bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

Toshiba T 1820 6A000000931 zwart / black toner

Wil jij prijzen vergelijken voor de goedkoopste Toshiba T-1820 inkt toner? Via onze vergelijk-tool kan je aan de slag met erkende aanbieders voor spotgoedkope toners. Artikel Toshiba T-1820 toner zwart bedoeld voor de kleur zwart (black) is te gebruiken voor eenvoudige tekstdocumenten. Populair zijn de fabrikant (merk) toners van Toshiba. Meer en meer shops zoals Goedkoopprinten.nl en 112supplies verstrekken ook hele goede huismerk-patronen. De prijs ligt een stuk lager, ze hebben doorgaans meer milliliters en de kwaliteit doet amper onder voor merkinkt.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieToner
Gemiddelde verkoopprijs€79,50
Huismerk tarieven€39,75
MerkToshiba
TypeToshiba T-1820 toner zwart
Seriecode6A000000931
Officiële kleurzwart
Printomvang3.000 prints
EAN4519232126618

Goedkoopste Toshiba T-1820 inkt kopen mei 2024

De capaciteit van de 6A000000931 toner is 3.000 prints. Je kunt deze originele merktoners gemakkelijk thuis laten bezorgen. Dat is een stuk goedkoper in vergelijking met kleine winkels. Go4inkt en Paradigit zijn erkende verkooppunten waar men terecht kan voor originele Toshiba toners. Ze hebben een groot aanbod en hebben vriendelijke medewerkers. Dikwijls voorzien ze ook in een interessant huismerk.

 • Aanbiedingen met inkt is verkrijgbaar via leveranciers zoals printershop of Inkt-bestellen.nl.
 • Originele 6A000000931 inkt toners laat je al thuisbezorgen voor €79,50.
 • Toshiba imitatie inkt kost vaak maar de helft. De kwaliteit is nagenoeg gelijk.
 • Kies voor een toner met meer inhoud (XL) of multipacks (voordeelverpakkingen) i.p.v. enkele verpakkingen. Dat maakt het printen voordeliger.
 • Onze tips om goedkoper te printen: kies bij grotere documenten voor dubbelzijdig printen, test de diverse eco-printinstellingen (o.a beperkte kwaliteit) & selecteer een zuinig lettertype als Courier & Baskerville Old Face.
 • Via onze vergelijker klik je direct door naar de betrouwbaarste webwinkels waar je voordelig en snel 6A000000931 toner aanbiedingen kan scoren.

Prijzen Toshiba T-1820 toner zwart vergelijken
Toshiba toners hebben een prijskaartje. Deze specifieke zwarte tonercartridge ligt in de schappen voor c.a. €87,45. Online ben je een stuk voordeliger uit. Daar kost het zo’n €79,50. De gunstige optie is huismerk-inkt. Deze is te bestellen v.a. €39,75. Bekijk ook info over het hoe en waarom van huismerk-inkt. Met een voordeelverpakking ben je nog voordeliger uit.

ProductPrijs
Toshiba T-1820 toner zwart originele inkt€79,50
Toshiba T-1820 toner zwart multipack (merk toners)€159,00
Toshiba T-1820 toner zwart huismerk inkt * €39,75
Toshiba T-1820 toner zwart huismerk duopack * €79,50
Geschatte prijzen van de 6A000000931 tonercartridge (black) in mei 2024. * Belangrijk: de prijs is een afgeleide van de capaciteit van de originele toner.

Hoe en waar kan ik inktpatronen van Toshiba aanvragen?

Vandaag nog Toshiba T-1820 inkt kopen? Dit inktpatroon of een budget huismerk alternatief zijn vaak op voorraad. Zowel bij online bedrijven als bij boekenwinkels. Onze tip: ga naar een internet printshop. Deze leveranciers helpen bij problemen, een grote voorraad en hebben bovendien een uitstekend huismerk.

 • Fysieke verkooppunten: Handyman, Hema, Albert Heijn, Action, Expert, Primera, Jumbo, Media Markt.
 • Bekende webshops als Fonq, Wehkamp, Amazon, Ebay, Blokker, Coolblue verkopen de meest gangbare inktpatronen.
 • Online inktaanbieders als Inkt.nl, Inktwereld.nl, Alleeninkt.nl, Sneltoner.nl, 123inkt.nl, Inktweb.nl bieden het grootste aanbod, bieden de beste hulp en hebben de beste aanbiedingen.
toshiba-t-1820-6a000000931-zwart-black-toner

Originele zwarte 6A000000931 inkt van Toshiba kopen

Wil je niet tegen problemen aanlopen? De Toshiba T-1820 toner zwart originele zwarte toner is in dat geval een aanrader. Deze toners worden vervaardigd door Toshiba en leveren een optimaal resultaat. De patronen doen altijd en je wordt niet verrast met hinderlijke foutmeldingen. Ons advies als je vooral wilt dat de kwaliteit altijd goed is en je niet houdt van gedoe.

