bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

Toshiba T 8550E 6AK00000128 zwart / black toner

Bestel jij ook uitsluitend de goedkoopste Toshiba T-8550E inkt toner? Op deze website kan je aan de slag met de beste inktshops voor betaalbare toners. Het patroon Toshiba T-8550E toner zwart met kleur zwart (black) kan jij toepassen voor jouw zwart-wit printjes. Kies bijvoorbeeld voor “echte” toners van Toshiba. Velerlei verkooppunten zoals bijvoorbeeld Inktdiscount.nl & replacedirect bieden ook een assortiment aan geschikte huismerken. De prijs is veel lager, ze hebben doorgaans meer milliliters en de afdrukkwaliteit is vrijwel hetzelfde.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieToner
Gemiddelde verkoopprijs€56,50
Huismerk tarieven€28,25
MerkToshiba
ModelToshiba T-8550E toner zwart
Artikelcode6AK00000128
Kleur beschrijvingzwart
Printcapaciteit62.400 prints
EAN-nummer4519232136174

Goedkoopste Toshiba T-8550E inkt bestellen mei 2024

De capaciteit van de 6AK00000128 toner is 62.400 prints. Online bestel je binnen enkele minuten nieuwe originele merktoners. Dit kan daar financieel interessanter dan in de winkel. Inktshop.nl & Mediamarkt.nl zijn suggesties waar je eenvoudig kunt zoeken naar originele Toshiba toners. Ze bieden een gigantisch aanbod en staan bekend om hun goede klantenservice. Over het algemeen bieden ze ook een goedkoop huismerk.

 • Inkt aanbiedingen is verkrijgbaar via shops als Inkt.nl en inktknaller.nl.
 • Originele 6AK00000128 inkt toners zijn te bestellen v.a. €56,50.
 • Toshiba imitatie inkt heeft erg veel voordelen. De kwaliteit van de printjes doet nauwelijks onder.
 • Ga voor een XL-toner met extra volume of multipacks (voordeelverpakkingen) en bestel ze niet los (per 1). Dat maakt het printen voordeliger.
 • Adviezen om goedkoper te printen: print altijd in zwart-wit of grijswaarden, maak gebruik van de juiste eco-printinstellingen (onder ander beperkte kwaliteit) en kies een zuinig lettertype zoals Ryman Eco of Calibri.
 • Via onze website check je erkende printwinkels waar je moeiteloos 6AK00000128 toner aanbiedingen kan scoren.

Prijzen Toshiba T-8550E toner zwart vergelijken
Toshiba toners kunnen best duur zijn. Deze specifieke zwarte tonercartridge ligt in de winken voor gemiddeld €62,15. Bij de inktshops is het goedkoper. Hier betaal je gemiddeld €56,50. De voordeligste optie is alternatieve huismerk inkt. Deze is te bestellen v.a. €28,25. Meer daarover lees je onder het kopje de plus- en minpunten van huismerk inkt. Is er een voordeelverpakking, kies dan altijd voor die keuze.

ProductPrijs
Toshiba T-8550E toner zwart originele inkt€56,50
Toshiba T-8550E toner zwart multipack (merk toners)€113,00
Toshiba T-8550E toner zwart huismerk inkt * €28,25
Toshiba T-8550E toner zwart huismerk duopack * €56,50
Tabel met de geschatte prijzen van de 6AK00000128 tonercartridge (black) in mei 2024. * Let op: deze prijzen komen tot stand als een afgeleide van het volume originele toner.

Hoe en waar kan ik inktpatronen van Toshiba aanvragen?

Meteen Toshiba T-8550E inkt kopen? Deze specifieke toner (en huismerk alternatieven) hebben veel shops in hun assortiment. Zowel bij online aanbieders als bij boekhandels. Belangrijk: koop altijd bij een webwinkel die zich focust op inkt. Deze partijen bieden altijd ondersteuning, hebben de snelste levertijd en leveren normaal gesproken een prima huismerk.

 • Regionale winkels: Bruna, Action, Hema, Handyman, Expert, Primera, Jumbo, Media Markt.
 • Grote nationale winkels als Blokker, Ebay, Wehkamp, Fonq, Bol.com, Coolblue breiden het inktaanbod ook in rap tempo uit.
 • Populaire inktaanbieders als Sneltoner.nl, 123inkt.nl, Inktweb.nl, Alleeninkt.nl, Printabout.nl, Inktwereld.nl bieden het grootste aanbod, hebben de beste ondersteuning en communiceren dikwijls fikse kortingen.
toshiba-t-8550e-6ak00000128-zwart-black-toner

Originele zwarte 6AK00000128 inkt van Toshiba kopen en laten bezorgen

Wil jij printen in topkwaliteit? De Toshiba T-8550E toner zwart originele zwarte toner stelt jou niet teleur. De toners zijn afkomstig van Toshiba en resulteren in de mooiste prints. Deze doen wat ze moeten doen en je wordt niet verrast met lastige foutmeldingen. Een aanrader als je vooral wilt dat de kwaliteit altijd goed is en je niet zit te wachten op storingen.

