bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

Toshiba T 3511E Y geel / yellow toner

Wil jij ook de goedkoopste Toshiba T-3511E-Y inkt toner? Op deze website tref je geschikte leveranciers voor extra voordelige toners. Artikel Toshiba T-3511E-Y toner geel met kleuromschrijving geel (yellow) is ideaal voor de mooiste kleurenafdrukken. De beste kwaliteit vind je vaak nog binnen de originele patronen van Toshiba. Veel inktaanbieders als Handyman.nl en Inkclub leveren ook uitstekende huismerk-artikelen. Je betaalt een stuk minder, ze zijn beter gevuld (hogere inhoud) en de kwaliteit is uitstekend.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieToner
Vanafprijs€62,50
Huismerk prijs€31,25
FabrikantToshiba
ModelToshiba T-3511E-Y toner geel
ProductcodeT3511Y
Kleur omschrijvinggeel
Printvermogen10.000 prints
EAN-nummer4519232112659

Goedkoopste Toshiba T-3511E-Y inkt kopen mei 2024

De capaciteit van de T3511Y toner is 10.000 prints. Je kunt deze originele merktoners gemakkelijk thuis laten bezorgen. Dit is veel gunstiger dan in een lokale shop. Bol.com of Handyman.nl zijn suggesties voor het kopen van originele Toshiba toners. Ze faciliteren over een ruim assortiment en geven advies / service. Gewoonlijk beschikken ze over een voordelig huismerk.

 • Aantrekkelijke inkt is aan te schaffen bij winkels zoals inktcartridge store & Staples.
 • Originele T3511Y inkt toners haal je in huis vanaf €62,50.
 • Toshiba imitatie inkt is soms wel 60% goedkoper. De hebt een vergelijkbare kwaliteit.
 • Neem een hoge capaciteit XL-toner (volume) of multipacks (voordeelverpakkingen) in plaats van losse kleuren. Dat maakt het printen voordeliger.
 • Andere tips om goedkoper te printen: kies indien mogelijk voor zwart-wit printen, kies de voordelige eco-printinstellingen (denk aan minimale kwaliteit) & kies milieuvriendelijke lettertypes zoals Century Gothic en Garamond.
 • Via ons platform vind je de directe links naar geschikte bedrijven waar je goedkoop en eenvoudig T3511Y toner aanbiedingen kan laten thuisbezorgen.

Prijzen Toshiba T-3511E-Y toner geel vergelijken
Toshiba toners hebben een prijskaartje. Een dergelijke gele tonercartridge ligt in de winken voor gemiddeld €68,75. Online ben je een stuk voordeliger uit. Daar kost het zo’n €62,50. De aantrekkelijkste optie is huismerk-inkt. Deze is er omgerekend al voor €31,25. Zie hiervoor ook het kopje het hoe en waarom van huismerk-inkt. Onze tip is om – indien verkrijgbaar – een voordeelverpakking te bestellen.

ProductPrijs
Toshiba T-3511E-Y toner geel originele inkt€62,50
Toshiba T-3511E-Y toner geel multipack (merk toners)€125,00
Toshiba T-3511E-Y toner geel huismerk inkt * €31,25
Toshiba T-3511E-Y toner geel huismerk duopack * €62,50
Tabel met de geschatte prijzen van de T3511Y tonercartridge (yellow) in mei 2024. * Let op: de prijs is een afgeleide van de capaciteit van de originele toner.

Bij welke shops kan ik de inktpatronen van Toshiba kopen?

Meteen Toshiba T-3511E-Y inkt bestellen? Dit inktpatroon (en huismerk alternatieven) zijn goed verkrijgbaar. Zowel bij internet-leveranciers als bij kantoorwinkels. Advies van de specialist: koop altijd bij een webshop gespecialiseerd in inkt. Dergelijke aanbieders hebben betrouwbare service, bezorgen supersnel aan huis en hebben normaal gesproken een goed huismerk.

 • Fysieke verkooppunten: Hema, Bruna, Handyman, Action, Media Markt, Primera, Jumbo, Expert.
 • Grote webwinkels als Fonq, Ebay, Wehkamp, Bol.com, Blokker, Amazon hebben doorgaans ook een grote voorraad.
 • Erkende inktaanbieders als Alleeninkt.nl, 123inkt.nl, Printabout.nl, Sneltoner.nl, Inkt.nl, Inktweb.nl hebben een eigen magazijn met voorraad, hebben een handige zoektool en communiceren dikwijls fikse kortingen.
toshiba-t-3511e-y-geel-yellow-toner

Originele gele T3511Y inkt van Toshiba kopen via internet

Wil jij gewoon de beste inkt? De Toshiba T-3511E-Y toner geel originele gele toner is dan de beste koop. Deze toners worden gemaakt door Toshiba en leveren uiteindelijk de mooiste printjes. De inktpatronen passen altijd en je krijgt geen hinderlijke foutmeldingen. Ons advies als je wilt printen in hoge kwaliteit en geen irritaties wilt.

