bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

Toshiba T 5020E zwart / black toner

Wil jij ook de goedkoopste Toshiba T-5020E inkt toner? Via Inktaanbieding.nl bekijk je geschikte winkels voor verrassend voordelige toners. Het patroon Toshiba T-5020E toner zwart 4 stuks met de kleur zwart (black) biedt uitkomst voor jouw zwart-wit printjes. Populair zijn de merkproducten van Toshiba. Steeds meer inktwebshops als Vikingdirect.nl of printershop verstrekken ook huismerken die een goed alternatief vormen. Deze zijn veel lager geprijsd, er zit meer inkt in en de afdrukkwaliteit is erg goed.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieToner
Geschatte verkoopprijs€122,50
Huismerk tarief€61,25
LeverancierToshiba
ModelToshiba T-5020E toner zwart 4 stuks
ProductcodeT 5020E
Kleurenzwart
Printcapaciteit13.000 prints
EAN-code4053768163773

Goedkoopste Toshiba T-5020E inkt bestellen mei 2024

De capaciteit van de T 5020E toner is 13.000 prints. Je originele merktoners zijn online goed verkrijgbaar. Dat kan daar financieel interessanter dan bij een regionale speciaalzaak. Inktwereld.nl of Totaalinkt.shop zijn erkende verkooppunten waar jij kunt zoeken naar originele Toshiba toners. Ze beschikken over over een ruim assortiment en hebben vriendelijke medewerkers. Standaard leveren zij ook een voordelig huismerk.

 • Inkt aanbiedingen bestel je online bij webwinkels als replacedirect en Totaalinkt.shop .
 • Originele T 5020E inkt toners haal je in huis vanaf €122,50.
 • Toshiba imitatie inkt is een stuk goedkoper. De afdrukkwaliteit is vergelijkbaar.
 • Ga voor een XL-toner met extra volume of multipacks (voordeelverpakkingen) en bestel de individuele kleuren niet los. De prijs per afdruk wordt dan lager.
 • Onze tips om goedkoper te printen: probeer zoveel als het kan zwart-wit te printen, verdiep je in de eco-printinstellingen (bijv. printen in concept) & overweeg een lettertype als Ecofont & Calibri.
 • Via deze site klik je direct door naar de beste webshops waar je snel en simpel T 5020E toner aanbiedingen kan scoren.

Prijzen Toshiba T-5020E toner zwart 4 stuks vergelijken
Toshiba toners hebben een prijskaartje. Deze specifieke zwarte tonercartridge heeft een adviesprijs van €134,75. Bij online printshops kan dat voordeliger en ligt de verkoopprijs rond de €122,50. De goedkoopste optie is huismerk-inkt (budgetlabel). Deze is er omgerekend al voor €61,25. Ook interessant: de voordelen en nadelen van het huismerk. Met voordeelverpakkingen kan je fors extra besparen.

ProductPrijs
Toshiba T-5020E toner zwart 4 stuks originele inkt€122,50
Toshiba T-5020E toner zwart 4 stuks multipack (merk toners)€245,00
Toshiba T-5020E toner zwart 4 stuks huismerk inkt * €61,25
Toshiba T-5020E toner zwart 4 stuks huismerk duopack * €122,50
Tabel met de geschatte prijzen van de T 5020E tonercartridge (black) in mei 2024. * N.b.: huismerkproducten bevatten meer inkt, prijs is omgerekend naar inhoud originele toner.

Hoe en waar kan ik inktpatronen van Toshiba bestellen?

Snel Toshiba T-5020E inkt bestellen? Deze specifieke toner of een alternatief huismerk zijn doorgaans goed voorradig. Zowel via online winkels als in de retail. Onze tip: shop bij een webwinkel die zich focust op inkt. Deze partijen helpen bij problemen, kunnen uit eigen magazijn leveren en hebben vaak een goed huismerk.

 • Winkels in de omgeving: Bruna, Action, Handyman, Albert Heijn, Primera, Jumbo, Expert, Kruidvat.
 • Bekende webshops als Amazon, Ebay, Blokker, Fonq, Wehkamp, Coolblue zetten de laatste jaren ook steeds meer in op inkt.
 • Online inktaanbieders als Printabout.nl, Sneltoner.nl, Inktweb.nl, 123inkt.nl, Inkt.nl, Inktwereld.nl bezorgen vaak uit eigen voorraad, hebben een handige zoektool en hebben vaak de scherpste prijs.
toshiba-t-5020e-zwart-black-toner

Originele zwarte T 5020E inkt van Toshiba bestellen via internet

Wil jij de mooiste printjes maken? De Toshiba T-5020E toner zwart 4 stuks originele zwarte toner is dan wat je zoekt. Deze toners worden geproduceerd door Toshiba en hebben de hoogste afdrukkwaliteit. De inktpatronen passen altijd en je krijgt geen hinderlijke storing en meldingen. De beste keuze als je vooral wilt dat de kwaliteit altijd goed is en het gewoon plug&play moet zijn.

