bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

Xerox 006R01242 magenta / roze / rood toner

Bestel jij ook uitsluitend de goedkoopste Xerox 006R01242 inkt toner? Op deze website bekijk je de meest bekende webshops voor voordelige toners. Het artikel Xerox 006R01242 toner magenta met kleuromschrijving magenta (roze / rood) is geschikt voor de mooiste kleurenafdrukken. Het meest voor de hand liggend zijn de verschillende merkartikelen van Xerox. Een groeiend aantal winkels als o.a. Inkt-bestellen.nl & bol.com verkopen ook uitstekende huismerk-artikelen. De verkoopprijs is erg interessant, ze hebben een grotere inhoud inkt en de kwaliteit is gewoon erg goed.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieToner
Geschatte vanafprijs€72,50
Huismerk tarieven€36,25
FabrikantXerox
TypeXerox 006R01242 toner magenta
Artikelnummer006R01242
Kleur omschrijvingmagenta
Intensiteitonbekend
EAN-nummer0095205612424

Goedkoopste Xerox 006R01242 inkt bestellen maart 2023

De capaciteit van de 006R01242 toner is onbekend. Online bestel je binnen enkele minuten nieuwe originele merktoners. Je bestelt het dan een stuk goedkoper in vergelijking met kleine winkels. Inktweb.nl en Office Centre zijn goede adressen waar men terecht kan voor originele Xerox toners. Ze beschikken over een groot aanbod en je kunt er terecht voor hulp bij storingen. In de basis bieden ze ook een voordelig huismerk.

 • Aantrekkelijke inkt is verkrijgbaar via winkels zoals Sneltoner.nl & Mediamarkt.nl.
 • Originele 006R01242 inkt toners zijn te bestellen v.a. €72,50.
 • Xerox imitatie inkt levert je een aanzienlijke besparing op. De kwaliteit is nagenoeg hetzelfde.
 • Bestel een toner met extra veel inkt (XL) of een multipack (voordeelverpakking) en geen losse verpakkingen. De prijs per afdruk wordt dan lager.
 • Onze tips om goedkoper te printen: maak gebruik van de optie “zwart-wit” printing, kies de voordelige eco-printinstellingen (bijv. eco-stand) & probeer lettertypes zoals Ecofont en Times New Roman.
 • Via inktaanbieding.nl vergelijk je goede shops waar je probleemloos en snel 006R01242 toner aanbiedingen kan vinden.

Prijzen Xerox 006R01242 toner magenta vergelijken
Xerox toners zijn normaal gesproken vrji duur. Dit soort rode tonercartridge kost in de winkel al snel €79,75. Bij de inktwebwinkels ben je goedkoper uit. Hier betaal je gemiddeld €72,50. De voordeligste optie is huismerk-inkt. Deze is er omgerekend al voor €36,25. Bekijk de details over besparen dankzij huismerk inkt. Informeer altijd naar de speciale voordeelverpakking.

ProductPrijs
Xerox 006R01242 toner magenta originele inkt€72,50
Xerox 006R01242 toner magenta multipack (merk toners)€145,00
Xerox 006R01242 toner magenta huismerk inkt * €36,25
Xerox 006R01242 toner magenta huismerk duopack * €72,50
Prijsoverzicht van de 006R01242 tonercartridge (roze / rood) in maart 2023. * N.b.: deze prijzen komen tot stand als een afgeleide van het volume originele toner.

Bij welke (web)winkels kan ik inktpatronen van Xerox bestellen?

Gelijk Xerox 006R01242 inkt bestellen? Dit inktpatroon (en eigen-merk alternatieven) bieden veel winkels aan. Zowel via internet als bij computerzaken. Onze tip: ga naar een online inktspeciaalzaak. Deze bedrijven bieden de beste service, kunnen uit eigen magazijn leveren en hebben doorgaans een goed huismerk.

 • Fysieke verkooppunten: Handyman, Bruna, Hema, Albert Heijn, Kruidvat, Jumbo, Primera, Expert.
 • Populaire internetwinkels als Blokker, Wehkamp, Bol.com, Ebay, Amazon, Coolblue hebben ook een uitstekend aanbod.
 • De bekende inktwebshops als Sneltoner.nl, Inkt.nl, Inktweb.nl, Inktwereld.nl, Alleeninkt.nl, Printabout.nl hebben een uitstekend aanbod, bieden een top-service en hebben vaak de scherpste prijs.
xerox-006r01242-magenta-roze-rood-toner

Originele rode 006R01242 inkt van Xerox bestellen en laten bezorgen

Wil je niet tegen problemen aanlopen? De Xerox 006R01242 toner magenta originele rode toner voorziet hierin. Deze toners worden gemaakt door Xerox en leveren uiteindelijk de mooiste printjes. De inktpatronen doen wat ze moeten doen en je krijgt geen irritante foutmeldingen of storingen. Ons advies als je hoge kwaliteit prints wilt en je niet zit te wachten op storingen.

