bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

Inkt HP DeskJet D2345

Eenvoudig online inkt voor de HP DeskJet D2345 bestellen en gratis laten bezorgen? Via Inktaanbieding.nl ontdek je de betrouwbaarste leveranciers en aanbiedingen voor (huismerk) toners + cartridges voor jouw printer. Daardoor vergelijk je snel goedkope kleureninkt (geel, cyaan, magenta) en natuurlijk de basis zwarte inkt die toepasbaar zijn voor de deskjet d2345 in februari 2024. Verder bieden wij via onze specialisten tips om goedkoper te printen, info over klooncartridges & problemen / printerstoringen.

 • Inktcartridges worden al aangeboden vanaf €12,00.
 • Er zijn verschillende kleuren voor de deskjet d2345: Geel (Yellow), Roze (Magenta), Blauw (Cyaan) en Zwart.
 • Doorgaans zijn er twee keuzes: imitatie inkt of originele inkt van HP.
 • Kloon inkt is stukken goedkoper en wordt volledig gevuld. Je bespaart al gauw 50%.
 • Een prima inktproduct is de HP 21XL – HP 22XL Voordeelbundel.
 • Let op: bestel direct een voordeelverpakking voor de beste deal.

Onderwerpen: Vind de goedkoopste inkt voor HP DeskJet D2345 | Zes tips voor goedkoper printen | Welke inkt is goed voor een deskjet d2345? | Uitleg inkt vervangen | Informatie over huismerk inkt | FAQ (veelgestelde vragen)

MerknaamHP
Seriedeskjet
Modelnummerd2345
PrintersoortInkjet
Vaak gekochte cartridgeHP 21XL – HP 22XL Voordeelbundel
Gemiddelde prijs € – €€

Goedkoopste HP DeskJet D2345 printerinkt kopen (februari 2024)

Printen is nu eenmaal duur. Een eenvoudige zwart-wit afdruk kost – afhankelijk van de gekozen inkt – gemiddeld een paar cent en een print met kleur rond de €0,11 per a4. Met het assortiment van de goedkoopste HP DeskJet D2345 cartridges bespaar je jaarlijks een hoop geld. Een merkdealer / winkel binnenlopen om daar inkt aan te schaffen is in de regel nogal duur. Het is vaak extra voordelig als je kiest voor een online speler. Dit komt naar voren uit de bekende prijsvergelijking van de Consumentenbond. Dit is met name zo voor HP originele merktoners en merkcartridges. In de lijst hieronder tref je populaire online aanbieders waar je op een gebruiksvriendelijke manier snel inkt kunt bestellen. Per website tonen we of ze klooninkt en/of de officiële producten hebben.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

Tips om te besparen op de printkosten
Printen voor een gunstig tarief met de deskjet d2345? In onderstaande opsomming tref je handige tricks om nog voordeliger te printen.

 • Ga voor huismerk inkt. De afdrukkwaliteit is erg goed en je bespaart op deze manier al gauw 60%.
 • Maak gebruik van de optie “zwart-wit” printing. Printen in kleur is nu eenmaal duur.
 • Loop alle printinstellingen eens na. Bij het afdrukken heb je verschillende keuzes als snel printen. Er wordt dan iets minder kwalitatief geprint, echter wordt er wel flink minder inkt verbruikt.
 • Test het gebruik van lettertypes als Century Gothic en Brush Script.
 • Kies voor de functie dubbelzijdig printen. Zo kun je tot 50% papier besparen.
 • Haal de printer van de stroom als deze een tijdje stil staat. Anders zal de printer onnodig vaak reinigen.

Welke inkt moet ik kopen voor de deskjet d2345?

Geeft de computer een seintje dat dat de voorraad inkt te laag is? Let op: Deze meldingen zijn een schatting. Vervang niet direct de toner/cartridge bij een melding. Zorg altijd voor een kleine voorraad voor thuis en zet deze er pas in op het moment dat de printkwaliteit onder de maat is.

De all-in-one HP DeskJet D2345 is een inkjetprinter. Dit type maakt gebruik van cartridges. Achterhaal als eerst welke kleur (geel, magenta, cyaan of zwart) vervangen dient te worden. Dan bekijk je welk product past. Daar kom je eenvoudig achter.

