bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

Toshiba T FC415E Y 6AJ00000182 geel / yellow toner

Uitsluitend benieuwd naar de goedkoopste Toshiba T-FC415E-Y inkt toner? Via Inktaanbieding.nl kan je aan de slag met toonaangevende inktaanbieders voor extra goedkope toners. Het artikel Toshiba T-FC415E-Y toner geel met kleur geel (yellow) kun je gebruiken voor prachtige kleurrijke printjes. De hoogste afdrukkwaliteit haal je doorgaans met “echte” toners van Toshiba. Meerdere shops zoals bijvoorbeeld printerinktshop.nl of coolblue.nl verkopen ook zogenaamde huismerk-toners. De prijs ligt een stuk lager, de toners zijn gevuld met meer inkt en de kwaliteit is nagenoeg gelijk.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieToner
Gemiddelde vanafprijs€87,50
Huismerk tarief€43,75
FabrikantToshiba
ArtikelToshiba T-FC415E-Y toner geel
Seriecode6AJ00000182
Kleurgeel
Printvermogen33.600 prints
EAN-nummer4519232179591

Goedkoopste Toshiba T-FC415E-Y inkt bestellen februari 2024

De capaciteit van de 6AJ00000182 toner is 33.600 prints. Online bestel je binnen enkele minuten nieuwe originele merktoners. Je bestelt het dan stukken voordeliger dan bij een plaatselijke verkoper. Coolblue.nl of printerinktshop.nl zijn betrouwbare winkels voor het plaatsen van een bestelling van originele Toshiba toners. Ze bieden over een ruim assortiment en je kunt er terecht voor hulp bij storingen. Doorgaans voorzien ze ook in een interessant huismerk.

 • Inkt aanbiedingen is aan te schaffen bij verkooppunten zoals 112supplies of Paradigit.
 • Originele 6AJ00000182 inkt toners kosten je ongeveer €87,50.
 • Toshiba imitatie inkt is een stuk goedkoper. De kwaliteit is gewoon erg goed.
 • Kies voor een toner met meer inhoud (XL) of voordeelverpakkingen (multipacks) i.p.v. enkele verpakkingen. De afdrukprijs wordt dan gunstiger.
 • Instructies om goedkoper te printen: kies voor printen in zwart-wit, test de diverse eco-printinstellingen (denk aan eco-modus) of test het gebruik van lettertypes als Ecofont en Times New Roman.
 • Via onze vergelijker vergelijk je de beste verkooppunten waar je snel en simpel 6AJ00000182 toner aanbiedingen kunt vergelijken.

Prijzen Toshiba T-FC415E-Y toner geel vergelijken
Toshiba toners kunnen best duur zijn. Deze specifieke gele tonercartridge kost in de winkel al snel €96,25. In de webshops is dat voordeliger en ligt de verkoopprijs rond de €87,50. De aantrekkelijkste optie is het eigen huismerk. Deze is er omgerekend al voor €43,75. Ook relevant: het hoe en waarom van huismerk-inkt. Informeer altijd naar de speciale voordeelverpakking.

ProductPrijs
Toshiba T-FC415E-Y toner geel originele inkt€87,50
Toshiba T-FC415E-Y toner geel multipack (merk toners)€175,00
Toshiba T-FC415E-Y toner geel huismerk inkt * €43,75
Toshiba T-FC415E-Y toner geel huismerk duopack * €87,50
Overzicht met prijzen van de 6AJ00000182 tonercartridge (yellow) in februari 2024. * Let op: de prijs is een afgeleide van de capaciteit van de originele toner.

Bij welke aanbieders kan ik de inktpatronen van Toshiba bestellen?

Meteen Toshiba T-FC415E-Y inkt kopen? Dit type inkt (en eigen-merk alternatieven) zijn goed verkrijgbaar. Zowel via webshops als bij computerzaken. Ons advies: shop bij een inkt-speciaalzaak op internet. Deze partijen helpen bij problemen, bezorgen supersnel aan huis en verkopen tevens een goed huismerk.

 • Fysieke verkooppunten: Action, Bruna, Albert Heijn, Handyman, Jumbo, Kruidvat, Primera, Expert.
 • Grote nationale winkels als Amazon, Bol.com, Coolblue, Wehkamp, Blokker, Fonq verkopen de meest gangbare inktpatronen.
 • Populaire inktwebshops als Printabout.nl, Inkt.nl, Inktwereld.nl, 123inkt.nl, Alleeninkt.nl, Inktweb.nl bezorgen vaak uit eigen voorraad, hebben een handige zoektool en bieden de hoogste kortingen.
toshiba-t-fc415e-y-6aj00000182-geel-yellow-toner

Originele gele 6AJ00000182 inkt van Toshiba bestellen en laten bezorgen

Streef jij naar de hoogste afdrukkwaliteit? De Toshiba T-FC415E-Y toner geel originele gele toner voorziet hierin. Deze toners worden gemaakt door Toshiba en resulteren in de mooiste prints. Deze toners werken altijd na plaatsing en je wordt niet lastig gevallen met irritante storingscodes en foutmeldingen. Ons advies als je de kwaliteit van de prints erg belangrijk vindt en je niet houdt van gedoe.

