bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

Xerox 006R01795 goud / gold toner

Wil jij ook de goedkoopste Xerox 006R01795 inkt toner? Via onze vergelijker helpen wij jou aan een overzicht met de betrouwbaarste leveranciers voor extra goedkope toners. De Xerox 006R01795 toner goud bedoeld voor de kleur goud (gold) kan jij toepassen voor foto’s en mooie kleurenafdrukken. Denk dan aan “echte” toners van Xerox. Meerdere verkopers als o.a. inktknaller.nl & Inkt.nl faciliteren ook uitstekende huismerk-artikelen. Je betaalt een stuk minder, ze hebben een grotere inhoud inkt en de kwaliteit van de printjes doet nauwelijks onder.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieToner
Geschatte verkoopprijs€547,50
Huismerk tarief€273,75
FabrikantXerox
ArtikelXerox 006R01795 toner goud
Seriecode006R01795
Kleurengoud
Printomvangonbekend
EAN0095205017953

Goedkoopste Xerox 006R01795 inkt bestellen maart 2023

De capaciteit van de 006R01795 toner is onbekend. De originele merktoners kun je snel online kopen. Dat is veel gunstiger in vergelijking met kleine winkels. 112supplies of printerinktshop.nl zijn erkende verkooppunten voor het plaatsen van een bestelling van originele Xerox toners. Ze faciliteren duizenden producten en hebben vriendelijke medewerkers. Doorgaans voeren ze ook een prima huismerk.

 • Inkt aanbiedingen koop je via internet bij shops als Inktshop.nl & Handyman.nl.
 • Originele 006R01795 inkt toners koop je online vanaf €547,50.
 • Xerox imitatie inkt is tot wel 50% goedkoper. De kwaliteit van de printjes doet nauwelijks onder.
 • Zoek op XL-toner die extra gevuld zijn of voordeelverpakkingen (multipacks) en bestel de individuele kleuren niet los. Het maken van een printje is dan aantrekkelijker.
 • Andere tips om goedkoper te printen: stel de printer in op “zwart-wit”, test de diverse eco-printinstellingen (zoals lage- of gemiddelde kwaliteit) en overweeg een lettertype als Ryman Eco en Brush Script.
 • Via inktaanbieding.nl klik je eenvoudig door naar de populairste shops waar je op een gebruiksvriendelijke manier 006R01795 toner aanbiedingen kan laten thuisbezorgen.

Prijzen Xerox 006R01795 toner goud vergelijken
Xerox toners zijn niet goedkoop. Een dergelijke blauwe tonercartridge ligt in de schappen voor c.a. €602,25. Online ben je een stuk voordeliger uit en kost het zo’n €547,50. Een optie met een scherpere prijs is het huismerk (imitatie inkt). Deze is er omgerekend al voor €273,75. Lees ook het gedeelte over voordelen en gevaren van huismerk toners. Kies altijd voor een voordeelverpakking (indien mogelijk).

ProductPrijs
Xerox 006R01795 toner goud originele inkt€547,50
Xerox 006R01795 toner goud multipack (merk toners)€1095,00
Xerox 006R01795 toner goud huismerk inkt * €273,75
Xerox 006R01795 toner goud huismerk duopack * €547,50
Tabel met de geschatte prijzen van de 006R01795 tonercartridge (gold) in maart 2023. * Let op: huismerkproducten bevatten meer inkt, prijs is omgerekend naar inhoud originele toner.

Hoe en waar kan ik inktpatronen van Xerox aanschaffen?

Meteen Xerox 006R01795 inkt kopen? Deze specifieke toner of een alternatief huismerk zijn uitstekend verkrijgbaar. Zowel via internetshops als bij kantoorwinkels. Belangrijk: shop bij een webshop gespecialiseerd in inkt. Deze partijen hebben verstand van zaken, kunnen uit eigen magazijn leveren en voeren meestal een uitmuntend huismerk.

 • Lokale winkels: Action, Bruna, Hema, Albert Heijn, Kruidvat, Jumbo, Media Markt, Primera.
 • Landelijke winkels als Amazon, Fonq, Blokker, Ebay, Wehkamp, Bol.com bieden ook steeds meer merken en series aan.
 • Online inktspecialisten als Inkt.nl, Inktwereld.nl, Inktweb.nl, 123inkt.nl, Printabout.nl, Alleeninkt.nl onderscheiden zich met hun aanbod, hebben de beste ondersteuning en bieden de hoogste kortingen.
xerox-006r01795-goud-gold-toner

Originele blauwe 006R01795 inkt van Xerox kopen en laten bezorgen

Wil jij de beste kwaliteit inkt? De Xerox 006R01795 toner goud originele blauwe toner is dan de beste keuze. Deze toners worden geproduceerd door Xerox en je bent verzekerd van de beste afdruk. De inktpatronen doen wat ze moeten doen en je hebt geen last van frustrerende storingscodes en foutmeldingen. Ons advies als je veel waarde hecht aan de kwaliteit van de prints en je niet houdt van gedoe.

