bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

Utax PK 5018K 1T02TW0UT0 zwart / black toner

Wil jij prijzen vergelijken voor de goedkoopste Utax PK-5018K (1T02TW0UT0) inkt toner? Via Inktaanbieding.nl vergelijk je de betrouwbaarste webshops voor spotgoedkope toners. Het patroon Utax PK-5018K (1T02TW0UT0) toner zwart met kleuromschrijving zwart (black) biedt uitkomst voor al jouw basic zwart-wit printjes. Je kunt kiezen uit fabrikant (merk) toners van Utax. Meer en meer shops als bijvoorbeeld Paradigit & inktcartridge store faciliteren ook zogenaamde huismerk-toners. De prijs is vele malen lager, ze hebben een grotere inhoud inkt en de kwaliteit doet amper onder voor merkinkt.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieToner
Gemiddelde verkoopprijs€148,50
Huismerk tarieven€74,25
MerkUtax
ModelUtax PK-5018K (1T02TW0UT0) toner zwart
Productnummer1T02TW0UT0
Kleur omschrijvingzwart
Capaciteitonbekend
EAN-code4053768193978

Goedkoopste Utax PK-5018K (1T02TW0UT0) inkt bestellen maart 2023

De capaciteit van de 1T02TW0UT0 toner is onbekend. Online bestel je binnen enkele minuten nieuwe originele merktoners. Je bestelt het dan financieel interessanter dan bij een regionale speciaalzaak. Inkclub en Staples zijn suggesties voor het kopen van originele Utax toners. Ze faciliteren een uitstekend assortiment en hebben vriendelijke medewerkers. Over het algemeen voorzien ze ook in een goed huismerk.

 • Inkt aanbiedingen is te bestellen via shops zoals 123inkt & Mediamarkt.nl.
 • Originele 1T02TW0UT0 inkt toners zijn te bestellen v.a. €148,50.
 • Utax imitatie inkt kost vaak maar de helft. De kwaliteit is gewoon erg goed.
 • Neem een hoge capaciteit XL-toner (volume) of multipacks (voordeelverpakkingen) i.p.v. enkele verpakkingen. Dat maakt het printen voordeliger.
 • Wat jij kan doen om goedkoper te printen: stel de printer automatisch in op dubbelzijdig printen, test de diverse eco-printinstellingen (denk dan aan eco-modus) & test het gebruik van lettertypes als Ryman Eco & Brush Script.
 • Via deze site klik je eenvoudig door naar de meest bekende leveranciers waar je de beste 1T02TW0UT0 toner aanbiedingen kan kopen.

Prijzen Utax PK-5018K (1T02TW0UT0) toner zwart vergelijken
Utax toners kunnen best duur zijn. Een dergelijke zwarte tonercartridge heeft een adviesprijs van €163,35. In de webshops is dat voordeliger. Daar kost het zo’n €148,50. De aantrekkelijkste optie is het huismerk (imitatie inkt). Reken op een bedrag van €74,25. Meer daarover lees je onder het kopje de gevaren en risico’s van huismerk inkt. Met voordeelverpakkingen kan je fors extra besparen.

ProductPrijs
Utax PK-5018K (1T02TW0UT0) toner zwart originele inkt€148,50
Utax PK-5018K (1T02TW0UT0) toner zwart multipack (merk toners)€297,00
Utax PK-5018K (1T02TW0UT0) toner zwart huismerk inkt * €74,25
Utax PK-5018K (1T02TW0UT0) toner zwart huismerk duopack * €148,50
Prijstabel voor de 1T02TW0UT0 tonercartridge (black) in maart 2023. * Let op: huismerkproducten bevatten meer inkt, prijs is omgerekend naar inhoud originele toner.

Bij welke aanbieders kan ik de inktpatronen van Utax verkrijgen?

Snel Utax PK-5018K (1T02TW0UT0) inkt bestellen? Dit type inkt of alternatieven van het huismerk hebben veel shops in hun assortiment. Zowel online als bij computerwinkels. Ons advies: bezoek een een internet printshop. Zij helpen bij problemen, hebben de snelste levertijd en faciliteren normaal gesproken een heel behoorlijk huismerk.

 • Regionale winkels: Action, Bruna, Albert Heijn, Hema, Primera, Expert, Kruidvat, Jumbo.
 • Bekende webshops als Ebay, Amazon, Coolblue, Blokker, Bol.com, Wehkamp hebben doorgaans ook een grote voorraad.
 • Echte inktwinkels als Inktwereld.nl, Inkt.nl, Alleeninkt.nl, Inktweb.nl, Sneltoner.nl, Printabout.nl hebben een eigen magazijn met voorraad, bieden een top-service en bieden de hoogste kortingen.
utax-pk-5018k-1t02tw0ut0-zwart-black-toner

Originele zwarte 1T02TW0UT0 inkt van Utax bestellen en laten bezorgen

Wil jij printen in topkwaliteit? De Utax PK-5018K (1T02TW0UT0) toner zwart originele zwarte toner is dan de beste keuze. Deze toners worden geproduceerd door Utax en bieden de hoogste printkwaliteit. De inktpatronen passen altijd en je krijgt geen storende foutmeldingen of storingen. Onze aanbeveling als je wilt printen in hoge kwaliteit en niet van gepruts houdt.

