bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

Utax PK 5018M 1T02TWBUT0 magenta / roze / rood toner

Wil jij ook de goedkoopste Utax PK-5018M (1T02TWBUT0) inkt toner? Op deze webpagina vergelijk je geschikte webshops voor extra goedkope toners. Artikel Utax PK-5018M (1T02TWBUT0) toner magenta met kleur magenta (roze / rood) biedt uitkomst voor perfect ogende kleurenafdrukken. Kies bijvoorbeeld voor “echte” toners van Utax. Meerdere verkooppunten zoals Goedkoopprinten.nl en coolblue.nl verkopen ook een gigantisch aanbod huismerken. De prijs is erg scherp, de toners zijn gevuld met meer inkt en de kwaliteit doet amper onder voor merkinkt.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieToner
Gemiddelde verkoopprijs€196,50
Huismerk prijs€98,25
MerkUtax
ModelUtax PK-5018M (1T02TWBUT0) toner magenta
Artikelnummer1T02TWBUT0
Kleurenmagenta
Printomvangonbekend
EAN4053768193954

Goedkoopste Utax PK-5018M (1T02TWBUT0) inkt bestellen april 2023

De capaciteit van de 1T02TWBUT0 toner is onbekend. De originele merktoners kun je snel online kopen. Je koopt het qua prijs veel gunstiger dan bij een regionale speciaalzaak. Go4inkt en Office Centre zijn prima printshops waar men terecht kan voor originele Utax toners. Ze hebben een groot aanbod en geven advies / service. Gewoonlijk voeren ze ook een aantrekkelijk huismerk.

 • De goedkoopste inkt is aan te schaffen bij verkooppunten zoals 123inkt en Staples.
 • Originele 1T02TWBUT0 inkt toners hebben een vanafprijs van +/- €196,50.
 • Utax imitatie inkt is tot wel 50% goedkoper. De kwaliteit is nagenoeg gelijk.
 • Bestel een toner met extra veel inkt (XL) of multipacks (voordeelverpakkingen) en bestel de individuele kleuren niet los. Op die manier dalen je printkosten aanzienlijk.
 • Andere tips om goedkoper te printen: maak gebruik van de optie “zwart-wit” printing, bekijk de verschillende eco-printinstellingen (denk aan printen in concept) of kies milieuvriendelijke lettertypes zoals Century Gothic & Baskerville Old Face.
 • Via dit portaal klik je eenvoudig door naar de meest bekende webshops waar je op een gebruiksvriendelijke manier 1T02TWBUT0 toner aanbiedingen kan vinden.

Prijzen Utax PK-5018M (1T02TWBUT0) toner magenta vergelijken
Utax toners hebben een prijskaartje. Deze rode tonercartridge ligt in de schappen voor c.a. €216,15. Bij online printshops kan dat voordeliger en kost het om en nabij de €196,50. Een optie met een scherpere prijs is huismerk-inkt. Deze is er omgerekend al voor €98,25. Bekijk ook info over voordelen en gevaren van huismerk toners. Is er een voordeelverpakking, kies dan altijd voor die keuze.

ProductPrijs
Utax PK-5018M (1T02TWBUT0) toner magenta originele inkt€196,50
Utax PK-5018M (1T02TWBUT0) toner magenta multipack (merk toners)€393,00
Utax PK-5018M (1T02TWBUT0) toner magenta huismerk inkt * €98,25
Utax PK-5018M (1T02TWBUT0) toner magenta huismerk duopack * €196,50
Geschatte prijzen van de 1T02TWBUT0 tonercartridge (roze / rood) in april 2023. * Let op: de prijs is een afgeleide van de capaciteit van de originele toner.

Hoe en waar kan ik inktpatronen van Utax aanvragen?

Meteen Utax PK-5018M (1T02TWBUT0) inkt kopen? Deze inkt of een budget huismerk alternatief kan je op veel plekken wel kopen. Zowel bij internet-aanbieders als in de winkel in de buurt. Ons advies: shop bij een inkt-speciaalzaak op internet. Deze shops bieden altijd ondersteuning, een grote voorraad en verkopen doorgaans een prima huismerk.

 • Regionale winkels: Handyman, Bruna, Action, Hema, Jumbo, Expert, Primera, Kruidvat.
 • Landelijke winkels als Ebay, Wehkamp, Coolblue, Bol.com, Fonq, Blokker verkopen de meest gangbare inktpatronen.
 • Erkende inktshops als Alleeninkt.nl, Inkt.nl, Printabout.nl, 123inkt.nl, Inktweb.nl, Inktwereld.nl kunnen snel uit voorraad leveren, hebben een handige zoektool en bieden de hoogste kortingen.
utax-pk-5018m-1t02twbut0-magenta-roze-rood-toner

Originele rode 1T02TWBUT0 inkt van Utax bestellen en laten bezorgen

Zoek jij de hoogste kwaliteit inkt? De Utax PK-5018M (1T02TWBUT0) toner magenta originele rode toner is dan de beste koop. Deze toners worden gemaakt door Utax en zorgen voor de mooiste afdrukken. De inktpatronen doen wat ze moeten doen en je vermijdt irritante waarschuwingen of foutmeldingen. Een aanrader als je tekst en/of foto’s in hoge kwaliteit wilt afdrukken en geen irritaties wilt.

