bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

Toshiba T FC210E C 6AJ00000159 cyaan / blauw toner

Jij wilt natuurlijk ook de goedkoopste Toshiba T-FC210E-C inkt toner? Via onze vergelijker helpen wij jou aan een overzicht met toonaangevende aanbieders voor extra voordelige toners. Deze Toshiba T-FC210E-C toner cyaan bedoeld voor de kleur cyaan (blauw) kan jij toepassen voor al jouw kleurrijke afdrukken. De hoogste afdrukkwaliteit haal je doorgaans met echte merkartikelen van Toshiba. Meerdere printwinkels als o.a. Office Centre en Easy-ink faciliteren ook zogenaamde huismerk-toners. De prijs ligt een stuk lager, ze zijn beter gevuld (hogere inhoud) en de kwaliteit is gewoon erg goed.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieToner
Verkoopprijs€152,50
Huismerk vanafprijs€76,25
FabrikantToshiba
TypeToshiba T-FC210E-C toner cyaan
Seriecode6AJ00000159
Officiële kleurcyaan
Effectiviteitonbekend
EAN-nummer4053768194050

Goedkoopste Toshiba T-FC210E-C inkt kopen mei 2024

De capaciteit van de 6AJ00000159 toner is onbekend. Je originele merktoners zijn online goed verkrijgbaar. Dit kan daar veel gunstiger dan in een lokale shop. Bol.com & Inkt-bestellen.nl zijn prima printshops voor het kopen van originele Toshiba toners. Ze hebben heel veel verschillende producten en hebben vriendelijke medewerkers. Vaak voeren ze ook een prima huismerk.

 • Aanbiedingen met inkt is aan te schaffen bij bedrijven zoals bol.com & Vikingdirect.nl.
 • Originele 6AJ00000159 inkt toners koop je online vanaf €152,50.
 • Toshiba imitatie inkt kan veel geld besparen. Je levert maar weinig kwaliteit in.
 • Bestel een toner met extra veel inkt (XL) of een voordeelverpakking (multipack) en bestel de individuele kleuren niet los. De afdrukprijs wordt dan gunstiger.
 • Wat jij kan doen om goedkoper te printen: kies voor de functie dubbelzijdig printen, maak gebruik van de juiste eco-printinstellingen (zoals eco-modus) & test het gebruik van lettertypes als Courier & Garamond.
 • Op Inktaanbieding.nl check je geschikte verkooppunten waar je moeiteloos 6AJ00000159 toner aanbiedingen kunt vergelijken.

Prijzen Toshiba T-FC210E-C toner cyaan vergelijken
Toshiba toners zijn best prijzig. Deze blauwe tonercartridge ligt in de schappen voor c.a. €167,75. Via internet is het goedkoper en betaal je circa €152,50. De goedkoopste optie is het eigen huismerk. Deze kosten komen neer op zo’n €76,25. Bekijk de details over de gevaren en risico’s van huismerk inkt. Met een voordeelverpakking ben je nog voordeliger uit.

ProductPrijs
Toshiba T-FC210E-C toner cyaan originele inkt€152,50
Toshiba T-FC210E-C toner cyaan multipack (merk toners)€305,00
Toshiba T-FC210E-C toner cyaan huismerk inkt * €76,25
Toshiba T-FC210E-C toner cyaan huismerk duopack * €152,50
Prijsoverzicht van de 6AJ00000159 tonercartridge (blauw) in mei 2024. * Voorwaarden: deze prijzen komen tot stand als een afgeleide van het volume originele toner.

Hoe en waar kan ik inktpatronen van Toshiba kopen?

Meteen Toshiba T-FC210E-C inkt kopen? Deze inkt of een alternatief huismerk zijn goed verkrijgbaar. Zowel bij internet-leveranciers als bij winkeliers. Advies van de specialist: ga naar een inkt-speciaalzaak op internet. Deze winkels bieden altijd ondersteuning, hebben de snelste levertijd en hanteren meestal een goed huismerk.

 • Winkels in de buurt: Handyman, Bruna, Action, Hema, Primera, Jumbo, Media Markt, Kruidvat.
 • Landelijke winkels als Ebay, Bol.com, Amazon, Coolblue, Fonq, Blokker breiden het inktaanbod ook in rap tempo uit.
 • Echte inktaanbieders als 123inkt.nl, Inktweb.nl, Alleeninkt.nl, Printabout.nl, Sneltoner.nl, Inkt.nl hebben een eigen magazijn met voorraad, hebben de beste ondersteuning en hebben dikwijls aantrekkelijke aanbiedingen.
toshiba-t-fc210e-c-6aj00000159-cyaan-blauw-toner

Originele blauwe 6AJ00000159 inkt van Toshiba kopen via internet

Wil jij de mooiste printjes maken? De Toshiba T-FC210E-C toner cyaan originele blauwe toner voorziet hierin. De toners zijn afkomstig van Toshiba en zorgen voor de mooiste printjes. Deze toners werken altijd na plaatsing en je voorkomt hinderlijke foutcodes. Onze aanbeveling als je tekst en/of foto’s in hoge kwaliteit wilt afdrukken en je niet houdt van gedoe.

