bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

Canon PFI 306MBK 6656B001 mat zwart / matt black cartridge

Wil jij ook de goedkoopste Canon PFI 306MBK 6656B001 inktcartridge? Via onze vergelijk-tool helpen wij jou aan een overzicht met goede printwinkels voor voordelige cartridges. De Canon PFI 306MBK met kleurcode mat zwart (matt black) is uitermate geschikt voor al jouw basic zwart-wit printjes. De hoogste afdrukkwaliteit haal je doorgaans met “echte” cartridges van Canon. Meerdere shops als o.a. Inktbaas.nl of Inktweb.nl bezorgen ook hele goede huismerk-patronen. De verkoopprijs is erg interessant, ze hebben doorgaans meer milliliters en de afdrukkwaliteit is erg goed.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieCartridge
Vanafprijs€142,50
Huismerk verkoopprijs€71,25
MerkCanon
SoortCanon PFI 306MBK
Seriecode6656B001
Kleur beschrijvingmat zwart
Inhoud (ml)330 milliliter
Printomvangonbekend
EAN4960999910215

Goedkoopste Canon PFI 306MBK 6656B001 inkt kopen juni 2024

Het volume (ml) van de 6656B001 cartridge is 330 milliliter. Het printvermogen is onbekend. Je originele merkcartridges zijn online goed verkrijgbaar. Dit is stukken voordeliger dan bij een regionale speciaalzaak. Inkt.nl en Staples zijn erkende verkooppunten voor het aanschaffen van originele Canon inktcartridges. Ze beschikken over heel veel verschillende producten en geven advies / service. Meestal voorzien ze ook in een prima huismerk.

 • De voordeligste inkt koop je via internet bij webshops als printershop & Vikingdirect.nl.
 • Originele 6656B001 inktcartridges koop je vanaf €142,50.
 • Canon imitatie inkt heeft erg veel voordelen. De kwaliteit is gewoon erg goed.
 • Bestel een cartridge met extra veel inkt (XL) of multipacks (voordeelverpakkingen) en neem geen losse modellen. De prijs per afdruk wordt dan lager.
 • Wat je ook kunt doen om goedkoper te printen: druk dubbelzijdig af, benut de verschillende eco-functies van jouw printer (bijv. snel-modus) of overweeg een lettertype als Ecofont Sans of Brush Script.
 • Via inktaanbieding.nl vind je de directe links naar bekende verkooppunten waar je voordelig en snel 6656B001 cartridge aanbiedingen kan kopen.

Prijzen Canon PFI 306MBK 6656B001 mat zwart / matt black vergelijken
Canon inktcartridges zijn nu eenmaal niet goedkoop. Dit soort zwarte inktcartridge kent een vanafprijs van €156,75. Via internet is het goedkoper. Daar kost het zo’n €142,50. De gunstige optie is het huismerk. Deze is er omgerekend al voor €71,25. Ook interessant: besparen dankzij huismerk inkt. Met voordeelverpakkingen kan je fors extra besparen.

ProductPrijs
Canon PFI 306MBK originele inkt€142,50
Canon PFI 306MBK multipack (merkcartridge)€285,00
Canon PFI 306MBK huismerk inkt * €71,25
Canon PFI 306MBK huismerk duopack * €142,50
Prijstabel voor de 6656B001 cartridge (matt black) in juni 2024. * Let op: deze prijzen komen tot stand als een afgeleide van het volume originele cartridge.

Hoe en waar kan ik inktpatronen van Canon verkrijgen?

Direkt Canon PFI 306MBK 6656B001 inkt bestellen? Dit type cartridge (en huismerk alternatieven) hebben veel shops in hun assortiment. Zowel via webshops als bij kantoorwinkels. Kooptip: bestel bij een inkt-speciaalzaak op internet. Deze winkels bieden de beste service, de meeste voorraad en verstrekken tevens een uitmuntend huismerk.

 • Winkels in de regio: Hema, Bruna, Handyman, Albert Heijn, Jumbo, Primera, Media Markt, Expert.
 • Grote platformen als Bol.com, Blokker, Coolblue, Wehkamp, Amazon, Fonq hebben doorgaans ook een grote voorraad.
 • De grote inktspecialisten als Printabout.nl, Alleeninkt.nl, 123inkt.nl, Inkt.nl, Inktwereld.nl, Sneltoner.nl hebben een eigen magazijn met voorraad, bieden de beste zoekfunctie en hebben dikwijls aantrekkelijke aanbiedingen.
canon-pfi-306mbk-6656b001-mat-zwart-matt-black-inktcartridge

Originele zwarte 6656B001 inkt van Canon bestellen via internet

Wil jij de beste kwaliteit inkt? De Canon PFI 306MBK originele zwarte inktcartridge is dat een goede koop. Deze cartridges worden geproduceerd door Canon en leveren uiteindelijk de mooiste printjes. Deze cartridges werken altijd na plaatsing en je hebt geen last van lastige foutmeldingen. Onze aanbeveling als je een hoge afdrukkwaliteit wilt en geen irritaties wilt.

