bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

Canon PFI 310MBK 2358C001 mat zwart / matt black cartridge

Jij wilt natuurlijk ook de goedkoopste Canon PFI 310MBK 2358C001 inktcartridge? Via onze vergelijker kan je aan de slag met geschikte winkels voor extra goedkope cartridges. Het patroon Canon PFI 310MBK met kleurcode mat zwart (matt black) komt van pas bij eenvoudige tekstdocumenten. Er zijn diverse opties binnen de merkproducten van Canon. Velerlei aanbieders als bijvoorbeeld Staples & replacedirect hanteren ook een gigantisch aanbod huismerken. De prijs is vele malen lager, er zit meer inkt in en je hebt een vergelijkbare kwaliteit.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieCartridge
Vanafprijs€114,50
Huismerk verkoopprijs€57,25
LeverancierCanon
ArtikelCanon PFI 310MBK
Productnummer2358C001
Kleurcodemat zwart
Volume (ml)330 milliliter
Effectiviteitonbekend
EAN-nummer4549292098174

Goedkoopste Canon PFI 310MBK 2358C001 inkt bestellen juni 2024

Het volume (ml) van de 2358C001 cartridge is 330 milliliter. De capaciteit is onbekend. De originele merkcartridges kun je snel online kopen. Je koopt het een stuk goedkoper in vergelijking met kleine winkels. Inktshop.nl & Staples zijn gespecialiseerde webshops waar men terecht kan voor originele Canon inktcartridges. Ze beschikken over heel veel verschillende producten en staan bekend om hun goede klantenservice. Gewoonlijk leveren zij ook een prima huismerk.

 • Inkt aanbiedingen is te bestellen via verkooppunten als Easy-ink of Goedkoopprinten.nl.
 • Originele 2358C001 inktcartridges koop je online vanaf €114,50.
 • Canon imitatie inkt levert je een aanzienlijke besparing op. De kwaliteit is gewoon erg goed.
 • Neem een hoge capaciteit XL-cartridge (volume) of multipacks (voordeelverpakkingen) en bestel ze niet los (per 1). De afdrukprijs wordt dan gunstiger.
 • Andere tips om goedkoper te printen: probeer zoveel als het kan zwart-wit te printen, bekijk de verschillende eco-printinstellingen (zoals lage- of gemiddelde kwaliteit) en kies een zuinig lettertype zoals Ecofont Sans of Brush Script.
 • Via onze vergelijker vind je erkende webshops waar je voordelig en snel 2358C001 cartridge aanbiedingen kan scoren.

Prijzen Canon PFI 310MBK 2358C001 mat zwart / matt black vergelijken
Canon inktcartridges zijn niet goedkoop. Deze zwarte inktcartridge heeft een adviesprijs van €125,95. Bij de inktwebwinkels ben je goedkoper uit en ligt de verkoopprijs rond de €114,50. De meest gunstige optie is het huismerk. Deze is er omgerekend al voor €57,25. Bekijk de details over besparen dankzij huismerk inkt. Met voordeelverpakkingen kan je fors extra besparen.

ProductPrijs
Canon PFI 310MBK originele inkt€114,50
Canon PFI 310MBK multipack (merkcartridge)€229,00
Canon PFI 310MBK huismerk inkt * €57,25
Canon PFI 310MBK huismerk duopack * €114,50
Prijslijst van de 2358C001 cartridge (matt black) in juni 2024. * Belangrijk: de prijs is een afgeleide van de capaciteit van de originele cartridge.

Hoe en waar kan ik inktpatronen van Canon bestellen?

Meteen Canon PFI 310MBK 2358C001 inkt kopen? Dit inktpatroon (en huismerk alternatieven) hebben veel shops in hun assortiment. Zowel bij internet-aanbieders als bij winkeliers. Belangrijk: bestel sowieso bij een online inktshop. Deze partijen bieden altijd ondersteuning, kunnen razendsnel bezorgen en leveren vaak een uitmuntend huismerk.

 • Winkels in de regio: Handyman, Hema, Action, Bruna, Expert, Media Markt, Kruidvat, Jumbo.
 • Bekende webshops als Bol.com, Ebay, Fonq, Blokker, Wehkamp, Coolblue breiden het inktaanbod ook in rap tempo uit.
 • De bekende inktwebwinkels als 123inkt.nl, Inktwereld.nl, Inktweb.nl, Alleeninkt.nl, Inkt.nl, Sneltoner.nl hebben een uitstekend aanbod, bieden de beste zoekfunctie en hebben doorgaans de beste deals.
canon-pfi-310mbk-2358c001-mat-zwart-matt-black-inktcartridge

Originele zwarte 2358C001 inkt van Canon kopen via internet

Wil jij printen in topkwaliteit? De Canon PFI 310MBK originele zwarte inktcartridge is in dat geval een aanrader. Deze cartridges worden gemaakt door Canon en leveren een optimaal resultaat. De inktpatronen doen wat ze moeten doen en je voorkomt vervelende storing en meldingen. De beste keuze als je een hoge afdrukkwaliteit wilt en niet van gepruts houdt.

