bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

Canon PGI 1500M 9230B001 magenta / roze / rood cartridge

Bestel jij ook uitsluitend de goedkoopste Canon PGI 1500M 9230B001 inktcartridge? Op deze pagina bieden wij de populairste winkels voor spotgoedkope cartridges. Het patroon Canon PGI 1500M met kleur magenta (roze / rood) biedt uitkomst voor printjes met volle kleuren en scherpe afbeeldingen. Het meest voor de hand liggend zijn de echte merkartikelen van Canon. Meerdere printwinkels als bijvoorbeeld Office Centre of Inkclub leveren ook uitstekende huismerk-artikelen. Deze zijn een stuk goedkoper, ze hebben doorgaans meer milliliters en de printkwaliteit is vergelijkbaar.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieCartridge
Gemiddelde vanafprijs€10,50
Huismerk verkoopprijs€5,25
MerkCanon
TypeCanon PGI 1500M
Serienummer9230B001
Kleurenmagenta
Hoeveelheid (ml)4,5 milliliter
Printomvangonbekend
EAN-codeonbekend

Goedkoopste Canon PGI 1500M 9230B001 inkt bestellen juni 2024

De inhoud (ml) van de 9230B001 cartridge is 4,5 milliliter. De printcapaciteit is onbekend. Online bestel je binnen enkele minuten nieuwe originele merkcartridges. Je bestelt het dan veel gunstiger als je het vergelijkt met fysieke winkels. 112supplies en Inkt-bestellen.nl zijn goede adressen voor het plaatsen van een bestelling van originele Canon inktcartridges. Ze bieden heel veel verschillende producten en staan bekend om hun goede klantenservice. Doorgaans bieden ze ook een prima huismerk.

 • De beste inkt bestel je online bij shops als 123inkt & Office Centre.
 • Originele 9230B001 inktcartridges kosten je ongeveer €10,50.
 • Canon imitatie inkt kan veel geld besparen. Je levert maar weinig kwaliteit in.
 • Kies voor een cartridge met meer inhoud (XL) of voordeelverpakkingen (multipacks) i.p.v. enkele verpakkingen. Dat maakt het printen voordeliger.
 • Andere tips om goedkoper te printen: stel de printer in op “zwart-wit”, kies de voordelige eco-printinstellingen (denk dan aan conceptmodus) of kies milieuvriendelijke lettertypes zoals Courier & Baskerville Old Face.
 • Via onze website check je de meest bekende inktaanbieders waar je goedkope 9230B001 cartridge aanbiedingen kan vinden.

Prijzen Canon PGI 1500M 9230B001 magenta / roze / rood vergelijken
Canon inktcartridges kunnen best duur zijn. Dit model roze en rode inktcartridge kost in de winkel al snel €11,55. In de webshops is dat voordeliger en betaal je gemiddeld €10,50. De meest gunstige optie is het eigen huismerk. Daarvoor moet je denken aan €5,25. Spring verder naar: de gevaren en risico’s van huismerk inkt. Is er een voordeelverpakking, kies dan altijd voor die keuze.

ProductPrijs
Canon PGI 1500M originele inkt€10,50
Canon PGI 1500M multipack (merkcartridge)€21,00
Canon PGI 1500M huismerk inkt * €5,25
Canon PGI 1500M huismerk duopack * €10,50
Overzicht met prijzen van de 9230B001 cartridge (roze / rood) in juni 2024. * Let op: prijs is omgerekend naar inhoud van originele cartridge.

Bij welke winkels kan ik de inktpatronen van Canon aanvragen?

Meteen Canon PGI 1500M 9230B001 inkt kopen? Deze inkt of alternatieven van het huismerk hebben veel shops in hun assortiment. Zowel bij de online printshops als bij computerzaken. Tip van onze medewerkers: koop altijd bij een webwinkel die zich focust op inkt. Deze winkels bieden top-service, kunnen uit eigen magazijn leveren en hanteren bovendien een uitstekend huismerk.

 • Lokale winkels: Handyman, Bruna, Albert Heijn, Hema, Expert, Jumbo, Kruidvat, Primera.
 • Grote webwinkels als Amazon, Blokker, Bol.com, Fonq, Wehkamp, Ebay hebben doorgaans ook een grote voorraad.
 • De grote inktwinkels als Inktweb.nl, Inkt.nl, Printabout.nl, Alleeninkt.nl, Inktwereld.nl, Sneltoner.nl bieden het grootste aanbod, bieden de beste service en hebben dikwijls aantrekkelijke aanbiedingen.
canon-pgi-1500m-9230b001-magenta-roze-rood-inktcartridge

Originele roze en rode 9230B001 inkt van Canon bestellen

Wil je niet tegen problemen aanlopen? De Canon PGI 1500M originele roze en rode inktcartridge is dan de beste koop. De cartridges worden gefabriceerd door Canon en je bent verzekerd van de beste afdruk. Deze doen wat ze moeten doen en je wordt niet verrast met irritante foutmeldingen. Onze tip als je veel waarde hecht aan de kwaliteit van de prints en niet van gepruts houdt.

