bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

Canon PGI 1500XL M 9194B001 magenta / roze / rood cartridge

Interesse in de goedkoopste Canon PGI 1500XL M 9194B001 inktcartridge? Op deze website vind je de betrouwbaarste verkopers voor betaalbare cartridges. Het artikel Canon PGI 1500XL M met de kleur magenta (roze / rood) kun je gebruiken voor perfect ogende kleurenafdrukken. De beste kwaliteit vind je vaak nog binnen de echte merkartikelen van Canon. Heel wat winkels als bijvoorbeeld Inkt-bestellen.nl of Inktweb.nl hanteren ook hele goede huismerk-patronen. De verkoopprijs is erg interessant, je krijgt meer inkt en de printkwaliteit is vergelijkbaar.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieCartridge
Geschatte verkoopprijs€14,25
Huismerk vanafprijs€7,13
MerkCanon
ArtikelCanon PGI 1500XL M
Seriecode9194B001
Kleurenmagenta
Volume (ml)12 milliliter
Printcapaciteit780 prints
EANonbekend

Goedkoopste Canon PGI 1500XL M 9194B001 inkt kopen juni 2024

Het volume (ml) van de 9194B001 cartridge is 12 milliliter. De intensiteit is 780 prints. Originele merkcartridges koop je het beste online. Dat kan daar veel voordelige in vergelijking met kleine winkels. replacedirect of Goedkoopprinten.nl zijn erkende verkooppunten waar jij kunt zoeken naar originele Canon inktcartridges. Ze hebben over een ruim assortiment en je kunt er terecht voor hulp bij storingen. In de basis voorzien ze ook in een goed huismerk.

 • Inkt deals bestel je online bij webwinkels zoals Go4inkt & Staples.
 • Originele 9194B001 inktcartridges haal je in huis vanaf €14,25.
 • Canon imitatie inkt heeft erg veel voordelen. De kwaliteit is nagenoeg gelijk.
 • Ga voor een XL-cartridge met extra volume of multipacks (voordeelverpakkingen) en neem geen losse modellen. Het maken van een printje is dan aantrekkelijker.
 • Onze tips om goedkoper te printen: stel de printer automatisch in op dubbelzijdig printen, profiteer van de verschillende zuinige eco-opties (denk dan aan conceptmodus) of kies een zuinig lettertype zoals Ryman Eco of Baskerville Old Face.
 • Via onze vergelijker vergelijk je erkende winkels waar je eenvoudig 9194B001 cartridge aanbiedingen kan scoren.

Prijzen Canon PGI 1500XL M 9194B001 magenta / roze / rood vergelijken
Canon inktcartridges zijn best prijzig. Dit type roze en rode inktcartridge kost in de winkel al snel €15,68. Bij de inktshops is het goedkoper en kost het om en nabij de €14,25. De meest betaalbare optie is alternatieve huismerk inkt. Daarvoor moet je denken aan €7,13. Lees meer over voordelen en gevaren van huismerk cartridges. Onze tip is om – indien verkrijgbaar – een voordeelverpakking te bestellen.

ProductPrijs
Canon PGI 1500XL M originele inkt€14,25
Canon PGI 1500XL M multipack (merkcartridge)€28,50
Canon PGI 1500XL M huismerk inkt * €7,13
Canon PGI 1500XL M huismerk duopack * €14,25
Tabel met de geschatte prijzen van de 9194B001 cartridge (roze / rood) in juni 2024. * Let op: huismerkproducten bevatten meer inkt, prijs is omgerekend naar inhoud originele cartridge.

Bij welke shops kan ik de inktpatronen van Canon bestellen?

Gemakkelijk Canon PGI 1500XL M 9194B001 inkt kopen? Deze cartridge (en eigen-merk alternatieven) zijn goed verkrijgbaar. Zowel bij online aanbieders als bij kantoorspeciaalzaken. Belangrijk: kies voor een inkt-speciaalzaak op internet. Deze winkels bieden altijd ondersteuning, kunnen snel thuisbezorgen en leveren bovendien een voortreffelijk huismerk.

 • Regionale winkels: Albert Heijn, Handyman, Bruna, Action, Kruidvat, Jumbo, Media Markt, Expert.
 • Grote webwinkels als Blokker, Fonq, Bol.com, Amazon, Ebay, Coolblue breiden het inktaanbod ook in rap tempo uit.
 • De grote inktwebshops als Printabout.nl, Inktweb.nl, Inkt.nl, Sneltoner.nl, Alleeninkt.nl, 123inkt.nl onderscheiden zich met hun aanbod, bieden de beste service en hebben dikwijls aantrekkelijke aanbiedingen.
canon-pgi-1500xl-m-9194b001-magenta-roze-rood-inktcartridge

Originele roze en rode 9194B001 inkt van Canon bestellen via internet

Is voor jou printen in hoge kwaliteit belangrijk? De Canon PGI 1500XL M originele roze en rode inktcartridge is dan de beste keuze. Deze cartridges worden gemaakt door Canon en je bent verzekerd van de beste afdruk. De inktpatronen doen wat ze moeten doen en je wordt niet lastig gevallen met hinderlijke foutcodes. De beste optie als je een hoge afdrukkwaliteit wilt en niet van gepruts houdt.

