bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

Canon CLI 581M 2104C001 magenta / roze / rood cartridge

Bestel jij ook uitsluitend de goedkoopste Canon CLI 581M 2104C001 inktcartridge? Op www.inktaanbieding.nl bieden wij de meest bekende inktshops voor extra voordelige cartridges. De Canon CLI 581M met de kleur magenta (roze / rood) is uitermate geschikt voor mooie levendige kleurenafdrukken. Er zijn diverse opties binnen de “echte” cartridges van Canon. Een groeiend aantal printshops als o.a. Handyman.nl en bol.com verstrekken ook een gigantisch aanbod huismerken. De prijs is vele malen lager, ze hebben doorgaans meer milliliters en de afdrukkwaliteit is vrijwel hetzelfde.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieCartridge
Gemiddelde verkoopprijs€9,25
Huismerk tarieven€4,63
LeverancierCanon
ModelCanon CLI 581M
Artikelcode2104C001
Kleur omschrijvingmagenta
Volume (ml)5,6 milliliter
Capaciteit223 prints
EAN-nummeronbekend

Goedkoopste Canon CLI 581M 2104C001 inkt bestellen juni 2024

De inhoud (ml) van de 2104C001 cartridge is 5,6 milliliter. De printcapaciteit is 223 prints. Je kunt deze originele merkcartridges gemakkelijk thuis laten bezorgen. Je bestelt het dan qua prijs veel gunstiger dan in een lokale shop. Inktwereld.nl en Handyman.nl zijn betrouwbare winkels voor het plaatsen van een bestelling van originele Canon inktcartridges. Ze hanteren een uitstekend assortiment en geven advies / service. Dikwijls hanteren zij ook een aantrekkelijk huismerk.

 • Aanbiedingen met inkt is te koop bij webshops zoals inktcartridge store of Office Centre.
 • Originele 2104C001 inktcartridges zijn te bestellen v.a. €9,25.
 • Canon imitatie inkt kost vaak maar de helft. Je levert maar weinig kwaliteit in.
 • Kies voor een cartridge met meer inhoud (XL) of multipacks (voordeelverpakkingen) in plaats van losse kleuren. Op die manier dalen je printkosten aanzienlijk.
 • Wat jij kan doen om goedkoper te printen: probeer zoveel als het kan zwart-wit te printen, benut de verschillende eco-functies van jouw printer (alsprinten in concept) & test het gebruik van lettertypes als Ecofont & Brush Script.
 • Via dit portaal klik je eenvoudig door naar geschikte bedrijven waar je op een gebruiksvriendelijke manier 2104C001 cartridge aanbiedingen kan vinden.

Prijzen Canon CLI 581M 2104C001 magenta / roze / rood vergelijken
Canon inktcartridges zijn normaal gesproken vrji duur. Dit soort roze en rode inktcartridge ligt in de schappen voor c.a. €10,18. Bij online printshops kan dat voordeliger en betaal je gemiddeld €9,25. De meest betaalbare optie is het huismerk (imitatie inkt). Reken op een bedrag van €4,63. Spring verder naar: het hoe en waarom van huismerk-inkt. Onze tip is om – indien verkrijgbaar – een voordeelverpakking te bestellen.

ProductPrijs
Canon CLI 581M originele inkt€9,25
Canon CLI 581M multipack (merkcartridge)€18,50
Canon CLI 581M huismerk inkt * €4,63
Canon CLI 581M huismerk duopack * €9,25
Prijstabel voor de 2104C001 cartridge (roze / rood) in juni 2024. * Voorwaarden: deze prijzen komen tot stand als een afgeleide van het volume originele cartridge.

Waar kan ik de inktpatronen van Canon aanvragen?

Meteen Canon CLI 581M 2104C001 inkt bestellen? Dit type inkt of een alternatief huismerk zijn doorgaans goed voorradig. Zowel bij online bedrijven als bij winkeliers. Belangrijk: bestel bij een online inktspeciaalzaak. Dit soort aanbieders hebben verstand van zaken, een grote voorraad en hebben meestal een kwalitatief huismerk.

 • Winkels in de regio: Action, Handyman, Albert Heijn, Bruna, Expert, Media Markt, Primera, Jumbo.
 • Grote webwinkels als Coolblue, Wehkamp, Ebay, Amazon, Bol.com, Fonq zetten de laatste jaren ook steeds meer in op inkt.
 • De bekende inktwebshops als Inktwereld.nl, Alleeninkt.nl, Sneltoner.nl, Printabout.nl, 123inkt.nl, Inktweb.nl bieden het grootste aanbod, bieden de beste service en stunten regelmatig met hoge kortingen.
canon-cli-581m-2104c001-magenta-roze-rood-inktcartridge

Originele roze en rode 2104C001 inkt van Canon kopen via internet

Wil jij de mooiste printjes maken? De Canon CLI 581M originele roze en rode inktcartridge is dan wat je zoekt. Deze cartridges worden gemaakt door Canon en leveren een optimaal resultaat. Deze cartridges werken altijd na plaatsing en je wordt niet lastig gevallen met lastige foutmeldingen. Onze tip als je wilt printen in hoge kwaliteit en je geen zin hebt in foutmeldingen.

