bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

Canon PFI 303MBK 2957B001 mat zwart / matt black cartridge

Bestel jij ook uitsluitend de goedkoopste Canon PFI 303MBK 2957B001 inktcartridge? Via onze vergelijker vind je de meest bekende leveranciers voor verrassend goedkope cartridges. Het patroon Canon PFI 303MBK met kleuromschrijving mat zwart (matt black) biedt uitkomst voor jouw zakelijke documenten. Populair zijn de originele patronen van Canon. Heel wat printwinkels als o.a. Inktdiscount.nl of 123inkt verkopen ook hele goede huismerk-patronen. De verkoopprijs is erg interessant, ze bevatten meer ML inkt en je hebt een vergelijkbare kwaliteit.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieCartridge
Geschatte vanafprijs€113,50
Huismerk prijs€56,75
FabrikantCanon
TypeCanon PFI 303MBK
Productcode2957B001
Kleurmat zwart
Volume (ml)300 milliliter
Printcapaciteitonbekend
EAN-code4960999577968

Goedkoopste Canon PFI 303MBK 2957B001 inkt bestellen juni 2024

Het volume (ml) van de 2957B001 cartridge is 300 milliliter. De capaciteit is onbekend. De originele merkcartridges kun je snel online kopen. Je bestelt het dan veel voordelige als je het vergelijkt met fysieke winkels. Inkt.nl en printerinktshop.nl zijn betrouwbare winkels waar jij kunt zoeken naar originele Canon inktcartridges. Ze hebben een groot aanbod en geven extra ondersteuning. Over het algemeen hanteren zij ook een voordelig huismerk.

 • De beste inkt schaf jij aan via webwinkels zoals Inkclub en Totaalinkt.shop .
 • Originele 2957B001 inktcartridges haal je in huis vanaf €113,50.
 • Canon imitatie inkt is een stuk goedkoper. De afdrukkwaliteit is vrijwel hetzelfde.
 • Zoek op XL-cartridges die extra gevuld zijn of een voordeelverpakking (multipack) in plaats van losse kleuren. Op die manier dalen je printkosten aanzienlijk.
 • Wat je ook kunt doen om goedkoper te printen: kies bij grotere documenten voor dubbelzijdig printen, maak gebruik van de juiste eco-printinstellingen (zoals printen in concept) en probeer lettertypes zoals Courier & Brush Script.
 • Via onze vergelijker vind je populaire leveranciers waar je zonder gedoe 2957B001 cartridge aanbiedingen kunt bestellen.

Prijzen Canon PFI 303MBK 2957B001 mat zwart / matt black vergelijken
Canon inktcartridges zijn best prijzig. Dit type zwarte inktcartridge kent een gemiddelde verkoopprijs van €124,85. Bij de inktwebwinkels ben je goedkoper uit. Hier betaal je gemiddeld €113,50. De meest betaalbare optie is het eigen huismerk. Deze zijn er al vanaf €56,75. Meer daarover lees je onder het kopje de gevaren en risico’s van huismerk inkt. Informeer altijd naar de speciale voordeelverpakking.

ProductPrijs
Canon PFI 303MBK originele inkt€113,50
Canon PFI 303MBK multipack (merkcartridge)€227,00
Canon PFI 303MBK huismerk inkt * €56,75
Canon PFI 303MBK huismerk duopack * €113,50
Prijstabel voor de 2957B001 cartridge (matt black) in juni 2024. * Disclaimer: prijs omgerekend naar aantal milliliter inkt.

Bij welke shops kan ik de inktpatronen van Canon inkopen?

Direkt Canon PFI 303MBK 2957B001 inkt bestellen? Dit type inkt of een budget huismerk alternatief zijn uitstekend verkrijgbaar. Zowel bij online leveranciers als bij gespecialiseerde winkels. Ons advies: kies voor een inkt-speciaalzaak op internet. Dit soort aanbieders hebben verstand van zaken, kunnen uit eigen magazijn leveren en voeren meestal een kwalitatief huismerk.

 • Plaatselijke winkels: Handyman, Action, Bruna, Hema, Primera, Jumbo, Media Markt, Expert.
 • Grote nationale winkels als Ebay, Blokker, Bol.com, Wehkamp, Amazon, Coolblue bieden ook steeds meer merken en series aan.
 • Online inktwinkels als Inktwereld.nl, Alleeninkt.nl, Printabout.nl, Sneltoner.nl, Inkt.nl, 123inkt.nl onderscheiden zich met hun aanbod, hebben de beste ondersteuning en zijn het scherpst qua prijs.
canon-pfi-303mbk-2957b001-mat-zwart-matt-black-inktcartridge

Originele zwarte 2957B001 inkt van Canon kopen

Wil jij gewoon de beste inkt? De Canon PFI 303MBK originele zwarte inktcartridge is dan de beste keuze. De cartridges zijn afkomstig van Canon en hebben de hoogste afdrukkwaliteit. De inktpatronen passen altijd en je voorkomt vervelende foutcodes. Onze aanbeveling als je vooral wilt dat de kwaliteit altijd goed is en geen zin in gedoe hebt.