 • Originele inktpatronen van Toshiba voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen.
 • De garantie op de printer gaat niet verloren.
 • Geen frustrerende printerstoringen en foutmeldingen. Je kunt altijd printen.
 • De negatieve kant van merk toners is dat het nogal duur is (gemiddeld €152,50).

Toshiba T-FC210E-C toner cyaan huismerk alternatieven

Minder uitgeven aan printen? Overweeg in dat geval eens namaak-inkt van derden. Het 6AJ00000159 huismerk alternatief biedt nagenoeg dezelfde kwaliteit en leidt tot wel 60% lagere printkosten. Je kunt zoveel besparen door een fors lagere adviesprijs en doordat deze toners eenvoudigweg meer inkt bevatten. Je ontvangt dus meer inkt voor je geld. De beste koop als je vooral goedkoop wilt printen.

 • Toshiba T FC210E C huismerk toners zijn tot wel 60% goedkoper dan originele producten.
 • De belangrijkste reden hiervan is dat huismerkproducten meer inkt bevatten wanneer je het afzet tegen originele producten.
 • De kwaliteit van de printjes is vrijwel hetzelfde (zeker bij gewone tekstdocumenten).
 • De negatieve kant van huismerk inkt is dat je soms te maken hebt met foutmeldingen.

Issues bij het vervangen van de toners

Heb je ondertussen de cyaan inkt van Toshiba verwisseld maar blijf je problemen ondervinden? In de bijgaande tabel check je gangbare issues inclusief een aantal oplossingen die je kunt proberen.

ProbleemOplossing
Foutmelding: toner is leeg.Dit zien we vaak bij huismerken. Sluit de pop-up en probeer gewoon te printen.
Foutmelding: ontbrekende toner.Onderzoek of je het plakkertje helemaal hebt verwijderd en check of de metalen contactpunten goed schoon zijn.
Printkwaliteit onder de maat (vaag drukwerk en strepen).Bekijk of de toners in de goede gleuven zitten en selecteer het onderhoudsprogramma.
Uitgedroogd inkt in de printer.Start handmatig het reinigingsprogramma op voor een juiste printkop werking. Een goede oplossing is om vaker de printer te gebruiken voor een testpagina.
De tonercartridge lekt.Breek de afdruktaak af, verwijder de lekkende toner en zorg dat je alles grondig reinigt. Zet er vervolgens een nieuwe in.
Veel voorkomende problemen aangaande Toshiba T-FC210E-C inkt.

Veelgestelde vragen

Hoeveel betaal ik voor een Toshiba T-FC210E-C toner cyaan toner?
De verkoopprijs van de Toshiba T-FC210E-C met de kleur cyaan (blauw) toner is gemiddeld zo’n €126,03 excl. de btw (dat is €152,50 inclusief de btw). Op het moment dat je een multipack / voordeelverpakking koopt betaal je uiteindelijk zo’n €305,00. Door te kiezen voor een een huismerk toner met het OEM-nummer 6AJ00000159 kan je nog meer besparen. De winkelprijs van dit soort huismerk-toners is interessanter (+/- €76,25) en je kunt er meer printjes mee maken (meer inkt).

Ik krijg een melding van een ontbrekende toner cartridge, welke stappen moet ik doorlopen?
Er zijn situaties bekend waarbij een nieuwe toner niet wordt gedetecteerd. Wij adviseren om eerst de volgende zaken te checken: Kijk of de patronen op de juiste manier vastgemaakt zijn, en kijk of je het dopje / plastic hebt losgemaakt. Update de printersoftware of klik op de optie fabrieksinstellingen resetten in het menu. Maak de contactpunten van de toner goed schoon en onderzoek de printkop.

Is het Toshiba T-FC210E-C toner cyaan huismerk alternatief kopen een goed idee?
Het huismerk 6AJ00000159 alternatief nemen is vaak lucratief. Namaak inkt is doorgaans 50% goedkoper in vergelijking met merkinkt. De verkoopprijs is goedkoper en de inktpatronen bevatten meer inkt. De kwaliteit van de printadrukken is uitstekend. Vervelend is wel dat je eventueel last kan krijgen van foutcodes en printerstoringen. Dit soort storingen kan je vaak snel herstellen.

Tegen lage kosten de Toshiba T-FC210E-C toner navullen?
Het bijvullen van een inktpatroon raden we alleen aan voor gevorderden. Daarvoor gebruik je navulinkt sets die toepasbaar zijn op het Toshiba inktpatroon. Op verschillende DIY-websites is een groot aantal tips te vinden: Verwijder het label aan de bovenkant van de toner. In de volgende stap spuit je de blauwe inkt in het inktpatroon. Afsluitend kan je het patroon in elkaar klikken. Als check check je of de budget Toshiba inkt juist op het papier gespoten wordt door het starten van een testprint.

Plaats een reactie