bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

Toshiba T 3560E zwart / black toner

Jij wilt natuurlijk ook de goedkoopste Toshiba T-3560E inkt toner? Op Inktaanbieding.nl bieden wij erkende printwinkels voor betaalbare toners. De Toshiba T-3560E toner zwart met kleurcode zwart (black) komt van pas bij jouw zakelijke documenten. De beste kwaliteit vind je vaak nog binnen de merkproducten van Toshiba. Veel printshops als bijv. Vikingdirect.nl of Easy-ink verkopen ook een gigantisch aanbod huismerken. Deze zijn een stuk goedkoper, ze bevatten meer ML inkt en de afdrukkwaliteit is vrijwel hetzelfde.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieToner
Vanafprijs€20,50
Huismerk prijzen€10,25
LeverancierToshiba
SoortToshiba T-3560E toner zwart
ProductcodeT 3560E
Officiële kleurzwart
Printcapaciteit14.000 prints
EAN4519232101561

Goedkoopste Toshiba T-3560E inkt bestellen mei 2024

De capaciteit van de T 3560E toner is 14.000 prints. Via internet bestel je eenvoudig de originele merktoners. Je bestelt het dan financieel interessanter dan bij een regionale speciaalzaak. Officesavers of Vikingdirect.nl zijn goede adressen voor het kopen van originele Toshiba toners. Ze faciliteren een groot aanbod en staan bekend om hun goede klantenservice. Gewoonlijk verkopen ze ook een aantrekkelijk huismerk.

 • De beste inkt koop je via internet bij bedrijven als Inktweb.nl & printerinktshop.nl.
 • Originele T 3560E inkt toners koop je online vanaf €20,50.
 • Toshiba imitatie inkt heeft erg veel voordelen. De kwaliteit is nagenoeg gelijk.
 • Zoek op XL-toner die extra gevuld zijn of een voordeelverpakking (multipack) en bestel ze niet los (per 1). Op die manier dalen je printkosten aanzienlijk.
 • Onze tips om goedkoper te printen: print altijd in zwart-wit of grijswaarden, ga aan de slag met de verschillende zuinige eco-printerinstellingen (alssnel printen) of test het gebruik van lettertypes als Ecofont Sans en Garamond.
 • Via inktaanbieding.nl klik je eenvoudig door naar toonaangevende leveranciers waar je goedkoop en eenvoudig T 3560E toner aanbiedingen kan kopen.

Prijzen Toshiba T-3560E toner zwart vergelijken
Toshiba toners zijn normaal gesproken vrji duur. Deze specifieke zwarte tonercartridge heeft een prijs van zo’n €22,55. Via internet is het goedkoper en kost het om en nabij de €20,50. De meest gunstige optie is het huismerk (namaak inkt). Deze kosten komen neer op zo’n €10,25. Zie hiervoor ook het kopje het hoe en waarom van huismerk-inkt. Is er een voordeelverpakking, kies dan altijd voor die keuze.

ProductPrijs
Toshiba T-3560E toner zwart originele inkt€20,50
Toshiba T-3560E toner zwart multipack (merk toners)€41,00
Toshiba T-3560E toner zwart huismerk inkt * €10,25
Toshiba T-3560E toner zwart huismerk duopack * €20,50
Overzicht met prijzen van de T 3560E tonercartridge (black) in mei 2024. * Let op: huismerkproducten bevatten meer inkt, prijs is omgerekend naar inhoud originele toner.

Bij welke shops kan ik de inktpatronen van Toshiba aanschaffen?

Snel Toshiba T-3560E inkt kopen? Dit type toner of alternatieven van het huismerk bieden veel winkels aan. Zowel bij online bedrijven als bij kantoorwinkels. Advies van de specialist: koop altijd bij een inkt-speciaalzaak op internet. Deze leveranciers bieden altijd ondersteuning, kunnen uit eigen magazijn leveren en leveren doorgaans een goed huismerk.

 • Winkels in de buurt: Albert Heijn, Action, Bruna, Handyman, Media Markt, Kruidvat, Jumbo, Primera.
 • Bekende webshops als Wehkamp, Coolblue, Ebay, Blokker, Amazon, Fonq zetten de laatste jaren ook steeds meer in op inkt.
 • Erkende inktwebshops als Inktwereld.nl, Printabout.nl, Inktweb.nl, Alleeninkt.nl, 123inkt.nl, Inkt.nl hebben een eigen magazijn met voorraad, hebben een handige zoektool en hebben vaak interessante kortingsacties.
toshiba-t-3560e-zwart-black-toner

Originele zwarte T 3560E inkt van Toshiba kopen

Is voor jou printen in hoge kwaliteit belangrijk? De Toshiba T-3560E toner zwart originele zwarte toner is dan wat je zoekt. Deze toners worden vervaardigd door Toshiba en bieden de beste kwaliteit. Deze doen wat ze moeten doen en je hebt niet te maken met frustrerende foutmeldingen. Een aanrader als je vooral wilt dat de kwaliteit altijd goed is en je geen zin hebt in foutmeldingen.