 • Originele patronen van Canon leveren de mooiste printjes.
 • Geen risico dat de garantie verloopt.
 • Geen lastige storing en meldingen. Meteen printen na plaatsing.
 • Een aandachtspunt bij originele cartridges is dat het vrij duur is (gemiddeld €114,50).

Canon PFI 310MBK huismerk alternatieven

Besparen op de printkosten? Kies dan voor namaak-inkt van derde leveranciers. Het 2358C001 huismerk alternatief komt vaak bijna net zo goed uit de tests en is tot wel 50% goedkoper. Dat komt door een fors lagere adviesprijs en omdat de inktpatronen meer inkt bevatten. Een goed gevulde cartridge tegen de scherpste prijs. De beste koop als je de goedkoopste prints wilt maken.

 • Canon PFI 310MBK 2358C001 mat zwart / matt black huismerk inktcartridges leveren besparingen op tot wel 60%.
 • Dat komt met name omdat ze meer inkt bevatten dan originele merkinkt.
 • De kwaliteit is prima (vooral eenvoudige tekstdocumenten).
 • Een aandachtspunt bij namaak inkt is dat je soms wordt geconfronteerd met waarschuwingen of foutmeldingen.

Vaak voorkomende problemen bij het vervangen van jouw cartridges

Heb je onderhand de mat zwart inkt van Canon vervangen maar lukt het nog niet om een printje te maken? In de volgende tabel bieden we een overzicht met de meest voorkomende problemen incl. mogelijke oplossing.

ProbleemOplossing
Foutmelding: probleem met cartridge.Dit kan voorkomen bij huismerk-cartridges. Negeer de melding want meestal kan je gewoon printen.
Cartridge wordt niet herkend.Kijk of je het kapje verwijderd hebt en veeg de contactpunten schoon met een droge doek.
Slecht kwaliteit drukwerk (vage letters en strepen).Ga eerst na of de cartridges juist geplaatst zijn en start het onderhoudsprogramma op.
De printerinkt droogt uit.Zoek naar het reinigingsprogramma om de printkop weer vrij te maken. Als oplossing raden we aan om iedere week / 2 weken een testprintje te doen.
De printer lekt inkt.Stop met printen, verwijder de verschillende cartridge en maak alles direct goed schoon. Stuur het defecte product retour.
Gangbare cartridge problemen m.b.t. Canon PFI 310MBK 2358C001 inkt.

Veelgestelde vragen (en antwoorden)

Hoe duur is de Canon PFI 310MBK inktcartridge ?
De gemiddelde kostprijs van de Canon PFI 310MBK 2358C001 met kleuromschrijving mat zwart (matt black) cartridge is om en nabij de €94,63 excl. btw (dat maakt €114,50 inclusief btw). Wanneer je een duopack of voordeelverpakking bestelt betaal je uiteindelijk zo’n €229,00. Dankzij een huismerk cartridge met de code 2358C001 dalen de printkosten aanzienlijk. De winkelprijs van dit soort huismerk-cartridges is interessanter (+/- €57,25) en maximale aantal afdrukken is beter (meer inkt).

Mijn printer herkent de inktcartridge niet, wat is de oplossing?
Het kan voorkomen dat een nieuw inktpatroon het niet doet. Loop eerst de volgende punten eens na: Kijk of de patronen op de juiste manier vastgemaakt zijn, en check of je het beschermingsmateriaal hebt weggedaan. Kijk of de printersoftware up-to-date is of probeer alles terug te zetten naar fabrieksinstellingen (resetten). Neem de cartridge af met een pluisvrije doek en voer het reinigingsprogramma uit.

Is een Canon PFI 310MBK huismerk alternatief net zo goed als het origineel?
Een huismerk 2358C001 alternatief nemen is in de regel niet verkeerd. Namaak inkt is plus minus 65% goedkoper in verhouding tot originele producten. De kostprijs is voordeliger en deze patronen bevatten meer ML inkt. De kwaliteit is nagenoeg hetzelfde. Een minpunt is dat je te maken kunt krijgen met storingen of foutmeldingen. Deze kan je normaal gesproken simpel oplossen.

Kan ik de Canon PFI 310MBK 2358C001 inktcartridge navullen?
Het bijvullen van een inktcartridge kan je eventueel ook zelf doen. In dat geval gebruik je een navulset die speciaal bedoeld is voor het Canon inktpatroon. Online is een groot aantal tips te vinden: Verwijder de capsule. Daarop volgend plaats je de injectiespuit met zwarte inkt in het patroon (ga voorzichtig te werk). Afsluitend kun jij het artikel terugzetten in originele staat. Als laatste bekijk je of de gekloonde Canon inkt goed werkt door het drukken van een testprint.

Plaats een reactie