 • Originele patronen van Xerox hebben de hoogste afdrukkwaliteit.
 • De garantie op de printer gaat niet verloren.
 • Geen vervelende storing en meldingen. Na plaatsing direct printen.
 • De negatieve kant van de “echte” merk toners is dat ze aan de prijs zijn (gemiddeld genomen €72,50).

Xerox 006R01242 toner magenta huismerk alternatieven

Minder uitgeven aan printen? Kies dan voor klooninkt van een ander merk. Het 006R01242 huismerk alternatief biedt nagenoeg dezelfde kwaliteit en is soms wel de helft zo goedkoop. Dit heeft te maken met een fors lagere adviesprijs en omdat deze patronen tot het absolute maximum worden gevuld met inkt. Een tot de rand gevulde toner tegen de beste prijs. Onze aanbeveling als je vooral goedkoop wilt kunnen printen.

 • Xerox 006R01242 huismerk toners zijn vele malen goedkoper dan de originele patronen.
 • Dit heeft er alles mee te maken dat er veel meer inkt in het patroon zit vergeleken met originele inktpatronen.
 • De printkwaliteit is nagenoeg hetzelfde (vooral gewone prints met enkel tekst).
 • De schaduwkant van imitatie inkt is dat je soms wordt geconfronteerd met foutmeldingen.

Lastige situaties bij het vervangen van de toners

Heb je deze magenta inkt van Xerox verwisseld maar kan je niet afdrukken? In het onderstaande overzicht vind je gangbare afdrukproblemen incl. tips die je kunt proberen.

ProbleemOplossing
Foutmelding: beschadigde toner.Komt soms voor bij namaak-inkt. Klik op “ok” en hervat de afdruktaak.
Geen toner gedetecteerd.Check of je het ontluchtingslabel weg hebt gehaald en maak de contactpunten schoon.
Ik zie strepen op mijn printjes.Achterhaal of de toners goed in de houders zitten en start het onderhoudsprogramma op.
Last van opgedroogde inkt.Overweeg het starten van een reinigingsprogramma om zo de printkop te reinigen. Een voordeliger alternatief is om regelmatig een testpagina af te drukken.
De tonercartridge lekt.Beëindig de huidige afdruktaken, haal de betreffende toner uit de printer en maak de houder schoon. Vergeet niet het defecte patroon te retourneren.
Alledaagse issues met de Xerox 006R01242 inkt.

Veelgestelde vragen

Hoeveel betaal ik voor een Xerox 006R01242 toner magenta toner?
De kostprijs van een Xerox 006R01242 met de kleur magenta (roze / rood) toner is gewoonlijk €59,92 excl. de btw (dus €72,50 inclusief btw). Op het moment dat je een voordeelverpakking / duopack kiest moet je denken aan €145,00. Door te printen met een huismerk toner met de fabrikantcode 006R01242 betaal je een veel lagere prijs. De adviesprijs van de huismerk-toners is interessanter (+/- €36,25) en ze hebben meer printcapaciteit (ze bevatten meer inkt).

De toner cartridge wordt niet gevonden, hoe los ik dit op?
Soms komt het voor dat een nieuw inktpatroon niet wordt opgepakt. Er zijn een aantal easy fixes bekend: loop de patronen in de printer na, en check of je het kapje hebt weggedaan. Onderzoek de printersoftware of reset de printer naar fabriek-instellingen. Gebruik een droog doekje om de toner schoon te maken en laat de printer het reinigingsprogramma uitvoeren.

Is het Xerox 006R01242 toner magenta huismerk alternatief interessant?
Een huismerk 006R01242 alternatief gebruiken is een veel gevallen een goed idee. Namaak inkt is soms wel 55% goedkoper in verhouding tot merkinkt. Het tarief is goedkoper en deze inktpatronen bevatten simpelweg meer milliliter inkt. De kwaliteit van de prints is nagenoeg hetzelfde. Nadelig effect is dat er af en toe dingen kunnen voorkomen zoals storingen en foutcodes. Dergelijke problemen kan je gewoonlijk zelfstandig herstellen.

Voor een voordelige prijs de Xerox 006R01242 toner navullen?
Het bijvullen van een toner kan je zelf ook thuis doen. Voor dit klusje gebruik je een speciale set navulinkt voor het Xerox inktpatroon. Op o.a. Youtube en kluswebsites kan je er stap-voor-stap mee aan de slag: Je haalt de toner uit elkaar. Hierna spuit je de rode inkt in het gaatje zoals aangegeven. Daaropvolgend mag je alles in elkaar klikken. Tenslotte achterhaal je of de nieuwe Xerox inkt juist op het papier gespoten wordt door een testprint te vragen.

Plaats een reactie