bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

Toshiba TK 05 zwart / black toner

Koop jij ook altijd de goedkoopste Toshiba TK-05 inkt toner? Op deze website bieden wij toonaangevende leveranciers voor voordelige toners. De Toshiba TK-05 toner zwart met de kleur zwart (black) biedt uitkomst voor jouw zakelijke documenten. Denk dan aan verschillende merkartikelen van Toshiba. Veel printshops als inktknaller.nl en Inkclub verstrekken ook hele goede huismerk-patronen. Deze zijn veel lager geprijsd, ze hebben doorgaans meer milliliters en de kwaliteit van de printjes doet nauwelijks onder.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieToner
Geschatte vanafprijs€15,00
Huismerk prijs€7,50
FabrikantToshiba
TypeToshiba TK-05 toner zwart
ProductnummerTK05
Kleurenzwart
Effectiviteit3.000 prints
EAN-nummer4003630089007

Goedkoopste Toshiba TK-05 inkt kopen mei 2024

De capaciteit van de TK05 toner is 3.000 prints. Je originele merktoners zijn online goed verkrijgbaar. Je krijgt het dan een stuk goedkoper in vergelijking met kleine winkels. Inkt.nl of Staples zijn goede adressen waar jij kunt zoeken naar originele Toshiba toners. Ze hebben heel veel verschillende producten en je kunt er terecht voor hulp bij storingen. Doorgaans hebben zij ook een goedkoop huismerk.

 • Aanbiedingen met inkt schaf jij aan via verkopers als Inktweb.nl en Mediamarkt.nl.
 • Originele TK05 inkt toners kosten je ongeveer €15,00.
 • Toshiba imitatie inkt is een stuk goedkoper. Dit gaat niet ten koste van de kwaliteit.
 • Ga voor een XL-toner met extra volume of multipacks (voordeelverpakkingen) en bestel ze niet los (per 1). Het maken van een printje is dan aantrekkelijker.
 • Wat je ook kunt doen om goedkoper te printen: maak gebruik van de optie “zwart-wit” printing, verdiep je in de eco-printinstellingen (o.a conceptmodus) & test het gebruik van lettertypes als Courier of Baskerville Old Face.
 • Via dit portaal check je goede printwinkels waar je moeiteloos TK05 toner aanbiedingen kan laten thuisbezorgen.

Prijzen Toshiba TK-05 toner zwart vergelijken
Toshiba toners kunnen best duur zijn. Dit model zwarte tonercartridge ligt in de winken voor gemiddeld €16,50. Bij online printshops kan dat voordeliger en betaal je gemiddeld €15,00. De aantrekkelijkste optie is het huismerk (imitatie inkt). Reken op een bedrag van €7,50. Spring verder naar: de plus- en minpunten van huismerk inkt. Neem een voordeelverpakking als deze beschikbaar is.

ProductPrijs
Toshiba TK-05 toner zwart originele inkt€15,00
Toshiba TK-05 toner zwart multipack (merk toners)€30,00
Toshiba TK-05 toner zwart huismerk inkt * €7,50
Toshiba TK-05 toner zwart huismerk duopack * €15,00
Geschatte prijzen van de TK05 tonercartridge (black) in mei 2024. * Voorwaarden: deze prijzen komen tot stand als een afgeleide van het volume originele toner.

Bij welke aanbieders kan ik de inktpatronen van Toshiba inkopen?

Gemakkelijk Toshiba TK-05 inkt bestellen? Dit inktpatroon of een budget huismerk alternatief kan je op veel plekken wel kopen. Zowel bij online bedrijven als bij boekenwinkels. Belangrijk: bestel sowieso bij een online inktshop. Deze partijen helpen bij problemen, kunnen razendsnel bezorgen en bieden bovendien een uitmuntend huismerk.

 • Plaatselijke winkels: Bruna, Hema, Handyman, Albert Heijn, Jumbo, Kruidvat, Media Markt, Expert.
 • Landelijke winkels als Bol.com, Amazon, Blokker, Fonq, Coolblue, Ebay breiden het inktaanbod ook in rap tempo uit.
 • Toonaangevende inktshops als Inktweb.nl, Inkt.nl, 123inkt.nl, Alleeninkt.nl, Inktwereld.nl, Printabout.nl leveren alles uit voorraad, hebben de beste ondersteuning en bieden de hoogste kortingen.
toshiba-tk-05-zwart-black-toner

Originele zwarte TK05 inkt van Toshiba bestellen via internet

Streef jij naar de hoogste afdrukkwaliteit? De Toshiba TK-05 toner zwart originele zwarte toner voorziet hierin. De toners worden gefabriceerd door Toshiba en hebben de hoogste afdrukkwaliteit. De patronen doen altijd en je krijgt geen lastige storingscodes en foutmeldingen. Ons advies als je wilt printen in hoge kwaliteit en je niet zit te wachten op storingen.