 • Originele patronen van Toshiba voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen.
 • Je garantie blijft gewoon behouden.
 • Geen lastige foutmeldingen of storingen. Meteen printen na plaatsing.
 • Een minpunt van originele toners is dat ze aan de prijs zijn (gemiddeld kost het €56,50).

Toshiba T-8550E toner zwart huismerk alternatieven

Wil je lagere printkosten? Koop dan eens imitatie inkt van derden. Het 6AK00000128 huismerk alternatief heeft een uitstekende kwaliteit en is tot wel 50% goedkoper. Dat komt door een lagere prijs van de toner en omdat deze toners tot de rand gevuld worden met inkt. Meer inkt voor een betere prijs. Onze tip als je de goedkoopste prints wilt maken.

 • Toshiba T 8550E huismerk toners zijn vele malen goedkoper dan de originele patronen.
 • Een belangrijk voordeel is dat ze meer inkt bevatten dan inkt van het merk zelf.
 • De kwaliteit van de printjes is prima (zeker bij gewone tekstdocumenten).
 • Het ongunstige van alternatieve inkt is dat je last hebt van waarschuwingen of foutmeldingen.

Vaak voorkomende problemen bij het vervangen van de toners

Heb je onderhand de zwart inkt van Toshiba verwisseld maar kan je nog niet printen? In de tabel hieronder staan de meest gangbare inktproblemen inclusief een oplossing.

ProbleemOplossing
Foutmelding: plaats originele inkt.Dit kan voorkomen bij namaak-inkt. Klik het venster weg want meestal kan je gewoon printen.
Foutmelding: ontbrekende toner.Controleer of je het kapje hebt weggedaan en maak eventueel vuil op de contactpunten schoon.
Ik zie verticale strepen op mijn prints.Controleer of de toners juist zijn geplaatst en voer het onderhoudsproces uit.
Last van opgedroogde inkt.Kijk binnen het printmenu naar een reinigingsprogramma om de printkop te reinigen. Een goede oplossing is om minimaal elke 7 dagen iets te printen (testpagina).
De tonercartridge lekt.Stop de afdruktaak, haal voorzichtig de toners uit het apparaat en maak alles direct schoon. Stuur het defecte product retour.
Gangbare inktproblemen aangaande Toshiba T-8550E inkt.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Hoe duur is de Toshiba T-8550E toner zwart toner?
De verkoopprijs van de Toshiba T-8550E met kleur zwart (black) toner is gemiddeld zo’n €46,69 excl. btw (€56,50 inclusief de btw). Wanneer je een voordeelverpakking of multipack bestelt moet je denken aan €113,00. Dankzij een huismerk toner met de fabrikantcode 6AK00000128 dalen de printkosten aanzienlijk. De aanschafprijs van deze huismerk-toners is aantrekkelijker (+/- €28,25) en het aantal printjes ligt hoger (ze zijn volledig gevuld met inkt).

De printer detecteert de toner cartridge niet, welke stappen moet ik doorlopen?
Er zijn voorvallen waarbij een gloednieuw inktpatroon niet wordt gedetecteerd. Probeer eerst de volgende tips & tricks: Controleer nog eens of de patronen goed vast zitten, en achterhaal of je het plasticje juist verwijderd hebt. Update de printersoftware of kies voor een totale fabrieksinstellingen reset. Gebruik een droog doekje om de toner schoon te maken en onderzoek de printkop.

Is een Toshiba T-8550E toner zwart huismerk alternatief een aanrader?
Een huismerk 6AK00000128 alternatief selecteren is vaak niet verkeerd. Namaak inkt is doorgaans 50% goedkoper in vergelijking met merk-inkt. De winkelprijs is voordeliger en de patronen worden wél volledig gevuld met inkt. De kwaliteit van de prints is gewoon erg goed. Het grootste nadeel is dat er sprake kan zijn van storingen en foutcodes. Dergelijke problemen kan je veelal zelf oplossen.

Voor een voordelige prijs de Toshiba T-8550E toner navullen?
Een toner opnieuw bijvullen kan je ook helemaal zelf. Voor dit karwei kies je voor een set navulinkt die geschikt is voor het Toshiba inktpatroon. Op internet kan je achtergrondinformatie opzoeken: Verwijder de capsule. Vervolgens plaats je de injectiespuit met zwarte inkt in een zelfgemaakt gat in het patroon. Nu kan je het patroon opnieuw vastklikken. Als laatste bekijk je of de budget Toshiba inkt juist op het papier gespoten wordt door het maken van een testprint.

Plaats een reactie