bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

Canon PFI 103MBK 2211B001 mat zwart / matt black cartridge

Interesse in de goedkoopste Canon PFI 103MBK 2211B001 inktcartridge? Op deze webpagina bekijk je erkende leveranciers voor extra voordelige cartridges. Het artikel Canon PFI 103MBK met de kleur mat zwart (matt black) kan jij toepassen voor al jouw basic zwart-wit printjes. Het meest voor de hand liggend zijn de verschillende merkartikelen van Canon. Velerlei winkels als o.a. Inkt-bestellen.nl en coolblue.nl verkopen ook hele goede huismerk-patronen. De verkoopprijs is erg interessant, ze zijn beter gevuld (hogere inhoud) en de kwaliteit van de printjes doet nauwelijks onder.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieCartridge
Vanafprijs€64,50
Huismerk verkoopprijs€32,25
LeverancierCanon
SoortCanon PFI 103MBK
Serienummer2211B001
Kleurcodemat zwart
Volume (ml)130 milliliter
Intensiteitonbekend
EAN4960999487137

Goedkoopste Canon PFI 103MBK 2211B001 inkt bestellen juni 2024

De inhoud (ml) van de 2211B001 cartridge is 130 milliliter. De intensiteit is onbekend. Je kunt deze originele merkcartridges gemakkelijk thuis laten bezorgen. Dit kan daar stukken voordeliger dan bij een regionale speciaalzaak. Go4inkt of printerinktshop.nl zijn goede adressen waar men terecht kan voor originele Canon inktcartridges. Ze beschikken over een groot aanbod en je kunt er terecht voor hulp bij storingen. In de basis hanteren zij ook een voordelig huismerk.

 • De voordeligste inkt koop je via internet bij verkooppunten zoals Inkt.nl en Totaalinkt.shop .
 • Originele 2211B001 inktcartridges haal je in huis vanaf €64,50.
 • Canon imitatie inkt is een stuk goedkoper. De kwaliteit is gewoon erg goed.
 • Zoek naar een XL-cartridge met extra capaciteit of een multipack (voordeelverpakking) en bestel de individuele kleuren niet los. Dat maakt het printen voordeliger.
 • Onze tips om goedkoper te printen: print zoveel mogelijk in het zwart of grijswaarden, ga aan de slag met de verschillende zuinige eco-printerinstellingen (zoals eco-stand) of kies milieuvriendelijke lettertypes zoals Century Gothic of Calibri.
 • Op Inktaanbieding.nl vergelijk je goede winkels waar je moeiteloos 2211B001 cartridge aanbiedingen kan kopen.

Prijzen Canon PFI 103MBK 2211B001 mat zwart / matt black vergelijken
Canon inktcartridges kunnen best duur zijn. Deze zwarte inktcartridge kost in de winkel al snel €70,95. In de webshops is dat voordeliger en ligt de verkoopprijs rond de €64,50. De goedkoopste optie is het eigen huismerk. Deze kosten komen neer op zo’n €32,25. Bekijk de details over voordelen en gevaren van huismerk cartridges. Onze tip is om – indien verkrijgbaar – een voordeelverpakking te bestellen.

ProductPrijs
Canon PFI 103MBK originele inkt€64,50
Canon PFI 103MBK multipack (merkcartridge)€129,00
Canon PFI 103MBK huismerk inkt * €32,25
Canon PFI 103MBK huismerk duopack * €64,50
Prijsindicatie van de prijs voor een 2211B001 cartridge (matt black) in juni 2024. * Voorwaarden: prijs omgerekend naar aantal milliliter inkt.

Hoe en waar kan ik inktpatronen van Canon inkopen?

Meteen Canon PFI 103MBK 2211B001 inkt bestellen? Deze inkt of een budget huismerk alternatief bieden veel winkels aan. Zowel online als bij kantoorwinkels. Tip van onze medewerkers: bezoek een een inkt-speciaalzaak op internet. Dergelijke aanbieders bieden top-service, kunnen uit eigen magazijn leveren en verstrekken vaak een heel behoorlijk huismerk.

 • Retailers: Bruna, Action, Hema, Handyman, Media Markt, Expert, Primera, Kruidvat.
 • Bekende webshops als Amazon, Blokker, Fonq, Ebay, Bol.com, Coolblue hebben doorgaans ook een grote voorraad.
 • Echte inktwebshops als Inkt.nl, Sneltoner.nl, Inktwereld.nl, Printabout.nl, Alleeninkt.nl, Inktweb.nl onderscheiden zich met hun aanbod, hebben een gebruiksvriendelijke zoekfunctionaliteit en zijn het scherpst qua prijs.
canon-pfi-103mbk-2211b001-mat-zwart-matt-black-inktcartridge

Originele zwarte 2211B001 inkt van Canon kopen en laten bezorgen

Wil jij gewoon de beste inkt? De Canon PFI 103MBK originele zwarte inktcartridge is dan de beste keuze. De cartridges zijn afkomstig van Canon en leveren uiteindelijk de mooiste printjes. Deze doen wat ze moeten doen en je voorkomt frustrerende storing en meldingen. Onze aanbeveling als je wilt printen in hoge kwaliteit en geen irritaties wilt.

