bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

Canon PFI 030MBK 3488C001 mat zwart / matt black cartridge

Interesse in de goedkoopste Canon PFI 030MBK 3488C001 inktcartridge? Op Inktaanbieding.nl vergelijk je geschikte inktaanbieders voor verrassend goedkope cartridges. Artikel Canon PFI 030MBK met de kleur mat zwart (matt black) biedt uitkomst voor jouw zakelijke documenten. De hoogste afdrukkwaliteit haal je doorgaans met merkproducten van Canon. Verschillende webshops zoals bijvoorbeeld Inktbaas.nl & coolblue.nl bezorgen ook huismerken die een goed alternatief vormen. Je betaalt een stuk minder, ze hebben doorgaans meer milliliters en de afdrukkwaliteit is vrijwel hetzelfde.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieCartridge
Geschatte verkoopprijs€47,50
Huismerk tarieven€23,75
MerkCanon
ModelCanon PFI 030MBK
Productcode3488C001
Kleur omschrijvingmat zwart
Hoeveelheid (ml)55 milliliter
Printvermogenonbekend
EAN4549292132915

Goedkoopste Canon PFI 030MBK 3488C001 inkt bestellen juni 2024

De inhoud (ml) van de 3488C001 cartridge is 55 milliliter. De capaciteit is onbekend. Via internet bestel je eenvoudig de originele merkcartridges. Dit kan daar een stuk goedkoper dan in de winkel. Inktshop.nl en Alleeninkt.nl zijn erkende verkooppunten voor het plaatsen van een bestelling van originele Canon inktcartridges. Ze hanteren heel veel verschillende producten en hebben vriendelijke medewerkers. Over het algemeen hanteren zij ook een goedkoop huismerk.

 • Inkt aanbiedingen is te koop bij winkels als Officesavers of inktknaller.nl.
 • Originele 3488C001 inktcartridges kosten je ongeveer €47,50.
 • Canon imitatie inkt heeft erg veel voordelen. De kwaliteit doet amper onder voor merkinkt.
 • Ga voor een XL-cartridge met extra volume of een voordeelverpakking (multipack) en bestel de individuele kleuren niet los. De prijs per afdruk wordt dan lager.
 • Instructies om goedkoper te printen: kies voor de optie dubbelzijdig printen, kies de voordelige eco-printinstellingen (bijv. milieuvriendelijk) of overweeg een lettertype als Courier en Garamond.
 • Via inktaanbieding.nl klik je eenvoudig door naar gespecialiseerde verkopers waar je op een gebruiksvriendelijke manier 3488C001 cartridge aanbiedingen kan scoren.

Prijzen Canon PFI 030MBK 3488C001 mat zwart / matt black vergelijken
Canon inktcartridges zijn nu eenmaal niet goedkoop. Dit type zwarte inktcartridge heeft een prijs van zo’n €52,25. Bij de inktshops is het goedkoper en kost het zo’n €47,50. Een optie met een scherpere prijs is het eigen huismerk. Daarvoor moet je denken aan €23,75. Spring verder naar: besparen dankzij huismerk inkt. Kies altijd voor een voordeelverpakking (indien mogelijk).

ProductPrijs
Canon PFI 030MBK originele inkt€47,50
Canon PFI 030MBK multipack (merkcartridge)€95,00
Canon PFI 030MBK huismerk inkt * €23,75
Canon PFI 030MBK huismerk duopack * €47,50
Tabel met prijzen voor de 3488C001 cartridge (matt black) in juni 2024. * N.b.: de prijs is een afgeleide van de capaciteit van de originele cartridge.

Bij welke winkels kan ik de inktpatronen van Canon kopen?

Meteen Canon PFI 030MBK 3488C001 inkt bestellen? Deze cartridge of huismerk alternatieven zijn goed verkrijgbaar. Zowel online als bij kantoorwinkels. Ons advies: ga naar een inkt-speciaalzaak op internet. Zij hebben betrouwbare service, kunnen razendsnel bezorgen en voeren doorgaans een heel behoorlijk huismerk.

 • Lokale winkels: Handyman, Action, Hema, Albert Heijn, Primera, Expert, Media Markt, Jumbo.
 • Landelijke winkels als Fonq, Blokker, Coolblue, Ebay, Bol.com, Amazon zetten de laatste jaren ook steeds meer in op inkt.
 • De grote inktwinkels als Printabout.nl, Alleeninkt.nl, Inktweb.nl, Sneltoner.nl, 123inkt.nl, Inkt.nl onderscheiden zich met hun aanbod, hebben de beste ondersteuning en communiceren dikwijls fikse kortingen.
canon-pfi-030mbk-3488c001-mat-zwart-matt-black-inktcartridge

Originele zwarte 3488C001 inkt van Canon kopen

Is voor jou printen in hoge kwaliteit belangrijk? De Canon PFI 030MBK originele zwarte inktcartridge is in dat geval een aanrader. Deze cartridges worden gemaakt door Canon en leveren een optimaal resultaat. Deze doen wat ze moeten doen en je krijgt geen irritante storing en meldingen. De beste koop als je tekst en/of foto’s in hoge kwaliteit wilt afdrukken en je niet zit te wachten op storingen.

