bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

Toshiba T 281C EM 6AK00000047 magenta / roze / rood toner

Uitsluitend benieuwd naar de goedkoopste Toshiba T-281C-EM inkt toner? Via Inktaanbieding.nl kan je aan de slag met de meest bekende leveranciers voor extra goedkope toners. De Toshiba T-281C-EM toner magenta met kleuromschrijving magenta (roze / rood) is te gebruiken voor al jouw kleurenafdrukken. Het meest voor de hand liggend zijn de merkproducten van Toshiba. Flink wat verkooppunten zoals bijvoorbeeld Vikingdirect.nl of Inkt.nl leveren ook een assortiment aan geschikte huismerken. De prijs is veel lager, ze hebben doorgaans meer milliliters en je hebt een vergelijkbare kwaliteit.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieToner
Verkoopprijs€56,50
Huismerk prijs€28,25
FabrikantToshiba
ArtikelToshiba T-281C-EM toner magenta
Productcode6AK00000047
Officiële kleurmagenta
Printomvang10.000 prints
EAN-code4519232120456

Goedkoopste Toshiba T-281C-EM inkt kopen mei 2024

De capaciteit van de 6AK00000047 toner is 10.000 prints. Je originele merktoners zijn online goed verkrijgbaar. Je bestelt het dan veel voordelige dan bij een regionale speciaalzaak. Go4inkt & Staples zijn betrouwbare winkels waar men terecht kan voor originele Toshiba toners. Ze beschikken over een gigantisch aanbod en geven extra ondersteuning. In de basis beschikken ze over een interessant huismerk.

 • Aanbiedingen met inkt bestel je online bij webwinkels zoals Inktweb.nl en Alleeninkt.nl.
 • Originele 6AK00000047 inkt toners koop je vanaf €56,50.
 • Toshiba imitatie inkt levert je een aanzienlijke besparing op. De kwaliteit van de printjes doet nauwelijks onder.
 • Neem een hoge capaciteit XL-toner (volume) of multipacks (voordeelverpakkingen) en neem geen losse modellen. De afdrukprijs wordt dan gunstiger.
 • Instructies om goedkoper te printen: kies voor de functie dubbelzijdig printen, maak gebruik van de juiste eco-printinstellingen (zoals eco-modus) & kies milieuvriendelijke lettertypes zoals Courier & Baskerville Old Face.
 • Via deze site vind je de directe links naar gespecialiseerde verkooppunten waar je moeiteloos 6AK00000047 toner aanbiedingen kan kopen.

Prijzen Toshiba T-281C-EM toner magenta vergelijken
Toshiba toners zijn normaal gesproken vrji duur. Dit type rode tonercartridge kent een vanafprijs van €62,15. Bij online printshops kan dat voordeliger. Daar kost het zo’n €56,50. De voordeligste optie is alternatieve huismerk inkt. Deze is te bestellen v.a. €28,25. Zie hiervoor ook het kopje de gevaren en risico’s van huismerk inkt. Is er een voordeelverpakking, kies dan altijd voor die keuze.

ProductPrijs
Toshiba T-281C-EM toner magenta originele inkt€56,50
Toshiba T-281C-EM toner magenta multipack (merk toners)€113,00
Toshiba T-281C-EM toner magenta huismerk inkt * €28,25
Toshiba T-281C-EM toner magenta huismerk duopack * €56,50
Prijsindicatie van de prijs voor een 6AK00000047 tonercartridge (roze / rood) in mei 2024. * Let op: deze prijzen komen tot stand als een afgeleide van het volume originele toner.

Bij welke (web)winkels kan ik inktpatronen van Toshiba verkrijgen?

Snel Toshiba T-281C-EM inkt kopen? Dit type inkt of een budget huismerk alternatief zijn uitstekend verkrijgbaar. Zowel bij online leveranciers als bij computerzaken. Kooptip: bestel bij een internet printshop. Deze partijen hebben verstand van zaken, kunnen snel thuisbezorgen en verkopen tevens een goed huismerk.

 • Winkels in de omgeving: Action, Hema, Handyman, Albert Heijn, Kruidvat, Media Markt, Primera, Jumbo.
 • Populaire internetwinkels als Amazon, Wehkamp, Bol.com, Blokker, Ebay, Coolblue hebben doorgaans ook een grote voorraad.
 • Populaire inktspecialisten als Inktweb.nl, Printabout.nl, Sneltoner.nl, Inktwereld.nl, 123inkt.nl, Inkt.nl bezorgen vaak uit eigen voorraad, bieden de beste service en hebben de beste acties en kortingen.
toshiba-t-281c-em-6ak00000047-magenta-roze-rood-toner

Originele rode 6AK00000047 inkt van Toshiba bestellen en laten bezorgen

Wil je niet tegen problemen aanlopen? De Toshiba T-281C-EM toner magenta originele rode toner stelt jou niet teleur. Deze toners worden vervaardigd door Toshiba en leveren een optimaal resultaat. De inktpatronen passen altijd en je hebt geen last van hinderlijke foutmeldingen of storingen. De beste optie als je de kwaliteit van de prints erg belangrijk vindt en niet van gepruts houdt.

