bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

Toshiba T FC65E Y 6AK00000185 geel / yellow toner

Koop jij ook altijd de goedkoopste Toshiba T-FC65E-Y inkt toner? Via Inktaanbieding.nl tref je de meest populaire verkooppunten voor goedkope toners. Het artikel Toshiba T-FC65E-Y toner geel met kleurcode geel (yellow) is relevant voor scherpe kleurrijke afdrukken. Populair zijn de fabrikant (merk) toners van Toshiba. Meerdere printwinkels als bijvoorbeeld Office Centre of Inkclub verkopen ook een assortiment aan geschikte huismerken. Deze zijn een stuk goedkoper, ze hebben een grotere inhoud inkt en de kwaliteit is nagenoeg gelijk.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieToner
Geschatte verkoopprijs€184,50
Huismerk vanafprijs€92,25
MerkToshiba
TypeToshiba T-FC65E-Y toner geel
Productcode6AK00000185
Officiële kleurgeel
Printomvang29.500 prints
EAN-nummer4519232141536

Goedkoopste Toshiba T-FC65E-Y inkt bestellen maart 2023

De capaciteit van de 6AK00000185 toner is 29.500 prints. Originele merktoners koop je het beste online. Dit kan daar een stuk goedkoper dan in de winkel. Inktshop.nl & Office Centre zijn erkende verkooppunten waar je eenvoudig kunt zoeken naar originele Toshiba toners. Ze hanteren een groot aanbod en geven advies / service. Meestal voeren ze ook een goed huismerk.

 • De beste inkt is te koop bij webwinkels als Inkclub & Mediamarkt.nl.
 • Originele 6AK00000185 inkt toners hebben een vanafprijs van +/- €184,50.
 • Toshiba imitatie inkt heeft erg veel voordelen. De afdrukkwaliteit is vrijwel hetzelfde.
 • Neem een hoge capaciteit XL-toner (volume) of multipacks (voordeelverpakkingen) en bestel ze niet los (per 1). Het maken van een printje is dan aantrekkelijker.
 • Adviezen om goedkoper te printen: druk dubbelzijdig af, maak gebruik van de juiste eco-printinstellingen (bijvoorbeeld snelle modus) en kies milieuvriendelijke lettertypes zoals Ecofont Sans & Baskerville Old Face.
 • Via inktaanbieding.nl check je gespecialiseerde printshops waar je goedkope 6AK00000185 toner aanbiedingen kan vinden.

Prijzen Toshiba T-FC65E-Y toner geel vergelijken
Toshiba toners zijn niet goedkoop. Een dergelijke gele tonercartridge kent een gemiddelde verkoopprijs van €202,95. Bij de inktwebwinkels ben je goedkoper uit. Hier zijn ze er al vanaf €184,50. De meest betaalbare optie is huismerk-inkt (budgetlabel). Deze koop je al vanaf €92,25. Ook relevant: voordelen en gevaren van huismerk toners. Informeer altijd naar de speciale voordeelverpakking.

ProductPrijs
Toshiba T-FC65E-Y toner geel originele inkt€184,50
Toshiba T-FC65E-Y toner geel multipack (merk toners)€369,00
Toshiba T-FC65E-Y toner geel huismerk inkt * €92,25
Toshiba T-FC65E-Y toner geel huismerk duopack * €184,50
Prijstabel voor de 6AK00000185 tonercartridge (yellow) in maart 2023. * Let op: prijs wordt omgerekend naar aantal milliliters in originele toner.

Hoe en waar kan ik inktpatronen van Toshiba bestellen?

Gelijk Toshiba T-FC65E-Y inkt bestellen? Dit inktpatroon of een budget huismerk alternatief zijn vaak op voorraad. Zowel bij online leveranciers als bij boekenwinkels. Onze tip: bezoek een een online inktspeciaalzaak. Dit soort aanbieders hebben verstand van zaken, hebben de snelste levertijd en leveren bovendien een heel behoorlijk huismerk.

 • Winkels in de regio: Bruna, Albert Heijn, Action, Hema, Primera, Expert, Jumbo, Kruidvat.
 • Grote platformen als Fonq, Bol.com, Blokker, Amazon, Ebay, Wehkamp hebben doorgaans ook een grote voorraad.
 • Erkende inktwinkels als 123inkt.nl, Inkt.nl, Sneltoner.nl, Alleeninkt.nl, Inktwereld.nl, Printabout.nl onderscheiden zich met hun aanbod, hebben de beste ondersteuning en stunten regelmatig met hoge kortingen.
toshiba-t-fc65e-y-6ak00000185-geel-yellow-toner

Originele gele 6AK00000185 inkt van Toshiba kopen

Wil jij de mooiste printjes maken? De Toshiba T-FC65E-Y toner geel originele gele toner is dan wat je zoekt. Deze toners worden vervaardigd door Toshiba en leveren de mooiste afdrukken. De inktpatronen doen wat ze moeten doen en je wordt niet lastig gevallen met vervelende storingscodes en foutmeldingen. Onze tip als je veel waarde hecht aan de kwaliteit van de prints en je niet zit te wachten op storingen.