 • Originele cartridges van Canon leveren de mooiste printjes.
 • Je blijft gewoon recht hebben op je garantie.
 • Geen irritante storingen of foutmeldingen. Printen werkt altijd.
 • Het grootste nadeel van originele cartridges is dat het nogal duur is (gemiddeld €14,25).

Canon PGI 1500XL M huismerk alternatieven

Wil je lagere printkosten? Bestel dan eens klooninkt van een ander merk. Het 9194B001 huismerk alternatief biedt een verrassend goede kwaliteit en is soms wel de helft zo goedkoop. Dit heeft te maken met een lagere prijs van de cartridge en doordat deze producten tot de rand gevuld worden met inkt. Meer inkt voor minder geld. De beste koop als je vooral goedkoop wilt printen.

 • Canon PGI 1500XL M 9194B001 magenta / roze / rood huismerk inktcartridges zijn tot wel 60% voordeliger.
 • Dit komt vooral door het feit dat er veel meer inkt in het patroon zit ten opzichte van originele producten.
 • De printkwaliteit is vergelijkbaar (zeker als je vaak in zwart-wit print).
 • De negatieve kant van namaak inkt is dat je ongemak kunt ervaren door foutmeldingen of storingen.

Mogelijke problemen bij het vervangen van de cartridges

Heb je inmiddels de magenta inkt van Canon geplaatst maar lukt het nog niet om een printje te maken? In de onderstaande tabel vind je de meest gangbare printproblemen met daarbij een workaround.

ProbleemOplossing
Foutmelding: cartridge is leeg.Soms gebeurt dit bij klooninkt. Negeer de melding en probeer gewoon te printen.
Foutmelding: ontbrekende cartridge.Loop nog eens na of je het dopje / plastic verwijderd hebt en check of de metalen contactpunten goed schoon zijn.
Slecht kwaliteit drukwerk (vage letters en strepen).Achterhaal of de cartridges goed in de houders zitten en gebruik de periodieke onderhoudsfunctie.
De printkop is uitgedroogd.Kijk binnen het printmenu naar een reinigingsprogramma voor correcte printkop functionaliteiten. Het is ook een idee om minimaal elke 7 dagen iets te printen (testpagina).
De cartridge lekt inkt.Stop de afdruktaak, haal voorzichtig de cartridges uit het apparaat en maak alles grondig schoon. Plaats altijd een nieuw product.
De meest voorkomende printproblemen met de Canon PGI 1500XL M 9194B001 inkt.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Wat is prijs van de Canon PGI 1500XL M inktcartridge ?
De verkoopprijs van de Canon PGI 1500XL M 9194B001 met de kleur magenta (roze / rood) cartridge is om en nabij de €11,78 excl. de btw (€14,25 inclusief de btw). Als je een multipack / voordeelverpakking wenst moet je denken aan €28,50. Dankzij een huismerk cartridge met de code 9194B001 kan je nog meer besparen. De gemiddelde prijs van deze huismerk-cartridges ligt lager (+/- €7,13) en het aantal printjes ligt hoger (meer milliliters).

De cartridge wordt niet herkend, wat is het stappenplan?
Soms gebeurt het dat een nieuw patroon niet meteen werkt. Wij adviseren om eerst de volgende zaken te checken: Kijk of de patronen op de juiste manier vastgemaakt zijn, en onderzoek of je het lipje los hebt gemaakt. Onderzoek de printersoftware of kies voor een totale fabrieksinstellingen reset. Veeg de contactpunten schoon met een droge doek en laat de printer het reinigingsprogramma uitvoeren.

Is een Canon PGI 1500XL M huismerk alternatief een goede keuze?
Het huismerk 9194B001 alternatief bestellen is over het algemeen erg aantrekkelijk. Namaak inkt is tot wel 60% goedkoper dan merkinkt. De winkelprijs is voordeliger en de cartridges zijn gevuld met meer inkt. De kwaliteit van de prints is vrijwel hetzelfde. Houd er wel rekening mee dat je soms te maken hebt met storingen of foutmeldingen. Dergelijke foutcodes kan je doorgaans gemakkelijk verhelpen.

Voor een voordelige prijs de Canon PGI 1500XL M 9194B001 inktcartridge navullen?
Een cartridge bijvullen is niet eenvoudig, maar wel mogelijk. Om dat te doen kan je aan de slag met een een navulset die speciaal bedoeld is voor het Canon inktpatroon. Op internet zijn hiervoor handleidingen te vinden: Haal de cartridge voorzichtig uit elkaar. Daarna injecteer je de roze en rode inkt in het gaatje zoals aangegeven. Nu kan je het product opnieuw vastklikken. Ter controle check je of de vernieuwde Canon inkt juist op het papier gespoten wordt door een testprint te doen.

Plaats een reactie