bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

Toshiba T 2460E zwart / black toner

Jij wilt natuurlijk ook de goedkoopste Toshiba T-2460E inkt toner? Op Inktaanbieding.nl helpen wij jou aan een overzicht met goede leveranciers voor extra goedkope toners. Deze Toshiba T-2460E toner zwart met kleuromschrijving zwart (black) is relevant voor eenvoudige tekstdocumenten. Je kunt kiezen uit “echte” toners van Toshiba. Een groeiend aantal aanbieders zoals bijvoorbeeld Inkt-bestellen.nl of bol.com faciliteren ook huismerken die een goed alternatief vormen. Je betaalt een stuk minder, je krijgt meer inkt en de kwaliteit is gewoon erg goed.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieToner
Gemiddelde vanafprijs€87,50
Huismerk verkoopprijs€43,75
MerkToshiba
ProductToshiba T-2460E toner zwart
ProductcodeT 2460E
Kleurzwart
Printvermogenonbekend
EAN-code4016058024604

Goedkoopste Toshiba T-2460E inkt kopen mei 2024

De capaciteit van de T 2460E toner is onbekend. Je kunt deze originele merktoners gemakkelijk thuis laten bezorgen. Dat is een stuk goedkoper dan bij een regionale speciaalzaak. printershop of Paradigit zijn gespecialiseerde webshops waar jij kunt zoeken naar originele Toshiba toners. Ze hebben duizenden producten en hebben vriendelijke medewerkers. Gewoonlijk hebben zij ook een voordelig huismerk.

 • Aantrekkelijke inkt bestel je online bij shops als Officesavers & Mediamarkt.nl.
 • Originele T 2460E inkt toners koop je online vanaf €87,50.
 • Toshiba imitatie inkt kost vaak maar de helft. Dit gaat niet ten koste van de kwaliteit.
 • Zoek naar een XL-toner met extra capaciteit of voordeelverpakkingen (multipacks) en geen losse verpakkingen. Per printje is dat goedkoper.
 • Wat jij kan doen om goedkoper te printen: kies indien mogelijk voor zwart-wit printen, test de diverse eco-printinstellingen (alsbeperkte kwaliteit) & test het gebruik van lettertypes als Century Gothic en Garamond.
 • Via inktaanbieding.nl vergelijk je geschikte verkopers waar je goedkoop en eenvoudig T 2460E toner aanbiedingen kan vinden.

Prijzen Toshiba T-2460E toner zwart vergelijken
Toshiba toners zijn nu eenmaal niet goedkoop. Deze specifieke zwarte tonercartridge kent een gemiddelde verkoopprijs van €96,25. Online ben je een stuk voordeliger uit. Hier betaal je gemiddeld €87,50. De voordeligste optie is het huismerk (klooninkt). Deze zijn er al vanaf €43,75. Lees ook het gedeelte over de gevaren en risico’s van huismerk inkt. Neem een voordeelverpakking als deze beschikbaar is.

ProductPrijs
Toshiba T-2460E toner zwart originele inkt€87,50
Toshiba T-2460E toner zwart multipack (merk toners)€175,00
Toshiba T-2460E toner zwart huismerk inkt * €43,75
Toshiba T-2460E toner zwart huismerk duopack * €87,50
Tabel met de geschatte prijzen van de T 2460E tonercartridge (black) in mei 2024. * Disclaimer: prijs omgerekend naar aantal milliliter inkt in de toner.

Bij welke shops kan ik de inktpatronen van Toshiba inkopen?

Meteen Toshiba T-2460E inkt kopen? Deze specifieke toner of alternatieven van het huismerk zijn doorgaans goed voorradig. Zowel bij online aanbieders als bij computerwinkels. Belangrijk: kies voor een inkt-speciaalzaak op internet. Deze shops bieden de beste service, kunnen uit eigen magazijn leveren en voeren normaal gesproken een voortreffelijk huismerk.

 • Fysieke verkooppunten: Action, Bruna, Albert Heijn, Hema, Primera, Media Markt, Kruidvat, Jumbo.
 • Grote nationale winkels als Wehkamp, Bol.com, Coolblue, Fonq, Amazon, Blokker bieden ook steeds meer merken en series aan.
 • Online inktwinkels als Printabout.nl, Inktweb.nl, Inkt.nl, Alleeninkt.nl, Sneltoner.nl, Inktwereld.nl kunnen snel uit voorraad leveren, hebben een handige zoektool en zijn het scherpst qua prijs.
toshiba-t-2460e-zwart-black-toner

Originele zwarte T 2460E inkt van Toshiba kopen via internet

Wil jij printen in topkwaliteit? De Toshiba T-2460E toner zwart originele zwarte toner is dan de beste koop. Deze toners worden geproduceerd door Toshiba en bieden de beste kwaliteit. De inktpatronen passen altijd en je wordt niet verrast met hinderlijke storingscodes en foutmeldingen. Een aanrader als je veel waarde hecht aan de kwaliteit van de prints en het gewoon plug&play moet zijn.

