bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

Xerox 006R01155 magenta / roze / rood toner

Wil jij prijzen vergelijken voor de goedkoopste Xerox 006R01155 inkt toner? Op deze website vind je erkende shops voor verrassend voordelige toners. Deze Xerox 006R01155 toner magenta met kleuromschrijving magenta (roze / rood) is te gebruiken voor het afdrukken van kleurrijke afbeeldingen. Het meest voor de hand liggend zijn de echte merkartikelen van Xerox. Veel inktaanbieders zoals Inktbaas.nl of Inktweb.nl bezorgen ook hele goede huismerk-patronen. De verkoopprijs is erg interessant, ze hebben een grotere inhoud inkt en de afdrukkwaliteit is erg goed.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieToner
Geschatte verkoopprijs€57,50
Huismerk tarieven€28,75
LeverancierXerox
ArtikelXerox 006R01155 toner magenta
Serienummer006R01155
Kleurmagenta
Printomvang15.000 prints
EAN-nummer0095205611557

Goedkoopste Xerox 006R01155 inkt bestellen maart 2023

De capaciteit van de 006R01155 toner is 15.000 prints. Je kunt deze originele merktoners gemakkelijk thuis laten bezorgen. Je koopt het veel gunstiger dan in de winkel. replacedirect & Office Centre zijn betrouwbare winkels voor het aanschaffen van originele Xerox toners. Ze faciliteren een uitstekend assortiment en geven extra ondersteuning. Doorgaans hanteren zij ook een aantrekkelijk huismerk.

 • Aantrekkelijke inkt is te bestellen via webshops als Go4inkt & Printabout.nl.
 • Originele 006R01155 inkt toners laat je al thuisbezorgen voor €57,50.
 • Xerox imitatie inkt levert je een aanzienlijke besparing op. De kwaliteit van de printjes doet nauwelijks onder.
 • Zoek naar een XL-toner met extra capaciteit of multipacks (voordeelverpakkingen) i.p.v. enkele verpakkingen. Per printje is dat goedkoper.
 • Instructies om goedkoper te printen: kies bij grotere documenten voor dubbelzijdig printen, bekijk de verschillende eco-printinstellingen (onder ander conceptmodus) of probeer lettertypes zoals Ecofont Sans & Garamond.
 • Via deze site klik je eenvoudig door naar de beste webshops waar je moeiteloos 006R01155 toner aanbiedingen kunt bestellen.

Prijzen Xerox 006R01155 toner magenta vergelijken
Xerox toners zijn best prijzig. Dit soort rode tonercartridge kent een gemiddelde verkoopprijs van €63,25. In de webshops is dat voordeliger en kost het zo’n €57,50. De goedkoopste optie is het eigen huismerk. Deze zijn er al vanaf €28,75. Lees meer over het hoe en waarom van huismerk-inkt. Onze tip is om – indien verkrijgbaar – een voordeelverpakking te bestellen.

ProductPrijs
Xerox 006R01155 toner magenta originele inkt€57,50
Xerox 006R01155 toner magenta multipack (merk toners)€115,00
Xerox 006R01155 toner magenta huismerk inkt * €28,75
Xerox 006R01155 toner magenta huismerk duopack * €57,50
Overzicht met prijzen van de 006R01155 tonercartridge (roze / rood) in maart 2023. * Let op: prijs omgerekend naar aantal milliliter inkt in de toner.

Bij welke aanbieders kan ik de inktpatronen van Xerox bestellen?

Meteen Xerox 006R01155 inkt kopen? Deze specifieke toner (en huismerk alternatieven) zijn vaak op voorraad. Zowel via internetwinkels als bij computerwinkels. Belangrijk: shop bij een online inktshop. Deze partijen bieden top-service, een grote voorraad en faciliteren vaak een prima huismerk.

 • Fysieke verkooppunten: Bruna, Handyman, Hema, Albert Heijn, Expert, Jumbo, Kruidvat, Media Markt.
 • Grote nationale winkels als Coolblue, Amazon, Wehkamp, Bol.com, Fonq, Blokker verkopen de meest gangbare inktpatronen.
 • Erkende inktaanbieders als Printabout.nl, Inktwereld.nl, Sneltoner.nl, 123inkt.nl, Inkt.nl, Alleeninkt.nl kunnen snel uit voorraad leveren, bieden de beste service en hebben de beste aanbiedingen.
xerox-006r01155-magenta-roze-rood-toner

Originele rode 006R01155 inkt van Xerox kopen via internet

Streef jij naar de hoogste afdrukkwaliteit? De Xerox 006R01155 toner magenta originele rode toner is dan de beste keuze. Deze toners worden vervaardigd door Xerox en leveren een optimaal resultaat. De patronen werken altijd en je voorkomt storende foutmeldingen. Onze aanbeveling als je veel waarde hecht aan de kwaliteit van de prints en je niet zit te wachten op storingen.

