bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

Toshiba T FC30E C 6AJ00000099 cyaan / blauw toner

Wil jij ook de goedkoopste Toshiba T-FC30E-C inkt toner? Op www.inktaanbieding.nl bieden wij geschikte verkooppunten voor voordelige toners. Artikel Toshiba T-FC30E-C toner cyaan met kleuromschrijving cyaan (blauw) is ideaal voor printjes met volle kleuren en scherpe afbeeldingen. Populair zijn de merkproducten van Toshiba. Flink wat inktshops als o.a. Staples of replacedirect bezorgen ook een assortiment aan geschikte huismerken. De prijs ligt een stuk lager, de toners zijn gevuld met meer inkt en de kwaliteit is nagenoeg gelijk.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieToner
Gemiddelde verkoopprijs€118,50
Huismerk prijzen€59,25
MerkToshiba
ArtikelToshiba T-FC30E-C toner cyaan
Productnummer6AJ00000099
Officiële kleurcyaan
Printvermogen33.600 prints
EAN-code4519232150026

Goedkoopste Toshiba T-FC30E-C inkt kopen mei 2024

De capaciteit van de 6AJ00000099 toner is 33.600 prints. Je originele merktoners zijn online goed verkrijgbaar. Dat kan daar veel gunstiger als je het vergelijkt met fysieke winkels. 123inkt & printerinktshop.nl zijn prima printshops voor het kopen van originele Toshiba toners. Ze verkopen een gigantisch aanbod en je kunt er terecht voor hulp bij storingen. Doorgaans leveren zij ook een voordelig huismerk.

 • Inkt aanbiedingen schaf jij aan via winkels zoals Inktweb.nl & Goedkoopprinten.nl.
 • Originele 6AJ00000099 inkt toners koop je online vanaf €118,50.
 • Toshiba imitatie inkt kan veel geld besparen. De kwaliteit is gewoon erg goed.
 • Neem een hoge capaciteit XL-toner (volume) of multipacks (voordeelverpakkingen) en bestel de individuele kleuren niet los. Per printje is dat goedkoper.
 • Instructies om goedkoper te printen: kies voor de optie dubbelzijdig printen, maak gebruik van de juiste eco-printinstellingen (denk dan aan printen in concept) & overweeg een lettertype als Century Gothic of Brush Script.
 • Via deze site check je de betrouwbaarste inktshops waar je probleemloos en snel 6AJ00000099 toner aanbiedingen kan kopen.

Prijzen Toshiba T-FC30E-C toner cyaan vergelijken
Toshiba toners zijn nu eenmaal niet goedkoop. Dit soort blauwe tonercartridge heeft een prijs van zo’n €130,35. Bij online printshops kan dat voordeliger en betaal je gemiddeld €118,50. De beste optie is het huismerk (klooninkt). Deze koop je al vanaf €59,25. Zie hiervoor ook het kopje de plus- en minpunten van huismerk inkt. Onze tip is om – indien verkrijgbaar – een voordeelverpakking te bestellen.

ProductPrijs
Toshiba T-FC30E-C toner cyaan originele inkt€118,50
Toshiba T-FC30E-C toner cyaan multipack (merk toners)€237,00
Toshiba T-FC30E-C toner cyaan huismerk inkt * €59,25
Toshiba T-FC30E-C toner cyaan huismerk duopack * €118,50
Tabel met de geschatte prijzen van de 6AJ00000099 tonercartridge (blauw) in mei 2024. * Let op: prijs is omgerekend naar inhoud van originele toner.

Bij welke aanbieders kan ik de inktpatronen van Toshiba kopen?

Snel Toshiba T-FC30E-C inkt kopen? Deze toner of huismerk alternatieven bieden veel winkels aan. Zowel via online shops als in de winkel in de buurt. Ons advies: koop altijd bij een webshop gespecialiseerd in inkt. Deze shops bieden de beste service, bezorgen supersnel aan huis en verkopen tevens een voortreffelijk huismerk.

 • Regionale winkels: Action, Bruna, Hema, Handyman, Primera, Expert, Jumbo, Kruidvat.
 • Grote platformen als Bol.com, Ebay, Blokker, Fonq, Wehkamp, Amazon breiden het inktaanbod ook in rap tempo uit.
 • De bekende inktspecialisten als Printabout.nl, 123inkt.nl, Sneltoner.nl, Inkt.nl, Inktwereld.nl, Alleeninkt.nl bieden het grootste aanbod, bieden de beste service en bieden de hoogste kortingen.
toshiba-t-fc30e-c-6aj00000099-cyaan-blauw-toner

Originele blauwe 6AJ00000099 inkt van Toshiba kopen

Wil jij gewoon de beste inkt? De Toshiba T-FC30E-C toner cyaan originele blauwe toner voorziet hierin. Deze toners worden gemaakt door Toshiba en je bent verzekerd van de beste afdruk. De patronen doen altijd en je voorkomt lastige foutmeldingen. De beste keuze als je tekst en/of foto’s in hoge kwaliteit wilt afdrukken en je niet houdt van gedoe.

