bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

Utax CK 5511C 1T02R5CUT0 cyaan / blauw toner

Uitsluitend benieuwd naar de goedkoopste Utax CK-5511C (1T02R5CUT0) inkt toner? Op deze website vergelijk je toonaangevende inktshops voor extra voordelige toners. Artikel Utax CK-5511C (1T02R5CUT0) toner cyaan met kleur cyaan (blauw) biedt uitkomst voor printjes met volle kleuren en scherpe afbeeldingen. Populair zijn de merkproducten van Utax. Een groeiend aantal webshops zoals bijvoorbeeld Vikingdirect.nl & Inktwereld.nl hanteren ook een gigantisch aanbod huismerken. Deze zijn veel lager geprijsd, ze hebben doorgaans meer milliliters en je hebt een vergelijkbare kwaliteit.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieToner
Verkoopprijs€95,50
Huismerk tarieven€47,75
FabrikantUtax
ProductUtax CK-5511C (1T02R5CUT0) toner cyaan
Serienummer1T02R5CUT0
Kleurcodecyaan
Printomvangonbekend
EAN-codeonbekend

Goedkoopste Utax CK-5511C (1T02R5CUT0) inkt bestellen maart 2023

De capaciteit van de 1T02R5CUT0 toner is onbekend. Via internet bestel je eenvoudig de originele merktoners. Dit is stukken voordeliger dan in een lokale shop. Coolblue.nl & inktknaller.nl zijn erkende verkooppunten waar je eenvoudig kunt zoeken naar originele Utax toners. Ze bieden over een ruim assortiment en jij kan terecht voor service. Standaard beschikken ze over een interessant huismerk.

 • De voordeligste inkt bestel je online bij winkels zoals 123inkt & Printabout.nl.
 • Originele 1T02R5CUT0 inkt toners haal je in huis vanaf €95,50.
 • Utax imitatie inkt kost vaak maar de helft. De afdrukkwaliteit is erg goed.
 • Bestel een toner met extra veel inkt (XL) of multipacks (voordeelverpakkingen) in plaats van losse kleuren. Per printje is dat goedkoper.
 • Onze tips om goedkoper te printen: kies bij grotere documenten voor dubbelzijdig printen, benut de verschillende eco-functies van jouw printer (zoals milieuvriendelijk) en overweeg een lettertype als Ryman Eco & Baskerville Old Face.
 • Via dit portaal check je de betrouwbaarste shops waar je goedkoop en eenvoudig 1T02R5CUT0 toner aanbiedingen kan laten thuisbezorgen.

Prijzen Utax CK-5511C (1T02R5CUT0) toner cyaan vergelijken
Utax toners kunnen best duur zijn. Dit soort blauwe tonercartridge ligt in de schappen voor c.a. €105,05. Online ben je een stuk voordeliger uit en kost het om en nabij de €95,50. De goedkoopste optie is het huismerk (imitatie inkt). Reken op een bedrag van €47,75. Lees ook het gedeelte over voordelen en gevaren van huismerk toners. Onze tip is om – indien verkrijgbaar – een voordeelverpakking te bestellen.

ProductPrijs
Utax CK-5511C (1T02R5CUT0) toner cyaan originele inkt€95,50
Utax CK-5511C (1T02R5CUT0) toner cyaan multipack (merk toners)€191,00
Utax CK-5511C (1T02R5CUT0) toner cyaan huismerk inkt * €47,75
Utax CK-5511C (1T02R5CUT0) toner cyaan huismerk duopack * €95,50
Prijstabel voor de 1T02R5CUT0 tonercartridge (blauw) in maart 2023. * Let op: prijs is omgerekend naar inhoud van originele toner.

Bij welke (web)winkels kan ik inktpatronen van Utax kopen?

Vandaag nog Utax CK-5511C (1T02R5CUT0) inkt bestellen? Dit type inkt (en eigen-merk alternatieven) bieden veel winkels aan. Zowel bij online leveranciers als bij winkeliers. Ons advies: ga naar een webwinkel die zich focust op inkt. Dergelijke aanbieders hebben verstand van zaken, kunnen uit eigen magazijn leveren en leveren normaal gesproken een voortreffelijk huismerk.

 • Winkels in de buurt: Albert Heijn, Action, Handyman, Bruna, Jumbo, Primera, Expert, Media Markt.
 • Grote webwinkels als Fonq, Bol.com, Ebay, Wehkamp, Blokker, Coolblue verkopen de meest gangbare inktpatronen.
 • De bekende inktwebshops als Inktwereld.nl, Inktweb.nl, Sneltoner.nl, Inkt.nl, Alleeninkt.nl, 123inkt.nl leveren alles uit voorraad, bieden de beste hulp en bieden de hoogste kortingen.
utax-ck-5511c-1t02r5cut0-cyaan-blauw-toner

Originele blauwe 1T02R5CUT0 inkt van Utax kopen en laten bezorgen

Wil je niet tegen problemen aanlopen? De Utax CK-5511C (1T02R5CUT0) toner cyaan originele blauwe toner is dan wat je zoekt. De toners worden gefabriceerd door Utax en je bent verzekerd van de beste afdruk. De patronen werken altijd en je wordt niet lastig gevallen met lastige storingscodes en foutmeldingen. Een aanrader als je hoge kwaliteit prints wilt en het gewoon plug&play moet zijn.

