bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

Toshiba T FC65E C 6AK00000179 cyaan / blauw toner

Interesse in de goedkoopste Toshiba T-FC65E-C inkt toner? Via onze vergelijker helpen wij jou aan een overzicht met goede verkooppunten voor goedkope toners. Artikel Toshiba T-FC65E-C toner cyaan met kleur cyaan (blauw) is relevant voor perfect ogende kleurenafdrukken. Denk dan aan verschillende merkartikelen van Toshiba. Heel wat inktaanbieders als Office Centre en 112supplies hanteren ook zogenaamde huismerk-toners. De verkoopprijs is erg interessant, ze hebben doorgaans meer milliliters en de afdrukkwaliteit is erg goed.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieToner
Gemiddelde vanafprijs€184,50
Huismerk tarief€92,25
FabrikantToshiba
ProductToshiba T-FC65E-C toner cyaan
Productcode6AK00000179
Officiële kleurcyaan
Printcapaciteit29.500 prints
EAN-nummer4519232141505

Goedkoopste Toshiba T-FC65E-C inkt bestellen mei 2024

De capaciteit van de 6AK00000179 toner is 29.500 prints. Via internet bestel je eenvoudig de originele merktoners. Dit kan daar qua prijs veel gunstiger als je het vergelijkt met fysieke winkels. Inkclub of inktknaller.nl zijn betrouwbare winkels voor het plaatsen van een bestelling van originele Toshiba toners. Ze bieden een uitstekend assortiment en geven extra ondersteuning. In de basis voorzien ze ook in een goedkoop huismerk.

 • Inkt deals is te bestellen via bedrijven als Officesavers & Office Centre.
 • Originele 6AK00000179 inkt toners kosten je ongeveer €184,50.
 • Toshiba imitatie inkt is een stuk goedkoper. De kwaliteit is uitstekend.
 • Zoek naar een XL-toner met extra capaciteit of een voordeelverpakking (multipack) en bestel de individuele kleuren niet los. Per printje is dat goedkoper.
 • Wat je ook kunt doen om goedkoper te printen: kies bij grotere documenten voor dubbelzijdig printen, bekijk de verschillende eco-printinstellingen (zoals printen in concept) en probeer lettertypes zoals Ryman Eco en Garamond.
 • Via deze site vergelijk je toonaangevende shops waar je eenvoudig 6AK00000179 toner aanbiedingen kan laten thuisbezorgen.

Prijzen Toshiba T-FC65E-C toner cyaan vergelijken
Toshiba toners zijn nu eenmaal niet goedkoop. Deze blauwe tonercartridge ligt in de winken voor gemiddeld €202,95. In de webshops is dat voordeliger en ligt de verkoopprijs rond de €184,50. De aantrekkelijkste optie is het eigen huismerk. Deze kosten komen neer op zo’n €92,25. Klik verder naar: de plus- en minpunten van huismerk inkt. Neem een voordeelverpakking als deze beschikbaar is.

ProductPrijs
Toshiba T-FC65E-C toner cyaan originele inkt€184,50
Toshiba T-FC65E-C toner cyaan multipack (merk toners)€369,00
Toshiba T-FC65E-C toner cyaan huismerk inkt * €92,25
Toshiba T-FC65E-C toner cyaan huismerk duopack * €184,50
Tabel met de geschatte prijzen van de 6AK00000179 tonercartridge (blauw) in mei 2024. * Let op: de prijs is een afgeleide van de capaciteit van de originele toner.

Bij welke (web)winkels kan ik inktpatronen van Toshiba bestellen?

Gemakkelijk Toshiba T-FC65E-C inkt kopen? Deze specifieke toner (en huismerk alternatieven) hebben veel shops in hun assortiment. Zowel bij online bedrijven als in de retail. Advies van de specialist: ga naar een inkt-speciaalzaak op internet. Dergelijke aanbieders hebben betrouwbare service, kunnen uit eigen magazijn leveren en verkopen meestal een heel behoorlijk huismerk.

 • Fysieke verkooppunten: Hema, Action, Bruna, Albert Heijn, Jumbo, Kruidvat, Expert, Primera.
 • Bekende webshops als Bol.com, Blokker, Ebay, Coolblue, Amazon, Wehkamp bieden ook steeds meer merken en series aan.
 • De grote inktwebwinkels als Printabout.nl, Inktwereld.nl, Inkt.nl, Inktweb.nl, 123inkt.nl, Alleeninkt.nl hebben een uitstekend aanbod, bieden de beste hulp en hebben dikwijls aantrekkelijke aanbiedingen.
toshiba-t-fc65e-c-6ak00000179-cyaan-blauw-toner

Originele blauwe 6AK00000179 inkt van Toshiba bestellen en laten bezorgen

Wil jij de beste kwaliteit inkt? De Toshiba T-FC65E-C toner cyaan originele blauwe toner is dat een goede koop. Deze toners worden vervaardigd door Toshiba en bieden de beste kwaliteit. De inktpatronen doen wat ze moeten doen en je hebt geen last van hinderlijke waarschuwingen of foutmeldingen. Ons advies als je een hoge afdrukkwaliteit wilt en je niet zit te wachten op storingen.

