bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

Utax CK 5511K 1T02R50UT0 zwart / black toner

Koop jij ook altijd de goedkoopste Utax CK-5511K (1T02R50UT0) inkt toner? Via onze vergelijk-tool bieden wij de meest populaire shops voor spotgoedkope toners. Deze Utax CK-5511K (1T02R50UT0) toner zwart met kleurcode zwart (black) is uitermate geschikt voor het afdrukken van al jouw dagelijkse documenten. Je kunt kiezen uit originele patronen van Utax. Verschillende printshops als Inktbaas.nl of Officesavers faciliteren ook een gigantisch aanbod huismerken. De verkoopprijs is erg interessant, de toners zijn gevuld met meer inkt en je hebt een vergelijkbare kwaliteit.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieToner
Gemiddelde verkoopprijs€47,50
Huismerk tarief€23,75
FabrikantUtax
ModelUtax CK-5511K (1T02R50UT0) toner zwart
Productnummer1T02R50UT0
Kleurcodezwart
Printcapaciteitonbekend
EAN-nummeronbekend

Goedkoopste Utax CK-5511K (1T02R50UT0) inkt bestellen maart 2023

De capaciteit van de 1T02R50UT0 toner is onbekend. De originele merktoners kun je snel online kopen. Dit is stukken voordeliger dan bij een regionale speciaalzaak. Inktcartridge store & Handyman.nl zijn erkende verkooppunten voor het aanschaffen van originele Utax toners. Ze hanteren duizenden producten en hebben vriendelijke medewerkers. Over het algemeen beschikken ze over een aantrekkelijk huismerk.

 • De voordeligste inkt bestel je online bij verkooppunten als Inktshop.nl of Inkt-bestellen.nl.
 • Originele 1T02R50UT0 inkt toners kosten je ongeveer €47,50.
 • Utax imitatie inkt is tot wel 50% goedkoper. De afdrukkwaliteit is vergelijkbaar.
 • Neem een hoge capaciteit XL-toner (volume) of voordeelverpakkingen (multipacks) i.p.v. enkele verpakkingen. Dat maakt het printen voordeliger.
 • Andere tips om goedkoper te printen: stel de printer automatisch in op dubbelzijdig printen, maak gebruik van de juiste eco-printinstellingen (zoals lage- of gemiddelde kwaliteit) of selecteer een zuinig lettertype als Courier en Times New Roman.
 • Via inktaanbieding.nl check je erkende webshops waar je de beste 1T02R50UT0 toner aanbiedingen kunt vergelijken.

Prijzen Utax CK-5511K (1T02R50UT0) toner zwart vergelijken
Utax toners hebben een prijskaartje. Een dergelijke zwarte tonercartridge kost in de winkel al snel €52,25. Bij de inktshops is het goedkoper. Hier zijn ze er al vanaf €47,50. Een optie met een scherpere prijs is het huismerk (imitatie inkt). Deze kosten komen neer op zo’n €23,75. Meer daarover lees je onder het kopje het hoe en waarom van huismerk-inkt. Informeer altijd naar de speciale voordeelverpakking.

ProductPrijs
Utax CK-5511K (1T02R50UT0) toner zwart originele inkt€47,50
Utax CK-5511K (1T02R50UT0) toner zwart multipack (merk toners)€95,00
Utax CK-5511K (1T02R50UT0) toner zwart huismerk inkt * €23,75
Utax CK-5511K (1T02R50UT0) toner zwart huismerk duopack * €47,50
Prijsoverzicht van de 1T02R50UT0 tonercartridge (black) in maart 2023. * Let op: prijs omgerekend naar aantal milliliter inkt in de toner.

Hoe en waar kan ik inktpatronen van Utax aanvragen?

Direkt Utax CK-5511K (1T02R50UT0) inkt bestellen? Deze toner (en eigen-merk alternatieven) kan je op veel plekken wel kopen. Zowel via online shops als in de retail. Tip van onze medewerkers: kies voor een inkt-speciaalzaak op internet. Deze bedrijven hebben betrouwbare service, hebben de snelste levertijd en hanteren doorgaans een goed huismerk.

 • Winkels in de regio: Handyman, Hema, Action, Bruna, Kruidvat, Jumbo, Media Markt, Expert.
 • Grote webwinkels als Coolblue, Bol.com, Fonq, Ebay, Wehkamp, Amazon hebben doorgaans ook een grote voorraad.
 • Populaire inktwebwinkels als Inktweb.nl, 123inkt.nl, Alleeninkt.nl, Sneltoner.nl, Inkt.nl, Printabout.nl leveren alles uit voorraad, hebben de beste ondersteuning en hebben de beste aanbiedingen.
utax-ck-5511k-1t02r50ut0-zwart-black-toner

Originele zwarte 1T02R50UT0 inkt van Utax bestellen

Wil jij gewoon de beste inkt? De Utax CK-5511K (1T02R50UT0) toner zwart originele zwarte toner is in dat geval een aanrader. Deze toners worden gemaakt door Utax en bieden de beste kwaliteit. De inktpatronen passen altijd en je hebt niet te maken met storende waarschuwingen of foutmeldingen. De beste koop als je hoge kwaliteit prints wilt en geen zin in gedoe hebt.

