bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

Utax CK 5512M 1T02R6BUT0 magenta / roze / rood toner

Wil jij ook de goedkoopste Utax CK-5512M (1T02R6BUT0) inkt toner? Op deze website vind je goede inktaanbieders voor extra voordelige toners. Het artikel Utax CK-5512M (1T02R6BUT0) toner magenta met kleuromschrijving magenta (roze / rood) is relevant voor al jouw kleurenafdrukken. Populair zijn de originele patronen van Utax. Veel printshops zoals bijvoorbeeld Totaalinkt.shop & Inktweb.nl verstrekken ook uitstekende huismerk-artikelen. De prijs is veel lager, je krijgt meer inkt en je hebt een vergelijkbare kwaliteit.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieToner
Verkoopprijs€124,50
Huismerk verkoopprijs€62,25
MerkUtax
TypeUtax CK-5512M (1T02R6BUT0) toner magenta
Productnummer1T02R6BUT0
Kleur omschrijvingmagenta
Capaciteitonbekend
EAN-code4053768190342

Goedkoopste Utax CK-5512M (1T02R6BUT0) inkt bestellen maart 2023

De capaciteit van de 1T02R6BUT0 toner is onbekend. Online bestel je binnen enkele minuten nieuwe originele merktoners. Dit is qua prijs veel gunstiger in vergelijking met kleine winkels. 112supplies & Goedkoopprinten.nl zijn gespecialiseerde webshops voor het plaatsen van een bestelling van originele Utax toners. Ze hebben heel veel verschillende producten en jij kan terecht voor service. Standaard hebben zij ook een goedkoop huismerk.

 • Aanbiedingen met inkt is verkrijgbaar via verkooppunten als 123inkt of Inktbaas.nl.
 • Originele 1T02R6BUT0 inkt toners laat je al thuisbezorgen voor €124,50.
 • Utax imitatie inkt levert je een aanzienlijke besparing op. Dit gaat niet ten koste van de kwaliteit.
 • Zoek op XL-toner die extra gevuld zijn of een voordeelverpakking (multipack) en bestel ze niet los (per 1). De prijs per afdruk wordt dan lager.
 • Instructies om goedkoper te printen: druk dubbelzijdig af, bekijk de verschillende eco-printinstellingen (denk dan aan eco-stand) en kies milieuvriendelijke lettertypes zoals Courier & Times New Roman.
 • Via deze site check je de meest populaire leveranciers waar je goedkope 1T02R6BUT0 toner aanbiedingen kunt bestellen.

Prijzen Utax CK-5512M (1T02R6BUT0) toner magenta vergelijken
Utax toners kunnen best duur zijn. Deze rode tonercartridge kent een gemiddelde verkoopprijs van €136,95. Online ben je een stuk voordeliger uit. Hier zijn ze er al vanaf €124,50. De gunstige optie is het huismerk (imitatie inkt). Deze is te bestellen v.a. €62,25. Ook interessant: de plus- en minpunten van huismerk inkt. Is er een voordeelverpakking, kies dan altijd voor die keuze.

ProductPrijs
Utax CK-5512M (1T02R6BUT0) toner magenta originele inkt€124,50
Utax CK-5512M (1T02R6BUT0) toner magenta multipack (merk toners)€249,00
Utax CK-5512M (1T02R6BUT0) toner magenta huismerk inkt * €62,25
Utax CK-5512M (1T02R6BUT0) toner magenta huismerk duopack * €124,50
Prijsoverzicht van de 1T02R6BUT0 tonercartridge (roze / rood) in maart 2023. * N.b.: de prijs is een afgeleide van de capaciteit van de originele toner.

Bij welke (web)winkels kan ik inktpatronen van Utax aanschaffen?

Gemakkelijk Utax CK-5512M (1T02R6BUT0) inkt kopen? Deze inkt of alternatieven van het huismerk zijn uitstekend verkrijgbaar. Zowel bij online leveranciers als in de winkel in de buurt. Advies van de specialist: bestel sowieso bij een webshop gespecialiseerd in inkt. Zij bieden top-service, een grote voorraad en hanteren tevens een voortreffelijk huismerk.

 • Fysieke verkooppunten: Albert Heijn, Bruna, Handyman, Action, Jumbo, Kruidvat, Media Markt, Primera.
 • Landelijke winkels als Bol.com, Ebay, Amazon, Blokker, Coolblue, Wehkamp verkopen de meest gangbare inktpatronen.
 • Erkende inktwinkels als Alleeninkt.nl, Inktwereld.nl, Printabout.nl, Inktweb.nl, 123inkt.nl, Sneltoner.nl leveren alles uit voorraad, bieden een top-service en hebben vaak interessante kortingsacties.
utax-ck-5512m-1t02r6but0-magenta-roze-rood-toner

Originele rode 1T02R6BUT0 inkt van Utax kopen

Streef jij naar de hoogste afdrukkwaliteit? De Utax CK-5512M (1T02R6BUT0) toner magenta originele rode toner is dan de beste koop. De toners worden gefabriceerd door Utax en bieden de hoogste printkwaliteit. De inktpatronen passen altijd en je voorkomt storende waarschuwingen of foutmeldingen. Onze aanbeveling als je tekst en/of foto’s in hoge kwaliteit wilt afdrukken en je geen zin hebt in foutmeldingen.