 • Originele toners van Utax voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen.
 • Geen risico dat garantie op printer vervalt.
 • Geen hinderlijke storingen en foutcodes. Je kunt altijd printen.
 • Het grootste nadeel van merktoners is de hoge prijs (gemiddeld kost het €196,50).

Utax PK-5018M (1T02TWBUT0) toner magenta huismerk alternatieven

Wil je lagere printkosten? Overweeg in dat geval eens imitatie inkt van derde fabrikanten. Het 1T02TWBUT0 huismerk alternatief biedt nagenoeg dezelfde kwaliteit en is tot wel 50% goedkoper. Dit heeft te maken met een fors lagere adviesprijs en doordat deze toners wél helemaal gevuld worden. Meer inkt voor minder geld. Een aanrader als prijs belangrijker is dan kwaliteit.

 • Utax PK 5018M 1T02TWBUT0 huismerk toners zijn tot wel 70% goedkoper ten opzichte van de originele inkt.
 • Dit komt vooral door het feit dat er veel meer inkt in het patroon zit in vergelijking met originele merkinkt.
 • De kwaliteit van de afdrukken is vrijwel hetzelfde (zeker bij gewone tekstdocumenten).
 • Een minpunt van alternatieve inkt is dat je ongemak kunt ervaren door foutcodes.

Storingen en fouten bij het vervangen van de toners

Heb je deze magenta inkt van Utax geplaatst maar krijg je nog steeds errors of foutmeldingen? In de tabel hieronder vind je alledaagse printproblemen inclusief een oplossing.

ProbleemOplossing
Foutmelding: geen originele inkt.Gebeurt vaak bij imitatie inkt. Sluit de melding en probeer een testafdruk te maken .
Foutmelding: toner ontbreekt.Controleer of je het beschermkapje los hebt gemaakt en maak eventueel vuil op de contactpunten schoon.
Ik zie strepen op mijn printjes.Ga eerst na of de toners juist geplaatst zijn en zoek naar het interne onderhoudsprogramma.
Uitgedroogd inkt in de printer.Start het interne reinigingsprogramma om zo de printkop te reinigen. Wat je kunt doen isom minimaal elke 7 dagen iets te printen (testpagina).
De tonercartridge lekt.Zet de printer meteen stil, haal alle toner uit de printer en zorg dat je alles grondig reinigt. Zet de gebruikte patronen niet terug in je apparaat.
Gangbare toner-problemen bij de Utax PK-5018M (1T02TWBUT0) inkt.

Veelgestelde vragen van onze bezoekers

Welke prijzen zijn bekend voor de Utax PK-5018M (1T02TWBUT0) toner magenta toner?
De huidige kostprijs van de Utax PK-5018M (1T02TWBUT0) met kleuromschrijving magenta (roze / rood) toner is gemiddeld zo’n €162,40 excl. btw (dus €196,50 inclusief de btw). Als je een voordeelverpakking of multipack bestelt betaal je ongeveer €393,00. Wanneer je gaat voor een huismerk toner met de fabrikantcode 1T02TWBUT0 dalen de printkosten aanzienlijk. De adviesprijs van de huismerk-toners is aantrekkelijker (+/- €98,25) en je kunt er veel meer printjes mee maken (meer inhoud).

De toner cartridge wordt niet herkend, hoe los ik dit op?
Het kan voorkomen dat een nieuw inktpatroon niet wordt herkend. Er zijn een aantal easy fixes bekend: achterhaal de status van de patronen in de printer, en loop nog eens na of je het dopje / plastic los hebt gemaakt. Download de juiste printersoftware en reset eventueel de printer naar de fabrieksinstellingen. Veeg de contactpunten schoon met een droge doek en kijk of de printkop niet verstopt zit.

Is een Utax PK-5018M (1T02TWBUT0) toner magenta huismerk alternatief een goede keuze?
Een huismerk 1T02TWBUT0 alternatief inkopen is vaak een juiste beslissing. Namaak inkt is tot wel 55% goedkoper in verhouding tot merkinkt. De aanbiedingsprijs is interessanter en deze patronen bevatten doorgaans een stuk meer inkt. De kwaliteit van de prints is praktisch dezelfde. Een aandachtspunt is dat er sprake kan zijn van foutmeldingen of storingen. Deze kan je gewoonlijk snel oplossen.

Kan ik goedkoop zelf de Utax PK-5018M (1T02TWBUT0) toner navullen?
Het bijvullen van een toner raden we alleen aan voor gevorderden. Daarvoor koop je de navulinkt set die beschikbaar is voor het Utax inktpatroon. Op o.a. Youtube en kluswebsites kan je er stap-voor-stap mee aan de slag: Verwijder het label aan de bovenkant van de toner. In stap 2 injecteer je de rode inkt in een zelfgemaakt gat in het patroon. Nu mag je alles opnieuw vastklikken. Aansluitend check je of de gekloonde Utax inkt goed werkt door een testprintje te maken.

Plaats een reactie