 • Originele inktpatronen van Utax zorgen voor de mooiste afdrukken.
 • Schade aan de printer wordt opgelost door de fabrikant (garantie).
 • Geen vervelende foutmeldingen. Het doet wat het met doen.
 • Een belangrijk nadeel van originele merktoners is dat ze niet goedkoop zijn (gemiddeld €148,50).

Utax PK-5018K (1T02TW0UT0) toner zwart huismerk alternatieven

Goedkoper printen? Koop dan eens imitatie inkt van derde leveranciers. Het 1T02TW0UT0 huismerk alternatief doet qua kwaliteit nauwelijks onder en is vaak een keer zo goedkoop als het a-merk. Dat komt door toners die simpelweg goedkoper zijn en doordat deze inktpatronen wél helemaal gevuld worden. Meer inkt, lagere kosten dus. Onze aanbeveling als je met name let op de prijs.

 • Utax PK 5018K 1T02TW0UT0 huismerk toners zijn tot de helft zo goedkoop.
 • Dat komt met name omdat imitatie producten meer inkt bevatten als je het vergelijkt met originele merkinkt.
 • De afdrukkwaliteit is verrassend goed (vooral als je veel in zwart print).
 • Een minpunt van budget inkt is dat je ongemak kunt ervaren door foutmeldingen of storingen.

Storingen en fouten bij het vervangen van jouw toners

Heb je de (huismerk) zwart inkt van Utax geplaatst maar blijf je foutcodes zien en print het apparaat niet? In de tabel hieronder zie je bekende toner-problemen inclusief een aantal oplossingen die je kunt proberen.

ProbleemOplossing
Foutmelding: plaats originele inkt.Gebeurt vaak bij klooninkt. Klik het venster weg en probeer gewoon te printen.
Geen toner gevonden.Check of je het plakkertje verwijderd hebt en gebruik een pluisvrije doek om de contactpunten schoon te maken.
De afdrukkwaliteit is onvoldoende (strepen / vaag).Achterhaal of de toners goed in de houders zitten en selecteer het onderhoudsprogramma.
Uitgedroogd inkt in de printer.Laat de printer het reinigingsprogramma uitvoeren om de printkop schoon te maken. Als oplossing raden we aan om de testpagina maandelijks af te drukken.
De tonercartridge lekt de printer in. Breek de afdruktaak af, haal alle toner uit de printer en reinig de printer grondig. Zet er vervolgens een nieuwe in.
Algemene printproblemen m.b.t. Utax PK-5018K (1T02TW0UT0) inkt.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Hoe duur is de Utax PK-5018K (1T02TW0UT0) toner zwart toner?
De adviesprijs van de Utax PK-5018K (1T02TW0UT0) met de kleur zwart (black) toner is gewoonlijk €122,73 excl. btw (dat betekent €148,50 inclusief btw). Wanneer je een multipack of voordeelverpakking prefereert betaal je uiteindelijk zo’n €297,00. Als je kiest voor een huismerk toner met het OEM-nummer 1T02TW0UT0 ben je doorgaans voordeliger uit. De prijs van de deze huismerk-toners is voordeliger (+/- €74,25) en hiermee kan veel meer geprint worden (meer inhoud).

Ik krijg een melding van een ontbrekende toner cartridge, wat is de oplossing?
Soms gebeurt het dat een net nieuwe toner het niet doet. Wij adviseren om eerst de volgende zaken te checken: Check of de patronen wel goed vastzitten, en bekijk of je het beschermingsmateriaal hebt weggedaan. Installeer de nieuwste printersoftware of klik op de optie fabrieksinstellingen resetten in het menu. Neem de toner af met een pluisvrije doek en neem de printkop onder handen.

Is het Utax PK-5018K (1T02TW0UT0) toner zwart huismerk alternatief interessant?
Het huismerk 1T02TW0UT0 alternatief proberen is in de basis lucratief. Namaak inkt is plus minus 60% goedkoper in vergelijking met originele producten. Het tarief is interessanter en de inktpatronen bevatten meer inkt. De printkwaliteit is uitstekend. Een negatieve kant is dat je eventueel last kan krijgen van foutmeldingen of storingen. Dergelijke foutcodes kan je gewoonlijk snel oplossen.

Hoe kan ik snel de Utax PK-5018K (1T02TW0UT0) toner navullen?
Een inktpatroon bijvullen kan je zelf ook thuis doen. Hiervoor kan je aan de slag met een een navulset die speciaal bedoeld is voor het Utax inktpatroon. Op internet zijn hiervoor handleidingen te vinden: Je haalt de toner uit elkaar. Daarop volgend injecteer je de zwarte inkt in het inktpatroon. Nu mag je alles in elkaar zetten. Als check controleer je of de nieuwe Utax inkt goed op het papier komt door een testprint te starten.

Plaats een reactie