TM toner navullen?
Het bijvullen van een toner kan je zelf ook thuis doen. Voor deze handeling neem je navulinkt set die ontwikkeld is voor het Sharp inktpatroon. Op verschillende Do It Yourself (DIY) websites kan je achtergrondinformatie opzoeken: Je haalt de toner uit elkaar. In stap 2 spuit je de rode inkt in het reservoir. Nu kun je alles weer terugzetten in originele staat. Nadien controleer je of de nieuwe Sharp inkt op de goede manier op het papier terecht komt door het starten van een testprint.

Plaats een reactie