 • Originele inktpatronen van Canon leveren de mooiste printjes.
 • Geen risico dat garantie op printer vervalt.
 • Geen lastige errors of foutcodes. Meteen printen na plaatsing.
 • Het ongunstige van merkcartridges is dat het nogal duur is (gemiddeld genomen €142,50).

Canon PFI 306MBK huismerk alternatieven

Wil je goedkoper afdrukken? Kies dan voor klooninkt van derden. Het 6656B001 huismerk alternatief biedt een verrassend goede kwaliteit en is tot wel de helft zo goedkoop. Je bespaart door een lagere verkoopprijs en omdat deze cartridges meer inkt bevatten. Meer inkt voor een betere prijs. Een aanrader als kwaliteit van ondergeschikt belang is.

 • Canon PFI 306MBK 6656B001 mat zwart / matt black huismerk inktcartridges zijn tot wel 60% goedkoper dan originele producten.
 • De belangrijkste reden hiervan is dat ze meer volume inkt bevatten in vergelijking met inkt van het merk zelf.
 • De afdrukkwaliteit is verrassend goed (vooral gewone prints met enkel tekst).
 • Een minpunt van budget inkt is dat je last hebt van errors of foutcodes.

Problemen bij het vervangen van je cartridges

Heb je inmiddels de mat zwart inkt van Canon geplaatst maar kan je niet afdrukken? In de bijgaande tabel vind je de meest bekende inktproblemen met daarbij een workaround.

ProbleemOplossing
Foutmelding: cartridge is niet compatible.Komt soms voor bij klooninkt. Klik op “doorgaan” en probeer een testafdruk te maken .
Geen cartridge gevonden.Check of je het beschermingsmateriaal los hebt gemaakt en check of de metalen contactpunten goed schoon zijn.
Slecht kwaliteit drukwerk (vage letters en strepen).Ga eerst na of de cartridges juist geplaatst zijn en start het onderhoudsprogramma op.
De printkop is uitgedroogd.Kijk binnen het printmenu naar een reinigingsprogramma om zo de printkop te reinigen. Het is nog verstandiger om de testpagina maandelijks af te drukken.
De cartridge lekt inkt.Zet de printer uit, haal alle cartridge uit de printer en maak alles direct goed schoon. Tip: Uitsluitend nieuwe patronen gebruiken.
Gangbare afdrukproblemen in relatie tot Canon PFI 306MBK 6656B001 inkt.

FAQ met veelgestelde vragen

Wat is de adviesprijs van de Canon PFI 306MBK inktcartridge ?
De huidige kostprijs van de Canon PFI 306MBK 6656B001 met kleurcode mat zwart (matt black) cartridge is standaard zo’n €117,77 excl. btw (wat neerkomt op €142,50 inclusief btw). Wanneer je een multipack of duoverpakking kiest betaal je ongeveer €285,00. Dankzij een huismerk cartridge met het nummer 6656B001 kan je fors besparen. De aanschafprijs van een huismerk-cartridge ligt lager (+/- €71,25) en het aantal printjes ligt hoger (meer inhoud).

Ik krijg een melding van een ontbrekende cartridge, wat kan ik doen?
Soms gebeurt het dat een nieuwe inktcartridge het niet doet. Loop eerst de volgende punten eens na: Kijk of de patronen op de juiste manier vastgemaakt zijn, en onderzoek of je het dopje / plastic juist verwijderd hebt. Kijk of de printersoftware up-to-date is en reset eventueel de printer naar de fabrieksinstellingen. Maak de cartridge schoon en onderzoek de printkop.

Is een Canon PFI 306MBK huismerk alternatief kopen een goed idee?
Een huismerk 6656B001 alternatief bestellen is een veel gevallen niet verkeerd. Namaak inkt is plus minus 50% goedkoper in vergelijking met merk-inkt. De aanschafprijs is lager en deze inktpatronen zijn gevuld met meer inkt. De afdrukkwaliteit is praktisch dezelfde. Het grootste nadeel is dat je wordt geconfronteerd met errors of foutcodes. Dit kan je veelal eenvoudig herstellen.

Kan ik de Canon PFI 306MBK 6656B001 inktcartridge navullen?
Een inktcartridge bijvullen kan je ook helemaal zelf. Voor deze handeling werk je met een unieke navul inkt set die past bij het Canon inktpatroon. Op internet is ondersteunende informatie te vinden: Haal de cartridge voorzichtig uit elkaar. Nu spuit je de zwarte inkt in het inktpatroon. Daarna kun je alles weer in elkaar zetten. Tenslotte test je of de nieuwe Canon inkt juist op het papier gespoten wordt door het starten van een testprint.

Plaats een reactie