 • Originele tonercartridges van Toshiba zorgen voor de mooiste afdrukken.
 • Schade aan de printer wordt opgelost door de fabrikant (garantie).
 • Geen vervelende foutmeldingen. Het doet wat het met doen.
 • Het ongunstige van de “echte” merk toners is de relatief hoge prijs (gemiddeld €20,50).

Toshiba T-3560E toner zwart huismerk alternatieven

Wil je goedkoper afdrukken? Overweeg dan klooninkt van derden. Het T 3560E huismerk alternatief komt vaak bijna net zo goed uit de tests en de prijs is erg concurrerend. Je bespaart door toners die simpelweg goedkoper zijn en omdat de inktpatronen wél helemaal gevuld worden. Een goed gevulde toner tegen de scherpste prijs. Onze aanbeveling als je met name let op de prijs.

 • Toshiba T 3560E huismerk toners zijn tot de helft zo goedkoop.
 • Dat komt met name omdat ze gevuld zijn met meer inkt in vergelijking met merk-inkt.
 • De kwaliteit van de prints is uitstekend (vooral gewone prints met enkel tekst).
 • De negatieve kant van imitatie inkt is dat je last hebt van errors of foutmeldingen.

Mogelijke problemen bij het vervangen van jouw toners

Heb je deze zwart inkt van Toshiba vervangen maar kan je nog niet printen? In het schema hieronder check je algemene afdrukproblemen incl. mogelijke oplossing.

ProbleemOplossing
Foutmelding: niet originele inkt.Komt vaak voor bij huismerken. Negeer de melding want meestal kan je gewoon printen.
Foutmelding: ontbrekende toner.Kijk of je het dopje / plastic hebt weggedaan en maak eventueel vuil op de contactpunten schoon.
Vage vlekken en strepen op de afdruk.Controleer of de toners juist zijn geplaatst en start een onderhoudsprogramma.
Uitgedroogd inkt in de printer.Selecteer het reinigingsprogramma voor correcte printkop functionaliteiten. Het is nog beter om de testpagina maandelijks af te drukken.
De printer / tonercartridge lekt inkt.Stop de afdruktaak, haal de betreffende toner uit de printer en maak alles direct schoon. Retourneer het product naar de leverancier.
Bekende printproblemen met betrekking tot Toshiba T-3560E inkt.

Veelgestelde vragen (en antwoorden)

Wat is prijs van de Toshiba T-3560E toner zwart toner?
De kostprijs van een Toshiba T-3560E met de kleur zwart (black) toner is gewoonlijk €16,94 excl. de btw (dat is €20,50 inclusief btw). Wanneer je een duopack of voordeelverpakking selecteert liggen de kosten op zo’n €41,00. Met een huismerk toner met de code T 3560E kan je fors besparen. Het tarief voor huismerk-toners is aantrekkelijker (+/- €10,25) en ze hebben meer printcapaciteit (meer volume).

Ik krijg een melding van een ontbrekende toner cartridge, wat nu?
Soms gebeurt het dat een net nieuw inktpatroon weigert. Dat is op de volgende manier op te lossen: Controleer nog eens of de patronen goed vast zitten, en bekijk of je de beschermingstape juist verwijderd hebt. Onderzoek de printersoftware of reset de printer naar fabriek-instellingen. Maak de toner schoon en start het interne reinigingsprogramma.

Is het Toshiba T-3560E toner zwart huismerk alternatief een aanrader?
Een huismerk T 3560E alternatief kopen is meestal een juiste beslissing. Namaak inkt is vaak wel 65% goedkoper vergeleken met originele inktpatronen. De winkelprijs is voordeliger en de inktpatronen zijn gevuld met meer inkt. De kwaliteit van de printjes doet nauwelijks onder. Het belangrijkste nadeel is dat je wordt geconfronteerd met printerstoringen en foutmeldingen. Deze kan je vaak eenvoudig herstellen.

Hoe werkt de Toshiba T-3560E toner navullen?
Een inktpatroon bijvullen kan je ook helemaal zelf. Voor die werkzaamheden werk je met navulinkt sets die toepasbaar zijn op het Toshiba inktpatroon. Op internet kan je achtergrondinformatie opzoeken: Haal de toner voorzichtig uit elkaar. Voorts injecteer je de zwarte inkt in het patroon (ga voorzichtig te werk). Later kun je alles weer in elkaar klikken. Als laatste bekijk je of de nieuwe Toshiba inkt goed op het papier komt door het starten van een testprint.

Plaats een reactie