bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

Toshiba T 3850P R 6B000000745 zwart / black toner

Bestel jij ook uitsluitend de goedkoopste Toshiba T-3850P-R inkt toner? Op www.inktaanbieding.nl bekijk je de beste inktaanbieders voor verrassend voordelige toners. Deze Toshiba T-3850P-R toner zwart bedoeld voor de kleur zwart (black) komt van pas bij documenten met heldere zwarte tekst. Er zijn diverse opties binnen de verschillende merkartikelen van Toshiba. Veel webshops als bijvoorbeeld Office Centre en Go4inkt bieden ook een assortiment aan geschikte huismerken. De verkoopprijs is erg interessant, ze zijn beter gevuld (hogere inhoud) en je hebt een vergelijkbare kwaliteit.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieToner
Vanafprijs€97,50
Huismerk verkoopprijs€48,75
LeverancierToshiba
ArtikelToshiba T-3850P-R toner zwart
Productcode6B000000745
Kleur omschrijvingzwart
Printomvangonbekend
EAN-nummeronbekend

Goedkoopste Toshiba T-3850P-R inkt kopen mei 2024

De capaciteit van de 6B000000745 toner is onbekend. Via internet bestel je eenvoudig de originele merktoners. Je krijgt het dan veel voordelige dan in de winkel. Inkt.nl & Mediamarkt.nl zijn suggesties voor het plaatsen van een bestelling van originele Toshiba toners. Ze beschikken over een uitstekend assortiment en jij kan terecht voor service. In de basis voeren ze ook een aantrekkelijk huismerk.

 • Aantrekkelijke inkt koop je via internet bij shops zoals bol.com of Goedkoopprinten.nl.
 • Originele 6B000000745 inkt toners hebben een vanafprijs van +/- €97,50.
 • Toshiba imitatie inkt is tot wel 50% goedkoper. De afdrukkwaliteit is vrijwel hetzelfde.
 • Ga voor een XL-toner met extra volume of multipacks (voordeelverpakkingen) in plaats van losse kleuren. De prijs per afdruk wordt dan lager.
 • Wat jij kan doen om goedkoper te printen: maak gebruik van de optie “zwart-wit” printing, loop alle eco-printinstellingen na (alseco-stand) & kies een zuinig lettertype zoals Ryman Eco & Garamond.
 • Via onze vergelijker check je gespecialiseerde inktwebshops waar je goedkope 6B000000745 toner aanbiedingen kunt vergelijken.

Prijzen Toshiba T-3850P-R toner zwart vergelijken
Toshiba toners zijn best prijzig. Deze zwarte tonercartridge kent een gemiddelde verkoopprijs van €107,25. Bij de inktwebwinkels ben je goedkoper uit. Daar kost het zo’n €97,50. De beste optie is huismerk-inkt (budgetlabel). Daarvoor moet je denken aan €48,75. Bekijk de details over voordelen en gevaren van huismerk toners. Informeer altijd naar de speciale voordeelverpakking.

ProductPrijs
Toshiba T-3850P-R toner zwart originele inkt€97,50
Toshiba T-3850P-R toner zwart multipack (merk toners)€195,00
Toshiba T-3850P-R toner zwart huismerk inkt * €48,75
Toshiba T-3850P-R toner zwart huismerk duopack * €97,50
Tabel met de geschatte prijzen van de 6B000000745 tonercartridge (black) in mei 2024. * Belangrijk: de prijs is een afgeleide van de capaciteit van de originele toner.

Bij welke aanbieders kan ik de inktpatronen van Toshiba kopen?

Gemakkelijk Toshiba T-3850P-R inkt bestellen? Deze toner of huismerk alternatieven zijn goed verkrijgbaar. Zowel online als bij gespecialiseerde winkels. Tip van onze medewerkers: bezoek een een online inktshop. Deze leveranciers hebben betrouwbare service, kunnen razendsnel bezorgen en voeren normaal gesproken een heel behoorlijk huismerk.

 • Fysieke verkooppunten: Bruna, Hema, Action, Albert Heijn, Primera, Kruidvat, Media Markt, Jumbo.
 • Grote platformen als Wehkamp, Blokker, Ebay, Coolblue, Bol.com, Fonq hebben doorgaans ook een grote voorraad.
 • Online inktwebwinkels als Alleeninkt.nl, 123inkt.nl, Inkt.nl, Sneltoner.nl, Inktweb.nl, Printabout.nl kunnen snel uit voorraad leveren, bieden de beste zoekfunctie en hebben vaak interessante kortingsacties.
toshiba-t-3850p-r-6b000000745-zwart-black-toner

Originele zwarte 6B000000745 inkt van Toshiba kopen en laten bezorgen

Wil jij printen in topkwaliteit? De Toshiba T-3850P-R toner zwart originele zwarte toner voorziet hierin. Deze toners worden vervaardigd door Toshiba en resulteren in de mooiste prints. De inktpatronen passen altijd en je hebt niet te maken met storende storing en meldingen. Ons advies als je vooral wilt dat de kwaliteit altijd goed is en niet van gepruts houdt.

