bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

Toshiba T FC65E K 6AK00000181 zwart / black toner

Op zoek naar de goedkoopste Toshiba T-FC65E-K inkt toner? Op deze webpagina bekijk je de betrouwbaarste verkooppunten voor extra voordelige toners. Het artikel Toshiba T-FC65E-K toner zwart met kleuromschrijving zwart (black) kun je gebruiken voor het afdrukken van al jouw dagelijkse documenten. Het meest voor de hand liggend zijn de verschillende merkartikelen van Toshiba. Meerdere webshops als Inktbaas.nl & Inktweb.nl faciliteren ook zogenaamde huismerk-toners. De verkoopprijs is erg interessant, ze zijn beter gevuld (hogere inhoud) en je hebt een vergelijkbare kwaliteit.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieToner
Vanafprijs€131,50
Huismerk verkoopprijs€65,75
FabrikantToshiba
ProductToshiba T-FC65E-K toner zwart
Serienummer6AK00000181
Kleur omschrijvingzwart
Intensiteit77.400 prints
EAN-code4519232141512

Goedkoopste Toshiba T-FC65E-K inkt bestellen mei 2024

De capaciteit van de 6AK00000181 toner is 77.400 prints. Je kunt deze originele merktoners gemakkelijk thuis laten bezorgen. Je koopt het veel gunstiger dan bij een regionale speciaalzaak. Inktshop.nl of Totaalinkt.shop zijn betrouwbare winkels waar men terecht kan voor originele Toshiba toners. Ze hanteren over een ruim assortiment en geven extra ondersteuning. Doorgaans leveren zij ook een goed huismerk.

 • Inkt deals schaf jij aan via leveranciers als inktcartridge store en Inkt-bestellen.nl.
 • Originele 6AK00000181 inkt toners koop je online vanaf €131,50.
 • Toshiba imitatie inkt levert je een aanzienlijke besparing op. Dit gaat niet ten koste van de kwaliteit.
 • Zoek op XL-toner die extra gevuld zijn of voordeelverpakkingen (multipacks) i.p.v. enkele verpakkingen. De afdrukprijs wordt dan gunstiger.
 • Adviezen om goedkoper te printen: kies voor de functie dubbelzijdig printen, benut de verschillende eco-functies van jouw printer (bijvoorbeeld minimale kwaliteit) en test het gebruik van lettertypes als Courier en Times New Roman.
 • Via dit portaal vergelijk je de meest bekende printshops waar je voordelig en snel 6AK00000181 toner aanbiedingen kunt vergelijken.

Prijzen Toshiba T-FC65E-K toner zwart vergelijken
Toshiba toners zijn nu eenmaal niet goedkoop. Dit type zwarte tonercartridge kost in de winkel al snel €144,65. Bij de inktshops is het goedkoper. Online vind je de toners al voor €131,50. De meest betaalbare optie is het huismerk (namaak inkt). Deze kosten komen neer op zo’n €65,75. Ook relevant: besparen dankzij huismerk inkt. Neem een voordeelverpakking als deze beschikbaar is.

ProductPrijs
Toshiba T-FC65E-K toner zwart originele inkt€131,50
Toshiba T-FC65E-K toner zwart multipack (merk toners)€263,00
Toshiba T-FC65E-K toner zwart huismerk inkt * €65,75
Toshiba T-FC65E-K toner zwart huismerk duopack * €131,50
Geschatte prijzen van de 6AK00000181 tonercartridge (black) in mei 2024. * Let op: prijs is omgerekend naar inhoud van originele toner.

Waar kan ik de inktpatronen van Toshiba aanvragen?

Meteen Toshiba T-FC65E-K inkt kopen? Deze inkt of een budget huismerk alternatief zijn uitstekend verkrijgbaar. Zowel via online winkels als in de retail. Advies van de specialist: bestel bij een inkt-speciaalzaak op internet. Deze partijen bieden top-service, kunnen snel thuisbezorgen en faciliteren vaak een prima huismerk.

 • Winkels in de buurt: Hema, Bruna, Handyman, Albert Heijn, Primera, Jumbo, Kruidvat, Media Markt.
 • Grote platformen als Amazon, Ebay, Blokker, Wehkamp, Coolblue, Fonq breiden het inktaanbod ook in rap tempo uit.
 • Toonaangevende inktwebwinkels als Inktwereld.nl, Inkt.nl, Printabout.nl, Alleeninkt.nl, 123inkt.nl, Sneltoner.nl bezorgen vaak uit eigen voorraad, bieden de beste hulp en hebben dikwijls aantrekkelijke aanbiedingen.
toshiba-t-fc65e-k-6ak00000181-zwart-black-toner

Originele zwarte 6AK00000181 inkt van Toshiba bestellen

Zoek jij de hoogste kwaliteit inkt? De Toshiba T-FC65E-K toner zwart originele zwarte toner is in dat geval een aanrader. De toners worden gefabriceerd door Toshiba en resulteren in de mooiste prints. De inktpatronen passen altijd en je wordt niet verrast met lastige foutmeldingen. Een aanrader als je de kwaliteit van de prints erg belangrijk vindt en je niet zit te wachten op storingen.