 • Originele tonercartridges van Toshiba zorgen voor de mooiste afdrukken.
 • Geen risico dat de garantie verloopt.
 • Geen frustrerende waarschuwingen of foutmeldingen. Meteen printen na plaatsing.
 • Het nadeel van originele merktoners is de relatief hoge prijs (gemiddeld €118,50).

Toshiba T-FC30E-C toner cyaan huismerk alternatieven

Minder uitgeven aan printen? Probeer dan eens imitatie inkt van een ander merk. Het 6AJ00000099 huismerk alternatief komt vaak bijna net zo goed uit de tests en kan de printkosten doen dalen met wel 60%. Dit heeft te maken met een fors lagere adviesprijs en doordat deze producten meer inkt bevatten. Meer inkt voor minder geld. Onze tip als je met name let op de prijs.

 • Toshiba T FC30E C huismerk toners zijn vele malen goedkoper dan de originele patronen.
 • Het grootste voordeel is dat ze gevuld zijn met meer inkt wanneer je het afzet tegen merk-inkt.
 • De afdrukkwaliteit is bijzonder goed (vooral eenvoudige tekstdocumenten).
 • De schaduwkant van klooninkt is dat je te maken krijgt met storingscodes en foutmeldingen.

Issues bij het vervangen van je toners

Heb je onderhand de cyaan inkt van Toshiba geplaatst maar weigert de printer om af te drukken? In de tabel hieronder tref je alledaagse inktproblemen incl. tips die je kunt proberen.

ProbleemOplossing
Foutmelding: plaats originele inkt.Dit kan voorkomen bij huismerk-toners. Sluit de pop-up en ga door met afdrukken.
Printer herkent toner niet.Achterhaal of je het plasticje hebt weggedaan en gebruik een pluisvrije doek om de contactpunten schoon te maken.
Er zitten lelijke strepen op mijn afdruk.Controleer of de toners juist zijn geplaatst en laat de printer het onderhoudsproces uitvoeren.
De printkop is uitgedroogd.Laat de printer het reinigingsprogramma uitvoeren om op die manier de printkop te reinigen. Het is nog beter om minimaal elke 7 dagen iets te printen (testpagina).
De tonercartridge lekt de printer in. Beëindig de huidige afdruktaken, verwijder snel alle toners en kies voor een grondige schoonmaakbeurt. Download het retourformulier en stuur het terug.
Bekende problemen in relatie tot Toshiba T-FC30E-C inkt.

Veelgestelde vragen (en antwoorden)

Wat is de verkoopprijs van de Toshiba T-FC30E-C toner cyaan toner?
De prijs van een Toshiba T-FC30E-C met kleur cyaan (blauw) toner is om en nabij de €97,93 excl. de btw (dat betekent €118,50 inclusief btw). Zodra je een duopack of voordeelverpakking selecteert betaal je ongeveer €237,00. Met een huismerk toner met de fabrikantcode 6AJ00000099 kan je fors besparen. De prijs van de deze huismerk-toners is goedkoper (+/- €59,25) en je kunt er meer afdrukken mee maken (meer volume).

Mijn printer herkent de toner cartridge niet, moet moet ik doen?
Het kan voorkomen dat een nieuw inktpatroon niet wordt herkend. Je kunt een aantal dingen proberen: Check of de patronen wel goed vastzitten, en onderzoek of je het beschermmateriaal helemaal hebt verwijderd. Onderzoek de printersoftware of klik op de optie fabrieksinstellingen resetten in het menu. Maak de contactpunten van de toner goed schoon en open het reinigingsprogramma.

Is een Toshiba T-FC30E-C toner cyaan huismerk alternatief net zo goed als het origineel?
Het huismerk 6AJ00000099 alternatief kiezen is over het algemeen erg aantrekkelijk. Namaak inkt in om en nabij de 65% goedkoper ten opzichte van merkinkt. De aanschafprijs is goedkoper en de toners zijn gevuld met meer inkt. De kwaliteit van de afdrukken is vergelijkbaar. De schaduwkant is dat je te maken kunt krijgen met foutmeldingen. Deze kan je veelal zelf herstellen.

Hoe werkt de Toshiba T-FC30E-C toner navullen?
Een toner bijvullen is niet eenvoudig, maar wel mogelijk. Om dat te doen neem je een speciale set navulinkt voor het Toshiba inktpatroon. Op verschillende Do It Yourself (DIY) websites kun je verdere uitleg zoeken: Haal de toner voorzichtig uit elkaar. In stap 2 spuit je de blauwe inkt in het patroon (ga voorzichtig te werk). Dan mag je het product met elkaar verbinden. Nadien bekijk je of de bijgevulde Toshiba inkt op de goede manier op het papier terecht komt door een testprintje te maken.

Plaats een reactie