 • Originele patronen van Canon bieden de beste kwaliteit prints.
 • Geen risico dat garantie op printer vervalt.
 • Geen lastige storing en meldingen. Het doet wat het met doen.
 • Een minpunt van de “echte” merk cartridges is dat het vrij duur is (gemiddeld €10,50).

Canon PGI 1500M huismerk alternatieven

Wil je goedkoper afdrukken? Bestel dan eens klooninkt van een ander merk. Het 9230B001 huismerk alternatief biedt een verrassend goede kwaliteit en leidt tot wel 60% lagere printkosten. Dergelijke besparingen zijn mogelijk door een lagere prijs van de cartridge en omdat de patronen tot het absolute maximum worden gevuld met inkt. Een goed gevulde cartridge tegen de scherpste prijs. De beste keuze als je vooral goedkoop wilt kunnen printen.

 • Canon PGI 1500M 9230B001 magenta / roze / rood huismerk inktcartridges zijn tot wel 60% voordeliger.
 • Een belangrijk voordeel is dat ze meer volume inkt bevatten wanneer je het afzet tegen originele inktpatronen.
 • De printkwaliteit is bijzonder goed (zeker bij gewone tekstdocumenten).
 • De schaduwkant van namaak inkt is dat je last hebt van errors of foutmeldingen.

Fouten en storingen bij het vervangen van je cartridges

Heb je de (huismerk) magenta inkt van Canon verwisseld maar kan je nog niet printen? In het schema hieronder staan veel voorkomende issues met daarbij een aantal tips & tricks.

ProbleemOplossing
Foutmelding: cartridge is niet compatible.Komt vaak voor bij namaak-inkt. Sluit de pop-up en ga door met afdrukken.
Geen cartridge gevonden.Check of je het lipje hebt weggedaan en veeg de contactpunten schoon met een droge doek.
Er zitten lelijke strepen op mijn afdruk.Voer een cartridges check uit en voer het onderhoudsproces uit.
De cartridges zijn uitgedroogd.Selecteer het reinigingsprogramma om de printkop te reinigen. Het advies van experts is om de testpagina maandelijks af te drukken.
De cartridge lekt inkt.Annuleer de eventuele printopdracht, verwijder snel alle cartridges en reinig de printer grondig. Retourneer het product naar de leverancier.
De meest bekende printproblemen m.b.t. Canon PGI 1500M 9230B001 inkt.

FAQ (veelgestelde vragen)

Wat is prijs van de Canon PGI 1500M inktcartridge ?
De verkoopprijs van de Canon PGI 1500M 9230B001 met de kleur magenta (roze / rood) cartridge is doorgaans +/- €8,68 excl. btw (dus €10,50 inclusief btw). Wanneer je een voordeelverpakking / duopack bestelt betaal je zo’n €21,00. Door te printen met een huismerk cartridge met de code 9230B001 dalen de printkosten aanzienlijk. De prijs van de deze huismerk-cartridges is goedkoper (+/- €5,25) en ze hebben meer printcapaciteit (ze bevatten meer inkt).

De printer detecteert de cartridge niet, welke stappen moet ik doorlopen?
Soms komt het voor dat een nieuw patroon niet wordt opgepakt. Je kunt het volgende proberen: Controleer nog eens of de patronen goed vast zitten, en achterhaal of je het plasticje hebt weggedaan. Onderzoek de printersoftware of reset het apparaat terug naar fabrieksinstellingen. Neem de cartridge af met een pluisvrije doek en onderzoek de printkop.

Is een Canon PGI 1500M huismerk alternatief een aanrader?
Het huismerk 9230B001 alternatief proberen is vaak een juiste beslissing. Namaak inkt is plus minus 55% goedkoper dan merk-inkt. De aanbiedingsprijs is interessanter en de inktpatronen zijn doorgaans gevuld met meer inkt. De kwaliteit doet amper onder voor merkinkt. Vervelend is wel dat je soms te maken hebt met printerstoringen en foutmeldingen. Dit kan je gewoonlijk eenvoudig oplossen.

Hoe werkt de Canon PGI 1500M 9230B001 inktcartridge navullen?
Een cartridge bijvullen kan je vaak ook gewoon vanuit huis doen. Om dat te doen neem je navulinkt sets die toepasbaar zijn op het Canon inktpatroon. Op verschillende Do It Yourself (DIY) websites vind je precies hoe dit werkt: Haal de cartridge voorzichtig uit elkaar. Hierna spuit je de roze en rode inkt in het patroon (ga voorzichtig te werk). Als laatste mag je het product terugzetten in originele staat. Als laatste bekijk je of de nagevulde Canon inkt goed op het papier komt door een testprintje te maken.

Plaats een reactie