 • Originele tonercartridges van Toshiba zorgen voor de mooiste afdrukken.
 • Je garantie blijft gewoon behouden.
 • Geen frustrerende storingscodes en foutmeldingen. Je kunt altijd printen.
 • Een minpunt van originele toners is dat het nogal duur is (gemiddeld kost het €184,50).

Toshiba T-FC65E-C toner cyaan huismerk alternatieven

Goedkoper printen? Probeer dan eens namaak-inkt van een ander merk. Het 6AK00000179 huismerk alternatief heeft een uitstekende kwaliteit en is soms wel de helft zo goedkoop. Dergelijke besparingen zijn mogelijk door een lagere verkoopprijs en doordat deze toners meer inkt bevatten. Je ontvangt dus meer inkt voor je geld. De beste keuze als kwaliteit van ondergeschikt belang is.

 • Toshiba T FC65E C huismerk toners leveren besparingen op tot wel 60%.
 • Dit heeft er alles mee te maken dat er veel meer inkt in het patroon zit als je het vergelijkt met originele inkt.
 • De kwaliteit is uitstekend (zeker als je vaak in zwart-wit print).
 • Het ongunstige van alternatieve inkt is dat je last hebt van printerstoringen.

Moeilijkheden bij het vervangen van je toners

Heb je de cyaan inkt van Toshiba geplaatst maar kan je nog niet printen? In de bijgaande tabel check je de meest bekende printproblemen inclusief een aantal oplossingen die je kunt proberen.

ProbleemOplossing
Foutmelding: geen originele inkt.Komt vaak voor bij klooninkt. Klik op “doorgaan” en ga door met afdrukken.
Toner wordt niet herkend.Kijk of je het plakkertje hebt weggedaan en maak de toner schoon met een droge doek.
Er zitten lelijke strepen op mijn afdruk.Achterhaal of de toners goed in de houders zitten en voer het onderhoudsproces uit.
Printerinkt is uitgedroogd.Kies voor het reinigingsprogramma om op die manier de printkop te reinigen. Het is ook een idee om regelmatig een testpagina af te drukken.
De tonercartridge lekt de printer in. Stop de afdruktaak, haal de betreffende toner uit de printer en maak alles direct goed schoon. Gebruik het oude patroon niet weer opnieuw.
De meest voorkomende inktproblemen met de Toshiba T-FC65E-C inkt.

Veelgestelde vragen

Wat is de verkoopprijs van de Toshiba T-FC65E-C toner cyaan toner?
De prijs van een Toshiba T-FC65E-C bedoeld voor de kleur cyaan (blauw) toner is doorgaans +/- €152,48 excl. de btw (dat maakt €184,50 inclusief de btw). Wanneer je een multipack of voordeelverpakking selecteert betaal je ongeveer €369,00. Door te printen met een huismerk toner met de code 6AK00000179 kan je fors besparen. De aanschafprijs van deze huismerk-toners is interessanter (+/- €92,25) en het aantal printjes ligt hoger (ze zijn volledig gevuld met inkt).

De toner cartridge wordt niet herkend, hoe los ik dit op?
Soms gebeurt het dat een net nieuwe toner weigert. Dat is op de volgende manier op te lossen: achterhaal de status van de patronen in de printer, en onderzoek of je het plakkertje weg hebt gehaald. Update de printersoftware of reset de printer naar fabriek-instellingen. Controleer of de contactpunten schoon zijn en voer reiniging van de printkop uit.

Is een Toshiba T-FC65E-C toner cyaan huismerk alternatief slim?
Een huismerk 6AK00000179 alternatief nemen is bijna altijd lucratief. Namaak inkt is +/- 60% goedkoper vergeleken met merkinkt. De prijs is lager en de toners bevatten meer inkt. De kwaliteit van de printjes is vrijwel hetzelfde. Nadelig effect is dat je te maken kunt krijgen met storing en meldingen. Zulke storingen kan je veelal eenvoudig verhelpen.

Kan ik ook zelf de Toshiba T-FC65E-C toner navullen?
Een inktpatroon bijvullen kan je met een beetje ervaring zelf doen. Voor dit klusje bestel je navulinkt set die ontwikkeld is voor het Toshiba inktpatroon. Op Youtube en diverse fora lees je daarvoor veel tips: Verwijder het label aan de bovenkant van de toner. Hierna spuit je de blauwe inkt in het inktpatroon. Daaropvolgend kun jij het artikel met elkaar verbinden. Als afronding probeer je of de nagevulde Toshiba inkt juist op het papier gespoten wordt door het draaien van een testprint.

Plaats een reactie