 • Originele patronen van Toshiba bieden de beste kwaliteit prints.
 • Geen risico dat garantie op printer vervalt.
 • Geen vervelende foutcodes. Je kunt altijd printen.
 • Een aandachtspunt bij originele merktoners is dat ze aan de prijs zijn (gemiddeld kost het €15,00).

Toshiba TK-05 toner zwart huismerk alternatieven

Minder uitgeven aan printen? Kies dan voor namaak-inkt van een ander merk. Het TK05 huismerk alternatief biedt nagenoeg dezelfde kwaliteit en leidt tot wel 60% lagere printkosten. Dit heeft te maken met een lagere verkoopprijs en omdat deze toners volledig worden gevuld. Je ontvangt dus meer inkt voor je geld. Onze aanbeveling als je vooral goedkoop wilt kunnen printen.

 • Toshiba TK 05 huismerk toners zijn tot wel 60% goedkoper dan originele producten.
 • Dat komt met name omdat ze gevuld zijn met meer inkt dan originele inkt.
 • De kwaliteit doet nauwelijks onder (zeker in zwart-wit).
 • Een aandachtspunt bij budget inkt is dat je te maken krijgt met foutmeldingen of storingen.

Fouten en storingen bij het vervangen van jouw toners

Heb je ondertussen de zwart inkt van Toshiba verwisseld maar blijf je problemen ondervinden? In de onderstaande tabel check je algemene inktproblemen met daarbij een aantal tips & tricks.

ProbleemOplossing
Foutmelding: beschadigde toner.Komt vaak voor bij huismerk-toners. Klik de foutmelding weg en hervat de afdruktaak.
Foutmelding: toner ontbreekt.Check of je het plasticje verwijderd hebt en maak de contactpunten schoon.
De afdrukkwaliteit is onvoldoende (strepen / vaag).Controleer of de toners juist zijn geplaatst en begin met het standaard onderhoud.
De printkop is uitgedroogd.Zoek naar het reinigingsprogramma om de printkop schoon te maken. Het is nog verstandiger om de testpagina maandelijks af te drukken.
De tonercartridge lekt de printer in. Stop meteen met printen, haal alle toner uit de printer en kies voor een grondige schoonmaakbeurt. Plaats altijd een nieuw product.
De meest voorkomende problemen bij de Toshiba TK-05 inkt.

Veelgestelde vragen (en antwoorden)

Welk tarief heeft de Toshiba TK-05 toner zwart toner?
De huidige kostprijs van de Toshiba TK-05 met kleur zwart (black) toner is ongeveer €12,40 excl. de btw (dat is €15,00 inclusief btw). Op het moment dat je een duopack of voordeelverpakking selecteert betaal je zo’n €30,00. Door te printen met een huismerk toner met het OEM-nummer TK05 kan je fors besparen. De adviesprijs van de huismerk-toners ligt lager (+/- €7,50) en je kunt er meer afdrukken mee maken (meer milliliters).

De printer detecteert de toner cartridge niet, wat nu?
Er zijn situaties bekend waarbij een net nieuw inktpatroon niet meteen werkt. Dat is op de volgende manier op te lossen: loop de patronen in de printer na, en bekijk of je het beschermmateriaal hebt weggedaan. Loop de printersoftware na en reset eventueel de printer naar de fabrieksinstellingen. Neem de toner af met een pluisvrije doek en neem de printkop onder handen.

Is een Toshiba TK-05 toner zwart huismerk alternatief een slimme keuze?
Een huismerk TK05 alternatief kopen is normaal gesproken lucratief. Namaak inkt is tot wel 60% goedkoper dan originele merkinkt. Het tarief is aantrekkelijker en de inktpatronen hebben meer volume (meer ml. inkt). De printkwaliteit is nagenoeg hetzelfde. Het belangrijkste nadeel is dat er sprake kan zijn van printerstoringen en foutmeldingen. Zulke storingen kan je doorgaans zelfstandig verhelpen.

Kan ik vanuit huis de Toshiba TK-05 toner navullen?
Een toner opnieuw bijvullen is niet eenvoudig, maar wel mogelijk. Voor dit klusje gebruik je een handige navulset inclusief inkt voor het Toshiba inktpatroon. Op internet vind je precies hoe dit werkt: Verwijder het label aan de bovenkant van de toner. Voorts injecteer je de zwarte inkt in het reservoir. Afsluitend kun je alles weer met elkaar verbinden. Als check bekijk je of de bijgevulde Toshiba inkt juist op het papier gespoten wordt door een testprint te vragen.

Plaats een reactie