 • Originele inktpatronen van Canon bieden de beste kwaliteit prints.
 • Schade aan de printer wordt opgelost door de fabrikant (garantie).
 • Geen vervelende waarschuwingen of foutmeldingen. Het doet wat het met doen.
 • Een belangrijk nadeel van originele cartridges is de relatief hoge prijs (gemiddeld kost het €47,50).

Canon PFI 030MBK huismerk alternatieven

Wil je lagere printkosten? Kijk eens naar klooninkt van derden. Het 3488C001 huismerk alternatief is van een bijzonder goede kwaliteit en leidt tot wel 60% lagere printkosten. Dit heeft te maken met een hele lage prijs per cartridge en doordat deze cartridges volledig worden gevuld. Een tot de rand gevulde cartridge tegen de beste prijs. Onze aanbeveling als je de goedkoopste prints wilt maken.

 • Canon PFI 030MBK 3488C001 mat zwart / matt black huismerk inktcartridges zijn tot wel 60% goedkoper dan originele producten.
 • Het grootste voordeel is dat je meer inkt krijgt in vergelijking met originele inkt.
 • De kwaliteit is bijzonder goed (zeker in zwart-wit).
 • De schaduwkant van klooninkt is dat je te maken krijgt met foutmeldingen of storingen.

Vaak voorkomende problemen bij het vervangen van de cartridges

Heb je deze mat zwart inkt van Canon geplaatst maar blijf je problemen ondervinden? In het schema hieronder check je de meest gangbare inktproblemen met daarbij een aantal tips & tricks.

ProbleemOplossing
Foutmelding: plaats originele inkt.Dit kan voorkomen bij huismerken. Klik het venster weg en ga door met afdrukken.
Geen cartridge gedetecteerd.Check of je het dopje / plastic weg hebt gehaald en check of de metalen contactpunten goed schoon zijn.
Vage vlekken en strepen op de afdruk.Bekijk of de cartridges in de goede gleuven zitten en voer het onderhoudsproces uit.
De printkop is uitgedroogd.Laat de printer het reinigingsprogramma uitvoeren om de printkop weer vrij te maken. Een goede oplossing is om wekelijks een (testpagina) afdruk te maken.
Er lekt inkt in de printer.Zet je printopdracht in de wacht, verwijder snel alle cartridges en reinig de printer grondig. Plaats altijd een nieuw product.
De meest gangbare issues m.b.t. Canon PFI 030MBK 3488C001 inkt.

Bekijk de veelgestelde vragen

Welk tarief heeft de Canon PFI 030MBK inktcartridge ?
De huidige kostprijs van de Canon PFI 030MBK 3488C001 met kleurcode mat zwart (matt black) cartridge is gemiddeld zo’n €39,26 excl. de btw (dat betekent €47,50 inclusief btw). Op het moment dat je een voordeelverpakking / duopack prefereert moet je denken aan €95,00. Wanneer je gaat voor een huismerk cartridge met de fabrikantcode 3488C001 kan je nog meer besparen. De winkelprijs van dit soort huismerk-cartridges ligt beduidend lager (+/- €23,75) en je kunt er meer afdrukken mee maken (meer inhoud).

De inktcartridge wordt niet gedetecteerd, wat is de oplossing?
Soms komt het voor dat een nieuw inktpatroon wordt geweigerd door de printer. We bieden daarom een aantal oplossingen: Check of de patronen wel goed vastzitten, en achterhaal of je het dopje / plastic verwijderd hebt. Onderzoek de printersoftware of probeer alles terug te zetten naar fabrieksinstellingen (resetten). Controleer of de contactpunten schoon zijn en reinig de printkop met het programma.

Is een Canon PFI 030MBK huismerk alternatief een slimme keuze?
Een huismerk 3488C001 alternatief gebruiken is in de regel lucratief. Namaak inkt is vaak wel 65% goedkoper vergeleken met originele producten. De aanbiedingsprijs is aantrekkelijker en deze patronen worden wél volledig gevuld met inkt. De afdrukkwaliteit is vergelijkbaar. Een minpunt is dat je eventueel last kan krijgen van storingscodes en foutmeldingen. Dit kan je vaak zelfstandig oplossen.

Kan ik de Canon PFI 030MBK 3488C001 inktcartridge navullen?
Het bijvullen van een inktcartridge kan je zelf ook thuis doen. Voor dit klusje koop je navulinkt sets die toepasbaar zijn op het Canon inktpatroon. Op verschillende Do It Yourself (DIY) websites kun je verdere uitleg zoeken: Verwijder het veiligheidskapje. Vervolgens injecteer je de zwarte inkt in het inktpatroon. Daaropvolgend mag je alles terugzetten in originele staat. Nadien achterhaal je of de nieuwe Canon inkt op de juiste manier werkt door een testafdruk te maken.

Plaats een reactie