 • Originele patronen van Toshiba zorgen voor het beste resultaat.
 • Je garantie blijft gewoon behouden.
 • Geen lastige foutmeldingen of storingen. Je kunt altijd printen.
 • Het grootste nadeel van merk toners is dat ze niet goedkoop zijn (gemiddeld €87,50).

Toshiba T-FC415E-Y toner geel huismerk alternatieven

Goedkoper printen? Overweeg dan imitatie inkt van derde fabrikanten. Het 6AJ00000182 huismerk alternatief heeft een uitstekende kwaliteit en is tot wel 50% goedkoper. Dit heeft te maken met een hele lage prijs per toner en omdat de patronen tot de rand gevuld worden met inkt. Een goed gevulde toner tegen de scherpste prijs. Onze aanbeveling als je vooral goedkoop wilt kunnen printen.

 • Toshiba T FC415E Y huismerk toners zijn vele malen goedkoper dan de originele patronen.
 • Een belangrijk voordeel is dat er veel meer inkt in het patroon zit ten opzichte van originele inktpatronen.
 • De printkwaliteit is verrassend goed (met name bij afdrukken met enkel tekst).
 • Een minpunt van namaak inkt is dat je last hebt van storingscodes en foutmeldingen.

Fouten en storingen bij het vervangen van jouw toners

Heb je ondertussen de geel inkt van Toshiba vervangen maar kan je nog niet printen? In de tabel hieronder staan alledaagse inktproblemen inclusief een oplossing.

ProbleemOplossing
Foutmelding: probleem met toner.Komt soms voor bij imitatie inkt. Negeer de melding en probeer een testafdruk te maken .
Printer herkent toner niet.Bekijk of je het lipje helemaal hebt verwijderd en controleer of de contactpunten schoon zijn.
Ik zie verticale strepen op mijn prints.Achterhaal of de toners goed in de houders zitten en start het onderhoudsprogramma op.
Printerinkt is uitgedroogd.Selecteer het reinigingsprogramma om de printkop schoon te maken. Als oplossing raden we aan om eens in de 14 dagen even een testprintje te doen.
Er lekt inkt uit de tonercartridge.Breek de printopdracht af, verwijder de verschillende toners en reinig de printer grondig. Je kunt de lekkende toner terugsturen.
Relevante problemen met betrekking tot Toshiba T-FC415E-Y inkt.

Veelgestelde vragen

Hoe duur is de Toshiba T-FC415E-Y toner geel toner?
De gemiddelde kostprijs van de Toshiba T-FC415E-Y met de kleur geel (yellow) toner is ongeveer €72,31 excl. de btw (wat neerkomt op €87,50 inclusief btw). Wanneer je een multipack of duoverpakking wenst betaal je uiteindelijk zo’n €175,00. Door te kiezen voor een een huismerk toner met het OEM-nummer 6AJ00000182 betaal je een veel lagere prijs. De verkoopprijs van de huismerk-toners is goedkoper (+/- €43,75) en het aantal printjes ligt hoger (meer ml).

De printer detecteert de toner cartridge niet, hoe los ik dit op?
Soms gebeurt het dat een net nieuwe toner niet wordt gedetecteerd. Loop eerst de volgende punten eens na: Kijk of de patronen op de juiste manier vastgemaakt zijn, en kijk of je het lipje hebt losgemaakt. Kijk of de printersoftware up-to-date is of kies voor een totale fabrieksinstellingen reset. Maak de contactpunten van de toner goed schoon en reinig de printkop.

Is het Toshiba T-FC415E-Y toner geel huismerk alternatief slim?
Het huismerk 6AJ00000182 alternatief nemen is doorgaans niet verkeerd. Namaak inkt is vaak wel 50% goedkoper ten opzichte van originele producten. De aanbiedingsprijs is lager en de patronen worden wél volledig gevuld met inkt. De kwaliteit van de printeradrukken doet nauwelijks onder. Vervelend is wel dat er af en toe dingen kunnen voorkomen zoals foutmeldingen of storingen. Dergelijke problemen kan je normaal gesproken simpel verhelpen.

Kan ik de Toshiba T-FC415E-Y toner navullen?
Het bijvullen van een toner kan je met een beetje ervaring zelf doen. Voor die werkzaamheden werk je met een set navulinkt die geschikt is voor het Toshiba inktpatroon. Op verschillende websites lees je daarvoor veel tips: Verwijder het label aan de bovenkant van de toner. Voorts injecteer je de gele inkt in het aangegeven gaatje. Als laatste kun je alles weer in elkaar zetten. Tenslotte probeer je of de nagevulde Toshiba inkt correct functioneert door het maken van een testprint.

Plaats een reactie