bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

Toshiba T FC22 Y geel / yellow toner

Interesse in de goedkoopste Toshiba T-FC22-Y inkt toner? Op Inktaanbieding.nl kan je aan de slag met de meest populaire leveranciers voor spotgoedkope toners. Het product Toshiba T-FC22-Y toner geel met kleurcode geel (yellow) biedt uitkomst voor mooie levendige kleurenafdrukken. Denk dan aan merkproducten van Toshiba. Steeds meer winkels zoals Alleeninkt.nl en Inkclub verkopen ook uitstekende huismerk-artikelen. De verkoopprijs is erg interessant, ze zijn beter gevuld (hogere inhoud) en de printkwaliteit is vergelijkbaar.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieToner
Verkoopprijs€97,50
Huismerk vanafprijs€48,75
MerkToshiba
TypeToshiba T-FC22-Y toner geel
SeriecodeT FC22 Y
Kleurgeel
Printomvang8.500 prints
EAN-nummer4250081507424

Goedkoopste Toshiba T-FC22-Y inkt kopen maart 2023

De capaciteit van de T FC22 Y toner is 8.500 prints. Je originele merktoners zijn online goed verkrijgbaar. Dat is veel voordelige in vergelijking met kleine winkels. Inktweb.nl & Alleeninkt.nl zijn suggesties waar je eenvoudig kunt zoeken naar originele Toshiba toners. Ze beschikken over duizenden producten en je kunt er terecht voor hulp bij storingen. Doorgaans verkopen ze ook een voordelig huismerk.

 • De goedkoopste inkt is te koop bij leveranciers zoals inktcartridge store of Staples.
 • Originele T FC22 Y inkt toners koop je vanaf €97,50.
 • Toshiba imitatie inkt is soms wel 60% goedkoper. De kwaliteit is gewoon erg goed.
 • Ga voor een XL-toner met extra volume of een voordeelverpakking (multipack) en neem geen losse modellen. De prijs per afdruk wordt dan lager.
 • Instructies om goedkoper te printen: maak gebruik van de optie “zwart-wit” printing, maak gebruik van de juiste eco-printinstellingen (denk dan aan snel printen) & kies milieuvriendelijke lettertypes zoals Ryman Eco en Calibri.
 • Via dit portaal vind je erkende verkooppunten waar je voordelig en snel T FC22 Y toner aanbiedingen kan vinden.

Prijzen Toshiba T-FC22-Y toner geel vergelijken
Toshiba toners zijn best prijzig. Dit type gele tonercartridge ligt in de winken voor gemiddeld €107,25. Bij de inktshops is het goedkoper en kost het om en nabij de €97,50. De gunstige optie is alternatieve huismerk inkt. Daarvoor moet je denken aan €48,75. Ook relevant: voordelen en gevaren van huismerk toners. Informeer altijd naar de speciale voordeelverpakking.

ProductPrijs
Toshiba T-FC22-Y toner geel originele inkt€97,50
Toshiba T-FC22-Y toner geel multipack (merk toners)€195,00
Toshiba T-FC22-Y toner geel huismerk inkt * €48,75
Toshiba T-FC22-Y toner geel huismerk duopack * €97,50
Overzicht met prijzen van de T FC22 Y tonercartridge (yellow) in maart 2023. * Voorwaarden: deze prijzen komen tot stand als een afgeleide van het volume originele toner.

Bij welke shops kan ik de inktpatronen van Toshiba kopen?

Snel Toshiba T-FC22-Y inkt kopen? Dit inktpatroon of huismerk alternatieven zijn uitstekend verkrijgbaar. Zowel via internetwinkels als in de winkel in de buurt. Belangrijk: koop altijd bij een online inktshop. Dit soort aanbieders hebben verstand van zaken, hebben de snelste levertijd en hebben tevens een uitmuntend huismerk.

 • Fysieke verkooppunten: Albert Heijn, Hema, Action, Bruna, Primera, Kruidvat, Jumbo, Media Markt.
 • Grote webwinkels als Blokker, Coolblue, Ebay, Bol.com, Wehkamp, Fonq bieden ook steeds meer merken en series aan.
 • Populaire inktshops als Inktwereld.nl, Printabout.nl, Inkt.nl, Sneltoner.nl, Alleeninkt.nl, Inktweb.nl onderscheiden zich met hun aanbod, hebben een handige zoektool en hebben dikwijls aantrekkelijke aanbiedingen.
toshiba-t-fc22-y-geel-yellow-toner

Originele gele T FC22 Y inkt van Toshiba kopen

Wil jij printen in topkwaliteit? De Toshiba T-FC22-Y toner geel originele gele toner is dan wat je zoekt. Deze toners worden geproduceerd door Toshiba en leveren de mooiste afdrukken. De inktpatronen doen wat ze moeten doen en je hebt niet te maken met storende foutcodes. De beste koop als je veel waarde hecht aan de kwaliteit van de prints en het gewoon plug&play moet zijn.

