bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

Canon PFI 120M 2887C001AA magenta / roze / rood cartridge

Interesse in de goedkoopste Canon PFI 120M 2887C001AA inktcartridge? Op Inktaanbieding.nl vind je de betrouwbaarste aanbieders voor goedkope cartridges. Artikel Canon PFI 120M met de kleur magenta (roze / rood) is te gebruiken voor al jouw kleurrijke afdrukken. De beste kwaliteit vind je vaak nog binnen de fabrikant (merk) patronen van Canon. Meer en meer leveranciers als bijvoorbeeld Inktbaas.nl en 123inkt verstrekken ook een gigantisch aanbod huismerken. De prijs is vele malen lager, ze bevatten meer ML inkt en je hebt een vergelijkbare kwaliteit.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieCartridge
Vanafprijs€56,50
Huismerk vanafprijs€28,25
MerkCanon
TypeCanon PFI 120M
Productnummer2887C001AA
Officiële kleurmagenta
Hoeveelheid (ml)130 milliliter
Printcapaciteitonbekend
EANonbekend

Goedkoopste Canon PFI 120M 2887C001AA inkt kopen juni 2024

De inhoud (ml) van de 2887C001AA cartridge is 130 milliliter. De intensiteit is onbekend. De originele merkcartridges kun je snel online kopen. Dat kan daar financieel interessanter als je het vergelijkt met fysieke winkels. Inkt.nl & Vikingdirect.nl zijn prima printshops voor het aanschaffen van originele Canon inktcartridges. Ze hanteren een gigantisch aanbod en staan bekend om hun goede klantenservice. Doorgaans bieden ze ook een voordelig huismerk.

 • De goedkoopste inkt is aan te schaffen bij shops als 112supplies en Printabout.nl.
 • Originele 2887C001AA inktcartridges kosten je ongeveer €56,50.
 • Canon imitatie inkt is de helft zo goedkoop. De afdrukkwaliteit is erg goed.
 • Neem een hoge capaciteit XL-cartridge (volume) of een voordeelverpakking (multipack) i.p.v. enkele verpakkingen. De prijs per afdruk is dan al een stuk lager.
 • Wat je ook kunt doen om goedkoper te printen: kies bij grotere documenten voor dubbelzijdig printen, kies de voordelige eco-printinstellingen (o.a eco-modus) of test het gebruik van lettertypes als Century Gothic en Calibri.
 • Via onze website vind je de directe links naar de meest populaire verkooppunten waar je snel en simpel 2887C001AA cartridge aanbiedingen kan vinden.

Prijzen Canon PFI 120M 2887C001AA magenta / roze / rood vergelijken
Canon inktcartridges kunnen best duur zijn. Een dergelijke roze en rode inktcartridge heeft een prijs van zo’n €62,15. Via internet is het goedkoper en kost het om en nabij de €56,50. Een optie met een scherpere prijs is het huismerk (klooninkt). Reken op een bedrag van €28,25. Klik verder naar: voordelen en gevaren van huismerk cartridges. Met voordeelverpakkingen kan je fors extra besparen.

ProductPrijs
Canon PFI 120M originele inkt€56,50
Canon PFI 120M multipack (merkcartridge)€113,00
Canon PFI 120M huismerk inkt * €28,25
Canon PFI 120M huismerk duopack * €56,50
Prijsindicatie van de prijs voor een 2887C001AA cartridge (roze / rood) in juni 2024. * Let op: de prijs is een afgeleide van de capaciteit van de originele cartridge.

Bij welke winkels kan ik de inktpatronen van Canon bestellen?

Snel Canon PFI 120M 2887C001AA inkt bestellen? Dit inktpatroon of een budget huismerk alternatief bieden veel winkels aan. Zowel via internet als bij kantoorwinkels. Tip van onze medewerkers: koop altijd bij een inkt-speciaalzaak op internet. Deze leveranciers bieden altijd ondersteuning, kunnen uit eigen magazijn leveren en faciliteren vaak een prima huismerk.

 • Winkels in de omgeving: Action, Handyman, Bruna, Hema, Expert, Kruidvat, Primera, Jumbo.
 • Grote nationale winkels als Coolblue, Wehkamp, Fonq, Bol.com, Amazon, Blokker hebben ook een uitstekend aanbod.
 • Online inktwinkels als 123inkt.nl, Printabout.nl, Inktwereld.nl, Inkt.nl, Alleeninkt.nl, Inktweb.nl leveren alles uit voorraad, bieden de beste service en communiceren dikwijls fikse kortingen.
canon-pfi-120m-2887c001aa-magenta-roze-rood-inktcartridge

Originele roze en rode 2887C001AA inkt van Canon bestellen

Wil je niet tegen problemen aanlopen? De Canon PFI 120M originele roze en rode inktcartridge voorziet hierin. De cartridges worden gefabriceerd door Canon en hebben de hoogste afdrukkwaliteit. Deze cartridges werken altijd na plaatsing en je hebt niet te maken met frustrerende foutmeldingen of storingen. De beste optie als je een hoge afdrukkwaliteit wilt en je niet zit te wachten op storingen.