 • Originele inktpatronen van Utax leveren de mooiste printjes.
 • Je garantie blijft gewoon behouden.
 • Geen vervelende storing en meldingen. Ze werken altijd.
 • De schaduwkant van originele toners is de hoge prijs (gemiddeld €95,50).

Utax CK-5511C (1T02R5CUT0) toner cyaan huismerk alternatieven

Vind je printen te duur? Overweeg dan namaak-inkt van derde leveranciers. Het 1T02R5CUT0 huismerk alternatief doet qua kwaliteit nauwelijks onder en is tot wel de helft zo goedkoop. Dergelijke besparingen zijn mogelijk door toners die simpelweg goedkoper zijn en omdat de patronen meer inkt bevatten. Meer inkt voor minder geld. Onze aanbeveling als prijs belangrijker is dan kwaliteit.

 • Utax CK 5511C 1T02R5CUT0 huismerk toners zijn tot wel 50% goedkoper.
 • Dat komt met name omdat je meer inkt krijgt dan merk-inkt.
 • De kwaliteit van de prints is erg goed (vooral als je veel in zwart print).
 • De negatieve kant van namaak inkt is dat je last hebt van foutmeldingen of storingen.

Issues bij het vervangen van jouw toners

Heb je de cyaan inkt van Utax verwisseld maar blijf je problemen ondervinden? In het onderstaande overzicht tref je algemene problemen inclusief een oplossing.

ProbleemOplossing
Foutmelding: incompatible toner.Dit zien we vaak bij namaak-inkt. Negeer de melding en probeer een testafdruk te maken .
Foutmelding: toner ontbreekt.Controleer nog eens of je de beschermingstape hebt weggedaan en veeg de contactpunten schoon met een droge doek.
Er zitten lelijke strepen op mijn afdruk.Controleer of de toners juist zijn geplaatst en start een onderhoudsprogramma.
De toners zijn uitgedroogd.Voer het reinigingsprogramma uit om de printkop weer vrij te maken. Het advies van experts is om wekelijks een (testpagina) afdruk te maken.
De tonercartridge lekt.Stop direct met printen, klik de toner uit de gleuven en zorg dat je alles grondig reinigt. Stuur het defecte product retour.
De meest gangbare afdrukproblemen met de Utax CK-5511C (1T02R5CUT0) inkt.

Veelgestelde vragen met antwoorden

Wat is de verkoopprijs van de Utax CK-5511C (1T02R5CUT0) toner cyaan toner?
De verkoopprijs van de Utax CK-5511C (1T02R5CUT0) met kleuromschrijving cyaan (blauw) toner is gewoonlijk €78,93 excl. btw (€95,50 inclusief btw). Als je een duopack of voordeelverpakking neemt betaal je zo’n €191,00. Met een huismerk toner met het nummer 1T02R5CUT0 kan je fors besparen. Het tarief voor huismerk-toners ligt beduidend lager (+/- €47,75) en je kunt er veel meer printjes mee maken (gevuld met meer inkt).

De toner cartridge wordt niet gevonden, wat is het stappenplan?
Er zijn voorvallen waarbij een nieuw patroon wordt geweigerd door de printer. Je kunt een aantal dingen proberen: Loop nog eens na of de patronen goed vastgeklikt zitten, en check of je het ontluchtingslabel los hebt gemaakt. Update de printersoftware of probeer alles terug te zetten naar fabrieksinstellingen (resetten). Controleer of de contactpunten schoon zijn en voer reiniging van de printkop uit.

Is het Utax CK-5511C (1T02R5CUT0) toner cyaan huismerk alternatief een aanrader?
Het huismerk 1T02R5CUT0 alternatief inkopen is bijna altijd een juiste beslissing. Namaak inkt is +/- 55% goedkoper vergeleken met inkt van het merk zelf. Het tarief is goedkoper en de toners hebben een grotere inhoud inkt. De kwaliteit van de printadrukken doet nauwelijks onder. Waar je op moet letten is dat je wordt geconfronteerd met storing en meldingen. Dergelijke problemen kan je gewoonlijk zelf verhelpen.

Voor een voordelige prijs de Utax CK-5511C (1T02R5CUT0) toner navullen?
Het bijvullen van een toner kan je ook helemaal zelf. In dat geval neem je een navulset die speciaal bedoeld is voor het Utax inktpatroon. Op verschillende websites lees je daarvoor veel tips: Start met het verwijderen van het omhulsel. Daarna spuit je de blauwe inkt in het inktpatroon. Als dat gelukt is mag je alles in elkaar klikken. Tenslotte bekijk je of de budget Utax inkt juist op het papier gespoten wordt door een testprint te starten.

Plaats een reactie