 • Originele inktcartridges van Canon leveren de mooiste printjes.
 • De garantie op de printer gaat niet verloren.
 • Geen lastige foutcodes en printerstoringen. Meteen printen na plaatsing.
 • De schaduwkant van originele cartridges is de hoge prijs (gemiddeld genomen €64,50).

Canon PFI 103MBK huismerk alternatieven

Minder uitgeven aan printen? Overweeg in dat geval eens imitatie inkt van een ander merk. Het 2211B001 huismerk alternatief komt vaak bijna net zo goed uit de tests en het is vele malen voordeliger dan merkinkt. Deze besparing is mogelijk dankzij cartridges die simpelweg goedkoper zijn en omdat de inktpatronen wél helemaal gevuld worden. Een goed gevulde cartridge tegen de scherpste prijs. De beste koop als je vooral goedkoop wilt kunnen printen.

 • Canon PFI 103MBK 2211B001 mat zwart / matt black huismerk inktcartridges zijn tot wel 70% goedkoper ten opzichte van de originele inkt.
 • Dit komt vooral door het feit dat huismerkproducten meer inkt bevatten ten opzichte van originele merkinkt.
 • De kwaliteit van de afdrukken is prima (zeker in zwart-wit).
 • Een minpunt van klooninkt is dat je ongemak kunt ervaren door foutmeldingen.

Vaak voorkomende problemen bij het vervangen van je cartridges

Heb je de mat zwart inkt van Canon verwisseld maar krijg je nog steeds errors of foutmeldingen? In de volgende tabel bekijk je gangbare cartridge problemen incl. tips die je kunt proberen.

ProbleemOplossing
Foutmelding: probleem met cartridge.Dit kan voorkomen bij huismerk-inkt. Negeer de melding en probeer gewoon te printen.
Cartridge wordt niet herkend.Controleer of je het stukje tape verwijderd hebt en gebruik een droog doekje om de cartridge schoon te maken.
Vage vlekken en strepen op de afdruk.Kijk allereerst of de cartridges goed vast zitten en gebruik de periodieke onderhoudsfunctie.
Last van opgedroogde inkt.Start handmatig het reinigingsprogramma op voor een juiste printkop werking. Een voordeliger alternatief is om wekelijks een (testpagina) afdruk te maken.
Lekkende inktcartridges.Wacht met het afdrukken, klik de cartridge uit de gleuven en maak alles grondig schoon. Gebruik het oude patroon niet weer opnieuw.
Alledaagse cartridge problemen met betrekking tot Canon PFI 103MBK 2211B001 inkt.

FAQ (veelgestelde vragen)

Wat is de adviesprijs van de Canon PFI 103MBK inktcartridge ?
De kostprijs van een Canon PFI 103MBK 2211B001 bedoeld voor de kleur mat zwart (matt black) cartridge is standaard zo’n €53,31 excl. de btw (dus €64,50 inclusief de btw). Als je een voordeelverpakking of multipack neemt betaal je uiteindelijk zo’n €129,00. Door te kiezen voor een een huismerk cartridge met het nummer 2211B001 kan je nog meer besparen. De winkelprijs van dit soort huismerk-cartridges is goedkoper (+/- €32,25) en je kunt er veel meer printjes mee maken (meer ml).

De cartridge wordt niet herkend, wat is het stappenplan?
Er zijn situaties bekend waarbij een net nieuw patroon niet meteen werkt. Wij adviseren om eerst de volgende zaken te checken: loop de patronen in de printer na, en controleer of je het ontluchtingslabel los hebt gemaakt. Update de printersoftware of reset de printer naar fabriek-instellingen. Veeg de contactpunten schoon met een droge doek en reinig de printkop met het programma.

Is een Canon PFI 103MBK huismerk alternatief interessant?
Een huismerk 2211B001 alternatief kiezen is een veel gevallen lucratief. Namaak inkt in om en nabij de 50% goedkoper in verhouding tot inkt van het merk zelf. De winkelprijs is lager en deze cartridges bevatten meer inkt. De kwaliteit van de prints gaat er amper op achteruit. Het grootste nadeel is dat je eventueel last kan krijgen van foutmeldingen. Dit soort storingen kan je doorgaans gemakkelijk herstellen.

Kan ik goedkoop zelf de Canon PFI 103MBK 2211B001 inktcartridge navullen?
Het bijvullen van een inktcartridge kan je eventueel ook zelf doen. Hiervoor neem je een unieke navul inkt set die past bij het Canon inktpatroon. Online kan je er stap-voor-stap mee aan de slag: Start met het verwijderen van het omhulsel. Daarop volgend injecteer je de zwarte inkt in een zelfgemaakt gat in het patroon. Als dat gelukt is kun je alles weer opnieuw assembleren. Nadien probeer je of de vernieuwde Canon inkt goed werkt door een testprintje te maken.

Plaats een reactie