 • Originele inktpatronen van Canon hebben de hoogste afdrukkwaliteit.
 • Je behoudt garantie op jouw printer.
 • Geen lastige foutcodes. Printen werkt altijd.
 • Een belangrijk nadeel van originele cartridges is de relatief hoge prijs (gemiddeld €113,50).

Canon PFI 303MBK huismerk alternatieven

Wil je lagere printkosten? Kijk eens naar imitatie inkt van derde fabrikanten. Het 2957B001 huismerk alternatief heeft een uitstekende kwaliteit en zorgt voor een besparing tot wel 60%. Dergelijke besparingen zijn mogelijk door een lagere verkoopprijs en doordat deze cartridges tot de rand gevuld worden met inkt. Meer inkt voor minder geld. Onze aanbeveling als je met name let op de prijs.

 • Canon PFI 303MBK 2957B001 mat zwart / matt black huismerk inktcartridges zijn tot wel 60% voordeliger.
 • Dit heeft er alles mee te maken dat imitatie producten meer inkt bevatten dan originele inktpatronen.
 • De printkwaliteit is bijna net zo goed (zeker in zwart-wit).
 • De negatieve kant van huismerk inkt is dat je soms te maken hebt met foutmeldingen.

Mogelijke problemen bij het vervangen van jouw cartridges

Heb je ondertussen de mat zwart inkt van Canon geplaatst maar blijf je foutcodes zien en print het apparaat niet? In de volgende tabel tref je gangbare printproblemen inclusief een aantal oplossingen die je kunt proberen.

ProbleemOplossing
Foutmelding: beschadigde cartridge.Gebeurt vaak bij namaak-inkt. Klik op “doorgaan” en hervat de afdruktaak.
Geen cartridge gevonden.Onderzoek of je het lipje goed verwijderd hebt en gebruik een pluisvrije doek om de contactpunten schoon te maken.
Slecht kwaliteit drukwerk (vage letters en strepen).Ga eerst na of de cartridges juist geplaatst zijn en begin met het standaard onderhoud.
De printerinkt droogt uit.Probeer het reinigingsprogramma om de printkop te reinigen. Een goede oplossing is om wekelijks een (testpagina) afdruk te maken.
De inktcartridge lekt.Zet je printopdracht in de wacht, haal voorzichtig de cartridges uit het apparaat en maak alles direct schoon. Je kunt de lekkende cartridge terugsturen.
De meest bekende problemen met de Canon PFI 303MBK 2957B001 inkt.

FAQ (veelgestelde vragen)

Wat zijn de kosten van de Canon PFI 303MBK inktcartridge ?
De verkoopprijs van de Canon PFI 303MBK 2957B001 met de kleur mat zwart (matt black) cartridge is om en nabij de €93,80 excl. btw (dus €113,50 inclusief btw). Wanneer je een voordeelverpakking / duopack wenst kost het ongeveer €227,00. Door te printen met een huismerk cartridge met de code 2957B001 betaal je veel minder. De adviesprijs van de huismerk-cartridges is voordeliger (+/- €56,75) en je kunt er veel meer printjes mee maken (gevuld met meer inkt).

De cartridge wordt niet herkend, wat nu?
Er zijn situaties bekend waarbij een gloednieuw patroon wordt geweigerd door de printer. Je kunt een aantal dingen proberen: Bekijk of de patronen juist geplaatst zijn, en controleer of je het beschermkapje los hebt gemaakt. Installeer de nieuwste printersoftware of klik op de optie fabrieksinstellingen resetten in het menu. Controleer of de contactpunten schoon zijn en voer het reinigingsprogramma uit.

Is het Canon PFI 303MBK huismerk alternatief interessant?
Een huismerk 2957B001 alternatief gebruiken is in de regel lucratief. Namaak inkt is soms wel 60% goedkoper vergeleken met originele producten. Het tarief is goedkoper en deze inktpatronen bevatten meer ML inkt. De kwaliteit van de prints is vrijwel hetzelfde. Een negatieve kant is dat je wordt geconfronteerd met foutcodes. Dit soort storingen kan je gewoonlijk snel verhelpen.

Hoe werkt de Canon PFI 303MBK 2957B001 inktcartridge navullen?
Een inktpatroon bijvullen kan je ook helemaal zelf. Voor die werkzaamheden bestel je navulinkt sets die toepasbaar zijn op het Canon inktpatroon. Op verschillende websites kan je achtergrondinformatie opzoeken: Haal de cartridge voorzichtig uit elkaar. Daarna injecteer je de zwarte inkt in het patroon (ga voorzichtig te werk). Daaropvolgend kan je het patroon in elkaar zetten. Tenslotte test je uit of de nagevulde Canon inkt correct functioneert door het starten van een testprint.

Plaats een reactie