bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

Toshiba T 5301P 6B000000486 zwart / black toner

Wil jij ook de goedkoopste Toshiba T-5301P inkt toner? Op deze webpagina vergelijk je goede shops voor spotgoedkope toners. Deze Toshiba T-5301P toner zwart met de kleur zwart (black) is relevant voor eenvoudige tekstdocumenten. De beste kwaliteit vind je vaak nog binnen de verschillende merkartikelen van Toshiba. Meerdere aanbieders als Vikingdirect.nl of printershop faciliteren ook zogenaamde huismerk-toners. De verkoopprijs is erg interessant, de toners zijn gevuld met meer inkt en de kwaliteit is gewoon erg goed.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieToner
Geschatte vanafprijs€184,50
Huismerk tarief€92,25
LeverancierToshiba
ModelToshiba T-5301P toner zwart
Productcode6B000000486
Kleurzwart
Printvermogenonbekend
EAN4053768184099

Goedkoopste Toshiba T-5301P inkt kopen mei 2024

De capaciteit van de 6B000000486 toner is onbekend. Originele merktoners koop je het beste online. Dit kan daar veel voordelige dan in de winkel. Inktcartridge store of Inktbaas.nl zijn gespecialiseerde webshops waar je eenvoudig kunt zoeken naar originele Toshiba toners. Ze hanteren heel veel verschillende producten en jij kan terecht voor service. Doorgaans hanteren zij ook een betrouwbaar huismerk.

 • Aantrekkelijke inkt is te bestellen via winkels als Inkt.nl en Inktbaas.nl.
 • Originele 6B000000486 inkt toners laat je al thuisbezorgen voor €184,50.
 • Toshiba imitatie inkt is tot wel 50% goedkoper. De afdrukkwaliteit is vergelijkbaar.
 • Zoek naar een XL-toner met extra capaciteit of een voordeelverpakking (multipack) en bestel de individuele kleuren niet los. De prijs per afdruk wordt dan lager.
 • Onze tips om goedkoper te printen: kies voor printen in zwart-wit, bekijk de verschillende eco-printinstellingen (bijvoorbeeld milieuvriendelijk) of overweeg een lettertype als Century Gothic en Brush Script.
 • Op Inktaanbieding.nl vind je de directe links naar gespecialiseerde inktaanbieders waar je goedkope 6B000000486 toner aanbiedingen kan scoren.

Prijzen Toshiba T-5301P toner zwart vergelijken
Toshiba toners zijn nu eenmaal niet goedkoop. Dit model zwarte tonercartridge ligt in de winken voor gemiddeld €202,95. Via internet is het goedkoper. Daar kost het zo’n €184,50. De voordeligste optie is het huismerk (klooninkt). Deze koop je al vanaf €92,25. Meer daarover lees je onder het kopje de plus- en minpunten van huismerk inkt. Informeer altijd naar de speciale voordeelverpakking.

ProductPrijs
Toshiba T-5301P toner zwart originele inkt€184,50
Toshiba T-5301P toner zwart multipack (merk toners)€369,00
Toshiba T-5301P toner zwart huismerk inkt * €92,25
Toshiba T-5301P toner zwart huismerk duopack * €184,50
Prijstabel voor de 6B000000486 tonercartridge (black) in mei 2024. * N.b.: deze prijzen komen tot stand als een afgeleide van het volume originele toner.

Bij welke shops kan ik de inktpatronen van Toshiba bestellen?

Vandaag nog Toshiba T-5301P inkt bestellen? Deze inkt of alternatieven van het huismerk zijn goed verkrijgbaar. Zowel via internetshops als in de winkel in de buurt. Tip van onze medewerkers: bestel sowieso bij een webshop gespecialiseerd in inkt. Deze shops helpen bij problemen, kunnen razendsnel bezorgen en hanteren vaak een goed huismerk.

 • Fysieke verkooppunten: Action, Bruna, Hema, Albert Heijn, Primera, Media Markt, Jumbo, Kruidvat.
 • Grote nationale winkels als Amazon, Bol.com, Wehkamp, Coolblue, Blokker, Ebay bieden ook steeds meer merken en series aan.
 • Erkende inktwinkels als 123inkt.nl, Inkt.nl, Printabout.nl, Inktwereld.nl, Sneltoner.nl, Inktweb.nl hebben een uitstekend aanbod, hebben de beste ondersteuning en stunten regelmatig met hoge kortingen.
toshiba-t-5301p-6b000000486-zwart-black-toner

Originele zwarte 6B000000486 inkt van Toshiba bestellen en laten bezorgen

Wil jij gewoon de beste inkt? De Toshiba T-5301P toner zwart originele zwarte toner is dan wat je zoekt. Deze toners worden vervaardigd door Toshiba en leveren uiteindelijk de mooiste printjes. Deze toners werken altijd na plaatsing en je krijgt geen frustrerende foutmeldingen of storingen. De beste keuze als je veel waarde hecht aan de kwaliteit van de prints en geen irritaties wilt.

