bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

Canon PFI 706MBK 6680B001 mat zwart / matt black cartridge

Wil jij prijzen vergelijken voor de goedkoopste Canon PFI 706MBK 6680B001 inktcartridge? Via onze vergelijker bieden wij de meest populaire winkels voor goedkope cartridges. Het product Canon PFI 706MBK met kleurcode mat zwart (matt black) komt van pas bij eenvoudige tekstdocumenten. Kies bijvoorbeeld voor originele patronen van Canon. Verschillende inktwebshops zoals bijvoorbeeld Staples of Inktwereld.nl faciliteren ook een gigantisch aanbod huismerken. De verkoopprijs is erg interessant, je krijgt meer inkt en de kwaliteit doet amper onder voor merkinkt.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieCartridge
Gemiddelde verkoopprijs€242,50
Huismerk prijzen€121,25
MerkCanon
ModelCanon PFI 706MBK
Serienummer6680B001
Kleurenmat zwart
Inhoud (ml)700 milliliter
Printomvangonbekend
EAN-nummer4960999910697

Goedkoopste Canon PFI 706MBK 6680B001 inkt bestellen juni 2024

De hoeveelheid (ml) van de 6680B001 cartridge is 700 milliliter. De capaciteit is onbekend. Via internet bestel je eenvoudig de originele merkcartridges. Je bestelt het dan veel gunstiger dan in een lokale shop. Officesavers of Alleeninkt.nl zijn betrouwbare winkels waar men terecht kan voor originele Canon inktcartridges. Ze verkopen heel veel verschillende producten en jij kan terecht voor service. Vaak verkopen ze ook een goed huismerk.

 • De beste inkt koop je via internet bij bedrijven zoals replacedirect & Handyman.nl.
 • Originele 6680B001 inktcartridges koop je vanaf €242,50.
 • Canon imitatie inkt kost vaak maar de helft. De kwaliteit is gewoon erg goed.
 • Kies voor een cartridge met meer inhoud (XL) of voordeelverpakkingen (multipacks) en neem geen losse modellen. De afdrukprijs wordt dan gunstiger.
 • Onze tips om goedkoper te printen: kies bij grotere documenten voor dubbelzijdig printen, verdiep je in de eco-printinstellingen (zoals lage- of gemiddelde kwaliteit) & overweeg een lettertype als Century Gothic & Brush Script.
 • Via onze vergelijker klik je direct door naar goede winkels waar je eenvoudig 6680B001 cartridge aanbiedingen kan laten thuisbezorgen.

Prijzen Canon PFI 706MBK 6680B001 mat zwart / matt black vergelijken
Canon inktcartridges kunnen best duur zijn. Dit type zwarte inktcartridge kent een vanafprijs van €266,75. Bij de inktshops is het goedkoper en kost het om en nabij de €242,50. De meest gunstige optie is het huismerk (imitatie inkt). Reken op een bedrag van €121,25. Lees meer over besparen dankzij huismerk inkt. Kies altijd voor een voordeelverpakking (indien mogelijk).

ProductPrijs
Canon PFI 706MBK originele inkt€242,50
Canon PFI 706MBK multipack (merkcartridge)€485,00
Canon PFI 706MBK huismerk inkt * €121,25
Canon PFI 706MBK huismerk duopack * €242,50
Tabel met de geschatte prijzen van de 6680B001 cartridge (matt black) in juni 2024. * Disclaimer: de prijs is een afgeleide van de capaciteit van de originele cartridge.

Bij welke aanbieders kan ik de inktpatronen van Canon aanschaffen?

Direkt Canon PFI 706MBK 6680B001 inkt bestellen? Deze inkt of een budget huismerk alternatief zijn doorgaans goed voorradig. Zowel via online winkels als bij boekhandels. Ons advies: bestel bij een webwinkel die zich focust op inkt. Deze partijen bieden top-service, een grote voorraad en voeren normaal gesproken een uitstekend huismerk.

 • Plaatselijke winkels: Albert Heijn, Hema, Handyman, Action, Kruidvat, Jumbo, Primera, Expert.
 • Grote platformen als Coolblue, Bol.com, Blokker, Ebay, Fonq, Amazon hebben ook een uitstekend aanbod.
 • Toonaangevende inktwebshops als 123inkt.nl, Alleeninkt.nl, Inkt.nl, Printabout.nl, Sneltoner.nl, Inktweb.nl hebben een uitstekend aanbod, hebben de beste ondersteuning en stunten regelmatig met hoge kortingen.
canon-pfi-706mbk-6680b001-mat-zwart-matt-black-inktcartridge

Originele zwarte 6680B001 inkt van Canon bestellen via internet

Wil jij de mooiste printjes maken? De Canon PFI 706MBK originele zwarte inktcartridge is dan wat je zoekt. Deze cartridges worden gemaakt door Canon en zorgen voor de mooiste printjes. De patronen doen altijd en je hebt niet te maken met frustrerende foutmeldingen of storingen. Ons advies als je vooral wilt dat de kwaliteit altijd goed is en je niet zit te wachten op storingen.

