bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

Canon PFI 101MBK 0882B001 mat zwart / matt black cartridge

Bestel jij ook uitsluitend de goedkoopste Canon PFI 101MBK 0882B001 inktcartridge? Op deze webpagina helpen wij jou aan een overzicht met erkende printshops voor goedkope cartridges. Artikel Canon PFI 101MBK met de kleur mat zwart (matt black) biedt uitkomst voor het printen van documenten in hoogwaardige kwaliteit. De beste kwaliteit vind je vaak nog binnen de merkproducten van Canon. Diverse webshops zoals Inktbaas.nl & Inktshop.nl verstrekken ook uitstekende huismerk-artikelen. De prijs is vele malen lager, je krijgt meer inkt en de printkwaliteit is vergelijkbaar.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieCartridge
Gemiddelde verkoopprijs€64,50
Huismerk vanafprijs€32,25
LeverancierCanon
ModelCanon PFI 101MBK
Artikelnummer0882B001
Officiële kleurmat zwart
Hoeveelheid (ml)130 milliliter
Capaciteitonbekend
EAN-nummer4960999299655

Goedkoopste Canon PFI 101MBK 0882B001 inkt bestellen juni 2024

De hoeveelheid (ml) van de 0882B001 cartridge is 130 milliliter. De printomvang is onbekend. Je originele merkcartridges zijn online goed verkrijgbaar. Je bestelt het dan financieel interessanter dan bij een regionale speciaalzaak. printershop of Inkt-bestellen.nl zijn suggesties voor het plaatsen van een bestelling van originele Canon inktcartridges. Ze hebben een gigantisch aanbod en geven extra ondersteuning. Over het algemeen voeren ze ook een voordelig huismerk.

 • De beste inkt koop je via internet bij verkooppunten zoals Inktshop.nl & Inktdiscount.nl.
 • Originele 0882B001 inktcartridges laat je al thuisbezorgen voor €64,50.
 • Canon imitatie inkt is tot wel 50% goedkoper. De afdrukkwaliteit is vrijwel hetzelfde.
 • Kies voor een cartridge met meer inhoud (XL) of multipacks (voordeelverpakkingen) in plaats van losse kleuren. De prijs per afdruk wordt dan lager.
 • Instructies om goedkoper te printen: probeer zoveel als het kan zwart-wit te printen, test de diverse eco-printinstellingen (onder ander eco-modus) en probeer lettertypes zoals Ecofont Sans & Brush Script.
 • Via ons platform vergelijk je geschikte verkopers waar je de beste 0882B001 cartridge aanbiedingen kunt bestellen.

Prijzen Canon PFI 101MBK 0882B001 mat zwart / matt black vergelijken
Canon inktcartridges zijn nu eenmaal niet goedkoop. Dit model zwarte inktcartridge kent een gemiddelde verkoopprijs van €70,95. In de webshops is dat voordeliger en betaal je circa €64,50. De goedkoopste optie is het huismerk (imitatie inkt). Deze is er omgerekend al voor €32,25. Lees ook het gedeelte over de gevaren en risico’s van huismerk inkt. Met voordeelverpakkingen kan je fors extra besparen.

ProductPrijs
Canon PFI 101MBK originele inkt€64,50
Canon PFI 101MBK multipack (merkcartridge)€129,00
Canon PFI 101MBK huismerk inkt * €32,25
Canon PFI 101MBK huismerk duopack * €64,50
Geschatte prijzen van de 0882B001 cartridge (matt black) in juni 2024. * Belangrijk: deze prijzen komen tot stand als een afgeleide van het volume originele cartridge.

Hoe en waar kan ik inktpatronen van Canon aanschaffen?

Snel Canon PFI 101MBK 0882B001 inkt kopen? Dit inktpatroon of een alternatief huismerk zijn uitstekend verkrijgbaar. Zowel via internetwinkels als bij computerwinkels. Ons advies: ga naar een inkt-speciaalzaak op internet. Dit soort aanbieders bieden altijd ondersteuning, kunnen razendsnel bezorgen en hebben tevens een prima huismerk.

 • Winkels in de omgeving: Handyman, Bruna, Hema, Albert Heijn, Primera, Expert, Jumbo, Media Markt.
 • Populaire internetwinkels als Ebay, Coolblue, Wehkamp, Amazon, Blokker, Fonq zetten de laatste jaren ook steeds meer in op inkt.
 • Populaire inktwinkels als Sneltoner.nl, Inktwereld.nl, Alleeninkt.nl, 123inkt.nl, Printabout.nl, Inktweb.nl hebben een uitstekend aanbod, bieden de beste zoekfunctie en stunten regelmatig met hoge kortingen.
canon-pfi-101mbk-0882b001-mat-zwart-matt-black-inktcartridge

Originele zwarte 0882B001 inkt van Canon kopen en laten bezorgen

Zoek jij de hoogste kwaliteit inkt? De Canon PFI 101MBK originele zwarte inktcartridge voorziet hierin. Deze cartridges worden vervaardigd door Canon en zorgen voor de mooiste afdrukken. De inktpatronen doen wat ze moeten doen en je voorkomt irritante storing en meldingen. De beste keuze als je hoge kwaliteit prints wilt en het vooral simpel moet zijn.

