bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

Toshiba TK 15 zwart / black toner

Wil jij ook de goedkoopste Toshiba TK-15 inkt toner? Via onze vergelijk-tool kan je aan de slag met toonaangevende verkopers voor betaalbare toners. Het artikel Toshiba TK-15 toner zwart met kleur zwart (black) is te gebruiken voor het printen van haarscherpe zwarte teksten. De beste kwaliteit vind je vaak nog binnen de merkproducten van Toshiba. Veel leveranciers als Goedkoopprinten.nl of Sneltoner.nl hanteren ook huismerken die een goed alternatief vormen. De prijs is erg scherp, ze hebben doorgaans meer milliliters en de kwaliteit van de printjes doet nauwelijks onder.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieToner
Verkoopprijs€13,50
Huismerk tarief€6,75
LeverancierToshiba
TypeToshiba TK-15 toner zwart
SeriecodeTK 15
Officiële kleurzwart
Printomvang5.000 prints
EAN4003969101098

Goedkoopste Toshiba TK-15 inkt bestellen mei 2024

De capaciteit van de TK 15 toner is 5.000 prints. Je kunt deze originele merktoners gemakkelijk thuis laten bezorgen. Dat is stukken voordeliger dan in een lokale shop. 112supplies & Goedkoopprinten.nl zijn prima printshops waar jij kunt zoeken naar originele Toshiba toners. Ze bieden heel veel verschillende producten en jij kan terecht voor service. Vaak leveren zij ook een prima huismerk.

 • Aanbiedingen met inkt is aan te schaffen bij webshops zoals replacedirect & Inktbaas.nl.
 • Originele TK 15 inkt toners kosten je ongeveer €13,50.
 • Toshiba imitatie inkt kan veel geld besparen. De kwaliteit is gewoon erg goed.
 • Ga voor een XL-toner met extra volume of voordeelverpakkingen (multipacks) en geen losse verpakkingen. De prijs per afdruk is dan al een stuk lager.
 • Wat je ook kunt doen om goedkoper te printen: druk dubbelzijdig af, loop alle eco-printinstellingen na (alsbeperkte kwaliteit) of probeer lettertypes zoals Century Gothic & Brush Script.
 • Op Inktaanbieding.nl vind je de directe links naar de beste inktshops waar je eenvoudig TK 15 toner aanbiedingen kan vinden.

Prijzen Toshiba TK-15 toner zwart vergelijken
Toshiba toners zijn nu eenmaal niet goedkoop. Deze specifieke zwarte tonercartridge ligt in de winken voor gemiddeld €14,85. Bij de inktwebwinkels ben je goedkoper uit en betaal je gemiddeld €13,50. De voordeligste optie is huismerk-inkt (budgetlabel). Reken op een bedrag van €6,75. Lees meer over besparen dankzij huismerk inkt. Onze tip is om – indien verkrijgbaar – een voordeelverpakking te bestellen.

ProductPrijs
Toshiba TK-15 toner zwart originele inkt€13,50
Toshiba TK-15 toner zwart multipack (merk toners)€27,00
Toshiba TK-15 toner zwart huismerk inkt * €6,75
Toshiba TK-15 toner zwart huismerk duopack * €13,50
Prijslijst van de TK 15 tonercartridge (black) in mei 2024. * Let op: huismerkproducten bevatten meer inkt, prijs is omgerekend naar inhoud originele toner.

Bij welke winkels kan ik de inktpatronen van Toshiba kopen?

Meteen Toshiba TK-15 inkt kopen? Deze toner of een budget huismerk alternatief zijn vaak op voorraad. Zowel via webshops als bij computerwinkels. Kooptip: ga naar een online inktshop. Zij bieden de beste service, kunnen snel thuisbezorgen en verstrekken bovendien een voortreffelijk huismerk.

 • Winkels in de buurt: Action, Bruna, Albert Heijn, Handyman, Primera, Kruidvat, Jumbo, Expert.
 • Bekende webshops als Blokker, Wehkamp, Fonq, Bol.com, Coolblue, Ebay bieden ook steeds meer merken en series aan.
 • Erkende inktshops als Inktwereld.nl, Inktweb.nl, Alleeninkt.nl, Inkt.nl, 123inkt.nl, Printabout.nl onderscheiden zich met hun aanbod, bieden de beste service en communiceren dikwijls fikse kortingen.
toshiba-tk-15-zwart-black-toner

Originele zwarte TK 15 inkt van Toshiba bestellen en laten bezorgen

Wil je niet tegen problemen aanlopen? De Toshiba TK-15 toner zwart originele zwarte toner is dat een goede koop. De toners zijn afkomstig van Toshiba en zorgen voor de mooiste afdrukken. De inktpatronen passen altijd en je hebt niet te maken met lastige foutmeldingen. De beste optie als je wilt printen in hoge kwaliteit en niet van gepruts houdt.