 • Originele toners van Toshiba zorgen voor het beste resultaat.
 • De garantie op de printer gaat niet verloren.
 • Geen hinderlijke foutcodes. Na plaatsing direct printen.
 • Een aandachtspunt bij originele toners is de hoge prijs (gemiddeld €56,50).

Toshiba T-281C-EM toner magenta huismerk alternatieven

Wil je lagere printkosten? Overweeg in dat geval eens imitatie inkt van een ander merk. Het 6AK00000047 huismerk alternatief heeft een uitstekende kwaliteit en het is vele malen voordeliger dan merkinkt. Je bespaart door een lage stukprijs en omdat de inktpatronen gevuld worden met meer inkt. Meer inkt voor een betere prijs. De beste optie als je vooral goedkoop wilt printen.

 • Toshiba T 281C EM huismerk toners zijn vele malen goedkoper dan de originele patronen.
 • Een belangrijk voordeel is dat ze meer volume inkt bevatten in vergelijking met originele inkt.
 • De printkwaliteit is verrassend goed (vooral gewone prints met enkel tekst).
 • Het nadeel van imitatie inkt is dat je te maken krijgt met storingscodes en foutmeldingen.

Vervelende situaties bij het vervangen van de toners

Heb je ondertussen de magenta inkt van Toshiba geplaatst maar kan je nog niet printen? In de bijgaande tabel bekijk je alledaagse toner-problemen inclusief een oplossing.

ProbleemOplossing
Foutmelding: probleem met toner.Dit zien we vaak bij huismerken. Sluit de melding en probeer een testafdruk te maken .
Toner wordt niet herkend.Kijk of je het stukje tape los hebt gemaakt en maak eventueel vuil op de contactpunten schoon.
Ik zie verticale strepen op mijn prints.Kijk allereerst of de toners goed vast zitten en begin met het standaard onderhoud.
De toners zijn uitgedroogd.Start het interne reinigingsprogramma om zo de printkop te reinigen. Het is nog beter om elke week een testpagina te printen.
Lekkende tonercartridge.Breek de printopdracht af, klik de toner uit de gleuven en maak alles grondig schoon. Vergeet niet het defecte patroon te retourneren.
Alledaagse toner-problemen in relatie tot Toshiba T-281C-EM inkt.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Hoe duur is de Toshiba T-281C-EM toner magenta toner?
De verkoopprijs van de Toshiba T-281C-EM met kleur magenta (roze / rood) toner is gewoonlijk €46,69 excl. de btw (dus €56,50 inclusief btw). Op het moment dat je een multipack / voordeelverpakking prefereert liggen de kosten op zo’n €113,00. Als je kiest voor een huismerk toner met de code 6AK00000047 kan je nog meer besparen. De verkoopprijs van de huismerk-toners ligt lager (+/- €28,25) en je kunt er veel meer printjes mee maken (meer inhoud).

De toner cartridge wordt niet herkend, hoe los ik dit op?
Er zijn voorvallen waarbij een gloednieuw patroon niet wordt gedetecteerd. Dat is op de volgende manier op te lossen: Controleer nog eens of de patronen goed vast zitten, en bekijk of je het kapje verwijderd hebt. Loop de printersoftware na en reset eventueel de printer naar de fabrieksinstellingen. Gebruik een droog doekje om de toner schoon te maken en reinig de printkop.

Is een Toshiba T-281C-EM toner magenta huismerk alternatief een goede keuze?
Het huismerk 6AK00000047 alternatief inkopen is in de regel een juiste beslissing. Namaak inkt is +/- 60% goedkoper dan merk-inkt. De aanbiedingsprijs is gunstiger en de toners bevatten simpelweg meer milliliter inkt. De kwaliteit van de prints is gewoon erg goed. Nadelig effect is dat er zich situaties kunnen voordoen met storingen en foutcodes. Dit soort storingen kan je gewoonlijk zelf oplossen.

Hoe werkt de Toshiba T-281C-EM toner navullen?
Een toner bijvullen kan je thuis doen. Om dat te doen koop je navulinkt sets die toepasbaar zijn op het Toshiba inktpatroon. Op internet is een groot aantal tips te vinden: Verwijder het veiligheidskapje. Daarna injecteer je de rode inkt in het aangegeven gaatje. Dan kun je alles weer met elkaar verbinden. Achteraf achterhaal je of de gekloonde Toshiba inkt correct functioneert door het maken van een testprint.

Plaats een reactie