 • Originele patronen van Canon geven de mooiste prints.
 • Je behoudt garantie op jouw printer.
 • Geen lastige printerstoringen en foutmeldingen. Je kunt er direct mee aan de slag.
 • De negatieve kant van de “echte” merk cartridges is dat het nogal duur is (gemiddeld kost het €56,50).

Canon PFI 120M huismerk alternatieven

Minder uitgeven aan printen? Koop dan eens klooninkt van derden. Het 2887C001AA huismerk alternatief biedt nagenoeg dezelfde kwaliteit en is tot wel de helft zo goedkoop. De besparing komt tot stand door een lage stukprijs en doordat deze producten eenvoudigweg meer inkt bevatten. Meer inkt voor een betere prijs. Onze tip als je vooral goedkoop wilt printen.

 • Canon PFI 120M 2887C001AA magenta / roze / rood huismerk inktcartridges zijn tot wel 60% voordeliger.
 • Dit heeft er alles mee te maken dat er meer inkt in zit in vergelijking met inkt van het merk zelf.
 • De kwaliteit van de afdrukken is nagenoeg hetzelfde (vooral eenvoudige tekstdocumenten).
 • Het nadeel van imitatie inkt is dat je last hebt van foutcodes.

Problemen bij het vervangen van jouw cartridges

Heb je deze magenta inkt van Canon geplaatst maar kan je niet afdrukken? In het volgende overzicht check je de meest gangbare afdrukproblemen incl. mogelijke oplossing.

ProbleemOplossing
Foutmelding: plaats originele inkt.Soms gebeurt dit bij huismerken. Sluit de melding en hervat de afdruktaak.
Cartridge wordt niet herkend.Controleer nog eens of je het plasticje los hebt gemaakt en maak de cartridge schoon met een droge doek.
De afdrukkwaliteit is onvoldoende (strepen / vaag).Kijk allereerst of de cartridges goed vast zitten en probeer een onderhoudsprogramma uit.
De cartridges zijn uitgedroogd.Laat de printer het reinigingsprogramma uitvoeren voor een juiste printkop werking. Het is nog verstandiger om regelmatig een testpagina af te drukken.
Het inktpatroon lekt.Breek de afdruktaak af, onttrek de cartridge en zorg dat je alles grondig reinigt. Download het retourformulier en stuur het terug.
Alledaagse printproblemen bij de Canon PFI 120M 2887C001AA inkt.

Veelgestelde vragen

Wat is de adviesprijs van de Canon PFI 120M inktcartridge ?
De verkoopprijs van de Canon PFI 120M 2887C001AA met kleuromschrijving magenta (roze / rood) cartridge is ongeveer €46,69 excl. de btw (dat maakt €56,50 inclusief de btw). Indien je een voordeelverpakking / duopack koopt liggen de kosten op zo’n €113,00. Als je kiest voor een huismerk cartridge met het serienummer 2887C001AA kan je nog meer besparen. De gemiddelde prijs van deze huismerk-cartridges is interessanter (+/- €28,25) en je kunt er veel meer printjes mee maken (gevuld met meer inkt).

De inktcartridge wordt niet gedetecteerd, wat kan ik doen?
Soms gebeurt het dat een nieuw inktpatroon niet wordt herkend. Je kunt het volgende proberen: Controleer of de patronen goed vast zitten, en loop nog eens na of je het beschermmateriaal helemaal hebt verwijderd. Installeer de nieuwste printersoftware of kies voor een totale fabrieksinstellingen reset. Maak de contactpunten van de cartridge goed schoon en laat de printer het reinigingsprogramma uitvoeren.

Is een Canon PFI 120M huismerk alternatief slim?
Het huismerk 2887C001AA alternatief bestellen is over het algemeen lucratief. Namaak inkt is tot wel 50% goedkoper in verhouding tot merk-inkt. De aanschafprijs is gunstiger en de patronen worden wél volledig gevuld met inkt. De kwaliteit van de printjes is uitstekend. Waar je op moet letten is dat je eventueel last kan krijgen van foutmeldingen of storingen. Dergelijke foutcodes kan je gewoonlijk simpel verhelpen.

Hoe werkt de Canon PFI 120M 2887C001AA inktcartridge navullen?
Een inktpatroon bijvullen kan je eventueel ook zelf doen. Hiervoor kies je voor navulinkt sets die toepasbaar zijn op het Canon inktpatroon. Op Youtube en diverse website kan je er stap-voor-stap mee aan de slag: Je haalt de cartridge uit elkaar. Voorts spuit je de roze en rode inkt in het gaatje zoals aangegeven. Als dat gelukt is kun jij het artikel in elkaar klikken. Achteraf test je of de vernieuwde Canon inkt op de goede manier op het papier terecht komt door het maken van een testprint.

Plaats een reactie