 • Originele inktpatronen van Canon leveren de mooiste printjes.
 • Je behoudt garantie op jouw printer.
 • Geen frustrerende foutmeldingen of storingen. Het doet wat het met doen.
 • Het nadeel van originele cartridges is de hoge prijs (gemiddeld genomen €242,50).

Canon PFI 706MBK huismerk alternatieven

Goedkoper printen? Overweeg in dat geval eens klooninkt van derden. Het 6680B001 huismerk alternatief is van een bijzonder goede kwaliteit en de prijs is erg concurrerend. Je bespaart door een lagere verkoopprijs en doordat deze cartridges tot de rand gevuld worden met inkt. Meer inkt voor minder geld. De beste optie als je vooral goedkoop wilt printen.

 • Canon PFI 706MBK 6680B001 mat zwart / matt black huismerk inktcartridges zijn tot de helft zo goedkoop.
 • Dit heeft er alles mee te maken dat imitatie producten meer inkt bevatten wanneer je het afzet tegen originele producten.
 • De kwaliteit van de printjes is vergelijkbaar (zeker bij gewone tekstdocumenten).
 • Het grootste nadeel van budget inkt is dat je soms wordt geconfronteerd met foutmeldingen.

Problemen bij het vervangen van je cartridges

Heb je deze mat zwart inkt van Canon verwisseld maar blijf je foutcodes zien en print het apparaat niet? In de onderstaande tabel tref je alledaagse afdrukproblemen met daarbij een workaround.

ProbleemOplossing
Foutmelding: cartridge is niet compatible.Dit zien we vaak bij namaak-inkt. Klik de foutmelding weg en ga door met afdrukken.
Foutmelding: cartridge ontbreekt.Loop nog eens na of je het plasticje verwijderd hebt en reinig het koperkleurige deel met een droge doek.
Slecht kwaliteit drukwerk (vage letters en strepen).Ga eerst na of de cartridges juist geplaatst zijn en gebruik de periodieke onderhoudsfunctie.
Printerinkt is uitgedroogd.Selecteer het reinigingsprogramma voor correcte printkop functionaliteiten. Wat je kunt doen isom vaker de printer te gebruiken voor een testpagina.
De cartridge lekt inkt.Zet de printer uit, haal alle cartridge uit de printer en maak alles grondig schoon. Je kunt de lekkende cartridge terugsturen.
Meest gezochte cartridge problemen m.b.t. Canon PFI 706MBK 6680B001 inkt.

Veelgestelde vragen met antwoorden

Hoeveel betaal ik voor een Canon PFI 706MBK inktcartridge ?
De gemiddelde kostprijs van de Canon PFI 706MBK 6680B001 met kleurcode mat zwart (matt black) cartridge is gewoonlijk €200,41 excl. btw (dat maakt €242,50 inclusief de btw). Op het moment dat je een voordeelverpakking of multipack wenst kost het ongeveer €485,00. Met een huismerk cartridge met de code 6680B001 ben je doorgaans voordeliger uit. De prijs van de deze huismerk-cartridges is goedkoper (+/- €121,25) en hiermee kan veel meer geprint worden (meer inkt).

De cartridge wordt niet gevonden, moet moet ik doen?
Er zijn voorvallen waarbij een gloednieuwe inktcartridge wordt geweigerd door de printer. Loopt dan de volgende checklist na: controleer of het patroon juist geplaatst is, en check of je het beschermingsmateriaal weg hebt gehaald. Onderzoek de printersoftware of kies voor een totale fabrieksinstellingen reset. Reinig het koperkleurige deel met een droge doek en neem de printkop onder handen.

Is een Canon PFI 706MBK huismerk alternatief interessant?
Een huismerk 6680B001 alternatief kopen is een veel gevallen zeer interessant. Namaak inkt is vaak wel 55% goedkoper in vergelijking met merkinkt. Het tarief is interessanter en deze inktpatronen bevatten meer ML inkt. De kwaliteit van de printjes is nagenoeg hetzelfde. Het grootste nadeel is dat er sprake kan zijn van foutmeldingen of storingen. Dit soort storingen kan je vaak zelfstandig herstellen.

Kan ik de Canon PFI 706MBK 6680B001 inktcartridge navullen?
Een inktpatroon bijvullen kan je vaak ook gewoon vanuit huis doen. Om dat te doen neem je een navulset die speciaal bedoeld is voor het Canon inktpatroon. Op o.a. Youtube en kluswebsites is een groot aantal tips te vinden: Verwijder de capsule. Daarna spuit je de zwarte inkt in een zelfgemaakt gat in het patroon. Afsluitend kun jij het artikel opnieuw vastklikken. Als laatste test je of de budget Canon inkt op de goede manier op het papier terecht komt door het draaien van een testprint.

Plaats een reactie