 • Originele toners van Toshiba hebben de hoogste afdrukkwaliteit.
 • Geen risico dat garantie op printer vervalt.
 • Geen irritante foutmeldingen of storingen. Je kunt er direct mee aan de slag.
 • Het ongunstige van de “echte” merk toners is dat het nogal duur is (gemiddeld kost het €97,50).

Toshiba T-FC22-Y toner geel huismerk alternatieven

Vind je printen te duur? Kies dan voor klooninkt van derde leveranciers. Het T FC22 Y huismerk alternatief doet qua kwaliteit nauwelijks onder en kan de printkosten doen dalen met wel 60%. De besparing komt tot stand door een scherpe stukprijs en omdat deze toners eenvoudigweg meer inkt bevatten. Je ontvangt dus meer inkt voor je geld. Een aanrader als je de goedkoopste prints wilt maken.

 • Toshiba T FC22 Y huismerk toners zijn tot wel 60% goedkoper dan originele producten.
 • Een belangrijk voordeel is dat ze gevuld zijn met meer inkt dan originele producten.
 • De afdrukkwaliteit is uitstekend (vooral gewone prints met enkel tekst).
 • Het grootste nadeel van namaak inkt is dat je ongemak kunt ervaren door foutmeldingen of storingen.

Fouten en storingen bij het vervangen van de toners

Heb je ondertussen de geel inkt van Toshiba vervangen maar blijf je problemen ondervinden? In de onderstaande tabel vind je gangbare issues inclusief een aantal oplossingen die je kunt proberen.

ProbleemOplossing
Foutmelding: toner is leeg.Dit kan voorkomen bij namaak-inkt. Sluit de pop-up en check of je gewoon kunt afdrukken.
Geen toner gevonden.Bekijk of je het beschermkapje goed verwijderd hebt en veeg de contactpunten schoon met een droge doek.
Onleesbaar drukwerk (vage strepen en vlekken).Check allereerst of de toners juist geplaatst zijn en voer het onderhoudsproces uit.
Uitgedroogd inkt in de printer.Start het interne reinigingsprogramma waarna de printkop gereinigd zal worden. Het is ook een idee om regelmatig een testpagina af te drukken.
De tonercartridge lekt.Breek de printopdracht af, haal voorzichtig de toners uit het apparaat en reinig de complete printer. Download het retourformulier en stuur het terug.
Relevante inktproblemen met de Toshiba T-FC22-Y inkt.

Veelgestelde vragen

Wat zijn de kosten van de Toshiba T-FC22-Y toner geel toner?
De kostprijs van een Toshiba T-FC22-Y met de kleur geel (yellow) toner is ongeveer €80,58 excl. btw (wat neerkomt op €97,50 inclusief btw). Zodra je een voordeelverpakking / multipack wenst moet je denken aan €195,00. Dankzij een huismerk toner met de code T FC22 Y kan je fors besparen. De prijs van de deze huismerk-toners is interessanter (+/- €48,75) en je kunt er veel meer printjes mee maken (ze zijn volledig gevuld met inkt).

De toner cartridge wordt niet gevonden, wat is de oplossing?
Soms gebeurt het dat een gloednieuw patroon weigert. Wij adviseren om eerst de volgende zaken te checken: onderzoek of de patronen op de juiste manier vast zitten, en controleer of je het kapje juist verwijderd hebt. Download de juiste printersoftware of probeer alles terug te zetten naar fabrieksinstellingen (resetten). Maak eventueel vuil op de contactpunten schoon en neem de printkop onder handen.

Is het Toshiba T-FC22-Y toner geel huismerk alternatief kopen een goed idee?
Een huismerk T FC22 Y alternatief aanschaffen is in de basis niet schadelijk. Namaak inkt is vaak wel 60% goedkoper in vergelijking met originele inktpatronen. De kostprijs is voordeliger en deze toners worden wél volledig gevuld met inkt. De kwaliteit van de printeradrukken is vergelijkbaar. Een minpunt is dat er zich situaties kunnen voordoen met foutmeldingen of storingen. Dit soort storingen kan je normaliter snel oplossen.

Kan ik goedkoop zelf de Toshiba T-FC22-Y toner navullen?
Een patroon bijvullen met inkt kan je vaak ook gewoon vanuit huis doen. Voor die werkzaamheden kies je voor navulinkt sets die toepasbaar zijn op het Toshiba inktpatroon. Op o.a. Youtube en kluswebsites kan je er stap-voor-stap mee aan de slag: Verwijder het label aan de bovenkant van de toner. Daarop volgend plaats je de injectiespuit met gele inkt in het reservoir. Daarna mag je alles met elkaar verbinden. Aansluitend bekijk je of de bijgevulde Toshiba inkt correct functioneert door een testprintje te maken.

Plaats een reactie