 • Originele tonercartridges van Toshiba hebben de hoogste afdrukkwaliteit.
 • De garantie op de printer gaat niet verloren.
 • Geen irritante storingen en foutcodes. Je kunt er direct mee aan de slag.
 • De schaduwkant van originele merktoners is dat het nogal duur is (gemiddelde kosten liggen op €79,50).

Toshiba T-1820 toner zwart huismerk alternatieven

Besparen op de printkosten? Overweeg dan imitatie inkt van goedkope merken. Het 6A000000931 huismerk alternatief komt vaak bijna net zo goed uit de tests en zorgt voor een besparing tot wel 60%. De besparing komt tot stand door een scherpe stukprijs en omdat deze patronen gevuld worden met meer inkt. Een tot de rand gevulde toner tegen de beste prijs. De beste keuze als prijs belangrijker is dan kwaliteit.

 • Toshiba T 1820 huismerk toners zijn vele malen goedkoper dan de originele patronen.
 • Dat komt met name omdat ze meer volume inkt bevatten vergeleken met originele producten.
 • De kwaliteit van de prints is verrassend goed (vooral eenvoudige tekstdocumenten).
 • Het nadeel van klooninkt is dat je te maken krijgt met foutmeldingen.

Storingen en fouten bij het vervangen van je toners

Heb je intussen de zwart inkt van Toshiba vervangen maar weigert de printer om af te drukken? In de bijgaande tabel tref je veel voorkomende printproblemen incl. mogelijke oplossing.

ProbleemOplossing
Foutmelding: plaats originele inkt.Soms gebeurt dit bij huismerk-inkt. Klik op “ok” en ga door met afdrukken.
Geen toner gedetecteerd.Controleer of je het lipje goed verwijderd hebt en reinig het koperkleurige deel met een droge doek.
Onleesbaar drukwerk (vage strepen en vlekken).Controleer of de toners juist zijn geplaatst en voer het onderhoudsproces uit.
Uitgedroogd inkt in de printer.Zoek naar het reinigingsprogramma waarna de printkop gereinigd zal worden. Het is ook een idee om iedere week / 2 weken een testprintje te doen.
De printer / tonercartridge lekt inkt.Wacht met het afdrukken, klik de toner uit de gleuven en kies voor een grondige schoonmaakbeurt. Stuur het defecte product retour.
De meest gangbare issues bij de Toshiba T-1820 inkt.

Veelgestelde vragen (en antwoorden)

Wat betaal ik voor de Toshiba T-1820 toner zwart toner?
De verkoopprijs van de Toshiba T-1820 met kleur zwart (black) toner is gemiddeld zo’n €65,70 excl. btw (wat neerkomt op €79,50 inclusief de btw). Indien je een multipack of duoverpakking bestelt betaal je ongeveer €159,00. Door te kiezen voor een een huismerk toner met het OEM-nummer 6A000000931 betaal je veel minder. De prijs van de deze huismerk-toners ligt lager (+/- €39,75) en het aantal printjes ligt hoger (meer inhoud).

Ik krijg een melding van een ontbrekende toner cartridge, welke stappen moet ik doorlopen?
Soms gebeurt het dat een net nieuwe toner het niet doet. Probeer eerst de volgende tips & tricks: Check of de patronen wel goed vastzitten, en loop nog eens na of je het lipje hebt losgemaakt. Installeer de nieuwste printersoftware en reset eventueel de printer naar de fabrieksinstellingen. Gebruik een droog doekje om de toner schoon te maken en reinig de printkop met het programma.

Is een Toshiba T-1820 toner zwart huismerk alternatief een slimme keuze?
Het huismerk 6A000000931 alternatief kopen is vaak niet verkeerd. Namaak inkt is tot wel 55% goedkoper ten opzichte van merk-inkt. De aanbiedingsprijs is aantrekkelijker en de patronen bevatten meer ML inkt. De kwaliteit van de printjes gaat er amper op achteruit. De schaduwkant is dat er zich situaties kunnen voordoen met printerstoringen en foutmeldingen. Deze kan je vaak eenvoudig oplossen.

Kan ik goedkoop zelf de Toshiba T-1820 toner navullen?
Het bijvullen van een toner kan je eventueel ook zelf doen. Voor dit karwei neem je een speciale set navulinkt voor het Toshiba inktpatroon. Op Youtube en diverse website zijn hiervoor handleidingen te vinden: Haal de toner voorzichtig uit elkaar. Vervolgens injecteer je de zwarte inkt in het inktpatroon. Afsluitend kun je alles weer opnieuw assembleren. Ter controle probeer je of de vernieuwde Toshiba inkt juist op het papier gespoten wordt door een testprint te doen.

Plaats een reactie