 • Originele toners van Toshiba zorgen voor de mooiste afdrukken.
 • Je garantie blijft gewoon behouden.
 • Geen lastige foutmeldingen of storingen. Ze werken altijd.
 • Het nadeel van originele merktoners is de hoge prijs (gemiddeld €131,50).

Toshiba T-FC65E-K toner zwart huismerk alternatieven

Besparen op de printkosten? Koop dan eens imitatie inkt van goedkope merken. Het 6AK00000181 huismerk alternatief is van een bijzonder goede kwaliteit en is tot wel 50% goedkoper. Deze besparing is mogelijk dankzij een hele lage prijs per toner en omdat de inktpatronen eenvoudigweg meer inkt bevatten. Een goed gevulde toner tegen de scherpste prijs. Een aanrader als je vooral goedkoop wilt printen.

 • Toshiba T FC65E K huismerk toners zijn tot de helft zo goedkoop.
 • Dit heeft er alles mee te maken dat huismerkproducten meer inkt bevatten ten opzichte van originele producten.
 • De afdrukkwaliteit is bijzonder goed (vooral gewone prints met enkel tekst).
 • Een minpunt van imitatie inkt is dat je soms wordt geconfronteerd met foutmeldingen of storingen.

Vervelende situaties bij het vervangen van jouw toners

Heb je de (huismerk) zwart inkt van Toshiba vervangen maar weigert de printer om af te drukken? In de volgende tabel bieden we een overzicht met algemene afdrukproblemen inclusief een oplossing.

ProbleemOplossing
Foutmelding: originele inkt plaatsen.Dit kan voorkomen bij huismerk-toners. Klik op “doorgaan” en hervat de afdruktaak.
Foutmelding: ontbrekende toner.Kijk of je het plasticje weg hebt gehaald en gebruik een pluisvrije doek om de contactpunten schoon te maken.
Printkwaliteit onder de maat (vaag drukwerk en strepen).Bekijk of de toners in de goede gleuven zitten en voer het onderhoudsproces uit.
De printkop is uitgedroogd.Kijk binnen het printmenu naar een reinigingsprogramma voor een goed werkende printkop. De beste tips is om regelmatig een testpagina af te drukken.
Er lekt inkt uit de tonercartridge.Annuleer de eventuele printopdracht, onttrek de toner en neem de tijd om alles goed schoon te maken. Zet er vervolgens een nieuwe in.
De meest voorkomende printproblemen bij de Toshiba T-FC65E-K inkt.

Veelgestelde vragen

Hoeveel betaal ik voor een Toshiba T-FC65E-K toner zwart toner?
De gemiddelde kostprijs van de Toshiba T-FC65E-K met de kleur zwart (black) toner is standaard zo’n €108,68 excl. de btw (dus €131,50 inclusief de btw). Zodra je een multipack of voordeelverpakking koopt moet je denken aan €263,00. Als je kiest voor een huismerk toner met de code 6AK00000181 betaal je een veel lagere prijs. De verkoopprijs van de huismerk-toners is voordeliger (+/- €65,75) en het aantal printjes ligt hoger (meer milliliters).

Mijn printer herkent de toner cartridge niet, wat is het stappenplan?
Af en toe valt het voor dat een nieuwe toner wordt geweigerd door de printer. Dit los je als volgt op: Kijk of de patronen op de juiste manier vastgemaakt zijn, en kijk of je het beschermingsmateriaal hebt weggedaan. Installeer de nieuwste printersoftware of probeer alles terug te zetten naar fabrieksinstellingen (resetten). Maak eventueel vuil op de contactpunten schoon en neem de printkop onder handen.

Is een Toshiba T-FC65E-K toner zwart huismerk alternatief een goede keuze?
Een huismerk 6AK00000181 alternatief aanschaffen is vaak een goed idee. Namaak inkt in om en nabij de 55% goedkoper in vergelijking met merk-inkt. Het tarief is lager en de patronen bevatten doorgaans een stuk meer inkt. De kwaliteit van de printjes doet nauwelijks onder. Vervelend is wel dat je eventueel last kan krijgen van errors of foutmeldingen. Dergelijke foutcodes kan je normaal gesproken zelfstandig oplossen.

Hoe kan ik snel de Toshiba T-FC65E-K toner navullen?
Het bijvullen van een toner kan je ook helemaal zelf. Om dat te doen kies je voor een handige navulset inclusief inkt voor het Toshiba inktpatroon. Op internet vind je precies hoe dit werkt: Je haalt de toner uit elkaar. Daarna injecteer je de zwarte inkt in het gaatje zoals aangegeven. Verder kun jij het artikel terugzetten in originele staat. Als laatste check je of de gekloonde Toshiba inkt op de goede manier op het papier terecht komt door het maken van een testprint.

Plaats een reactie