bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

Toshiba T FC338EK 6B0000000922 zwart / black toner

Koop jij ook altijd de goedkoopste Toshiba T-FC338EK inkt toner? Op Inktaanbieding.nl bekijk je de meest bekende leveranciers voor extra voordelige toners. Het product Toshiba T-FC338EK toner zwart met de kleur zwart (black) is uitermate geschikt voor al jouw basic zwart-wit printjes. Het meest voor de hand liggend zijn de merkproducten van Toshiba. Heel wat printshops als Goedkoopprinten.nl & Inktweb.nl faciliteren ook huismerken die een goed alternatief vormen. De prijs ligt een stuk lager, ze bevatten meer ML inkt en de kwaliteit is gewoon erg goed.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieToner
Geschatte vanafprijs€56,50
Huismerk tarief€28,25
LeverancierToshiba
ProductToshiba T-FC338EK toner zwart
Productcode6B0000000922
Kleurenzwart
Capaciteitonbekend
EANonbekend

Goedkoopste Toshiba T-FC338EK inkt kopen mei 2024

De capaciteit van de 6B0000000922 toner is onbekend. Originele merktoners koop je het beste online. Je koopt het financieel interessanter dan bij een plaatselijke verkoper. Sneltoner.nl & Inktdiscount.nl zijn erkende verkooppunten voor het kopen van originele Toshiba toners. Ze beschikken over over een ruim assortiment en geven extra ondersteuning. In de basis bieden ze ook een betrouwbaar huismerk.

 • De goedkoopste inkt schaf jij aan via bedrijven als Inkt.nl en Goedkoopprinten.nl.
 • Originele 6B0000000922 inkt toners koop je vanaf €56,50.
 • Toshiba imitatie inkt levert je een aanzienlijke besparing op. De kwaliteit van de printjes doet nauwelijks onder.
 • Bestel een toner met extra veel inkt (XL) of multipacks (voordeelverpakkingen) en geen losse verpakkingen. Op die manier dalen je printkosten aanzienlijk.
 • Adviezen om goedkoper te printen: print altijd in zwart-wit of grijswaarden, test de diverse eco-printinstellingen (bijv. milieuvriendelijk) & test het gebruik van lettertypes als Ecofont Sans & Garamond.
 • Via ons platform klik je direct door naar de meest populaire inktshops waar je goedkope 6B0000000922 toner aanbiedingen kan laten thuisbezorgen.

Prijzen Toshiba T-FC338EK toner zwart vergelijken
Toshiba toners zijn nu eenmaal niet goedkoop. Dit type zwarte tonercartridge kent een vanafprijs van €62,15. Bij de inktwebwinkels ben je goedkoper uit. Hier zijn ze er al vanaf €56,50. De voordeligste optie is het eigen huismerk. Deze is er omgerekend al voor €28,25. Bekijk ook info over de gevaren en risico’s van huismerk inkt. Kies altijd voor een voordeelverpakking (indien mogelijk).

ProductPrijs
Toshiba T-FC338EK toner zwart originele inkt€56,50
Toshiba T-FC338EK toner zwart multipack (merk toners)€113,00
Toshiba T-FC338EK toner zwart huismerk inkt * €28,25
Toshiba T-FC338EK toner zwart huismerk duopack * €56,50
Tabel met de geschatte prijzen van de 6B0000000922 tonercartridge (black) in mei 2024. * Voorwaarden: prijs wordt omgerekend naar aantal milliliters in originele toner.

Bij welke winkels kan ik de inktpatronen van Toshiba verkrijgen?

Meteen Toshiba T-FC338EK inkt bestellen? Deze inkt (en huismerk alternatieven) zijn doorgaans goed voorradig. Zowel via online shops als in de winkel in de buurt. Ons advies: ga naar een online inktshop. Dit soort aanbieders bieden altijd ondersteuning, kunnen razendsnel bezorgen en leveren doorgaans een heel behoorlijk huismerk.

 • Plaatselijke winkels: Hema, Action, Bruna, Handyman, Media Markt, Kruidvat, Jumbo, Expert.
 • Landelijke winkels als Wehkamp, Fonq, Blokker, Coolblue, Ebay, Bol.com zetten de laatste jaren ook steeds meer in op inkt.
 • De grote inktwebwinkels als Sneltoner.nl, Inkt.nl, Inktwereld.nl, 123inkt.nl, Printabout.nl, Inktweb.nl bieden het grootste aanbod, hebben een handige zoektool en hebben vaak interessante kortingsacties.
toshiba-t-fc338ek-6b0000000922-zwart-black-toner

Originele zwarte 6B0000000922 inkt van Toshiba kopen

Wil jij printen in topkwaliteit? De Toshiba T-FC338EK toner zwart originele zwarte toner is dan wat wij aanraden. Deze toners worden geproduceerd door Toshiba en leveren een optimaal resultaat. De patronen werken altijd en je hebt geen last van frustrerende storing en meldingen. Ons advies als je de kwaliteit van de prints erg belangrijk vindt en je geen zin hebt in foutmeldingen.