 • Originele toners van Toshiba zorgen voor de mooiste afdrukken.
 • Schade aan de printer wordt opgelost door de fabrikant (garantie).
 • Geen hinderlijke storingscodes en foutmeldingen. Het doet wat het met doen.
 • De schaduwkant van originele toners is dat het nogal duur is (gemiddeld genomen €87,50).

Toshiba T-2460E toner zwart huismerk alternatieven

Minder uitgeven aan printen? Kies dan voor klooninkt van een ander merk. Het T 2460E huismerk alternatief biedt nagenoeg dezelfde kwaliteit en leidt tot wel 60% lagere printkosten. Je bespaart door een fors lagere adviesprijs en doordat deze producten eenvoudigweg meer inkt bevatten. Meer inkt, lagere kosten dus. Een aanrader als kwaliteit van ondergeschikt belang is.

 • Toshiba T 2460E huismerk toners zijn tot de helft zo goedkoop.
 • Dit heeft er alles mee te maken dat er meer inkt in zit als je het vergelijkt met originele inktpatronen.
 • De kwaliteit van de printjes is vergelijkbaar (zeker als je vaak in zwart-wit print).
 • De negatieve kant van budget inkt is dat je soms te maken hebt met errors of foutmeldingen.

Hulp bij problemen bij het vervangen van jouw toners

Heb je deze zwart inkt van Toshiba geplaatst maar kan je niet afdrukken? In de volgende tabel staan de meest bekende afdrukproblemen incl. tips die je kunt proberen.

ProbleemOplossing
Foutmelding: de toner is beschadigd.Gebeurt vaak bij imitatie inkt. Klik het venster weg want meestal kan je gewoon printen.
Toner wordt niet herkend.Kijk of je het plakkertje weg hebt gehaald en check of de metalen contactpunten goed schoon zijn.
Strepen en vage vegen (slechte printkwaliteit).Ga eerst na of de toners juist geplaatst zijn en laat de printer het onderhoudsproces uitvoeren.
De printkop is uitgedroogd.Laat de printer het reinigingsprogramma uitvoeren om de printkop schoon te maken. Het is nog verstandiger om regelmatig een testpagina af te drukken.
De printer / tonercartridge lekt inkt.Zet de printer uit, verwijder snel alle toners en reinig de complete printer. Tip: Uitsluitend nieuwe patronen gebruiken.
Alledaagse printproblemen bij de Toshiba T-2460E inkt.

FAQ (veelgestelde vragen)

Wat is de verkoopprijs van de Toshiba T-2460E toner zwart toner?
De gemiddelde kostprijs van de Toshiba T-2460E met kleur zwart (black) toner is ongeveer €72,31 excl. btw (dat is €87,50 inclusief de btw). Wanneer je een voordeelverpakking of multipack wenst kost het ongeveer €175,00. Door te kiezen voor een een huismerk toner met de code T 2460E kan je nog meer besparen. De gemiddelde prijs van deze huismerk-toners ligt lager (+/- €43,75) en hiermee kan veel meer geprint worden (ze zijn volledig gevuld met inkt).

De printer detecteert de toner cartridge niet, wat is het stappenplan?
Af en toe valt het voor dat een nieuwe toner weigert. Probeer eerst de volgende tips & tricks: Controleer of de patronen goed vast zitten, en controleer of je het beschermingsmateriaal los hebt gemaakt. Loop de printersoftware na of reset de printer naar fabriek-instellingen. Gebruik een droog doekje om de toner schoon te maken en selecteer het reinigingsprogramma.

Is een Toshiba T-2460E toner zwart huismerk alternatief een goede keuze?
Het huismerk T 2460E alternatief kopen is vaak een juiste beslissing. Namaak inkt is plus minus 60% goedkoper in verhouding tot originele inkt. De winkelprijs is goedkoper en de toners bevatten simpelweg meer milliliter inkt. De kwaliteit is nagenoeg hetzelfde. De schaduwkant is dat je wordt geconfronteerd met errors of foutcodes. Zulke storingen kan je doorgaans eenvoudig verhelpen.

Voor een voordelige prijs de Toshiba T-2460E toner navullen?
Het bijvullen van een toner kan je ook helemaal zelf. Voor deze handeling kies je voor navulinkt set die ontwikkeld is voor het Toshiba inktpatroon. Op Youtube en diverse website is ondersteunende informatie te vinden: Start met het verwijderen van het omhulsel. Vervolgens injecteer je de zwarte inkt in het reservoir. Daarna mag je alles opnieuw assembleren. Ter controle check je of de nagevulde Toshiba inkt op de goede manier op het papier terecht komt door een testprint te draaien.

Plaats een reactie