 • Originele toners van Xerox zorgen voor de mooiste afdrukken.
 • De garantie op de printer gaat niet verloren.
 • Geen irritante storingen of foutmeldingen. Na plaatsing direct printen.
 • Een aandachtspunt bij merktoners is dat het vrij duur is (gemiddelde kosten liggen op €57,50).

Xerox 006R01155 toner magenta huismerk alternatieven

Besparen op de printkosten? Bestel dan eens namaak-inkt van derde fabrikanten. Het 006R01155 huismerk alternatief komt vaak bijna net zo goed uit de tests en is fors goedkoper. Je kunt zoveel besparen door een hele lage prijs per toner en doordat deze toners meer inkt bevatten. Een goed gevulde toner tegen de scherpste prijs. De beste koop als je met name let op de prijs.

 • Xerox 006R01155 huismerk toners zijn tot wel 70% goedkoper ten opzichte van de originele inkt.
 • De belangrijkste reden hiervan is dat je meer inkt krijgt als je het vergelijkt met originele inkt.
 • De kwaliteit van de afdrukken is vrijwel hetzelfde (zeker in zwart-wit).
 • De negatieve kant van alternatieve inkt is dat je te maken krijgt met storing en meldingen.

Issues bij het vervangen van je toners

Heb je intussen de magenta inkt van Xerox vervangen maar weigert de printer om af te drukken? In de bijgaande tabel bieden we een overzicht met gangbare issues inclusief een oplossing.

ProbleemOplossing
Foutmelding: geen originele inkt.Soms gebeurt dit bij klooninkt. Klik op “doorgaan” en hervat de afdruktaak.
Foutmelding: ontbrekende toner.Onderzoek of je het beschermmateriaal goed verwijderd hebt en veeg de contactpunten schoon met een droge doek.
Er zitten lijnen/strepen op het papier.Ga eerst na of de toners juist geplaatst zijn en start een onderhoudsprogramma.
De printerinkt droogt uit.Start het interne reinigingsprogramma om op die manier de printkop te reinigen. Het is ook een idee om vaker de printer te gebruiken voor een testpagina.
De printer / tonercartridge lekt inkt.Wacht met het afdrukken, verwijder snel alle toners en kies voor een grondige schoonmaakbeurt. Zet er vervolgens een nieuwe in.
Relevante inktproblemen in relatie tot Xerox 006R01155 inkt.

Veelgestelde vragen met antwoorden

Wat betaal ik voor de Xerox 006R01155 toner magenta toner?
De gemiddelde kostprijs van de Xerox 006R01155 met kleur magenta (roze / rood) toner is doorgaans +/- €47,52 excl. btw (dat betekent €57,50 inclusief de btw). Zodra je een multipack of duoverpakking prefereert kost het ongeveer €115,00. Wanneer je gaat voor een huismerk toner met het nummer 006R01155 dalen de printkosten aanzienlijk. De verkoopprijs van de huismerk-toners ligt beduidend lager (+/- €28,75) en hiermee kan veel meer geprint worden (ze bevatten meer inkt).

De toner cartridge wordt niet herkend, wat nu?
Er zijn situaties bekend waarbij een vol inktpatroon niet wordt herkend. Je kunt het volgende proberen: Kijk of de patronen op de juiste manier vastgemaakt zijn, en achterhaal of je het plakkertje hebt losgemaakt. Installeer de nieuwste printersoftware of kies voor een totale fabrieksinstellingen reset. Veeg de contactpunten schoon met een droge doek en laat de printer het reinigingsprogramma uitvoeren.

Is het Xerox 006R01155 toner magenta huismerk alternatief net zo goed als het origineel?
Een huismerk 006R01155 alternatief kopen is in de regel zeer interessant. Namaak inkt is plus minus 55% goedkoper in verhouding tot originele merkinkt. De aanschafprijs is goedkoper en deze toners zijn doorgaans gevuld met meer inkt. De kwaliteit van de printeradrukken doet amper onder voor merkinkt. Een minpunt is dat je soms te maken hebt met foutmeldingen. Deze kan je normaliter zelfstandig herstellen.

Op welke manier kan ik de Xerox 006R01155 toner navullen?
Een toner bijvullen met inkt kan je ook helemaal zelf. Voor deze handeling werk je met een handige navulset inclusief inkt voor het Xerox inktpatroon. Op Youtube en diverse website zijn hiervoor handleidingen te vinden: Verwijder het label aan de bovenkant van de toner. Daarop volgend injecteer je de rode inkt in het gaatje zoals aangegeven. Als dat gelukt is kan je het product in elkaar klikken. Als check test je uit of de budget Xerox inkt goed op het papier komt door een testprint te starten.

Plaats een reactie