 • Originele toners van Xerox zorgen voor de mooiste afdrukken.
 • De garantie op de printer gaat niet verloren.
 • Geen hinderlijke foutmeldingen of storingen. Je kunt altijd printen.
 • De schaduwkant van originele toners is dat ze aan de prijs zijn (gemiddeld €547,50).

Xerox 006R01795 toner goud huismerk alternatieven

Wil je lagere printkosten? Overweeg dan namaak-inkt van een ander merk. Het 006R01795 huismerk alternatief doet qua kwaliteit nauwelijks onder en is tot wel 50% goedkoper. Je bespaart door een scherpe stukprijs en omdat deze patronen meer inkt bevatten. Een tot de rand gevulde toner tegen de beste prijs. Ons advies als kwaliteit van ondergeschikt belang is.

 • Xerox 006R01795 huismerk toners zijn vele malen goedkoper dan de originele patronen.
 • Dit komt vooral door het feit dat ze gevuld zijn met meer inkt dan merk-inkt.
 • De kwaliteit is bijzonder goed (vooral gewone prints met enkel tekst).
 • Het ongunstige van budget inkt is dat je last hebt van errors of foutmeldingen.

Mogelijke problemen bij het vervangen van jouw toners

Heb je ondertussen de goud inkt van Xerox vervangen maar blijf je problemen ondervinden? In het onderstaande overzicht zie je gangbare toner-problemen incl. tips die je kunt proberen.

ProbleemOplossing
Foutmelding: toner is leeg.Soms gebeurt dit bij imitatie inkt. Sluit de melding en check of je gewoon kunt afdrukken.
Printer herkent toner niet.Controleer nog eens of je het lipje verwijderd hebt en check of de metalen contactpunten goed schoon zijn.
Slecht kwaliteit drukwerk (vage letters en strepen).Check of je toners goed in de printer zitten en zoek naar het interne onderhoudsprogramma.
Printerinkt is uitgedroogd.Voer het reinigingsprogramma uit voor een juiste printkop werking. Het is nog beter om eens in de 14 dagen even een testprintje te doen.
De tonercartridge lekt.Breek de printopdracht af, haal alle toner uit de printer en maak alles direct goed schoon. Stuur het defecte product retour.
Bekende problemen m.b.t. Xerox 006R01795 inkt.

Handige FAQ met veelgestelde vragen

Wat is de adviesprijs van de Xerox 006R01795 toner goud toner?
De verkoopprijs van de Xerox 006R01795 met de kleur goud (gold) toner is ongeveer €452,48 excl. de btw (dat betekent €547,50 inclusief btw). Wanneer je een voordeelverpakking / duopack wenst liggen de kosten op zo’n €1095,00. Met een huismerk toner met het nummer 006R01795 ben je doorgaans voordeliger uit. De prijs van de deze huismerk-toners ligt lager (+/- €273,75) en maximale aantal afdrukken is beter (gevuld met meer inkt).

Mijn printer herkent de toner cartridge niet, wat kan ik doen?
Soms komt het voor dat een gloednieuw inktpatroon het niet doet. Er zijn een aantal easy fixes bekend: Check of de patronen wel goed vastzitten, en achterhaal of je het kapje verwijderd hebt. Kijk of de printersoftware up-to-date is of kies voor een totale fabrieksinstellingen reset. Veeg de contactpunten schoon met een droge doek en reinig de printkop.

Is het Xerox 006R01795 toner goud huismerk alternatief kopen een goed idee?
Het huismerk 006R01795 alternatief kopen is een veel gevallen lucratief. Namaak inkt is vaak wel 55% goedkoper vergeleken met inkt van het merk zelf. De verkoopprijs is aantrekkelijker en de patronen hebben meer volume (meer ml. inkt). De kwaliteit van de printjes is vergelijkbaar. Een aandachtspunt is dat je wordt geconfronteerd met waarschuwingen of foutmeldingen. Zulke storingen kan je veelal eenvoudig verhelpen.

Kan ik goedkoop zelf de Xerox 006R01795 toner navullen?
Het bijvullen van een toner kan je ook helemaal zelf. Voor dit karwei kan je aan de slag met een een speciale set navulinkt voor het Xerox inktpatroon. Op Youtube en diverse fora vind je precies hoe dit werkt: Start met het verwijderen van het omhulsel. Hierna injecteer je de blauwe inkt in het gaatje zoals aangegeven. Als dat gelukt is kun jij het artikel in elkaar zetten. Achteraf check je of de nieuwe Xerox inkt op de juiste manier werkt door een testprint te starten.

Plaats een reactie