bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

Canon PFI 302MBK 2215B001 mat zwart / matt black cartridge

Jij wilt natuurlijk ook de goedkoopste Canon PFI 302MBK 2215B001 inktcartridge? Op deze pagina vind je de populairste aanbieders voor voordelige cartridges. Het product Canon PFI 302MBK met de kleur mat zwart (matt black) is ideaal voor eenvoudige tekstdocumenten. Kies bijvoorbeeld voor merkproducten van Canon. Flink wat inktwebshops zoals bijvoorbeeld Mediamarkt.nl & replacedirect verstrekken ook zogenaamde huismerk-cartridges. De verkoopprijs is erg interessant, ze hebben een grotere inhoud inkt en de kwaliteit is nagenoeg gelijk.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieCartridge
Vanafprijs€134,50
Huismerk vanafprijs€67,25
LeverancierCanon
TypeCanon PFI 302MBK
Artikelcode2215B001
Officiële kleurmat zwart
Volume (ml)330 milliliter
Printvermogenonbekend
EAN-code4960999487175

Goedkoopste Canon PFI 302MBK 2215B001 inkt bestellen juni 2024

Het volume (ml) van de 2215B001 cartridge is 330 milliliter. De printcapaciteit is onbekend. Je originele merkcartridges zijn online goed verkrijgbaar. Je bestelt het dan veel voordelige als je het vergelijkt met fysieke winkels. Inkclub en Printabout.nl zijn erkende verkooppunten waar men terecht kan voor originele Canon inktcartridges. Ze beschikken over over een ruim assortiment en je kunt er terecht voor hulp bij storingen. In de regel voeren ze ook een goedkoop huismerk.

 • Aanbiedingen met inkt is te bestellen via leveranciers als coolblue.nl & Mediamarkt.nl.
 • Originele 2215B001 inktcartridges laat je al thuisbezorgen voor €134,50.
 • Canon imitatie inkt is de helft zo goedkoop. De kwaliteit is nagenoeg hetzelfde.
 • Ga voor een XL-cartridge met extra volume of een multipack (voordeelverpakking) en bestel de individuele kleuren niet los. Per printje is dat goedkoper.
 • Instructies om goedkoper te printen: kies voor printen in zwart-wit, ga aan de slag met de verschillende zuinige eco-printerinstellingen (denk dan aan snel printen) & probeer lettertypes zoals Ecofont Sans of Calibri.
 • Via ons platform vind je de populairste verkopers waar je goedkoop en eenvoudig 2215B001 cartridge aanbiedingen kan scoren.

Prijzen Canon PFI 302MBK 2215B001 mat zwart / matt black vergelijken
Canon inktcartridges zijn best prijzig. Deze specifieke zwarte inktcartridge ligt in de schappen voor c.a. €147,95. Bij de inktwebwinkels ben je goedkoper uit. Hier zijn ze er al vanaf €134,50. De meest betaalbare optie is het huismerk. Reken op een bedrag van €67,25. Ook interessant: de voordelen en nadelen van het huismerk. Met een voordeelverpakking ben je nog voordeliger uit.

ProductPrijs
Canon PFI 302MBK originele inkt€134,50
Canon PFI 302MBK multipack (merkcartridge)€269,00
Canon PFI 302MBK huismerk inkt * €67,25
Canon PFI 302MBK huismerk duopack * €134,50
Tabel met de geschatte prijzen van de 2215B001 cartridge (matt black) in juni 2024. * Disclaimer: prijs is omgerekend naar inhoud van originele cartridge.

Bij welke (web)winkels kan ik inktpatronen van Canon inkopen?

Gelijk Canon PFI 302MBK 2215B001 inkt bestellen? Deze cartridge (en huismerk alternatieven) kan je op veel plekken wel kopen. Zowel via internet als bij winkeliers. Belangrijk: ga naar een internet printshop. Deze leveranciers bieden altijd ondersteuning, bezorgen supersnel aan huis en verstrekken meestal een prima huismerk.

 • Retailers: Albert Heijn, Bruna, Hema, Handyman, Jumbo, Media Markt, Primera, Kruidvat.
 • Populaire internetwinkels als Wehkamp, Fonq, Coolblue, Ebay, Amazon, Bol.com hebben doorgaans ook een grote voorraad.
 • Online inktwinkels als 123inkt.nl, Inktwereld.nl, Printabout.nl, Inktweb.nl, Inkt.nl, Sneltoner.nl bezorgen vaak uit eigen voorraad, bieden de beste zoekfunctie en hebben vaak de scherpste prijs.
canon-pfi-302mbk-2215b001-mat-zwart-matt-black-inktcartridge

Originele zwarte 2215B001 inkt van Canon kopen

Streef jij naar de hoogste afdrukkwaliteit? De Canon PFI 302MBK originele zwarte inktcartridge voorziet hierin. Deze cartridges zijn afkomstig uit de fabriek van Canon en bieden de beste kwaliteit. De inktpatronen passen altijd en je wordt niet lastig gevallen met storende foutcodes. De beste koop als je veel waarde hecht aan de kwaliteit van de prints en het gewoon plug&play moet zijn.