 • Originele toners van Toshiba zorgen voor het beste resultaat.
 • Je blijft gewoon recht hebben op je garantie.
 • Geen lastige waarschuwingen of foutmeldingen. Ze werken altijd.
 • Een belangrijk nadeel van de “echte” merk toners is dat het nogal duur is (gemiddeld €97,50).

Toshiba T-3850P-R toner zwart huismerk alternatieven

Vind je printen te duur? Kies dan voor namaak-inkt van derde fabrikanten. Het 6B000000745 huismerk alternatief heeft een uitstekende kwaliteit en is tot wel 50% goedkoper. Deze besparing is mogelijk dankzij een hele lage prijs per toner en doordat deze inktpatronen tot de rand gevuld worden met inkt. Een tot de rand gevulde toner tegen de beste prijs. De beste koop als je vooral goedkoop wilt printen.

 • Toshiba T 3850P R huismerk toners zijn tot wel 50% goedkoper.
 • De belangrijkste reden hiervan is dat er meer inkt in zit vergeleken met merk-inkt.
 • De kwaliteit is uitstekend (met name bij afdrukken met enkel tekst).
 • De negatieve kant van namaak inkt is dat je last hebt van foutcodes en printerstoringen.

Lastige situaties bij het vervangen van de toners

Heb je de zwart inkt van Toshiba verwisseld maar blijf je foutcodes zien en print het apparaat niet? In het volgende overzicht vind je de meest gangbare printproblemen inclusief een aantal oplossingen die je kunt proberen.

ProbleemOplossing
Foutmelding: de toner is beschadigd.Dit zien we vaak bij namaak-inkt. Klik het venster weg en probeer een testafdruk te maken .
Geen toner gevonden.Check of je het ontluchtingslabel goed verwijderd hebt en maak de toner schoon met een droge doek.
De afdrukkwaliteit is onvoldoende (strepen / vaag).Loop de geplaatste toners even na en selecteer het onderhoudsprogramma.
Last van opgedroogde inkt.Start het interne reinigingsprogramma voor een juiste printkop werking. Als oplossing raden we aan om wekelijks een (testpagina) afdruk te maken.
Lekkende tonercartridge.Annuleer de eventuele printopdracht, verwijder snel alle toners en kies voor een grondige schoonmaakbeurt. Tip: Uitsluitend nieuwe patronen gebruiken.
De meest bekende toner-problemen met betrekking tot Toshiba T-3850P-R inkt.

FAQ met veelgestelde vragen

Wat is de verkoopprijs van de Toshiba T-3850P-R toner zwart toner?
De huidige kostprijs van de Toshiba T-3850P-R met de kleur zwart (black) toner is gewoonlijk €80,58 excl. de btw (€97,50 inclusief de btw). Wanneer je een multipack / voordeelverpakking bestelt liggen de kosten op zo’n €195,00. Wanneer je gaat voor een huismerk toner met de code 6B000000745 betaal je veel minder. De aanschafprijs van deze huismerk-toners is aantrekkelijker (+/- €48,75) en maximale aantal afdrukken is beter (meer milliliters).

De printer detecteert de toner cartridge niet, wat is het stappenplan?
Het kan voorkomen dat een gloednieuwe toner weigert. Wij adviseren om eerst de volgende zaken te checken: achterhaal de status van de patronen in de printer, en controleer nog eens of je het stukje tape juist verwijderd hebt. Update de printersoftware of reset de printer naar fabriek-instellingen. Neem de toner af met een pluisvrije doek en laat de printer het reinigingsprogramma uitvoeren.

Is een Toshiba T-3850P-R toner zwart huismerk alternatief een aanrader?
Een huismerk 6B000000745 alternatief inkopen is in de regel lucratief. Namaak inkt is vaak wel 65% goedkoper ten opzichte van originele inkt. De verkoopprijs is goedkoper en deze toners bevatten meer ML inkt. De kwaliteit van de printeradrukken wordt nauwelijks beïnvloed. De schaduwkant is dat je soms te maken hebt met printerstoringen en foutmeldingen. Dit soort storingen kan je normaal gesproken zelfstandig herstellen.

Tegen lage kosten de Toshiba T-3850P-R toner navullen?
Het bijvullen van een toner kan je met een beetje ervaring zelf doen. Hiervoor koop je een handige navulset inclusief inkt voor het Toshiba inktpatroon. Op o.a. Youtube en kluswebsites vind je precies hoe dit werkt: Verwijder de capsule. Nu spuit je de zwarte inkt in het patroon (ga voorzichtig te werk). Dan mag je het product in elkaar zetten. Als afronding check je of de nagevulde Toshiba inkt goed werkt door een testprint te vragen.

Plaats een reactie