bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

Toshiba T FC26SK7K 6B000000559 zwart / black toner

Op zoek naar de goedkoopste Toshiba T-FC26SK7K inkt toner? Op deze pagina tref je toonaangevende verkopers voor verrassend voordelige toners. Het patroon Toshiba T-FC26SK7K toner zwart hoge capaciteit bedoeld voor de kleur zwart (black) is relevant voor jouw zwart-wit printjes. De hoogste afdrukkwaliteit haal je doorgaans met fabrikant (merk) toners van Toshiba. Een groeiend aantal inktshops zoals bijvoorbeeld Inkt-bestellen.nl of printershop hanteren ook een assortiment aan geschikte huismerken. De prijs is veel lager, ze zijn beter gevuld (hogere inhoud) en de printkwaliteit is vergelijkbaar.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieToner
Vanafprijs€37,50
Huismerk prijzen€18,75
MerkToshiba
TypeToshiba T-FC26SK7K toner zwart hoge capaciteit
Seriecode6B000000559
Kleurzwart
Capaciteitonbekend
EAN4519232156240

Goedkoopste Toshiba T-FC26SK7K inkt kopen mei 2024

De capaciteit van de 6B000000559 toner is onbekend. Online bestel je binnen enkele minuten nieuwe originele merktoners. Je bestelt het dan qua prijs veel gunstiger dan bij een regionale speciaalzaak. Bol.com of Inktdiscount.nl zijn suggesties voor het aanschaffen van originele Toshiba toners. Ze hanteren een uitstekend assortiment en geven advies / service. Doorgaans hebben zij ook een aantrekkelijk huismerk.

 • De goedkoopste inkt is aan te schaffen bij webshops als coolblue.nl of Vikingdirect.nl.
 • Originele 6B000000559 inkt toners haal je in huis vanaf €37,50.
 • Toshiba imitatie inkt is een stuk goedkoper. De kwaliteit doet amper onder voor merkinkt.
 • Ga voor een XL-toner met extra volume of voordeelverpakkingen (multipacks) i.p.v. enkele verpakkingen. De prijs per afdruk wordt dan lager.
 • Andere tips om goedkoper te printen: druk dubbelzijdig af, ga aan de slag met de verschillende zuinige eco-printerinstellingen (bijvoorbeeld printen in concept) en kies een zuinig lettertype zoals Ecofont Sans en Brush Script.
 • Via onze website vind je de populairste verkopers waar je probleemloos en snel 6B000000559 toner aanbiedingen kunt vergelijken.

Prijzen Toshiba T-FC26SK7K toner zwart hoge capaciteit vergelijken
Toshiba toners zijn niet goedkoop. Een dergelijke zwarte tonercartridge kost in de winkel al snel €41,25. Bij de inktwebwinkels ben je goedkoper uit en ligt de verkoopprijs rond de €37,50. Een optie met een scherpere prijs is het huismerk (namaak inkt). Deze is er omgerekend al voor €18,75. Klik verder naar: de gevaren en risico’s van huismerk inkt. Neem een voordeelverpakking als deze beschikbaar is.

ProductPrijs
Toshiba T-FC26SK7K toner zwart hoge capaciteit originele inkt€37,50
Toshiba T-FC26SK7K toner zwart hoge capaciteit multipack (merk toners)€75,00
Toshiba T-FC26SK7K toner zwart hoge capaciteit huismerk inkt * €18,75
Toshiba T-FC26SK7K toner zwart hoge capaciteit huismerk duopack * €37,50
Tabel met prijzen voor de 6B000000559 tonercartridge (black) in mei 2024. * Let op: prijs is omgerekend naar inhoud van originele toner.

Waar kan ik de inktpatronen van Toshiba kopen?

Meteen Toshiba T-FC26SK7K inkt kopen? Deze toner (en huismerk alternatieven) kan je op veel plekken wel kopen. Zowel bij de online printshops als in de retail. Onze tip: kies voor een online inktshop. Deze winkels hebben betrouwbare service, bezorgen supersnel aan huis en voeren normaal gesproken een goed huismerk.

 • Fysieke verkooppunten: Handyman, Hema, Action, Albert Heijn, Media Markt, Kruidvat, Expert, Jumbo.
 • Grote webwinkels als Amazon, Bol.com, Fonq, Blokker, Wehkamp, Ebay zetten de laatste jaren ook steeds meer in op inkt.
 • Erkende inktwebshops als Inkt.nl, Inktweb.nl, 123inkt.nl, Alleeninkt.nl, Printabout.nl, Sneltoner.nl hebben een eigen magazijn met voorraad, hebben een handige zoektool en stunten regelmatig met hoge kortingen.
toshiba-t-fc26sk7k-6b000000559-zwart-black-toner

Originele zwarte 6B000000559 inkt van Toshiba kopen via internet

Wil jij de mooiste printjes maken? De Toshiba T-FC26SK7K toner zwart hoge capaciteit originele zwarte toner voorziet hierin. Deze toners worden geproduceerd door Toshiba en bieden de beste kwaliteit. De inktpatronen doen wat ze moeten doen en je hebt niet te maken met frustrerende foutmeldingen of storingen. Onze tip als je wilt printen in hoge kwaliteit en niet van gepruts houdt.