 • Originele patronen van Utax bieden de beste kwaliteit prints.
 • Schade aan de printer wordt opgelost door de fabrikant (garantie).
 • Geen frustrerende storingen of foutmeldingen. Meteen printen na plaatsing.
 • De negatieve kant van merk toners is dat ze niet goedkoop zijn (gemiddeld €47,50).

Utax CK-5511K (1T02R50UT0) toner zwart huismerk alternatieven

Wil je lagere printkosten? Kijk eens naar namaak-inkt van derde fabrikanten. Het 1T02R50UT0 huismerk alternatief komt vaak bijna net zo goed uit de tests en kan een besparing opleveren van wel 60%. Je kunt zoveel besparen door een lagere verkoopprijs en doordat deze patronen tot de rand gevuld worden met inkt. Een goed gevulde toner tegen de scherpste prijs. De beste koop als kwaliteit van ondergeschikt belang is.

 • Utax CK 5511K 1T02R50UT0 huismerk toners zijn tot wel 60% voordeliger.
 • Dit heeft er alles mee te maken dat ze meer volume inkt bevatten wanneer je het afzet tegen originele producten.
 • De kwaliteit is erg goed (vooral eenvoudige tekstdocumenten).
 • Het nadeel van imitatie inkt is dat je ongemak kunt ervaren door foutcodes.

Storingen en fouten bij het vervangen van de toners

Heb je deze zwart inkt van Utax geplaatst maar krijg je nog steeds errors of foutmeldingen? In de onderstaande tabel bieden we een overzicht met algemene printproblemen met daarbij een workaround.

ProbleemOplossing
Foutmelding: toner is leeg.Dit kan voorkomen bij klooninkt. Negeer de melding en check of je gewoon kunt afdrukken.
Foutmelding: toner ontbreekt.Check of je het kapje weg hebt gehaald en check of de metalen contactpunten goed schoon zijn.
Ik zie verticale strepen op mijn prints.Voer een toners check uit en gebruik de periodieke onderhoudsfunctie.
De toners zijn uitgedroogd.Probeer het reinigingsprogramma om op die manier de printkop te reinigen. Een alternatief is om iedere week / 2 weken een testprintje te doen.
Lekkende tonercartridge.Stop direct met printen, haal alle toner uit de printer en neem de tijd om alles goed schoon te maken. Zet er vervolgens een nieuwe in.
Bekende printproblemen met betrekking tot Utax CK-5511K (1T02R50UT0) inkt.

Veelgestelde vragen

Wat betaal ik voor de Utax CK-5511K (1T02R50UT0) toner zwart toner?
De gemiddelde kostprijs van de Utax CK-5511K (1T02R50UT0) met kleur zwart (black) toner is gewoonlijk €39,26 excl. de btw (wat neerkomt op €47,50 inclusief btw). Wanneer je een voordeelverpakking of multipack koopt liggen de kosten op zo’n €95,00. Met een huismerk toner met de code 1T02R50UT0 dalen de printkosten aanzienlijk. De prijs van de deze huismerk-toners is aantrekkelijker (+/- €23,75) en maximale aantal afdrukken is beter (meer milliliters).

De toner cartridge wordt niet gedetecteerd, moet moet ik doen?
Soms gebeurt het dat een gloednieuw inktpatroon niet wordt herkend. Dat is op de volgende manier op te lossen: Loop nog eens na of de patronen goed vastgeklikt zitten, en bekijk of je het dopje / plastic hebt losgemaakt. Download de juiste printersoftware of kies voor een totale fabrieksinstellingen reset. Neem de toner af met een pluisvrije doek en reinig de printkop met het programma.

Is een Utax CK-5511K (1T02R50UT0) toner zwart huismerk alternatief een slimme keuze?
Een huismerk 1T02R50UT0 alternatief proberen is normaal gesproken een juiste beslissing. Namaak inkt is vaak wel 50% goedkoper in vergelijking met merk-inkt. De kostprijs is gunstiger en deze inktpatronen bevatten meer ML inkt. De afdrukkwaliteit is vrijwel hetzelfde. Waar je op moet letten is dat er af en toe dingen kunnen voorkomen zoals errors of foutcodes. Dergelijke problemen kan je meestal zelfstandig oplossen.

Kan ik ook zelf de Utax CK-5511K (1T02R50UT0) toner navullen?
Het bijvullen van een toner raden we alleen aan voor gevorderden. Hiervoor gebruik je een set navulinkt die geschikt is voor het Utax inktpatroon. Op Youtube en diverse fora is ondersteunende informatie te vinden: Start met het verwijderen van het omhulsel. Vervolgens spuit je de zwarte inkt in het reservoir. Afsluitend mag je het product opnieuw vastklikken. Als laatste check je of de nagevulde Utax inkt juist op het papier gespoten wordt door een testafdruk te maken.

Plaats een reactie