 • Originele tonercartridges van Toshiba zorgen voor de mooiste afdrukken.
 • Geen risico dat garantie op printer vervalt.
 • Geen lastige waarschuwingen of foutmeldingen. Het doet wat het met doen.
 • De negatieve kant van merktoners is dat ze niet goedkoop zijn (gemiddeld €184,50).

Toshiba T-FC65E-Y toner geel huismerk alternatieven

Minder uitgeven aan printen? Kijk eens naar imitatie inkt van derde partijen. Het 6AK00000185 huismerk alternatief is van een bijzonder goede kwaliteit en kan de printkosten doen dalen met wel 60%. De besparing komt tot stand door een lagere verkoopprijs en omdat deze toners tot de rand gevuld worden met inkt. Meer inkt, lagere kosten dus. De beste optie als prijs belangrijker is dan kwaliteit.

 • Toshiba T FC65E Y huismerk toners zijn vele malen goedkoper dan de originele patronen.
 • De belangrijkste reden hiervan is dat ze gevuld zijn met meer inkt ten opzichte van merk-inkt.
 • De kwaliteit van de prints is bijzonder goed (vooral gewone prints met enkel tekst).
 • Het nadeel van namaak inkt is dat je soms wordt geconfronteerd met storingen en foutcodes.

Fouten en storingen bij het vervangen van de toners

Heb je de (huismerk) geel inkt van Toshiba vervangen maar weigert de printer om af te drukken? In het volgende overzicht tref je algemene afdrukproblemen inclusief een oplossing.

ProbleemOplossing
Foutmelding: probleem met toner.Soms gebeurt dit bij huismerken. Sluit de melding want meestal kan je gewoon printen.
Printer herkent toner niet.Controleer of je het plasticje verwijderd hebt en maak de toner schoon met een droge doek.
Slechte afdrukken of strepen op de afdrukken.Kijk allereerst of de toners goed vast zitten en zoek naar het interne onderhoudsprogramma.
Printerinkt is uitgedroogd.Laat de printer het reinigingsprogramma uitvoeren om op die manier de printkop te reinigen. De beste tips is om de testpagina maandelijks af te drukken.
De tonercartridge lekt inkt.Stop het printen meteen, verwijder snel alle toners en maak alles grondig schoon. Retourneer het product naar de leverancier.
Algemene issues met de Toshiba T-FC65E-Y inkt.

Veelgestelde vragen

Welke prijzen zijn bekend voor de Toshiba T-FC65E-Y toner geel toner?
De adviesprijs van de Toshiba T-FC65E-Y met kleuromschrijving geel (yellow) toner is doorgaans +/- €152,48 excl. btw (dat is €184,50 inclusief de btw). Wanneer je een duopack of voordeelverpakking wenst moet je denken aan €369,00. Met een huismerk toner met het serienummer 6AK00000185 ben je doorgaans voordeliger uit. De winkelprijs van dit soort huismerk-toners is aantrekkelijker (+/- €92,25) en maximale aantal afdrukken is beter (je krijgt meer inkt).

De toner cartridge wordt niet gedetecteerd, hoe los ik dit op?
Er zijn situaties bekend waarbij een nieuwe toner niet wordt opgepakt. Je kunt het volgende proberen: check of de patronen goed geplaatst zijn, en achterhaal of je het beschermingsmateriaal los hebt gemaakt. Kijk of de printersoftware up-to-date is of klik op de optie fabrieksinstellingen resetten in het menu. Maak de contactpunten van de toner goed schoon en voer het reinigingsprogramma uit.

Is het Toshiba T-FC65E-Y toner geel huismerk alternatief een aanrader?
Een huismerk 6AK00000185 alternatief proberen is vaak niet verkeerd. Namaak inkt in om en nabij de 65% goedkoper ten opzichte van originele inkt. De prijs is aantrekkelijker en de toners hebben een grotere inhoud inkt. De printkwaliteit is uitstekend. Houd er wel rekening mee dat je soms te maken hebt met storing en meldingen. Zulke storingen kan je gewoonlijk gemakkelijk verhelpen.

Op welke manier kan ik de Toshiba T-FC65E-Y toner navullen?
Het bijvullen van een toner kan je eventueel ook zelf doen. Hiervoor kan je aan de slag met een de navulinkt set die beschikbaar is voor het Toshiba inktpatroon. Op verschillende DIY-websites is een groot aantal tips te vinden: Start met het verwijderen van het omhulsel. In stap 2 injecteer je de gele inkt in het aangegeven gaatje. Verder mag je het product in elkaar klikken. Achteraf check je of de nieuwe Toshiba inkt op de juiste manier werkt door het draaien van een testprint.

Plaats een reactie