bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

Sharp MX C30GTM magenta / roze / rood toner

Bestel jij ook uitsluitend de goedkoopste Sharp MX-C30GTM inkt toner? Op deze website helpen wij jou aan een overzicht met erkende aanbieders voor spotgoedkope toners. Het patroon Sharp MX-C30GTM toner magenta met kleur magenta (roze / rood) is relevant voor perfect ogende kleurenafdrukken. Populair zijn de “echte” toners van Sharp. Velerlei inktwebshops als bijvoorbeeld Mediamarkt.nl of Inkt.nl hanteren ook hele goede huismerk-patronen. De prijs is vele malen lager, de toners zijn gevuld met meer inkt en de kwaliteit is gewoon erg goed.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieToner
Geschatte verkoopprijs€61,50
Huismerk tarieven€30,75
LeverancierSharp
ProductSharp MX-C30GTM toner magenta
ArtikelcodeMXC30GTM
Kleur beschrijvingmagenta
Intensiteit6.000 prints
EAN4974019774367

Goedkoopste Sharp MX-C30GTM inkt bestellen mei 2024

De capaciteit van de MXC30GTM toner is 6.000 prints. Je originele merktoners zijn online goed verkrijgbaar. Je bestelt het dan veel gunstiger als je het vergelijkt met fysieke winkels. Go4inkt of Handyman.nl zijn goede adressen waar men terecht kan voor originele Sharp toners. Ze bieden over een ruim assortiment en je kunt er terecht voor hulp bij storingen. Gewoonlijk verkopen ze ook een betrouwbaar huismerk.

 • De beste inkt bestel je online bij bedrijven als Inkt.nl & Inktdiscount.nl.
 • Originele MXC30GTM inkt toners zijn te bestellen v.a. €61,50.
 • Sharp imitatie inkt is de helft zo goedkoop. De kwaliteit is gewoon erg goed.
 • Zoek naar een XL-toner met extra capaciteit of een voordeelverpakking (multipack) en bestel ze niet los (per 1). Per printje is dat goedkoper.
 • Wat jij kan doen om goedkoper te printen: print dubbelzijdig, bekijk de verschillende eco-printinstellingen (onder ander eco-stand) en kies een zuinig lettertype zoals Ryman Eco en Times New Roman.
 • Via onze vergelijker vergelijk je de betrouwbaarste shops waar je snel en simpel MXC30GTM toner aanbiedingen kunt vergelijken.

Prijzen Sharp MX-C30GTM toner magenta vergelijken
Sharp toners zijn best prijzig. Deze rode tonercartridge kent een gemiddelde verkoopprijs van €67,65. Via internet is het goedkoper en betaal je circa €61,50. De meest betaalbare optie is het eigen huismerk. Daarvoor moet je denken aan €30,75. Ook interessant: de voordelen en nadelen van het huismerk. Kies altijd voor een voordeelverpakking (indien mogelijk).

ProductPrijs
Sharp MX-C30GTM toner magenta originele inkt€61,50
Sharp MX-C30GTM toner magenta multipack (merk toners)€123,00
Sharp MX-C30GTM toner magenta huismerk inkt * €30,75
Sharp MX-C30GTM toner magenta huismerk duopack * €61,50
Geschatte prijzen van de MXC30GTM tonercartridge (roze / rood) in mei 2024. * N.b.: huismerkproducten bevatten meer inkt, prijs is omgerekend naar inhoud originele toner.

Bij welke aanbieders kan ik de inktpatronen van Sharp kopen?

Meteen Sharp MX-C30GTM inkt kopen? Dit type inkt (en huismerk alternatieven) zijn uitstekend verkrijgbaar. Zowel online als bij kantoorwinkels. Kooptip: bestel sowieso bij een webshop gespecialiseerd in inkt. Deze leveranciers bieden top-service, kunnen uit eigen magazijn leveren en voeren normaal gesproken een goed huismerk.

 • Winkels in de buurt: Action, Handyman, Bruna, Hema, Expert, Jumbo, Kruidvat, Primera.
 • Grote platformen als Ebay, Bol.com, Fonq, Coolblue, Wehkamp, Amazon breiden het inktaanbod ook in rap tempo uit.
 • De bekende inktshops als 123inkt.nl, Sneltoner.nl, Inkt.nl, Printabout.nl, Inktweb.nl, Inktwereld.nl kunnen snel uit voorraad leveren, bieden de beste service en hebben doorgaans de beste deals.
sharp-mx-c30gtm-magenta-roze-rood-toner

Originele rode MXC30GTM inkt van Sharp bestellen via internet

Zoek jij de hoogste kwaliteit inkt? De Sharp MX-C30GTM toner magenta originele rode toner voorziet hierin. Deze toners worden vervaardigd door Sharp en zorgen voor de mooiste afdrukken. Deze toners werken altijd na plaatsing en je hebt niet te maken met irritante storingscodes en foutmeldingen. De beste optie als je veel waarde hecht aan de kwaliteit van de prints en je geen zin hebt in foutmeldingen.

