bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

Canon PFI 703MBK 2962B001 mat zwart / matt black cartridge

Bestel jij ook uitsluitend de goedkoopste Canon PFI 703MBK 2962B001 inktcartridge? Op Inktaanbieding.nl vergelijk je erkende webshops voor verrassend voordelige cartridges. Artikel Canon PFI 703MBK met kleuromschrijving mat zwart (matt black) is relevant voor het printen van documenten in hoogwaardige kwaliteit. Het meest voor de hand liggend zijn de echte merkartikelen van Canon. Meerdere leveranciers als bijvoorbeeld Inktdiscount.nl of replacedirect bieden ook een gigantisch aanbod huismerken. De prijs ligt een stuk lager, ze zijn beter gevuld (hogere inhoud) en de afdrukkwaliteit is erg goed.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieCartridge
Gemiddelde verkoopprijs€209,50
Huismerk tarieven€104,75
MerkCanon
SoortCanon PFI 703MBK
Productnummer2962B001
Kleur omschrijvingmat zwart
Inhoud (ml)700 milliliter
Printcapaciteitonbekend
EAN-nummer4960999579962

Goedkoopste Canon PFI 703MBK 2962B001 inkt kopen juni 2024

Het volume (ml) van de 2962B001 cartridge is 700 milliliter. De capaciteit is onbekend. Originele merkcartridges koop je het beste online. Je krijgt het dan veel gunstiger dan bij een plaatselijke verkoper. Inkt.nl of Handyman.nl zijn erkende verkooppunten waar je eenvoudig kunt zoeken naar originele Canon inktcartridges. Ze bieden een gigantisch aanbod en geven extra ondersteuning. Over het algemeen verkopen ze ook een aantrekkelijk huismerk.

 • Aanbiedingen met inkt is aan te schaffen bij verkopers als inktcartridge store of Inktdiscount.nl.
 • Originele 2962B001 inktcartridges hebben een vanafprijs van +/- €209,50.
 • Canon imitatie inkt is de helft zo goedkoop. De kwaliteit van de printjes doet nauwelijks onder.
 • Bestel een cartridge met extra veel inkt (XL) of voordeelverpakkingen (multipacks) i.p.v. enkele verpakkingen. Per printje is dat goedkoper.
 • Wat je ook kunt doen om goedkoper te printen: stel de printer in op “zwart-wit”, maak gebruik van de juiste eco-printinstellingen (alsmilieuvriendelijk) & overweeg een lettertype als Ryman Eco & Times New Roman.
 • Via onze vergelijker klik je eenvoudig door naar betrouwbare winkels waar je de beste 2962B001 cartridge aanbiedingen kan vinden.

Prijzen Canon PFI 703MBK 2962B001 mat zwart / matt black vergelijken
Canon inktcartridges zijn best prijzig. Deze specifieke zwarte inktcartridge ligt in de schappen voor c.a. €230,45. Bij de inktshops is het goedkoper en kost het zo’n €209,50. De beste optie is alternatieve huismerk inkt. Deze koop je al vanaf €104,75. Lees ook het gedeelte over het hoe en waarom van huismerk-inkt. Is er een voordeelverpakking, kies dan altijd voor die keuze.

ProductPrijs
Canon PFI 703MBK originele inkt€209,50
Canon PFI 703MBK multipack (merkcartridge)€419,00
Canon PFI 703MBK huismerk inkt * €104,75
Canon PFI 703MBK huismerk duopack * €209,50
Prijsindicatie van de prijs voor een 2962B001 cartridge (matt black) in juni 2024. * Belangrijk: prijs is omgerekend naar inhoud van originele cartridge.

Bij welke (web)winkels kan ik inktpatronen van Canon bestellen?

Meteen Canon PFI 703MBK 2962B001 inkt bestellen? Dit type inkt (en eigen-merk alternatieven) zijn doorgaans goed voorradig. Zowel via online shops als bij kantoorwinkels. Advies van de specialist: koop altijd bij een online inktspeciaalzaak. Deze bedrijven bieden top-service, hebben de snelste levertijd en verstrekken doorgaans een heel behoorlijk huismerk.

 • Lokale winkels: Action, Bruna, Albert Heijn, Handyman, Jumbo, Expert, Kruidvat, Primera.
 • Landelijke winkels als Ebay, Amazon, Wehkamp, Blokker, Bol.com, Coolblue bieden ook steeds meer merken en series aan.
 • De grote inktwebshops als Sneltoner.nl, Inktweb.nl, Printabout.nl, Alleeninkt.nl, 123inkt.nl, Inktwereld.nl kunnen snel uit voorraad leveren, hebben een handige zoektool en hebben vaak de scherpste prijs.
canon-pfi-703mbk-2962b001-mat-zwart-matt-black-inktcartridge

Originele zwarte 2962B001 inkt van Canon bestellen en laten bezorgen

Wil jij afdrukken maken in de hoogste kwaliteit? De Canon PFI 703MBK originele zwarte inktcartridge stelt jou niet teleur. Deze cartridges worden vervaardigd door Canon en bieden de hoogste printkwaliteit. Deze cartridges werken altijd na plaatsing en je krijgt geen lastige foutcodes. De beste optie als je vooral wilt dat de kwaliteit altijd goed is en niet van gepruts houdt.

