bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

Canon PFI 301MBK 1485B001 mat zwart / matt black cartridge

Bestel jij ook uitsluitend de goedkoopste Canon PFI 301MBK 1485B001 inktcartridge? Op deze webpagina bieden wij de beste winkels voor goedkope cartridges. Artikel Canon PFI 301MBK bedoeld voor de kleur mat zwart (matt black) is geschikt voor het printen van haarscherpe zwarte teksten. Denk dan aan merkproducten van Canon. Diverse verkopers als o.a. printerinktshop.nl of inktcartridge store bieden ook hele goede huismerk-patronen. De verkoopprijs is erg interessant, je krijgt meer inkt en de kwaliteit is nagenoeg gelijk.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieCartridge
Gemiddelde verkoopprijs€137,50
Huismerk tarief€68,75
FabrikantCanon
TypeCanon PFI 301MBK
Artikelcode1485B001
Kleurmat zwart
Hoeveelheid (ml)330 milliliter
Effectiviteitonbekend
EAN-nummer4960999391540

Goedkoopste Canon PFI 301MBK 1485B001 inkt kopen juni 2024

Het volume (ml) van de 1485B001 cartridge is 330 milliliter. Het printvermogen is onbekend. Je kunt deze originele merkcartridges gemakkelijk thuis laten bezorgen. Je koopt het veel gunstiger dan bij een plaatselijke verkoper. 112supplies en printerinktshop.nl zijn gespecialiseerde webshops voor het aanschaffen van originele Canon inktcartridges. Ze hebben een groot aanbod en staan bekend om hun goede klantenservice. Gewoonlijk bieden ze ook een voordelig huismerk.

 • De beste inkt is aan te schaffen bij bedrijven als 123inkt en Printabout.nl.
 • Originele 1485B001 inktcartridges koop je vanaf €137,50.
 • Canon imitatie inkt kost vaak maar de helft. Je levert maar weinig kwaliteit in.
 • Zoek naar een XL-cartridge met extra capaciteit of een voordeelverpakking (multipack) en geen losse verpakkingen. De prijs per afdruk wordt dan lager.
 • Wat je ook kunt doen om goedkoper te printen: kies voor de optie dubbelzijdig printen, maak gebruik van de juiste eco-printinstellingen (bijvoorbeeld eco-modus) en kies milieuvriendelijke lettertypes zoals Ecofont Sans & Garamond.
 • Via inktaanbieding.nl klik je eenvoudig door naar geschikte inktwebshops waar je voordelig en snel 1485B001 cartridge aanbiedingen kan laten thuisbezorgen.

Prijzen Canon PFI 301MBK 1485B001 mat zwart / matt black vergelijken
Canon inktcartridges zijn niet goedkoop. Deze zwarte inktcartridge kent een gemiddelde verkoopprijs van €151,25. Bij online printshops kan dat voordeliger en kost het om en nabij de €137,50. De gunstige optie is alternatieve huismerk inkt. Deze kosten komen neer op zo’n €68,75. Klik verder naar: de gevaren en risico’s van huismerk inkt. Onze tip is om – indien verkrijgbaar – een voordeelverpakking te bestellen.

ProductPrijs
Canon PFI 301MBK originele inkt€137,50
Canon PFI 301MBK multipack (merkcartridge)€275,00
Canon PFI 301MBK huismerk inkt * €68,75
Canon PFI 301MBK huismerk duopack * €137,50
Geschatte prijzen van de 1485B001 cartridge (matt black) in juni 2024. * Let op: prijs wordt omgerekend naar aantal milliliters in originele cartridge.

Hoe en waar kan ik inktpatronen van Canon inkopen?

Direkt Canon PFI 301MBK 1485B001 inkt kopen? Dit type cartridge (en eigen-merk alternatieven) zijn uitstekend verkrijgbaar. Zowel bij internet-aanbieders als in de retail. Kooptip: bestel sowieso bij een webwinkel die zich focust op inkt. Deze partijen helpen bij problemen, een grote voorraad en bieden tevens een heel behoorlijk huismerk.

 • Retailers: Hema, Handyman, Action, Albert Heijn, Primera, Jumbo, Expert, Media Markt.
 • Populaire internetwinkels als Wehkamp, Bol.com, Ebay, Blokker, Coolblue, Fonq verkopen de meest gangbare inktpatronen.
 • Echte inktshops als Printabout.nl, Inktwereld.nl, Sneltoner.nl, Inktweb.nl, 123inkt.nl, Alleeninkt.nl bezorgen vaak uit eigen voorraad, hebben een gebruiksvriendelijke zoekfunctionaliteit en hebben vaak interessante kortingsacties.
canon-pfi-301mbk-1485b001-mat-zwart-matt-black-inktcartridge

Originele zwarte 1485B001 inkt van Canon bestellen en laten bezorgen

Wil jij de mooiste printjes maken? De Canon PFI 301MBK originele zwarte inktcartridge voorziet hierin. De cartridges zijn afkomstig van Canon en leveren een optimaal resultaat. Deze cartridges werken altijd na plaatsing en je wordt niet lastig gevallen met frustrerende foutcodes. De beste koop als je een hoge afdrukkwaliteit wilt en niet van gepruts houdt.