 • Originele patronen van Canon zorgen voor het beste resultaat.
 • Je blijft gewoon recht hebben op je garantie.
 • Geen irritante foutcodes. Het doet wat het met doen.
 • Een belangrijk nadeel van de “echte” merk cartridges is dat het nogal duur is (gemiddeld genomen €64,50).

Canon PFI 101MBK huismerk alternatieven

Wil je goedkoper afdrukken? Overweeg in dat geval eens imitatie inkt van derde partijen. Het 0882B001 huismerk alternatief komt vaak bijna net zo goed uit de tests en kan de printkosten doen dalen met wel 60%. Dit heeft te maken met een lagere prijs van de cartridge en doordat deze cartridges tot het absolute maximum worden gevuld met inkt. Meer inkt, lagere kosten dus. De beste koop als je vooral goedkoop wilt kunnen printen.

 • Canon PFI 101MBK 0882B001 mat zwart / matt black huismerk inktcartridges zijn tot wel 50% goedkoper.
 • Dit komt vooral door het feit dat ze meer volume inkt bevatten vergeleken met originele merkinkt.
 • De kwaliteit is bijzonder goed (zeker in zwart-wit).
 • Het grootste nadeel van klooninkt is dat je soms wordt geconfronteerd met storingscodes en foutmeldingen.

Storingen en fouten bij het vervangen van jouw cartridges

Heb je de mat zwart inkt van Canon vervangen maar weigert de printer om af te drukken? In de bijgaande tabel tref je alledaagse issues met daarbij een aantal tips & tricks.

ProbleemOplossing
Foutmelding: de cartridge is beschadigd.Dit kan voorkomen bij klooninkt. Klik het venster weg en hervat de afdruktaak.
Printer herkent cartridge niet.Controleer nog eens of je de beschermingstape hebt weggedaan en controleer of de contactpunten schoon zijn.
Onleesbaar drukwerk (vage strepen en vlekken).Bekijk of de cartridges in de goede gleuven zitten en begin met het standaard onderhoud.
Uitgedroogd inkt in de printer.Overweeg het starten van een reinigingsprogramma voor een goed werkende printkop. Als oplossing raden we aan om de testpagina maandelijks af te drukken.
De cartridge lekt inkt.Stop de afdruktaak, onttrek de cartridge en zorg dat je alles grondig reinigt. Stuur het defecte product retour.
Algemene afdrukproblemen aangaande Canon PFI 101MBK 0882B001 inkt.

Veelgestelde vragen met antwoorden

Hoe duur is de Canon PFI 101MBK inktcartridge ?
De gemiddelde kostprijs van de Canon PFI 101MBK 0882B001 met de kleur mat zwart (matt black) cartridge is standaard zo’n €53,31 excl. btw (dat betekent €64,50 inclusief btw). Zodra je een voordeelverpakking / duopack selecteert liggen de kosten op zo’n €129,00. Dankzij een huismerk cartridge met het serienummer 0882B001 ben je doorgaans voordeliger uit. De adviesprijs van de huismerk-cartridges is voordeliger (+/- €32,25) en ze hebben meer printcapaciteit (meer inhoud).

De cartridge wordt niet gevonden, wat is de oplossing?
Er zijn situaties bekend waarbij een nieuw patroon niet wordt gedetecteerd. Loop eerst de volgende punten eens na: loop de patronen in de printer na, en achterhaal of je het dopje / plastic helemaal hebt verwijderd. Kijk of de printersoftware up-to-date is of reset het apparaat terug naar fabrieksinstellingen. Maak eventueel vuil op de contactpunten schoon en start het reinigingsprogramma.

Is een Canon PFI 101MBK huismerk alternatief slecht voor mijn printer?
Het huismerk 0882B001 alternatief bestellen is een veel gevallen erg aantrekkelijk. Namaak inkt is plus minus 50% goedkoper dan inkt van het merk zelf. Het tarief is aantrekkelijker en deze patronen worden wél volledig gevuld met inkt. De kwaliteit van de afdrukken wordt nauwelijks beïnvloed. Een aandachtspunt is dat er af en toe dingen kunnen voorkomen zoals foutcodes. Dit soort storingen kan je vaak eenvoudig oplossen.

Hoe werkt de Canon PFI 101MBK 0882B001 inktcartridge navullen?
Het bijvullen van een inktcartridge kan je zelf ook thuis doen. Daarvoor gebruik je een speciale set navulinkt voor het Canon inktpatroon. Op Youtube en diverse fora kan je achtergrondinformatie opzoeken: Verwijder het label aan de bovenkant van de cartridge. Vervolgens spuit je de zwarte inkt in een zelfgemaakt gat in het patroon. Daaropvolgend kun jij het artikel terugzetten in originele staat. Ter controle probeer je of de vernieuwde Canon inkt op de juiste manier werkt door het starten van een testprint.

Plaats een reactie