 • Originele inktpatronen van Canon bieden de beste kwaliteit prints.
 • Geen risico dat garantie op printer vervalt.
 • Geen frustrerende foutcodes en printerstoringen. Meteen printen na plaatsing.
 • Het nadeel van merk cartridges is de relatief hoge prijs (gemiddeld €209,50).

Canon PFI 703MBK huismerk alternatieven

Goedkoper printen? Overweeg in dat geval eens namaak-inkt van derde partijen. Het 2962B001 huismerk alternatief heeft een uitstekende kwaliteit en het is vele malen voordeliger dan merkinkt. Dit heeft te maken met een lagere verkoopprijs en doordat deze producten meer inkt bevatten. Meer inkt voor een betere prijs. Onze aanbeveling als je met name let op de prijs.

 • Canon PFI 703MBK 2962B001 mat zwart / matt black huismerk inktcartridges zijn vele malen goedkoper dan de originele patronen.
 • Dat komt met name omdat er veel meer inkt in het patroon zit vergeleken met inkt van het merk zelf.
 • De kwaliteit van de printjes is bijna net zo goed (vooral gewone prints met enkel tekst).
 • Het ongunstige van huismerk inkt is dat je soms wordt geconfronteerd met storingscodes en foutmeldingen.

Vaak voorkomende problemen bij het vervangen van je cartridges

Heb je onderhand de mat zwart inkt van Canon vervangen maar kan je nog niet printen? In de bijgaande tabel bieden we een overzicht met gangbare issues inclusief een oplossing.

ProbleemOplossing
Foutmelding: cartridge is leeg.Gebeurt vaak bij klooninkt. Klik de foutmelding weg want meestal kan je gewoon printen.
Geen cartridge gedetecteerd.Check of je het plasticje weg hebt gehaald en maak eventueel vuil op de contactpunten schoon.
Onleesbaar drukwerk (vage strepen en vlekken).Achterhaal of de cartridges goed in de houders zitten en selecteer het onderhoudsprogramma.
De inkt is uitgedroogd.Selecteer het reinigingsprogramma voor een juiste printkop werking. Het is nog verstandiger om even elke week een testafdrukje te doen.
De printer lekt inkt.Breek de afdruktaak af, onttrek de cartridge en maak alles direct schoon. Stuur het defecte product retour.
Alledaagse problemen aangaande Canon PFI 703MBK 2962B001 inkt.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Hoeveel betaal ik voor een Canon PFI 703MBK inktcartridge ?
De gemiddelde kostprijs van de Canon PFI 703MBK 2962B001 met de kleur mat zwart (matt black) cartridge is standaard zo’n €173,14 excl. btw (dat is €209,50 inclusief de btw). Op het moment dat je een voordeelverpakking / duopack koopt liggen de kosten op zo’n €419,00. Dankzij een huismerk cartridge met de code 2962B001 betaal je een veel lagere prijs. De aanschafprijs van een huismerk-cartridge ligt lager (+/- €104,75) en hiermee kan veel meer geprint worden (meer milliliters).

Mijn printer herkent de inktcartridge niet, wat is de oplossing?
Soms gebeurt het dat een gloednieuwe inktcartridge weigert. Loop eerst de volgende punten eens na: Check of de patronen wel goed vastzitten, en kijk of je het kapje verwijderd hebt. Installeer de nieuwste printersoftware of kies voor een totale fabrieksinstellingen reset. Neem de cartridge af met een pluisvrije doek en kies voor het reinigingsprogramma.

Is het Canon PFI 703MBK huismerk alternatief slim?
Het huismerk 2962B001 alternatief inkopen is in de regel een goed idee. Namaak inkt is plus minus 65% goedkoper in vergelijking met originele producten. De kostprijs is lager en deze cartridges bevatten meer ML inkt. De kwaliteit van de afdrukken doet nauwelijks onder. Houd er wel rekening mee dat je eventueel last kan krijgen van storingscodes en foutmeldingen. Zulke storingen kan je doorgaans snel herstellen.

Kan ik de Canon PFI 703MBK 2962B001 inktcartridge navullen?
Een inktpatroon bijvullen raden we alleen aan voor gevorderden. Voor dit klusje kies je voor een navulset die speciaal bedoeld is voor het Canon inktpatroon. Op o.a. Youtube en kluswebsites is ondersteunende informatie te vinden: Verwijder het label aan de bovenkant van de cartridge. Daarna spuit je de zwarte inkt in het gaatje zoals aangegeven. Afsluitend mag je het product in elkaar klikken. Als afronding check je of de nieuwe Canon inkt op de juiste manier werkt door een testprint te doen.

Plaats een reactie