 • Originele inktcartridges van Canon leveren de mooiste printjes.
 • Je garantie blijft gewoon behouden.
 • Geen frustrerende foutmeldingen of storingen. Meteen printen na plaatsing.
 • De negatieve kant van de “echte” merk cartridges is de relatief hoge prijs (gemiddeld kost het €137,50).

Canon PFI 301MBK huismerk alternatieven

Goedkoper printen? Kies dan voor imitatie inkt van derde fabrikanten. Het 1485B001 huismerk alternatief doet qua kwaliteit nauwelijks onder en is vaak een keer zo goedkoop als het a-merk. Je bespaart door een lage stukprijs en doordat deze producten simpelweg meer ML inkt bevatten. Je ontvangt dus meer inkt voor je geld. Onze aanbeveling als je vooral goedkoop wilt kunnen printen.

 • Canon PFI 301MBK 1485B001 mat zwart / matt black huismerk inktcartridges zijn tot wel 60% goedkoper dan originele producten.
 • Dit heeft er alles mee te maken dat huismerkproducten meer inkt bevatten in vergelijking met originele producten.
 • De afdrukkwaliteit is verrassend goed (helemaal als je het meest in zwart print).
 • Een aandachtspunt bij alternatieve inkt is dat je last hebt van foutmeldingen.

Fouten en storingen bij het vervangen van jouw cartridges

Heb je ondertussen de mat zwart inkt van Canon verwisseld maar blijf je foutcodes zien en print het apparaat niet? In het volgende overzicht check je gangbare issues incl. mogelijke oplossing.

ProbleemOplossing
Foutmelding: plaats originele inkt.Dit kan voorkomen bij imitatie inkt. Klik de foutmelding weg en probeer gewoon te printen.
Cartridge wordt niet herkend.Controleer of je het beschermmateriaal verwijderd hebt en maak eventueel vuil op de contactpunten schoon.
Slechte vage afdrukken door vlekken en strepen.Bekijk of de cartridges in de goede gleuven zitten en probeer een onderhoudsprogramma uit.
De printkop is uitgedroogd.Laat de printer het reinigingsprogramma uitvoeren om zo de printkop te reinigen. Het is nog verstandiger om de testpagina maandelijks af te drukken.
Er lekt inkt in de printer.Breek de printopdracht af, klik de cartridge uit de gleuven en maak met een vochtig doekje alles schoon. Je kunt de lekkende cartridge terugsturen.
Alledaagse cartridge problemen met de Canon PFI 301MBK 1485B001 inkt.

FAQ met veelgestelde vragen

Welke prijzen zijn bekend voor de Canon PFI 301MBK inktcartridge ?
De verkoopprijs van de Canon PFI 301MBK 1485B001 met de kleur mat zwart (matt black) cartridge is gewoonlijk €113,64 excl. de btw (wat neerkomt op €137,50 inclusief de btw). Op het moment dat je een voordeelverpakking of multipack kiest betaal je zo’n €275,00. Door te kiezen voor een een huismerk cartridge met de fabrikantcode 1485B001 kan je nog meer besparen. De prijs van de deze huismerk-cartridges ligt beduidend lager (+/- €68,75) en het aantal printjes ligt hoger (ze bevatten meer inkt).

Ik krijg een melding van een ontbrekende cartridge, hoe los ik dit op?
Het kan voorkomen dat een gloednieuwe inktcartridge niet wordt herkend. Loopt dan de volgende checklist na: controleer of het patroon juist geplaatst is, en check of je het plakkertje hebt weggedaan. Onderzoek de printersoftware of probeer alles terug te zetten naar fabrieksinstellingen (resetten). Neem de cartridge af met een pluisvrije doek en voer onderhoud aan de printkop uit.

Is het Canon PFI 301MBK huismerk alternatief verstandig?
Een huismerk 1485B001 alternatief nemen is vaak zeer interessant. Namaak inkt is tot wel 65% goedkoper in verhouding tot originele producten. De kostprijs is aantrekkelijker en de inktpatronen bevatten simpelweg meer milliliter inkt. De kwaliteit van de afdrukken is vergelijkbaar. Het kan voorkomen dat je wordt geconfronteerd met waarschuwingen of foutmeldingen. Zulke storingen kan je doorgaans zelf oplossen.

Kan ik vanuit huis de Canon PFI 301MBK 1485B001 inktcartridge navullen?
Een inktcartridge bijvullen kan je eventueel ook zelf doen. Voor die werkzaamheden koop je een set navulinkt die geschikt is voor het Canon inktpatroon. Op verschillende websites is ondersteunende informatie te vinden: Verwijder het label aan de bovenkant van de cartridge. Voorts spuit je de zwarte inkt in het reservoir. Nu kun je alles weer terugzetten in originele staat. Ter controle bekijk je of de bijgevulde Canon inkt correct functioneert door een testprint te doen.

Plaats een reactie