bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

Toshiba T 305PM R 6B000000751 magenta / roze / rood toner

Op zoek naar de goedkoopste Toshiba T-305PM-R inkt toner? Op www.inktaanbieding.nl kan je aan de slag met de populairste printshops voor extra goedkope toners. De Toshiba T-305PM-R toner magenta bedoeld voor de kleur magenta (roze / rood) kun je gebruiken voor al jouw kleurrijke afdrukken. Er zijn diverse opties binnen de merkproducten van Toshiba. Steeds meer inktwebshops als bijvoorbeeld Inktbaas.nl en inktcartridge store verkopen ook zogenaamde huismerk-toners. Deze zijn een stuk goedkoper, ze bevatten meer ML inkt en je hebt een vergelijkbare kwaliteit.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieToner
Geschatte verkoopprijs€57,50
Huismerk verkoopprijs€28,75
LeverancierToshiba
SoortToshiba T-305PM-R toner magenta
Artikelcode6B000000751
Kleurenmagenta
Capaciteitonbekend
EAN-code4053768186352

Goedkoopste Toshiba T-305PM-R inkt bestellen mei 2024

De capaciteit van de 6B000000751 toner is onbekend. Online bestel je binnen enkele minuten nieuwe originele merktoners. Dat is veel gunstiger dan bij een regionale speciaalzaak. Inkt.nl of Inktdiscount.nl zijn erkende verkooppunten waar men terecht kan voor originele Toshiba toners. Ze bieden een uitstekend assortiment en jij kan terecht voor service. Meestal hebben zij ook een prima huismerk.

 • De beste inkt schaf jij aan via webwinkels als coolblue.nl of Inktbaas.nl.
 • Originele 6B000000751 inkt toners kosten je ongeveer €57,50.
 • Toshiba imitatie inkt kan veel geld besparen. De afdrukkwaliteit is vrijwel hetzelfde.
 • Zoek op XL-toner die extra gevuld zijn of multipacks (voordeelverpakkingen) i.p.v. enkele verpakkingen. De afdrukprijs wordt dan gunstiger.
 • Andere tips om goedkoper te printen: maak gebruik van de optie “zwart-wit” printing, benut de verschillende eco-functies van jouw printer (bijvoorbeeld milieuvriendelijk) & selecteer een zuinig lettertype als Courier en Times New Roman.
 • Op Inktaanbieding.nl vind je bekende winkels waar je voordelig en snel 6B000000751 toner aanbiedingen kan scoren.

Prijzen Toshiba T-305PM-R toner magenta vergelijken
Toshiba toners kunnen best duur zijn. Dit type rode tonercartridge heeft een prijs van zo’n €63,25. Via internet is het goedkoper. Hier zijn ze er al vanaf €57,50. De gunstige optie is het eigen huismerk. Deze is te bestellen v.a. €28,75. Klik verder naar: de plus- en minpunten van huismerk inkt. Kies altijd voor een voordeelverpakking (indien mogelijk).

ProductPrijs
Toshiba T-305PM-R toner magenta originele inkt€57,50
Toshiba T-305PM-R toner magenta multipack (merk toners)€115,00
Toshiba T-305PM-R toner magenta huismerk inkt * €28,75
Toshiba T-305PM-R toner magenta huismerk duopack * €57,50
Prijslijst van de 6B000000751 tonercartridge (roze / rood) in mei 2024. * Disclaimer: deze prijzen komen tot stand als een afgeleide van het volume originele toner.

Waar kan ik de inktpatronen van Toshiba bestellen?

Meteen Toshiba T-305PM-R inkt bestellen? Dit inktpatroon (en huismerk alternatieven) hebben veel shops in hun assortiment. Zowel op internetplatformen als bij kantoorwinkels. Tip van onze medewerkers: bestel bij een inkt-speciaalzaak op internet. Dergelijke aanbieders bieden top-service, bezorgen supersnel aan huis en verstrekken tevens een uitstekend huismerk.

 • Plaatselijke winkels: Bruna, Action, Hema, Albert Heijn, Jumbo, Kruidvat, Primera, Media Markt.
 • Bekende webshops als Wehkamp, Bol.com, Ebay, Blokker, Fonq, Coolblue zetten de laatste jaren ook steeds meer in op inkt.
 • Online inktspecialisten als Inkt.nl, Sneltoner.nl, Printabout.nl, Alleeninkt.nl, Inktwereld.nl, Inktweb.nl bieden het grootste aanbod, hebben een handige zoektool en hebben de beste acties en kortingen.
toshiba-t-305pm-r-6b000000751-magenta-roze-rood-toner

Originele rode 6B000000751 inkt van Toshiba bestellen via internet

Wil je niet tegen problemen aanlopen? De Toshiba T-305PM-R toner magenta originele rode toner is in dat geval een aanrader. Deze toners worden vervaardigd door Toshiba en leveren de mooiste afdrukken. De inktpatronen doen wat ze moeten doen en je krijgt geen irritante foutcodes. De beste optie als je wilt printen in hoge kwaliteit en geen zin in gedoe hebt.