 • Originele patronen van Toshiba zorgen voor de mooiste afdrukken.
 • De garantie op de printer gaat niet verloren.
 • Geen lastige printerstoringen en foutmeldingen. Printen werkt altijd.
 • Een minpunt van originele toners is dat ze niet goedkoop zijn (gemiddeld €122,50).

Toshiba T-5020E toner zwart 4 stuks huismerk alternatieven

Wil je goedkoper afdrukken? Koop dan eens klooninkt van derde partijen. Het T 5020E huismerk alternatief is van een bijzonder goede kwaliteit en het is vele malen voordeliger dan merkinkt. Je kunt zoveel besparen door een lagere verkoopprijs en doordat deze toners volledig worden gevuld. Je ontvangt dus meer inkt voor je geld. Onze aanbeveling als kwaliteit van ondergeschikt belang is.

 • Toshiba T 5020E huismerk toners zijn tot wel 50% goedkoper.
 • Een belangrijk voordeel is dat huismerkproducten meer inkt bevatten in vergelijking met originele inktpatronen.
 • De kwaliteit is bijzonder goed (helemaal als je het meest in zwart print).
 • De negatieve kant van budget inkt is dat je last hebt van printerstoringen.

Lastige situaties bij het vervangen van de toners

Heb je onderhand de zwart inkt van Toshiba verwisseld maar kan je niet afdrukken? In de tabel hieronder zie je de meest bekende inktproblemen met daarbij een workaround.

ProbleemOplossing
Foutmelding: niet originele inkt.Komt vaak voor bij imitatie inkt. Klik op “doorgaan” en check of je gewoon kunt afdrukken.
Geen toner gevonden.Controleer of je het stukje tape verwijderd hebt en maak de contactpunten schoon.
Vage vlekken en strepen op de afdruk.Loop de geplaatste toners even na en probeer een onderhoudsprogramma uit.
Last van opgedroogde inkt.Overweeg het starten van een reinigingsprogramma om de printkop schoon te maken. Het is ook een idee om iedere week / 2 weken een testprintje te doen.
Een lekkende tonercartridge.Stop met printen, klik de toner uit de gleuven en maak de houder schoon. Vergeet niet het defecte patroon te retourneren.
Relevante printproblemen met de Toshiba T-5020E inkt.

FAQ met veelgestelde vragen

Hoeveel betaal ik voor een Toshiba T-5020E toner zwart 4 stuks toner?
De verkoopprijs van de Toshiba T-5020E met kleurcode zwart (black) toner is ongeveer €101,24 excl. de btw (dat is €122,50 inclusief btw). Als je een duopack of voordeelverpakking kiest betaal je uiteindelijk zo’n €245,00. Met een huismerk toner met de code T 5020E kan je nog meer besparen. De gemiddelde prijs van deze huismerk-toners ligt beduidend lager (+/- €61,25) en het aantal printjes ligt hoger (gevuld met meer inkt).

De toner cartridge wordt niet gedetecteerd, wat nu?
Soms gebeurt het dat een vol inktpatroon het niet doet. Er zijn een aantal easy fixes bekend: Bekijk of de patronen juist geplaatst zijn, en check of je het plakkertje hebt losgemaakt. Download de juiste printersoftware of reset het apparaat terug naar fabrieksinstellingen. Maak eventueel vuil op de contactpunten schoon en laat de printer het reinigingsprogramma uitvoeren.

Is het Toshiba T-5020E toner zwart 4 stuks huismerk alternatief een slimme keuze?
Een huismerk T 5020E alternatief inkopen is bijna altijd niet schadelijk. Namaak inkt is vaak wel 60% goedkoper in vergelijking met merk-inkt. De verkoopprijs is interessanter en de patronen bevatten doorgaans een stuk meer inkt. De printkwaliteit is praktisch dezelfde. Een aandachtspunt is dat je te maken kunt krijgen met errors of foutcodes. Zulke storingen kan je normaal gesproken eenvoudig oplossen.

Hoe werkt de Toshiba T-5020E toner navullen?
Een toner opnieuw bijvullen kan je eventueel ook zelf doen. Voor dit klusje neem je een speciale set navulinkt voor het Toshiba inktpatroon. Op Youtube en diverse fora kan je er stap-voor-stap mee aan de slag: Start met het verwijderen van het omhulsel. Hierna injecteer je de zwarte inkt in het aangegeven gaatje. Dan kan je het patroon opnieuw vastklikken. Ter controle controleer je of de budget Toshiba inkt goed werkt door een testprint te vragen.

Plaats een reactie