 • Originele tonercartridges van Sharp zorgen voor het beste resultaat.
 • Geen risico dat garantie op printer vervalt.
 • Geen frustrerende foutmeldingen of storingen. Je kunt er direct mee aan de slag.
 • Het grootste nadeel van merktoners is dat het vrij duur is (gemiddeld €61,50).

Sharp MX-C30GTM toner magenta huismerk alternatieven

Minder uitgeven aan printen? Overweeg in dat geval eens namaak-inkt van een ander merk. Het MXC30GTM huismerk alternatief doet qua kwaliteit nauwelijks onder en is vaak een keer zo goedkoop als het a-merk. Dergelijke besparingen zijn mogelijk door een scherpe stukprijs en doordat deze toners gevuld worden met meer inkt. Je ontvangt dus meer inkt voor je geld. Onze aanbeveling als je vooral goedkoop wilt printen.

 • Sharp MX C30GTM huismerk toners zijn tot wel 50% goedkoper.
 • De belangrijkste reden hiervan is dat huismerkproducten meer inkt bevatten wanneer je het afzet tegen originele inktpatronen.
 • De kwaliteit van de prints is prima (vooral als je veel in zwart print).
 • De negatieve kant van alternatieve inkt is dat je te maken krijgt met waarschuwingen of foutmeldingen.

Issues bij het vervangen van de toners

Heb je de (huismerk) magenta inkt van Sharp verwisseld maar blijf je foutcodes zien en print het apparaat niet? In het volgende overzicht check je veel voorkomende afdrukproblemen inclusief een oplossing.

ProbleemOplossing
Foutmelding: originele inkt plaatsen.Dit zien we vaak bij huismerk-toners. Klik de foutmelding weg en hervat de afdruktaak.
Geen toner gevonden.Controleer nog eens of je de beschermingstape hebt weggedaan en veeg de contactpunten schoon met een droge doek.
Slechte afdrukken of strepen op de afdrukken.Bekijk of de toners in de goede gleuven zitten en probeer een onderhoudsprogramma uit.
De printkop is uitgedroogd.Zoek naar het reinigingsprogramma om de printkop weer vrij te maken. Een goede oplossing is om eens in de 14 dagen even een testprintje te doen.
De tonercartridge lekt inkt.Zet de printer uit, klik de toner uit de gleuven en kies voor een grondige schoonmaakbeurt. Stuur het defecte product retour.
Veel voorkomende issues aangaande Sharp MX-C30GTM inkt.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Welk tarief heeft de Sharp MX-C30GTM toner magenta toner?
De adviesprijs van de Sharp MX-C30GTM met kleur magenta (roze / rood) toner is doorgaans +/- €50,83 excl. btw (dat betekent €61,50 inclusief btw). Wanneer je een duopack of voordeelverpakking neemt betaal je uiteindelijk zo’n €123,00. Met een huismerk toner met de code MXC30GTM betaal je een veel lagere prijs. De prijs van de deze huismerk-toners is aantrekkelijker (+/- €30,75) en hiermee kan veel meer geprint worden (ze bevatten meer inkt).

De toner cartridge wordt niet gedetecteerd, wat is het stappenplan?
Er zijn voorvallen waarbij een net nieuw patroon weigert. Loopt dan de volgende checklist na: controleer of het patroon juist geplaatst is, en controleer of je het kapje hebt losgemaakt. Kijk of de printersoftware up-to-date is en reset eventueel de printer naar de fabrieksinstellingen. Maak de toner schoon met een droge doek en selecteer het reinigingsprogramma.

Is het Sharp MX-C30GTM toner magenta huismerk alternatief een goede keuze?
Een huismerk MXC30GTM alternatief kiezen is in de basis een goed idee. Namaak inkt is soms wel 55% goedkoper dan merk-inkt. De kostprijs is aantrekkelijker en deze inktpatronen bevatten simpelweg meer milliliter inkt. De kwaliteit van de printadrukken doet amper onder voor merkinkt. Houd er wel rekening mee dat er sprake kan zijn van foutmeldingen of storingen. Dergelijke problemen kan je normaal gesproken zelfstandig herstellen.

Kan ik de Sharp MX-C30GTM toner navullen?
Het bijvullen van een toner raden we alleen aan voor gevorderden. Om dat te doen bestel je een speciale set navulinkt voor het Sharp inktpatroon. Op o.a. Youtube en kluswebsites is een groot aantal tips te vinden: Je haalt de toner uit elkaar. Daarop volgend spuit je de rode inkt in het inktpatroon. Daarna mag je alles opnieuw assembleren. Nadien bekijk je of de gekloonde Sharp inkt op de juiste manier werkt door het drukken van een testprint.

Plaats een reactie