 • Originele toners van Toshiba zorgen voor het beste resultaat.
 • Je behoudt garantie op jouw printer.
 • Geen lastige foutcodes. Ze werken altijd.
 • Een minpunt van originele merktoners is dat ze aan de prijs zijn (gemiddeld €184,50).

Toshiba T-5301P toner zwart huismerk alternatieven

Goedkoper printen? Bestel dan eens klooninkt van derde fabrikanten. Het 6B000000486 huismerk alternatief doet qua kwaliteit nauwelijks onder en de prijs is erg concurrerend. Je bespaart door een lagere verkoopprijs en doordat deze producten wél helemaal gevuld worden. Meer inkt voor een betere prijs. Onze tip als prijs belangrijker is dan kwaliteit.

 • Toshiba T 5301P huismerk toners zijn vele malen goedkoper dan de originele patronen.
 • Dat komt met name omdat huismerkproducten meer inkt bevatten als je het vergelijkt met originele producten.
 • De kwaliteit van de afdrukken is vergelijkbaar (zeker bij gewone tekstdocumenten).
 • Het grootste nadeel van imitatie inkt is dat je last hebt van storingscodes en foutmeldingen.

Storingen en fouten bij het vervangen van je toners

Heb je de zwart inkt van Toshiba verwisseld maar kan je nog niet printen? In de bijgaande tabel bekijk je algemene toner-problemen incl. mogelijke oplossing.

ProbleemOplossing
Foutmelding: geen originele inkt.Komt soms voor bij huismerk-toners. Klik het venster weg en check of je gewoon kunt afdrukken.
Geen toner gevonden.Controleer of je het lipje helemaal hebt verwijderd en veeg de contactpunten schoon met een droge doek.
Slecht kwaliteit drukwerk (vage letters en strepen).Voer een toners check uit en probeer een onderhoudsprogramma uit.
De printkop is uitgedroogd.Selecteer het reinigingsprogramma waarna de printkop gereinigd zal worden. Het is nog beter om vaker de printer te gebruiken voor een testpagina.
De tonercartridge lekt.Zet de printer meteen stil, verwijder de verschillende toners en reinig de printer grondig. Zet er vervolgens een nieuwe in.
De meest gangbare issues met betrekking tot Toshiba T-5301P inkt.

FAQ (veelgestelde vragen)

Hoe duur is de Toshiba T-5301P toner zwart toner?
De kostprijs van een Toshiba T-5301P met kleurcode zwart (black) toner is om en nabij de €152,48 excl. btw (dat betekent €184,50 inclusief de btw). Zodra je een voordeelverpakking / multipack koopt moet je denken aan €369,00. Wanneer je gaat voor een huismerk toner met het nummer 6B000000486 kan je fors besparen. De verkoopprijs van de huismerk-toners is voordeliger (+/- €92,25) en je kunt er veel meer printjes mee maken (meer ml).

De toner cartridge wordt niet gedetecteerd, wat is de oplossing?
Er zijn voorvallen waarbij een net nieuw patroon niet meteen werkt. Loop eerst de volgende punten eens na: Controleer nog eens of de patronen goed vast zitten, en controleer of je het stukje tape hebt losgemaakt. Loop de printersoftware na of reset de printer naar fabriek-instellingen. Check of de metalen contactpunten van de toner schoon zijn en start handmatig het reinigingsprogramma op.

Is een Toshiba T-5301P toner zwart huismerk alternatief verstandig?
Het huismerk 6B000000486 alternatief kiezen is meestal zeer interessant. Namaak inkt is vaak wel 55% goedkoper vergeleken met inkt van het merk zelf. Het tarief is aantrekkelijker en deze toners hebben een grotere inhoud inkt. De kwaliteit van de printadrukken is nagenoeg hetzelfde. Een minpunt is dat er zich situaties kunnen voordoen met foutmeldingen. Dergelijke problemen kan je doorgaans zelf oplossen.

Voor een voordelige prijs de Toshiba T-5301P toner navullen?
Een toner bijvullen kan je ook helemaal zelf. In dat geval kan je aan de slag met een de navulinkt set die beschikbaar is voor het Toshiba inktpatroon. Op internet vind je precies hoe dit werkt: Verwijder het label aan de bovenkant van de toner. Nu injecteer je de zwarte inkt in het aangegeven gaatje. Afsluitend kan je het patroon opnieuw assembleren. Achteraf controleer je of de gekloonde Toshiba inkt goed op het papier komt door het starten van een testprint.

Plaats een reactie