 • Originele tonercartridges van Toshiba bieden de hoogste printkwaliteit.
 • Geen risico dat garantie op printer vervalt.
 • Geen vervelende errors of foutmeldingen. Je kunt altijd printen.
 • Het nadeel van originele merktoners is de hoge prijs (gemiddeld €57,50).

Toshiba T-305PM-R toner magenta huismerk alternatieven

Wil je lagere printkosten? Koop dan eens namaak-inkt van goedkope merken. Het 6B000000751 huismerk alternatief biedt een verrassend goede kwaliteit en is fors goedkoper. Dit heeft te maken met een lagere verkoopprijs en doordat deze patronen tot de rand gevuld worden met inkt. Een tot de rand gevulde toner tegen de beste prijs. De beste koop als je vooral goedkoop wilt kunnen printen.

 • Toshiba T 305PM R huismerk toners zijn vele malen goedkoper dan de originele patronen.
 • Het grootste voordeel is dat ze meer inkt bevatten ten opzichte van merk-inkt.
 • De afdrukkwaliteit doet nauwelijks onder (helemaal als je het meest in zwart print).
 • Het ongunstige van namaak inkt is dat je last hebt van storingen en foutcodes.

Issues bij het vervangen van jouw toners

Heb je inmiddels de magenta inkt van Toshiba verwisseld maar kan je niet afdrukken? In de onderstaande tabel tref je veel voorkomende afdrukproblemen incl. tips die je kunt proberen.

ProbleemOplossing
Foutmelding: originele inkt plaatsen.Dit zien we vaak bij huismerk-inkt. Klik de foutmelding weg en hervat de afdruktaak.
Toner wordt niet herkend.Controleer nog eens of je het beschermmateriaal los hebt gemaakt en gebruik een droog doekje om de toner schoon te maken.
Ik zie strepen op mijn printjes.Achterhaal of de toners goed in de houders zitten en selecteer het onderhoudsprogramma.
De toners zijn uitgedroogd.Selecteer het reinigingsprogramma om de printkop schoon te maken. Een alternatief is om iedere week / 2 weken een testprintje te doen.
De tonercartridge lekt inkt.Breek de printopdracht af, verwijder snel alle toners en kies voor een grondige schoonmaakbeurt. Gebruik het oude patroon niet weer opnieuw.
Meest gezochte printproblemen bij de Toshiba T-305PM-R inkt.

Veelgestelde vragen

Wat betaal ik voor de Toshiba T-305PM-R toner magenta toner?
De gemiddelde kostprijs van de Toshiba T-305PM-R met de kleur magenta (roze / rood) toner is om en nabij de €47,52 excl. btw (€57,50 inclusief btw). Als je een multipack / voordeelverpakking kiest liggen de kosten op zo’n €115,00. Als je kiest voor een huismerk toner met de code 6B000000751 betaal je veel minder. De verkoopprijs van de huismerk-toners is aantrekkelijker (+/- €28,75) en het aantal printjes ligt hoger (meer volume).

De toner cartridge wordt niet gedetecteerd, moet moet ik doen?
Er zijn voorvallen waarbij een gloednieuwe toner het niet doet. Loopt dan de volgende checklist na: check of de patronen goed geplaatst zijn, en achterhaal of je het lipje helemaal hebt verwijderd. Update de printersoftware of probeer alles terug te zetten naar fabrieksinstellingen (resetten). Maak de toner schoon met een droge doek en selecteer het reinigingsprogramma.

Is het Toshiba T-305PM-R toner magenta huismerk alternatief net zo goed als het origineel?
Een huismerk 6B000000751 alternatief nemen is meestal niet verkeerd. Namaak inkt is doorgaans 50% goedkoper ten opzichte van inkt van het merk zelf. De aanbiedingsprijs is voordeliger en deze toners bevatten meer inkt. De printkwaliteit is gewoon erg goed. Het kan voorkomen dat er sprake kan zijn van errors of foutmeldingen. Dit kan je gewoonlijk gemakkelijk verhelpen.

Hoe werkt de Toshiba T-305PM-R toner navullen?
Het bijvullen van een toner kan je vaak ook gewoon vanuit huis doen. In dat geval kan je aan de slag met een een speciale set navulinkt voor het Toshiba inktpatroon. Op o.a. Youtube en kluswebsites is ondersteunende informatie te vinden: Verwijder het label aan de bovenkant van de toner. Vervolgens spuit je de rode inkt in het aangegeven gaatje. Nu kan je het patroon in elkaar zetten. Nadien bekijk je of de gekloonde Toshiba inkt op de goede manier op het papier terecht komt door het draaien van een testprint.

Plaats een reactie