 • Originele inktpatronen van Toshiba bieden de beste kwaliteit prints.
 • Je behoudt garantie op jouw printer.
 • Geen frustrerende storingscodes en foutmeldingen. Je kunt altijd printen.
 • Een minpunt van originele toners is dat ze best prijzig zijn (gemiddeld €56,50).

Toshiba T-FC338EK toner zwart huismerk alternatieven

Besparen op de printkosten? Overweeg dan namaak-inkt van een ander merk. Het 6B0000000922 huismerk alternatief komt vaak bijna net zo goed uit de tests en is vaak een keer zo goedkoop als het a-merk. Dit heeft te maken met toners die simpelweg goedkoper zijn en doordat deze producten wél helemaal gevuld worden. Meer inkt, lagere kosten dus. De beste keuze als je vooral goedkoop wilt printen.

 • Toshiba T FC338EK huismerk toners zijn tot wel 60% goedkoper dan originele producten.
 • De belangrijkste reden hiervan is dat je meer inkt krijgt als je het vergelijkt met originele producten.
 • De printkwaliteit is nagenoeg hetzelfde (zeker bij gewone tekstdocumenten).
 • Een aandachtspunt bij budget inkt is dat je soms te maken hebt met storing en meldingen.

Issues bij het vervangen van de toners

Heb je ondertussen de zwart inkt van Toshiba vervangen maar weigert de printer om af te drukken? In het schema hieronder staan algemene problemen inclusief een aantal oplossingen die je kunt proberen.

ProbleemOplossing
Foutmelding: niet originele inkt.Dit kan voorkomen bij imitatie inkt. Sluit de melding en ga door met afdrukken.
Foutmelding: toner ontbreekt.Achterhaal of je het beschermkapje goed verwijderd hebt en gebruik een pluisvrije doek om de contactpunten schoon te maken.
Onleesbaar drukwerk (vage strepen en vlekken).Achterhaal of de toners goed in de houders zitten en probeer een onderhoudsprogramma uit.
De toners zijn uitgedroogd.Voer het reinigingsprogramma uit voor correcte printkop functionaliteiten. Het is nog verstandiger om wekelijks een (testpagina) afdruk te maken.
Een lekkende tonercartridge.Stop met printen, verwijder de verschillende toners en reinig de printer grondig. Zet de gebruikte patronen niet terug in je apparaat.
Veel voorkomende problemen bij de Toshiba T-FC338EK inkt.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Welke prijzen zijn bekend voor de Toshiba T-FC338EK toner zwart toner?
De adviesprijs van de Toshiba T-FC338EK met kleuromschrijving zwart (black) toner is ongeveer €46,69 excl. de btw (dat betekent €56,50 inclusief de btw). Wanneer je een multipack / voordeelverpakking prefereert liggen de kosten op zo’n €113,00. Met een huismerk toner met het serienummer 6B0000000922 kan je nog meer besparen. De prijs van de deze huismerk-toners ligt lager (+/- €28,25) en je kunt er meer printjes mee maken (ze bevatten meer inkt).

De toner cartridge wordt niet gevonden, wat nu?
Af en toe valt het voor dat een nieuw patroon niet wordt opgepakt. Dit los je als volgt op: Check of de patronen wel goed vastzitten, en check of je het lipje hebt losgemaakt. Installeer de nieuwste printersoftware en reset eventueel de printer naar de fabrieksinstellingen. Maak eventueel vuil op de contactpunten schoon en kijk of de printkop niet verstopt zit.

Is een Toshiba T-FC338EK toner zwart huismerk alternatief slecht voor mijn printer?
Het huismerk 6B0000000922 alternatief bestellen is doorgaans een juiste beslissing. Namaak inkt is +/- 65% goedkoper dan originele inkt. De aanschafprijs is voordeliger en de patronen zijn gevuld met meer inkt. De kwaliteit is praktisch dezelfde. Nadelig effect is dat je eventueel last kan krijgen van foutmeldingen. Deze kan je vaak snel oplossen.

Kan ik goedkoop zelf de Toshiba T-FC338EK toner navullen?
Een patroon bijvullen met inkt kan je ook helemaal zelf. Om dat te doen koop je navulinkt set die ontwikkeld is voor het Toshiba inktpatroon. Op verschillende DIY-websites lees je daarvoor veel tips: Verwijder het veiligheidskapje. Hierna injecteer je de zwarte inkt in het inktpatroon. Als laatste mag je het product in elkaar zetten. Als check controleer je of de bijgevulde Toshiba inkt juist op het papier gespoten wordt door een testprint te draaien.

Plaats een reactie