 • Originele tonercartridges van Toshiba leveren de mooiste printjes.
 • Je garantie blijft gewoon behouden.
 • Geen lastige foutmeldingen of storingen. Ze werken altijd.
 • Het grootste nadeel van merktoners is de relatief hoge prijs (gemiddelde kosten liggen op €62,50).

Toshiba T-3511E-Y toner geel huismerk alternatieven

Vind je printen te duur? Kies dan voor imitatie inkt van derde fabrikanten. Het T3511Y huismerk alternatief biedt een verrassend goede kwaliteit en is vaak een keer zo goedkoop als het a-merk. Dat komt door toners die simpelweg goedkoper zijn en doordat deze toners volledig worden gevuld. Meer inkt, lagere kosten dus. De beste keuze als prijs belangrijker is dan kwaliteit.

 • Toshiba T 3511E Y huismerk toners zijn tot de helft zo goedkoop.
 • De belangrijkste reden hiervan is dat er veel meer inkt in het patroon zit dan originele inktpatronen.
 • De afdrukkwaliteit is vrijwel hetzelfde (vooral gewone prints met enkel tekst).
 • Het nadeel van klooninkt is dat je soms wordt geconfronteerd met waarschuwingen of foutmeldingen.

Problemen bij het vervangen van de toners

Heb je ondertussen de geel inkt van Toshiba vervangen maar krijg je nog steeds errors of foutmeldingen? In het volgende overzicht staan algemene afdrukproblemen incl. tips die je kunt proberen.

ProbleemOplossing
Foutmelding: plaats originele inkt.Komt soms voor bij huismerk-inkt. Klik op “ok” en probeer gewoon te printen.
Printer herkent toner niet.Controleer of je het beschermmateriaal weg hebt gehaald en check of de metalen contactpunten goed schoon zijn.
Slecht kwaliteit drukwerk (vage letters en strepen).Achterhaal of de toners goed in de houders zitten en start een onderhoudsprogramma.
De printkop is uitgedroogd.Zoek naar het reinigingsprogramma om de printkop te reinigen. Het is nog beter om eens in de 14 dagen even een testprintje te doen.
De printer / tonercartridge lekt inkt.Stop het printen meteen, klik de toner uit de gleuven en maak met een vochtig doekje alles schoon. Plaats altijd een nieuw product.
Meest gezochte inktproblemen in relatie tot Toshiba T-3511E-Y inkt.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Wat is prijs van de Toshiba T-3511E-Y toner geel toner?
De kostprijs van een Toshiba T-3511E-Y met de kleur geel (yellow) toner is gemiddeld zo’n €51,65 excl. de btw (dat betekent €62,50 inclusief de btw). Als je een voordeelverpakking / multipack neemt kost het ongeveer €125,00. Door te kiezen voor een een huismerk toner met de code T3511Y kan je fors besparen. De verkoopprijs van de huismerk-toners is voordeliger (+/- €31,25) en je kunt er meer printjes mee maken (meer milliliters).

Mijn printer herkent de toner cartridge niet, wat nu?
Er zijn situaties bekend waarbij een net nieuw patroon wordt geweigerd door de printer. Je kunt een aantal dingen proberen: controleer of het patroon juist geplaatst is, en controleer nog eens of je de beschermingstape hebt losgemaakt. Loop de printersoftware na of probeer alles terug te zetten naar fabrieksinstellingen (resetten). Maak de toner schoon met een droge doek en kies voor het reinigingsprogramma.

Is het Toshiba T-3511E-Y toner geel huismerk alternatief verstandig?
Het huismerk T3511Y alternatief bestellen is in de basis zeer interessant. Namaak inkt is doorgaans 65% goedkoper in vergelijking met originele merkinkt. De aanschafprijs is voordeliger en de patronen bevatten meer inkt. De kwaliteit van de prints wordt nauwelijks beïnvloed. Een negatieve kant is dat er zich situaties kunnen voordoen met foutcodes en printerstoringen. Dit kan je meestal gemakkelijk verhelpen.

Kan ik vanuit huis de Toshiba T-3511E-Y toner navullen?
Een inktpatroon bijvullen kan je thuis doen. Voor dit karwei koop je de navulinkt set die beschikbaar is voor het Toshiba inktpatroon. Op verschillende Do It Yourself (DIY) websites is een groot aantal tips te vinden: Verwijder de capsule. Vervolgens injecteer je de gele inkt in het patroon (ga voorzichtig te werk). Daarna mag je het product met elkaar verbinden. Als laatste check je of de vernieuwde Toshiba inkt goed op het papier komt door een testprintje te maken.

Plaats een reactie