 • Originele inktpatronen van Toshiba hebben de hoogste afdrukkwaliteit.
 • Je behoudt garantie op jouw printer.
 • Geen lastige foutmeldingen of storingen. Printen werkt altijd.
 • De schaduwkant van merktoners is dat ze niet goedkoop zijn (gemiddeld genomen €37,50).

Toshiba T-FC26SK7K toner zwart hoge capaciteit huismerk alternatieven

Minder uitgeven aan printen? Kijk eens naar imitatie inkt van goedkope merken. Het 6B000000559 huismerk alternatief biedt een verrassend goede kwaliteit en is soms wel de helft zo goedkoop. Deze besparing is mogelijk dankzij toners die simpelweg goedkoper zijn en doordat deze toners tot de rand gevuld worden met inkt. Je ontvangt dus meer inkt voor je geld. De beste optie als kwaliteit van ondergeschikt belang is.

 • Toshiba T FC26SK7K huismerk toners zijn tot wel 60% goedkoper dan originele producten.
 • Een belangrijk voordeel is dat er meer inkt in zit vergeleken met originele inkt.
 • De afdrukkwaliteit is bijzonder goed (vooral gewone prints met enkel tekst).
 • Een minpunt van huismerk inkt is dat je soms wordt geconfronteerd met printerstoringen.

Fouten en storingen bij het vervangen van de toners

Heb je intussen de zwart inkt van Toshiba verwisseld maar blijf je foutcodes zien en print het apparaat niet? In de bijgaande tabel staan alledaagse printproblemen incl. mogelijke oplossing.

ProbleemOplossing
Foutmelding: plaats originele inkt.Dit kan voorkomen bij huismerk-toners. Klik op “doorgaan” en probeer gewoon te printen.
Geen toner gevonden.Onderzoek of je het stukje tape weg hebt gehaald en controleer of de contactpunten schoon zijn.
Er zitten lijnen/strepen op het papier.Achterhaal of de toners goed in de houders zitten en begin met het standaard onderhoud.
De toners zijn uitgedroogd.Start het interne reinigingsprogramma waarna de printkop gereinigd zal worden. De beste tips is om regelmatig een testpagina af te drukken.
De tonercartridge lekt de printer in. Stop met printen, klik de toner uit de gleuven en reinig de printer grondig. Vergeet niet het defecte patroon te retourneren.
Bekende afdrukproblemen bij de Toshiba T-FC26SK7K inkt.

FAQ (veelgestelde vragen)

Welke prijzen zijn bekend voor de Toshiba T-FC26SK7K toner zwart hoge capaciteit toner?
De huidige kostprijs van de Toshiba T-FC26SK7K met kleurcode zwart (black) toner is om en nabij de €30,99 excl. btw (wat neerkomt op €37,50 inclusief de btw). Indien je een multipack of duoverpakking prefereert betaal je zo’n €75,00. Wanneer je gaat voor een huismerk toner met de code 6B000000559 betaal je veel minder. Het tarief voor huismerk-toners is goedkoper (+/- €18,75) en je kunt er meer afdrukken mee maken (meer inkt).

Ik krijg een melding van een ontbrekende toner cartridge, hoe los ik dit op?
Soms gebeurt het dat een gloednieuw patroon niet meteen werkt. Er zijn een aantal easy fixes bekend: Bekijk of de patronen juist geplaatst zijn, en bekijk of je het beschermmateriaal helemaal hebt verwijderd. Update de printersoftware of probeer alles terug te zetten naar fabrieksinstellingen (resetten). Maak eventueel vuil op de contactpunten schoon en start het reinigingsprogramma.

Is het Toshiba T-FC26SK7K toner zwart hoge capaciteit huismerk alternatief een aanrader?
Het huismerk 6B000000559 alternatief proberen is in de regel een juiste beslissing. Namaak inkt is vaak wel 50% goedkoper in verhouding tot originele inktpatronen. De verkoopprijs is interessanter en de patronen zijn gevuld met meer inkt. De kwaliteit van de printadrukken is nagenoeg hetzelfde. Nadeel is dat er zich situaties kunnen voordoen met storing en meldingen. Dergelijke problemen kan je gewoonlijk zelfstandig herstellen.

Voor een voordelige prijs de Toshiba T-FC26SK7K toner navullen?
Het bijvullen van een toner kan je ook helemaal zelf. Om dat te doen bestel je navulinkt set die ontwikkeld is voor het Toshiba inktpatroon. Op verschillende Do It Yourself (DIY) websites zijn hiervoor handleidingen te vinden: Verwijder de capsule. Daarna injecteer je de zwarte inkt in het reservoir. Dan kan je het patroon terugzetten in originele staat. Nadien check je of de vernieuwde Toshiba inkt goed op het papier komt door het maken van een testprint.

Plaats een reactie