 1. Zoek op cartridgenummer of fabriekscode. Dat staat vermeld op alle inktpatronen.
 2. Zoek specifiek op het modelnummer. In dit geval de d2345 uit de serie deskjet van het merk HP.
 3. Lees de handleiding door; daar vind je ook welke patronen je kunt gebruiken.

Bij een aantal shops zoals Sneltoner.nl en inktknaller.nl worden tevens budgetmerken verkocht. Dit is scherper geprijsd en bevatten een grotere inhoud inkt. Meer details vind je verderop.

TypeKleurInfo
HP DeskJet D2345 CyaanBlauwBlauwe inkt voor tinten als Nachtblauw of RAL 5001.
HP DeskJet D2345 MagentaRozeRoze inkt voor o.a. Bordeauxpaars of RAL 4007.
HP DeskJet D2345 YellowGeelGele inkt voor onder andere Okergeel en RAL 1004.
HP DeskJet D2345 Key / BlackZwartZwarte inkt voor het printen van tekst.
Tabel met beschikbare inktcartridges voor de deskjet d2345.

Populaire cartridges voor in de deskjet d2345.
Wij hebben deze geselecteerd die in jouw printer passen.

 1. HP 300XL Voordeelbundel
 2. HP 300XL inktcartridge Zwart
 3. HP 300XL inktcartridge Kleur


Voordelige HP DeskJet D2345 cartridge vervangen

Heb jij je bestelling binnen? Dan kan je beginnen met de cartridge te verwisselen. Hierna bieden wij een kort informatieblok met alle benodigde informatie.

Uitleg cartridges deskjet d2345 vervangen

 1. Inzicht in welke kleur(en) vervangen moeten worden

  Je PC / Mac laat een popup zien welke patronen precies vervangen moeten worden.

 2. Oude cartridge verwijderen

  Open de printerkap en haal het oude patroon eruit. Deze gooi je niet in de grijze container maar breng ze naar een inzamelpunt.

 3. Nieuwe inkt gebruiksklaar maken

  Haal de nieuwe cartridge uit het plastic. Haal het ontluchtingslabel er af zoals je kunt lezen in de bijgeleverde instructies.

 4. Nieuwe cartridge plaatsen

  Plaats het patroon in de printer. Druk deze goed aan tot je voelt dat deze vastklikt en sluit de printer.

 5. Installatieproces

  De printer controleert de geplaatste inkt. Indien het allemaal gelukt is wordt het actuele inktniveau getoond. Optioneel kan je een testprintje maken.

printerinkt-HP DeskJet D2345

Beste HP DeskJet D2345 huismerk printerinkt kopen

Zit er niet meer genoeg inkt in jouw deskjet d2345? Dan ga je nieuwe inkt bestellen. Er zijn grofweg 2 mogelijkheden: originele inkt van HP of huismerk cartridges. Klooninkt kan een besparing opleveren van wel 60%, bevat vaak meer inkt en komt vaak net zo goed uit de test als originele inktpatronen.

Wat is huismerk inkt?
Gerecyclede huismerk cartridges zijn officiele merkartikelen die op professionele wijze worden getest, gereinigd en opnieuw gevuld. Dit wordt geregeld door betrouwbare leveranciers en zijn tot wel 50% goedkoper. Klooninkt bevat altijd meer dan 90% inhoud, wat bij de grote merken er nog wel eens aan schort. Printen is dus een stuk goedkoper. De afdrukkwaliteit is erg goed, het is nauwelijks te onderscheiden van standaard inkt. 

Vaak voorkomende problemen rondom het gebruiken van een huismerk cartridge
In sommige gevallen heb je te maken met een foutmelding bij het plaatsen van imitatie inkt. Deze situatie komt voor omdat HP liever heeft dat jij hun originele cartridges installeert. Deze foutcode kan je in de meeste gevallen gewoon wegklikken. Kun je het niet wegklikken? Je checkt hierna een aantal oplossingen die je kunt proberen.