 • Originele tonercartridges van Toshiba voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen.
 • Je garantie blijft gewoon behouden.
 • Geen vervelende storingen en foutcodes. Printen werkt altijd.
 • Een minpunt van originele toners is dat ze niet goedkoop zijn (gemiddeld kost het €13,50).

Toshiba TK-15 toner zwart huismerk alternatieven

Vind je printen te duur? Overweeg in dat geval eens namaak-inkt van derde partijen. Het TK 15 huismerk alternatief doet qua kwaliteit nauwelijks onder en de prijs is erg concurrerend. Dat komt door een lagere verkoopprijs en omdat deze patronen simpelweg meer ML inkt bevatten. Je ontvangt dus meer inkt voor je geld. Een aanrader als je vooral goedkoop wilt printen.

 • Toshiba TK 15 huismerk toners zijn tot wel 50% goedkoper.
 • De belangrijkste reden hiervan is dat er meer inkt in zit dan inkt van het merk zelf.
 • De afdrukkwaliteit is vrijwel hetzelfde (zeker als je vaak in zwart-wit print).
 • De negatieve kant van namaak inkt is dat je soms te maken hebt met waarschuwingen of foutmeldingen.

Lastige situaties bij het vervangen van jouw toners

Heb je de zwart inkt van Toshiba geplaatst maar kan je nog niet printen? In het volgende overzicht check je gangbare issues inclusief een oplossing.

ProbleemOplossing
Foutmelding: originele inkt plaatsen.Soms gebeurt dit bij huismerken. Klik de foutmelding weg en probeer gewoon te printen.
Toner wordt niet herkend.Bekijk of je het beschermingsmateriaal weg hebt gehaald en gebruik een pluisvrije doek om de contactpunten schoon te maken.
Ik zie strepen op mijn printjes.Achterhaal of de toners goed in de houders zitten en laat de printer het onderhoudsproces uitvoeren.
Printerinkt is uitgedroogd.Start het interne reinigingsprogramma voor correcte printkop functionaliteiten. Het is nog beter om minimaal elke 7 dagen iets te printen (testpagina).
De tonercartridge lekt de printer in. Stop direct met printen, klik de toner uit de gleuven en maak alles direct schoon. Je kunt de lekkende toner terugsturen.
Bekende problemen bij de Toshiba TK-15 inkt.

Veelgestelde vragen (en antwoorden)

Wat is de adviesprijs van de Toshiba TK-15 toner zwart toner?
De kostprijs van een Toshiba TK-15 met de kleur zwart (black) toner is om en nabij de €11,16 excl. de btw (dat is €13,50 inclusief btw). Wanneer je een voordeelverpakking / multipack neemt betaal je uiteindelijk zo’n €27,00. Als je kiest voor een huismerk toner met het OEM-nummer TK 15 betaal je een veel lagere prijs. De prijs van de deze huismerk-toners ligt beduidend lager (+/- €6,75) en ze hebben meer printcapaciteit (meer milliliters).

Ik krijg een melding van een ontbrekende toner cartridge, wat nu?
Er zijn situaties bekend waarbij een gloednieuwe toner weigert. Dat is op de volgende manier op te lossen: Kijk of de patronen op de juiste manier vastgemaakt zijn, en controleer nog eens of je het beschermingsmateriaal hebt losgemaakt. Installeer de nieuwste printersoftware of reset de printer naar fabriek-instellingen. Maak eventueel vuil op de contactpunten schoon en laat de printer het reinigingsprogramma uitvoeren.

Is een Toshiba TK-15 toner zwart huismerk alternatief een goede keuze?
Een huismerk TK 15 alternatief aanschaffen is meestal niet verkeerd. Namaak inkt is soms wel 65% goedkoper in verhouding tot originele merkinkt. De aanbiedingsprijs is gunstiger en deze toners zijn doorgaans gevuld met meer inkt. De kwaliteit van de afdrukken is gewoon erg goed. Een aandachtspunt is dat je wordt geconfronteerd met storingscodes en foutmeldingen. Dit soort storingen kan je normaal gesproken eenvoudig herstellen.

Tegen lage kosten de Toshiba TK-15 toner navullen?
Een patroon bijvullen met inkt kan je zelf ook thuis doen. Voor die werkzaamheden neem je de navulinkt set die beschikbaar is voor het Toshiba inktpatroon. Op o.a. Youtube en kluswebsites kan je achtergrondinformatie opzoeken: Start met het verwijderen van het omhulsel. Hierna injecteer je de zwarte inkt in het reservoir. Verder kun je alles weer met elkaar verbinden. Nadien controleer je of de bijgevulde Toshiba inkt correct functioneert door een testprintje te maken.

Plaats een reactie