 • Originele cartridges van Canon voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen.
 • Geen risico dat garantie op printer vervalt.
 • Geen vervelende foutmeldingen of storingen. Het doet wat het met doen.
 • Het ongunstige van merk cartridges is dat het nogal duur is (gemiddeld betaal je €9,25).

Canon CLI 581M huismerk alternatieven

Vind je printen te duur? Probeer dan eens imitatie inkt van derde partijen. Het 2104C001 huismerk alternatief biedt nagenoeg dezelfde kwaliteit en de prijs is erg concurrerend. De besparing komt tot stand door een hele lage prijs per cartridge en omdat de inktpatronen simpelweg meer ML inkt bevatten. Meer inkt voor een betere prijs. Ons advies als je met name let op de prijs.

 • Canon CLI 581M 2104C001 magenta / roze / rood huismerk inktcartridges leveren besparingen op tot wel 60%.
 • De belangrijkste reden hiervan is dat je meer inkt krijgt wanneer je het afzet tegen originele inktpatronen.
 • De afdrukkwaliteit is bijzonder goed (zeker in zwart-wit).
 • Het grootste nadeel van namaak inkt is dat je te maken krijgt met storingscodes en foutmeldingen.

Storingen en fouten bij het vervangen van de cartridges

Heb je de (huismerk) magenta inkt van Canon vervangen maar weigert de printer om af te drukken? In het volgende overzicht vind je de meest bekende issues incl. tips die je kunt proberen.

ProbleemOplossing
Foutmelding: beschadigde cartridge.Dit kan voorkomen bij huismerken. Klik de foutmelding weg want meestal kan je gewoon printen.
Geen cartridge gevonden.Check of je het stukje tape hebt weggedaan en maak de contactpunten schoon.
De printer laat strepen achter op op het papier.Check of je cartridges goed in de printer zitten en laat de printer het onderhoudsproces uitvoeren.
De inkt is uitgedroogd.Selecteer het reinigingsprogramma voor een juiste printkop werking. Het is ook een idee om eens in de 14 dagen even een testprintje te doen.
De cartridge lekt inkt.Annuleer de eventuele printopdracht, onttrek de cartridge en kies voor een grondige schoonmaakbeurt. Download het retourformulier en stuur het terug.
Alledaagse afdrukproblemen in relatie tot Canon CLI 581M 2104C001 inkt.

Bekijk de veelgestelde vragen

Welk tarief heeft de Canon CLI 581M inktcartridge ?
De kostprijs van een Canon CLI 581M 2104C001 met kleuromschrijving magenta (roze / rood) cartridge is ongeveer €7,64 excl. de btw (€9,25 inclusief de btw). Indien je een voordeelverpakking / multipack prefereert liggen de kosten op zo’n €18,50. Door te kiezen voor een een huismerk cartridge met het OEM-nummer 2104C001 betaal je veel minder. De adviesprijs van de huismerk-cartridges is goedkoper (+/- €4,63) en je kunt er veel meer printjes mee maken (meer inkt).

De printer detecteert de cartridge niet, wat is het stappenplan?
Af en toe valt het voor dat een gloednieuw patroon niet wordt herkend. Wij adviseren om eerst de volgende zaken te checken: Controleer of de patronen goed vast zitten, en loop nog eens na of je het stukje tape juist verwijderd hebt. Kijk of de printersoftware up-to-date is of kies voor een totale fabrieksinstellingen reset. Gebruik een droog doekje om de cartridge schoon te maken en bekijk de status van de printkop.

Is een Canon CLI 581M huismerk alternatief kopen een goed idee?
Een huismerk 2104C001 alternatief nemen is doorgaans een juiste beslissing. Namaak inkt is soms wel 50% goedkoper ten opzichte van merk-inkt. Het tarief is gunstiger en deze cartridges zijn gevuld met meer inkt. De kwaliteit van de printjes wordt nauwelijks beïnvloed. Het grootste nadeel is dat je te maken kunt krijgen met errors of foutcodes. Dit soort storingen kan je normaal gesproken simpel oplossen.

Kan ik vanuit huis de Canon CLI 581M 2104C001 inktcartridge navullen?
Een patroon bijvullen met inkt kan je eventueel ook zelf doen. Hiervoor bestel je een unieke navul inkt set die past bij het Canon inktpatroon. Op Youtube en diverse fora lees je daarvoor veel tips: Haal de cartridge voorzichtig uit elkaar. Vervolgens plaats je de injectiespuit met roze en rode inkt in het aangegeven gaatje. Nu kun je alles weer terugzetten in originele staat. Als laatste test je uit of de nieuwe Canon inkt op de goede manier op het papier terecht komt door het maken van een testprint.

Plaats een reactie