 1. Begin met kijken of je de geschikte kloon cartridge hebt. Lees op de verpakking welk modelnummer erop staat en ga na of deze overeenstemt met de fabriekscode van een origineel patroon.
 2. Haal de printer van het stroomnet. Je kunt de printer even 30 minuutjes uit laten staan.
 3. Controleer nog eens of de inktcartridge goed vast zit en duw deze nog eens goed aan.
 4. Bij een nieuwe printer moet je soms eerst een printje maken met de (meegeleverde) inkt. Hierna kan alternatieve inkt in de printer worden gebruikt.
 5. Achterhaal of je het beschermmateriaal los hebt gemaakt.
 6. Gebruik een zachte doek om de contactpunten schoon te maken.
 7. Zorg dat de software van de printer up to date is. Zie ook het downloadcentrum van HP.
 8. Maak de printkop schoon.

Handige FAQ met veelgestelde vragen

Zwart printen lukt niet i.v.m. lege kleureninkt, is dit op te lossen?
Meerdere printer schakelen de zwart-wit functie uit wanneer 1 andere kleur (magenta, geel, cyaan) op is. Behoorlijk irritant. Dit probleem is gelukkig wel op te lossen. Open de printinstellingen en kies voor printen in zwart-wit. Werkt dit niet? Plak ondoorzichtige plakband over de sensor van de lege HP DeskJet D2345 cartridge.

Hoe kan ik inkt reinigen met de deskjet d2345?
De meeste printers passen zelf een reinigingsprogramma toe om de printkop in goede conditie te houden. Dankzij automatische printkopreiniging heb jij altijd een mooie printafdruk. Zo nu en dan uw HP cartridges schoonmaken met een doekje is ook een goed idee. Je printer zal een melding tonen wanneer het gereinigd moet worden. Ook als de printer langere tijd in de stand-by stand staat wordt het onderhoud uitgevoerd.

Hoe kan ik de inkt voor de HP DeskJet D2345 navullen?
In de winkel zijn navulbare artikelen voor handen. Dit zijn inktpatronen die bijgevuld kunnen worden met navulinkt. Meestal kan je dit ook laten uitvoeren door printshops die hierin gespecialiseerd zijn. Deze bedrijven geven laag geprijsde kloon artikelen en geen originele HP cartridge-inkt.

Waar kan ik actuele software en drivers downloaden voor de deskjet d2345?
Je all-in-one apparaat installeren en klaar maken voor gebruik kost gelukkig niet veel tijd. Doorgaans herkent een Mac of windows PC de printer direct na het aansluiten. Vergeet echter niet de bijbehorende printersoftware. De meest recente versie vind je via het downloadcentrum van HP. De beste printer drivers voor je deskjet d2345 zijn te downloaden op de website van HP. In het downloadcentrum vind je verder praktische hulp zoals een gebruikershandleiding, reinigingstips en meer informatie rondom veel voorkomende problemen.

Hoe vind ik oplossingen bij storingen en error codes voor een deskjet d2345?
Een printerstoring is ongewenst en kan voor veel problemen zorgen. Soms zijn het nietszeggende foutcodes. Dergelijke foutmeldingen zijn te benaderen op de support-pagina en via supportmedewerkers. Veel voorkomende HP DeskJet D2345 storingen zijn; printkop fout, reiniging, geen inkt, slechte verbinding met mobiele apparaten, vastgelopen papier, cartridgeprobleem, wil niet scannen, slecht leesbare tekst, afdrukken kost veel inkt, langzaam.

Kan ik draadloos printen en de printer aan het netwerk hangen?
De huidige HP printers en scanners hebben Wifi en Airprint voor draadloos printen. Dat wil zeggen dat je vanuit je luie stoel kunt printen vanaf elk device (vaste PC, laptop of andere apparaten). De deskjet d2345 WiFi printer levert dus veel tijdswinst op. Ook kan er worden geprint via de app op je telefoon of tablet.

Kan ik een inkt abonnement afsluiten?
We onderscheiden steeds meer leveranciers die handige inkt abonnementen aanbieden. Ze sturen dan elke 8 weken, per half jaar of op het moment dat het inktniveau laag is een volle voordelige cartridge. Op die manier kan je niet meer vergeten inkt te kopen en kun jij ervan op aan dat de printer 100% zeker werkt. Je hebt diverse cartridge abonnementen. Voor kleine huishoudens (75 prints per maand) tot het zakelijke aanbod (700-1000 prints per maand).

Plaats een reactie