 • Originele toners van Utax leveren de mooiste printjes.
 • Je behoudt garantie op jouw printer.
 • Geen hinderlijke waarschuwingen of foutmeldingen. Het doet wat het met doen.
 • Een aandachtspunt bij merk toners is dat ze best prijzig zijn (gemiddelde kosten liggen op €124,50).

Utax CK-5512M (1T02R6BUT0) toner magenta huismerk alternatieven

Besparen op de printkosten? Koop dan eens imitatie inkt van derde leveranciers. Het 1T02R6BUT0 huismerk alternatief heeft een uitstekende kwaliteit en het is vele malen voordeliger dan merkinkt. Dat komt door een scherpe stukprijs en doordat deze inktpatronen tot de rand gevuld worden met inkt. Een goed gevulde toner tegen de scherpste prijs. Ons advies als prijs belangrijker is dan kwaliteit.

 • Utax CK 5512M 1T02R6BUT0 huismerk toners zijn tot wel 60% voordeliger.
 • Een belangrijk voordeel is dat ze meer inkt bevatten vergeleken met merk-inkt.
 • De kwaliteit doet nauwelijks onder (met name bij afdrukken met enkel tekst).
 • Het grootste nadeel van namaak inkt is dat je hinder kunt hebben van printerstoringen.

Moeilijkheden bij het vervangen van de toners

Heb je deze magenta inkt van Utax geplaatst maar krijg je nog steeds errors of foutmeldingen? In de volgende tabel check je veel voorkomende problemen met daarbij een aantal tips & tricks.

ProbleemOplossing
Foutmelding: de toner is beschadigd.Gebeurt vaak bij imitatie inkt. Sluit de pop-up en probeer gewoon te printen.
Foutmelding: toner ontbreekt.Loop nog eens na of je het plasticje hebt weggedaan en maak de metalen contactpunten goed schoon.
Slechte afdrukken of strepen op de afdrukken.Check allereerst of de toners juist geplaatst zijn en begin met het standaard onderhoud.
De printkop is uitgedroogd.Start het interne reinigingsprogramma om de printkop te reinigen. Het advies van experts is om regelmatig een testpagina af te drukken.
Lekkende tonercartridge.Zet je printopdracht in de wacht, verwijder de lekkende toner en maak alles direct goed schoon. Stuur het defecte product retour.
Alledaagse inktproblemen bij de Utax CK-5512M (1T02R6BUT0) inkt.

Veelgestelde vragen

Welke prijzen zijn bekend voor de Utax CK-5512M (1T02R6BUT0) toner magenta toner?
De verkoopprijs van de Utax CK-5512M (1T02R6BUT0) bedoeld voor de kleur magenta (roze / rood) toner is standaard zo’n €102,89 excl. de btw (dus €124,50 inclusief btw). Op het moment dat je een voordeelverpakking / multipack koopt moet je denken aan €249,00. Dankzij een huismerk toner met de code 1T02R6BUT0 kan je nog meer besparen. De gemiddelde prijs van deze huismerk-toners is goedkoper (+/- €62,25) en je kunt er veel meer printjes mee maken (ze bevatten meer inkt).

Ik krijg een melding van een ontbrekende toner cartridge, moet moet ik doen?
Er zijn situaties bekend waarbij een gloednieuw patroon wordt geweigerd door de printer. Loopt dan de volgende checklist na: controleer of het patroon juist geplaatst is, en onderzoek of je het ontluchtingslabel verwijderd hebt. Installeer de nieuwste printersoftware of reset de printer naar fabriek-instellingen. Controleer of de contactpunten schoon zijn en open het reinigingsprogramma.

Is het Utax CK-5512M (1T02R6BUT0) toner magenta huismerk alternatief slecht voor mijn printer?
Het huismerk 1T02R6BUT0 alternatief proberen is normaal gesproken een goed idee. Namaak inkt is vaak wel 50% goedkoper ten opzichte van merk-inkt. De winkelprijs is gunstiger en de patronen hebben meer volume (meer ml. inkt). De kwaliteit van de printadrukken is gewoon erg goed. Houd er wel rekening mee dat je te maken kunt krijgen met storing en meldingen. Dergelijke foutcodes kan je normaliter zelfstandig oplossen.

Kan ik de Utax CK-5512M (1T02R6BUT0) toner navullen?
Een inktpatroon bijvullen kan je eventueel ook zelf doen. Daarvoor gebruik je een complete navulset met inkt voor het Utax inktpatroon. Op internet is ondersteunende informatie te vinden: Verwijder het label aan de bovenkant van de toner. In de volgende stap spuit je de rode inkt in het reservoir. Verder kan je het patroon terugzetten in originele staat. Ter controle test je uit of de nieuwe Utax inkt juist op het papier gespoten wordt door een testprint te doen.

Plaats een reactie