 • Originele inktcartridges van Canon voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen.
 • Je garantie blijft gewoon behouden.
 • Geen hinderlijke storingen of foutmeldingen. Na plaatsing direct printen.
 • De schaduwkant van merk cartridges is dat het nogal duur is (gemiddeld kost het €134,50).

Canon PFI 302MBK huismerk alternatieven

Goedkoper printen? Kijk eens naar namaak-inkt van een ander merk. Het 2215B001 huismerk alternatief komt vaak bijna net zo goed uit de tests en zorgt voor een besparing tot wel 60%. Dergelijke besparingen zijn mogelijk door een hele lage prijs per cartridge en doordat deze inktpatronen simpelweg meer ML inkt bevatten. Een tot de rand gevulde cartridge tegen de beste prijs. Een aanrader als je de goedkoopste prints wilt maken.

 • Canon PFI 302MBK 2215B001 mat zwart / matt black huismerk inktcartridges zijn tot de helft zo goedkoop.
 • Dit komt vooral door het feit dat er veel meer inkt in het patroon zit dan merk-inkt.
 • De kwaliteit van de afdrukken is nagenoeg hetzelfde (vooral gewone prints met enkel tekst).
 • Een minpunt van huismerk inkt is dat je hinder kunt hebben van storing en meldingen.

Lastige situaties bij het vervangen van de cartridges

Heb je inmiddels de mat zwart inkt van Canon verwisseld maar kan je niet afdrukken? In de tabel hieronder staan bekende afdrukproblemen inclusief een oplossing.

ProbleemOplossing
Foutmelding: beschadigde cartridge.Komt vaak voor bij klooninkt. Klik het venster weg want meestal kan je gewoon printen.
Cartridge wordt niet herkend.Check of je het ontluchtingslabel verwijderd hebt en gebruik een droog doekje om de cartridge schoon te maken.
Slechte vage afdrukken door vlekken en strepen.Kijk allereerst of de cartridges goed vast zitten en zoek naar het interne onderhoudsprogramma.
Printerinkt is uitgedroogd.Start het interne reinigingsprogramma voor een juiste printkop werking. Het advies van experts is om iedere week / 2 weken een testprintje te doen.
Er lekt inkt in de printer.Beëindig de huidige afdruktaken, onttrek de cartridge en neem de tijd om alles goed schoon te maken. Tip: Uitsluitend nieuwe patronen gebruiken.
Algemene problemen aangaande Canon PFI 302MBK 2215B001 inkt.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Wat is de adviesprijs van de Canon PFI 302MBK inktcartridge ?
De gemiddelde kostprijs van de Canon PFI 302MBK 2215B001 met de kleur mat zwart (matt black) cartridge is gemiddeld zo’n €111,16 excl. btw (dat betekent €134,50 inclusief btw). Wanneer je een multipack / voordeelverpakking selecteert moet je denken aan €269,00. Door te printen met een huismerk cartridge met de fabrikantcode 2215B001 kan je nog meer besparen. De winkelprijs van dit soort huismerk-cartridges is goedkoper (+/- €67,25) en ze hebben meer printcapaciteit (meer inhoud).

De inktcartridge wordt niet gevonden, wat is het stappenplan?
Soms gebeurt het dat een nieuw inktpatroon niet wordt opgepakt. Er zijn een aantal easy fixes bekend: onderzoek of de patronen op de juiste manier vast zitten, en loop nog eens na of je het ontluchtingslabel juist verwijderd hebt. Download de juiste printersoftware of probeer alles terug te zetten naar fabrieksinstellingen (resetten). Controleer of de contactpunten schoon zijn en laat de printer het reinigingsprogramma uitvoeren.

Is het Canon PFI 302MBK huismerk alternatief een slimme keuze?
Het huismerk 2215B001 alternatief bestellen is bijna altijd niet verkeerd. Namaak inkt is doorgaans 65% goedkoper in vergelijking met originele inktpatronen. De kostprijs is aantrekkelijker en deze inktpatronen worden wél volledig gevuld met inkt. De kwaliteit van de printeradrukken is nagenoeg hetzelfde. Een minpunt is dat je soms te maken hebt met errors of foutmeldingen. Deze kan je gewoonlijk simpel oplossen.

Kan ik ook zelf de Canon PFI 302MBK 2215B001 inktcartridge navullen?
Een inktpatroon bijvullen kan je eventueel ook zelf doen. Daarvoor neem je een unieke navul inkt set die past bij het Canon inktpatroon. Op verschillende websites kan je achtergrondinformatie opzoeken: Verwijder de capsule. Daarop volgend spuit je de zwarte inkt in het patroon (ga voorzichtig te werk). Als dat gelukt is kun jij het artikel met elkaar verbinden. Tenslotte achterhaal je of de budget Canon inkt goed werkt door een testprintje te maken.

Plaats een reactie